Muž, ktorý čaká dieťa s bývalou
Začali by ste si s muzom ktorý ma bývalú priatelku tehotnu, teda čakajú spolu dieta ale už nie sú spolu? Z jej vlastnej vole, on ju neopustil. Je zevraj v 5tom mesiaci a spísali si dohodu o výživnom a stretávaní ktorú dajú na sud takze žiadne dotahovacky by nemali byt.
Tak pokiaľ nechá tehotná žena (v podstate v období, keď je najzraniteľnejšia) partnera - otca jej dieťaťa, to o niečom svedčí, či? ... asi až taký chrumkavý nebude.
ak neopustil on ju, je vysoko pravdepodobné, že ju má stále rád a ešte čakajú mimčo, čiže s ňou bude stále spätý. O mnohých nevýhodách chlapa so záväzkami si vieš tu na MK prečítať milión diskusií. Ty si spočítaj, či ti to za to stojí. A dohoda je síce fajn, ale je len dohodou a čo dnes platí, zajtra nemusí. Náklady idú hore, ona vie napr. pýtať výživné aj na seba, nie len na dieťa... a zrazu budú doťahovačky na dennom poriadku...
Nie, určite by som nechcela chlapa, ktorý má dieťa, bez ohľadu na okolnosti.
@viestta
Tu si super 🤣🤣🤣
Začala by som si áno. Keby mám nejakú nutkavu potrebu komplikovať si život. Inak nie
Ešte je možnosť že s ňou trepú tehotenské hormóny, liezol jej neskutočne na nervy tak ho poslala k vode.. porodí, hormóny sa ukľudnia, ona ho zoberie naspäť a tvoj milovaný teba odkopne… treba ti toho?? Podľa mňa nie…
Pribeh s nazvom "Ako si dokonale skomplikovat zivot" zacina o 3..2..1. Teraz si mu dobra a za par mesiacov sa dieta narodi a moze sa stat, ze tvoj frajer sa dvihne s tym, ze prepac, ale idem za nou a dietatom. Ty sa namotas, mozno s nim budes aj byvat a zrazu bum. Ja by som na toto nepristupila z dovodu, ze on sa len potrebuje nejak oklepat a rozhodnut, ze co dalej.
@zirafienka polovica príspevkov pôsobí ako dielko generativnej AI a asi aj je.
Ani ja neverim tomu, ze sa s nim rozisla ona a ak by to bola pravda, tak neviem co to je za chlapa, ktoreho tehotna zena opusti a byt naplast tiez nie ke dobre.
Nie nikdy, Skonci pokym nie si tehotna, alebo zalubena,Pri navstevovani svojho dietata,sa obycajne byvalky otocia aj o 100% k dobru,hoci to mozno len hraju,pokial nema noveho partnera, ako mu mozes verit tej vete ,, hoci z jej vlastnej vole, a ak nikoho nema,teda chlapa,normalna zena nechce aspon pre to dieta rodinu?, castokrat si to uvedomi az ked sa dieta narodi,ked je taky dobry , ako sa zda tebe ?Neverila by som mu,Rodina,je predsa len rodina. co je potom lesba? No ked sa narodi ,urcite ho bude nezistne lubit,,teda to dieta ako kazda mamaA ked , sa opyta 3, az 5 rocne dieta ,mama ja kde mam otca, ak je bude slobodny ,tak sanca kompletnej rodiny u byvalky je, ale ak si zalozi s tebou rodinu, tak ci tak ,toho drobca z sprvou bode navstevovat ,vodit k vam , mozno bude chciet aj striedavku vianoce prazdnny, u vasNo ved si tu precitaj komentare je ich tu vela,uz len potom naastanu problemy,No nechcela by som s taym vztah,ani keby bol bol milionar nestoji nic za to,ze mozes mat znicene nervy,
Nie, nezačala a ani v prípade ak by to dieťa bolo už na svete. Deti vzťahy len komplikujú...ja som cielene hľadala slobodného, bezdetneho, nech nemáme zbytočne problémy a hádky za.ktore ani my dvaja nemôžeme.
Ahoj,ak si potrebuješ skomplikovať život, tak smelo do toho. Len aby si o pár mesiacov nedopadla tak ako jeho bývalá ...🤰
Žena,maj trochu hrdosti a nájdi si iného chlapa 😉

@lizatko1009 presne, ona je naivna a tym to konci. Ona ho aj strasne lubi,... Cista romantika