icon

Muž, ktorý čaká dieťa s bývalou

18. aug 2023

Začali by ste si s muzom ktorý ma bývalú priatelku tehotnu, teda čakajú spolu dieta ale už nie sú spolu? Z jej vlastnej vole, on ju neopustil. Je zevraj v 5tom mesiaci a spísali si dohodu o výživnom a stretávaní ktorú dajú na sud takze žiadne dotahovacky by nemali byt.

Strana
z2
viestta
18. aug 2023

@lizatko1009 presne, ona je naivna a tym to konci. Ona ho aj strasne lubi,... Cista romantika

dzulli1980
18. aug 2023

Tak pokiaľ nechá tehotná žena (v podstate v období, keď je najzraniteľnejšia) partnera - otca jej dieťaťa, to o niečom svedčí, či? ... asi až taký chrumkavý nebude.

spadnutaslivka
18. aug 2023

ak neopustil on ju, je vysoko pravdepodobné, že ju má stále rád a ešte čakajú mimčo, čiže s ňou bude stále spätý. O mnohých nevýhodách chlapa so záväzkami si vieš tu na MK prečítať milión diskusií. Ty si spočítaj, či ti to za to stojí. A dohoda je síce fajn, ale je len dohodou a čo dnes platí, zajtra nemusí. Náklady idú hore, ona vie napr. pýtať výživné aj na seba, nie len na dieťa... a zrazu budú doťahovačky na dennom poriadku...

konikkon
18. aug 2023

Nie, určite by som nechcela chlapa, ktorý má dieťa, bez ohľadu na okolnosti.

trdelnik234
18. aug 2023

@viestta
Tu si super 🤣🤣🤣

klip0
18. aug 2023

Začala by som si áno. Keby mám nejakú nutkavu potrebu komplikovať si život. Inak nie

54tinka54
18. aug 2023

Ešte je možnosť že s ňou trepú tehotenské hormóny, liezol jej neskutočne na nervy tak ho poslala k vode.. porodí, hormóny sa ukľudnia, ona ho zoberie naspäť a tvoj milovaný teba odkopne… treba ti toho?? Podľa mňa nie…

muchotrafka298
18. aug 2023

Pribeh s nazvom "Ako si dokonale skomplikovat zivot" zacina o 3..2..1. Teraz si mu dobra a za par mesiacov sa dieta narodi a moze sa stat, ze tvoj frajer sa dvihne s tym, ze prepac, ale idem za nou a dietatom. Ty sa namotas, mozno s nim budes aj byvat a zrazu bum. Ja by som na toto nepristupila z dovodu, ze on sa len potrebuje nejak oklepat a rozhodnut, ze co dalej.

almia
Autor odpoveď zmazal
katka700
18. aug 2023

@zirafienka polovica príspevkov pôsobí ako dielko generativnej AI a asi aj je.

domkakvet
18. aug 2023

Ani ja neverim tomu, ze sa s nim rozisla ona a ak by to bola pravda, tak neviem co to je za chlapa, ktoreho tehotna zena opusti a byt naplast tiez nie ke dobre.

vorkola
19. aug 2023

Nie nikdy, Skonci pokym nie si tehotna, alebo zalubena,Pri navstevovani svojho dietata,sa obycajne byvalky otocia aj o 100% k dobru,hoci to mozno len hraju,pokial nema noveho partnera, ako mu mozes verit tej vete ,, hoci z jej vlastnej vole, a ak nikoho nema,teda chlapa,normalna zena nechce aspon pre to dieta rodinu?, castokrat si to uvedomi az ked sa dieta narodi,ked je taky dobry , ako sa zda tebe ?Neverila by som mu,Rodina,je predsa len rodina. co je potom lesba? No ked sa narodi ,urcite ho bude nezistne lubit,,teda to dieta ako kazda mamaA ked , sa opyta 3, az 5 rocne dieta ,mama ja kde mam otca, ak je bude slobodny ,tak sanca kompletnej rodiny u byvalky je, ale ak si zalozi s tebou rodinu, tak ci tak ,toho drobca z sprvou bode navstevovat ,vodit k vam , mozno bude chciet aj striedavku vianoce prazdnny, u vasNo ved si tu precitaj komentare je ich tu vela,uz len potom naastanu problemy,No nechcela by som s taym vztah,ani keby bol bol milionar nestoji nic za to,ze mozes mat znicene nervy,

vilma7
19. aug 2023

Nie, nezačala a ani v prípade ak by to dieťa bolo už na svete. Deti vzťahy len komplikujú...ja som cielene hľadala slobodného, bezdetneho, nech nemáme zbytočne problémy a hádky za.ktore ani my dvaja nemôžeme.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
almia
Odpoveď bola odstránená
almia
Odpoveď bola odstránená
kikulienkadd
23. aug 2023

Ahoj,ak si potrebuješ skomplikovať život, tak smelo do toho. Len aby si o pár mesiacov nedopadla tak ako jeho bývalá ...🤰
Žena,maj trochu hrdosti a nájdi si iného chlapa 😉

Strana
z2