Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala
Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...
V poslednej dobe tu vidím situácie ako vystrihnuté z filmov, ktoré idu pocas sviatkov v telke 🙈 ak je to real, drzim palce. Neviem, či by som ho hneď konfrontovala, lebo sa to môže ešte obrátiť proti tebe. Možno by som bola viac opatrná na ďalšie “dôkazy” 🤷🏻♀️
Mňa by ešte zaujímalo, čo dostala autorka pod stromček. Keď nie ten náramok, tak čo? Možno sa už autorka ani neozve, možno vyplávala nevera na povrch a ona sa hanbí.
@kakawah možno retiazku zo sady. Teraz bez srandy - reálne poznám príbeh, keď muž kúpil set retiazku s náramkom a zene dal retiazku, milenke náramok. Samozrejme, nevera sa prevalila, tie dve boli dokonca kolegyne a v robote si všimli, ze majú sperk z jednej sady. Uplny blb ten chlap. 🙈😂

Je to neprijemna situacia, ale treba sa dozadovat pravdy aj ked ju nepovie a chlap bude zatlkat a vymyslat si sprostosti. Nato kto to je, musis prist sama chlap ti pravdu nikdy nepovie ak tak polovicnu.
Ako? Čo povedal? Už vieš odpoveď?
Ako to dopadlo?
@mareka49 tým že to kupoval v septembri je veľká šanca že do Vianoc na to zabudol ❤️
@katkatomekova Podla mna je to minimalna sanca.
@katkatomekova nemyslím si
Autorka je rada, že je. Ak by to bol omyl, tak napíše a je šťastná. Toto nedopadlo dobre
@yollanda presne to si myslim aj ja, ze to dopadlo pre nu zle
Opytaj sa ho. Ak bol pre teba a zabudol kde ho dal tak ho mate doma a najde sa. Ak ho kupil inej tak uvidis na jeho reakcii a zariadis sa podla toho. Cakat na Valentina je blbost.
.
Silno ti držím palce aby to dopadlo dobre aj keď ti musím povedať pravdu moc tomu neverím.. veľa síl prajem
Hm, ja som tiež zvedavá ako to dopadlo. Dúfam, že autorka napíše......
Zrejme autorka preživa ťažke obdobie preto neodpoveda, prežila som to tiež a úprimne treba k tomu veľa času aby sa človek psychicky pozbieral.
Ale človek ktorý raz podvedie partnera podvedie az 2. aj 3. x, taky človek sa nikdy nezmení.
Osobne ja by som mu nič nepovedala o tom naramku, o chvylu bude Valentin, keď ma milenku zase bude použivať svoj účet a prvo by som zistila kto ten darček dostane aby sa nemohol vycuvať s daakou vyhovorkou.
Autorka drzim ti palce !
To by ma zaujimalo, aká fešanda ho má na ruke od septembra
Uz,sa asi nic nedozvieme
Podla mna to je vymysleny pribeh.....ved by urcite napisala ako dopadla.....ale aspon sme sa zabavili
Možno to je reálne… ale buď manžel zatĺka, a dal nejakú výhovorku a autorka je v tom istom blate, alebo sa aj k nevere priznal, ale zas prislo odpustenie… keby urobila hrubú čiaru, či už s dôkazom alebo bez, myslím, že by nám to napísala.
@tykat nehovor hop kým nepreskočíš. ..neobraňujem neveru ,ale tvrdiť nikdy by som neodpustila je bezpredmetné kým to nezažiješ, čo ti ovšem neprajem 😉
A k autorke, pozri KOMUNIKÁCIA nič viac to že si to videla si predsa nesondovala úmyselne proste sa to k tebe dostalo a si zvedavá, keďže ježiško to nebol a sviatok široko ďaleko niet . Držím palce za rozumné vysvetlenie.

Určite autorka mala konfrontovať muža “nepriamo”. Či povie, že videla jeho výpis z účtu, alebo “našla” objednávku na náramok z 9/21… je jedno, označí ju, že snorí, je žiarlivá, a otočí to proti nej - ak je to nevera.
Darcek pre autorku to na 100% nie je (aj keď možno narýchlo objedná nový a akože zabudol).
To by som sa už priklonila k možnosti, že platil za kolegov darcek a dostal hotovosť.