icon

Muž vegetarián a jeho mäsojedlá manželka: Ako spolu fungujú?

9. dec 2024

Muž vegetarián a žena dala agresívneho kohúta do polievky
Veľmi by ma zaujímalo, ako dokážu fungovať manželia, z ktorých jeden neje mäso a druhý by s kľudom Angličana vypustil domáce zvieratko do zimy na smrť, ak by hrýzlo?

Strana
z2
chrobak7
9. dec 2024

Môžu, čoby nie. V posteli sa všetko urovná...

lenkakravcova
9. dec 2024

Akože chceš kritizovať Anjelicek za jej názor? Kľudne. Ale daj si tu aspoň svoju fotku alebo meno. Zbabelec anonymný.

PS: Ja by som dala hryzúceho škrečka mačke. 🤣

10zabka
9. dec 2024

do polievky, či do zimy? Som vegerariánka, ale toto sú dve rozdielne veci. Oponuješ si.

maranta_leuconeura
9. dec 2024

Tak v nadpise je ze zena dala kohuta do polievky 🤔 Jest to vegetarian nemusi. V texte mas ale o ublizovani zvieratam, to by vadilo asi kazdemu normalnemu cloveku

ivik4
9. dec 2024

Vsak preco to nenapises so svojou foto? Ona sa nehanbila napisat zeby vypustila skrecka do mrazov vsak by zomrelo tak ci tak... tak bud aspon rovnaka hrdinka ,nie ?

teki1
9. dec 2024

Chcem vidieť toho domáceho miláčika kohúta,čo hryzie? Bývate v Černobyle,idú mu mliečne zuby?

beata_k
9. dec 2024

Milujem take anonymne hrdinky, ktore si idu kopnut lebo uz "konecne" mozu.

biba_18
9. dec 2024

a čo s tým má spoločné že je niekto vegetarián? 😲

oblecenie99
9. dec 2024

Moja babka dala agresívneho kohúta tiež do polievky, keď ma ako malú napadol.. 😶

maminkadeticiek
9. dec 2024

A co ine sa robi z agresivneho kohuta ako vyvar? 🤔

jeliz59
9. dec 2024

@oblecenie99 tak aj moja 😂😂to všetci tak robili...

autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
9. dec 2024
10zabka
9. dec 2024

vzťah všežravec a vegetarián je o tolerancii 🙂 Nezakazovať tomu druhému, čo uznáva. Všetko sa dá. Fungujeme tak už vyše 30 rokov.

autor
Autor odpoveď zmazal
10zabka
9. dec 2024

určite nie každý deň, je množstvo bezmäsitých jedál, resp. jedál, ktoré sa dajú pripraviť bez mäsa, ktoré sa potom len "doloží". Deťom som nikdy nenútila vegetariánstvo. Je to spôsob stravovania, s ktorým nemusia súhlasiť a ja im ho nútiť nebudem. Vybrala som si to ja, nie ostatní. Nezhody nikdy neboli. Základ je v tolerancii a nepresviedčaní druhej strany, čo je správne.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ukulela
9. dec 2024

Kopes do anjelicka, anonym? Hrdinka s anonymným profilom ... To som už aj lenkukravcovu musela lajknut, hoci nesúhlasím s 999 jej komentármi z 1000... Takže diky, máš na konte môj vianočný zázrak.
A ad vege+vsezravec. Kolegyňa má tak šťastný vzťah. Je to o inteligencii a tolerancii.

sticker
autor
Autor odpoveď zmazal
loliki
9. dec 2024

Snáď si toho vegetariána ty všežravkyňa ne...... 😨
V súvislosti s tým mi napadlo, ako mal farár Ďatelinka kaplána Zajaca. 😀

sisska96
9. dec 2024

Prečo by bol problém. Sú také obdobie keď jem.malo mäsa alebo žiadne a môj by zjedol mäso s mäsom. Vtedy varím alebo varíme zvlášť a hotovo. Nie sme leniví

autor
Autor odpoveď zmazal
sisska96
9. dec 2024

Decka potrebujú aj mäso k vývinu.

autor
Autor odpoveď zmazal
loliki
9. dec 2024

Čo všetko si mu varila? A čo sebe? Ako si to riešila? Viem si predstaviť bryndzové halušky, kde si pridám slaninku. Vepro knedlo zelo, jemu bez masa. ? A zeleninu pestujú ako bez jedov? Veď by to zožrali chrobáci, ktoré to chúďatá len ochutnajú a tie toxíny ich hneď zničia. Asi nevedel, čo jedol.

zuzitko74
9. dec 2024

Mala som žiačku z rodiny vegetariánov. Vybrala si už v prvej triede. Vždy, keď mohla, vymenila svoju zdravú vegetariánsku desiatu za šunkový, či salámový chlebík.
Poznám, ale aj detičky z rodín všežravcov, ktoré si vybrali vegetariánstvo.

lucia13022023
9. dec 2024

To čo je za naspis🤣

levantinka
9. dec 2024

Ja nejem maso roky a muz je vsezravec. Problemy si vytvaraju ludia sami. Nebola by som s niekym kto by ma nerespektoval a nemal rad aka som. To iste sa da povedat o ludoch co nemozu jest toto alebo hento.

Strana
z2