Muž vegetarián a jeho mäsojedlá manželka: Ako spolu fungujú?
Muž vegetarián a žena dala agresívneho kohúta do polievky
Veľmi by ma zaujímalo, ako dokážu fungovať manželia, z ktorých jeden neje mäso a druhý by s kľudom Angličana vypustil domáce zvieratko do zimy na smrť, ak by hrýzlo?
Akože chceš kritizovať Anjelicek za jej názor? Kľudne. Ale daj si tu aspoň svoju fotku alebo meno. Zbabelec anonymný.
PS: Ja by som dala hryzúceho škrečka mačke. 🤣
do polievky, či do zimy? Som vegerariánka, ale toto sú dve rozdielne veci. Oponuješ si.
Tak v nadpise je ze zena dala kohuta do polievky 🤔 Jest to vegetarian nemusi. V texte mas ale o ublizovani zvieratam, to by vadilo asi kazdemu normalnemu cloveku
@10zabka
@maranta_leuconeura
Prečítajte si toto a pochopíte https://www.modrykonik.sk/forum/chov-a-starostlivost/co-robit-s-agresivnym-skreckom/?page=5#post-88516835
Vsak preco to nenapises so svojou foto? Ona sa nehanbila napisat zeby vypustila skrecka do mrazov vsak by zomrelo tak ci tak... tak bud aspon rovnaka hrdinka ,nie ?
Chcem vidieť toho domáceho miláčika kohúta,čo hryzie? Bývate v Černobyle,idú mu mliečne zuby?
Milujem take anonymne hrdinky, ktore si idu kopnut lebo uz "konecne" mozu.
a čo s tým má spoločné že je niekto vegetarián? 😲
Moja babka dala agresívneho kohúta tiež do polievky, keď ma ako malú napadol.. 😶
A co ine sa robi z agresivneho kohuta ako vyvar? 🤔
@oblecenie99 tak aj moja 😂😂to všetci tak robili...
vzťah všežravec a vegetarián je o tolerancii 🙂 Nezakazovať tomu druhému, čo uznáva. Všetko sa dá. Fungujeme tak už vyše 30 rokov.
určite nie každý deň, je množstvo bezmäsitých jedál, resp. jedál, ktoré sa dajú pripraviť bez mäsa, ktoré sa potom len "doloží". Deťom som nikdy nenútila vegetariánstvo. Je to spôsob stravovania, s ktorým nemusia súhlasiť a ja im ho nútiť nebudem. Vybrala som si to ja, nie ostatní. Nezhody nikdy neboli. Základ je v tolerancii a nepresviedčaní druhej strany, čo je správne.
Kopes do anjelicka, anonym? Hrdinka s anonymným profilom ... To som už aj lenkukravcovu musela lajknut, hoci nesúhlasím s 999 jej komentármi z 1000... Takže diky, máš na konte môj vianočný zázrak.
A ad vege+vsezravec. Kolegyňa má tak šťastný vzťah. Je to o inteligencii a tolerancii.

Snáď si toho vegetariána ty všežravkyňa ne...... 😨
V súvislosti s tým mi napadlo, ako mal farár Ďatelinka kaplána Zajaca. 😀
Prečo by bol problém. Sú také obdobie keď jem.malo mäsa alebo žiadne a môj by zjedol mäso s mäsom. Vtedy varím alebo varíme zvlášť a hotovo. Nie sme leniví
Decka potrebujú aj mäso k vývinu.
Čo všetko si mu varila? A čo sebe? Ako si to riešila? Viem si predstaviť bryndzové halušky, kde si pridám slaninku. Vepro knedlo zelo, jemu bez masa. ? A zeleninu pestujú ako bez jedov? Veď by to zožrali chrobáci, ktoré to chúďatá len ochutnajú a tie toxíny ich hneď zničia. Asi nevedel, čo jedol.
Mala som žiačku z rodiny vegetariánov. Vybrala si už v prvej triede. Vždy, keď mohla, vymenila svoju zdravú vegetariánsku desiatu za šunkový, či salámový chlebík.
Poznám, ale aj detičky z rodín všežravcov, ktoré si vybrali vegetariánstvo.
To čo je za naspis🤣
Ja nejem maso roky a muz je vsezravec. Problemy si vytvaraju ludia sami. Nebola by som s niekym kto by ma nerespektoval a nemal rad aka som. To iste sa da povedat o ludoch co nemozu jest toto alebo hento.

Môžu, čoby nie. V posteli sa všetko urovná...