Muži, muži a zase len muži
Som na zoznamke. Nechodím tam často, raz za čas sa tam pozriem, veď čo ak motyka vystrelí. Včera som si zapla zoznamku a správa od jedného muža, že konečne ma našiel. Vraj ma vidí každý deň v meste, že vždy sa za mnou otočí a povie si WAU (citujem jeho slová) a že rád by sa zoznámil. Ktorú ženu by to nepotešilo? Povedala som si, že konečne niekto, kto ma pozná "z ulice" a nie len náhodní neznámi muži, ktorí ma naháňajú lebo chcú sex. Prehodili sme zopár správ, poprosila som o fotku, poslal bez problémov (v živote som toho muža v meste, na ulici, v obchode nevidela), vraj som sa na neho aj usmiala (netuším kedy, ale v pohode). Tak mu píšem, že môžme sa zoznámiť, pokecať, že som síce o niekoľko rokov staršia ale keď jemu to nevadí, tak to nevadí ani mne. A potom prišiel šok. Napísal mi, že mám prísť k nemu na kávu, lebo že on sa mi ani na ulici nemôže pozdraviť, lebo má hrozne žiarlivú priateľku, ktorá síce pracuje v zahraničí, ale ak by nás niekto videl, tak by bol problém 🤦♀️
A tu moje nadšenie skončilo 🤣
Takže milé dámy, máte aj vy nejaký "zábavný" príbeh s mužmi na zoznamke? Trocha na odľahčenie popri všetkých tých témach o problémoch a trápeniach.
Mne jeden napísal, aby som prišla ku nemu domov, aby ma zoznámil s bývalou manželkou a aby ma pre neho schválila. 😂
Mna raz jeden uhanal,ze sa pred par tyzdnami rozisli s priatelkou a chce ist dalej a najst si niekoho. Tak sme mali niekolko rande,dal mi cislo,dohodli sa na dalsom stretku. Ked nechodil,volala som mu,ze teda idem domov,uz nejdem nanho cakat. A v tom mi on vynadal,ze ho nemam otravovat,ze on chce byt s jeho drahou. Potom som sa dozvedela,ze so mnou randil len preto,aby ta jeho ziarlila,lebo boli pohadani.
@pralinka25 možno čakal aj to 😂 ja som nikdy nechcela aby my chalani niečo platili, ale keď niekoho niekam pozveš a potom pýtaš od neho peniaze je trošku blbé 😀
@monika185243 no sak ano looser co nema zaklady slusneho spravania
@marca12 toto je na zoznamkách "bežné", alebo ešte fráza, že prepáč, ale vrátil som sa k bývalej 🤣 jeden ženatý mi vypisoval, potom zrušil účet, ozval sa asi o 3 týždne s novým účtom, vraj mu manželka na to prišla, tak založil nový účet...jeho neodradilo ani to, že som vôbec na jeho správy nereagovala, písal ako ťažko pracoval, že je celý spotený, aj gule má spotené 🤮 to som ho už blokla

@monika185243 🙈 aj vreckove si mu mala ponuknut