icon

Na rozlúčku so slobodou ma pozvali, na svadbu nie

Včera o 13:00

Ahojte, zaujíma ma váš názor čo si myslíte o tom keď kamarátka ma nepozvala na svadbu, ale na rozlúčku so slobodou ma pozvala. Nepoznám všetky baby čo idú na rozlúčku, ale pokiaľ viem tak jedna isto tiež nie je pozvaná. S nevestou nás bude 8.
Pýtam sa preto lebo iné kamarátky v okolí mi hovoria, že tam nemám ísť, že je to od nej sebecké, že budem sa jej skladať na rozlúčku, ale na svadbu ma nepozve.

martinka17
Včera o 14:16
@anonym_autor

@sense Jedna z bab sa pytala nevesty že ako si predstavuje rozlučku a povedala že by ju potešil hlavne wellnes a turistika, takže spoločne sa v skupine dospelo k nazoru, že Tatry

@anonym_autor mala si to napísať rovno, ona čaká veľa, ponúka malo. Ak nejdete na svadbu, spravte wellnes na hodinu v meste a turistiku ako prechádzku po meste. Je to fakt náročná nevesta. A nie, potom vás nepozve na svadbu, ale bude váš očakávať pri kostole s kyticou a obálkou.

anonym_77dbc2
Včera o 14:17

@anonym_autor Mne to pride prehnane drahe vsetko. Ale to je vasa vec. Kedysi sa slo zabavit sa do podniku a vybavko. Obcas mala baba striptera ci chalan stripterku na rozlucke a to bolo vsetko.
Ja nie som svadobny typ, mne by stacila ta rozlucka so zopar ludmi. Ale to je tvoja vec, ak sa ti to nepaci, nechod ani na rozlucku. Ved to nie je povinne.

jednoduchomaria89
Včera o 14:17

Príde mi divné niekoho pozvať na rozlúčku,ktorú má daná osoba zaplatiť ,ale na svadbu nie 🤣. Pochopila by som to v prípade,keby ťa svadba bola fakt mala , len napr čo ja viem súrodenci a rodičia

parvinka0001
Včera o 14:18
@anonym_autor

@sense Jedna z bab sa pytala nevesty že ako si predstavuje rozlučku a povedala že by ju potešil hlavne wellnes a turistika, takže spoločne sa v skupine dospelo k nazoru, že Tatry

@anonym_autor strašne by ma zaujímalo koľko táto sranda stojí

betulinka1
Včera o 14:23

@anonym_autor mne by nevadilo, ze ma nepozve na svadbu ale na rozlucku so slobodou Ano. Ale mne by bolo divne, ze to ocakava ako darcek od kamosiek? Keby dala, ze baby ktora chce ist, mame chatu, naklady si rozdelíme. Vy kamosky sa zložite na nejaky darcek, napriklad sexi pradlo alebo neviem co. Ale toto je take nasilu.

anonym_af8f9c
Včera o 14:24

Toto je tak divne "zaplat mi rozlucku, ale na svadbu nepojdes" 😃 nesla by som na tu rozlucku ani nahodou

anonym_475e04
Včera o 14:26

Uz sa to prehaňa.A nešla by som .Zagratulovat na obrad a tym to hasne.

anonym_b0cc6e
Včera o 14:39

divne cele, odisla by som z tej skupiny a isla len na obrad teda ak by sa mi chcelo, inak nie a kolko vas je vlastne v tej skupine ?

laila22
Včera o 14:39
@anonym_autor

@sisa_s lebo skupina je založena už asi vyše 2 mesiacov, doteraz sa podielala na organizacii a tyzden dozadu to zrušila. Takže nie nemala dovolenku zajednanu skor.

@anonym_autor je to vec jej sesternice, nechápem prečo to riešiš. Nie je povinnosť ísť na rozlučku a niečo platiť. Sesternica sa sama rozhodla, že energiu a peniaze použije na niečo iné 🙂. Rovnako sa možeš rozhodnúť aj ty.

anonym_1300e2
Včera o 14:42

Nešla by som na rozlúčku.

anonym_b0cc6e
Včera o 14:43

uz som nasla ze vas bude osem s nevestou a po kolko sa skladate po 100€ ? a este sa ani nepoznate vsetky a ani nejdes na svadbu
ja by som odisla zo skupiny ze mam ine plany uz (s frajerom, s inou kamoskou atd)

doriiis
Včera o 14:45

Koľko € od teba chcú aby si prispela ?

anonym_b0cc6e
Včera o 14:50
@anonym_autor

@sisa_s lebo skupina je založena už asi vyše 2 mesiacov, doteraz sa podielala na organizacii a tyzden dozadu to zrušila. Takže nie nemala dovolenku zajednanu skor.

@anonym_autor tak asi sa sesternici nechce prispievat na take hluposti (je na svadbu pozvana?) a radsej ide na dovcu
ako za mna je tyranie sameho seba ist na pobyt kde sa bude preberat akcia na ktoru nie som pozvana strasne zle by som sa tam citila
a neriesim to ze este by som to platila sebe aj neveste

anonym_92a5ff
Včera o 14:57

A pýtala si sa že prečo vlastne na svadbu nejdeš? To by som isto v rámci toho celého nadhodila.

Ale inak by som na takú babskú jazdu asi aj prdela

anonym_e30ac7
Včera o 14:58

@anonym_autor bola som a aj sama som mala rozlúčku kde boli baby, ktoré nešli na svadbu. Nevidím na tom nič divné.

anonym_1bfb8f
Včera o 14:58
@anonym_autor

@anonym_c54c9a áno robíme jej prekvapenie, takže platíme jej celú rozlúčku

@anonym_autor takze na tu rozlucku ani nevesta nepozyva, organizujete to kamosky mimo nej, ona sa len zucastni. Dobre tomu rozumiem? Hosti na svadbu pozyvaju nevesta a zenich, ale ta vasa rozlucka je organizovana inymi ludmi ako su snubenci, takze je divne ocakavat aj pozvanie na svadbu.

anonym_13b023
Včera o 15:01

Za starych dobrych cias nevesta, alebo zenich pozvali kamaratov do podniku na zabavu a este to aj zacvakali. Teraz sa pozyva nevesta na drahu dovolenku. Sikovne vymyslene. Nesla by som. To skladate neveste a este treba saplatit pobyt za seba. Nejake vreckove, vecer do baru a 500-600e za dni je fuč.

anonym_ffe7a7
Včera o 15:01

No boli ma hlava iba keď toto čítať musím. Že urobiť skupinu 8mich báb (inak asi za celý život by som toľko ‘kamošiek’ nezozbierala) a potom sa odstrániť. Čo ti j*** 😁😁😁

anonym_c54c9a
Včera o 15:03
@anonym_1bfb8f

@anonym_autor takze na tu rozlucku ani nevesta nepozyva, organizujete to kamosky mimo nej, ona sa len zucastni. Dobre tomu rozumiem? Hosti na svadbu pozyvaju nevesta a zenich, ale ta vasa rozlucka je organizovana inymi ludmi ako su snubenci, takze je divne ocakavat aj pozvanie na svadbu.

@anonym_1bfb8f autorka pisala, ze si nevesta vybrala baby ktore chce na rozlucke a spravila skupinu. Cize vlastne na rozlucku ich pozvala nevesta.

mk1111111111
Včera o 15:07

Veru, rozlucka moze byt aj a osobami, co na svadbu nejdu. Chce sa rozlucit s kamaratkami este ako slobodna. Len ja nechapem, preco to mate platit vy?. Ona sa chce rozlucit, pozyva na rozlucku, platit ma ona. Vy mozete darceky priniest, ake ktora uznate za vhodne. Akesi popletene to mate

anonym_c7240e
Včera o 15:12

@anonym_autor v tom,že nejdeš na svadbu a na rozlúčku ano mi nepride nic cudne avšak platiť 3dnovy pobyt mi už príde 😅 ja som tak bola a aj mala rozlúčku,že tam boli baby co nešli na svadbu..ja sama som sa ma kamoskynej rozlúčke cítila super aj keď som jej na svadbu nešla ale to sme mali také to skôr piatkovom večerné posedenie spojené s diskotékou a aj moja rozlúčka bola tiež takouto istou formou robena

januska12323
Včera o 15:19

Slovom kamoška sa už nazýva hocikto ako vidím. Aj ja by som si vypýtala dovolenku v Tatrách keby som mala také blbé známe. To nestačí zaplatiť miestnosť v bare, nakúpiť ozdoby a potom ísť na diskotéku? Ako to opisuješ nešla by som ani na jedno.

anonym_ed74d8
Včera o 15:22

Mňa len irituje ako sa tu každá pchá niekomu kamatke & sesternici & susede & spolužiačke na svabdu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ozaj pokial to nieje najbližšia rodina sestra-brat alebo Total Best človek ❤️blízky Tak buďte len radi .Veď len šaty&účes*Dar🎁 to je "drahá" zábava

citronove_koliesko
Včera o 15:27
@anonym_autor

@anonym_2e512a Všetky baby ktore pozvala na rozlucku pridala do skupiny na fb. Chcela mat prekvapenie, tak nasledne sa zo skupiny odstranila

@anonym_autor mozno vyberala podla solventnosti, kto ma na to aby prispel na 3 dnovy wellness v tatrach tak ide na rozlucku 😃 ja byt na tvojom mieste tak sa tiez z tej skupiny odstranim.

anonym_7e342f
Včera o 15:38

Kolko eur sa skladate na pobyt?

anonym_4ed3cc
Včera o 15:39

Za mňa ťa využíva 🤷🏼‍♀️určite na svoju rozlúčku budem pozývať dievčatá čo idú aj na svadbu. Za prvé už by som sa cítila ako krava. A určite ešte že by mi malý platiť niečo a potom ani na tu svadbu nepozvať. Ja by som jej na rovinu povedala. 80 hostí nie je malo zo už v dnešnej dobe sa považuje za celkom dosť hostí. Odôvodnila vôbec prečo tá nepozvala ? Za mňa jej povedz na rovinu ako to je. A nie nešla by som. Nebudem niekde kde ma niekto nechce a chcel len moje peniaze….

sense
Včera o 15:44
@anonym_autor

@anonym_autor tak to už ozaj je všetko len nie prekvapenia. Takže za mňa nie nezúčastnila v som sa

anonym_13c4d6
Včera o 15:53

Na rozlúčku so slobodou som pozvala moje naj kolegyne. Bolo ich 10. Na svadbu už nie. Tam sme mali 30 hostí - našich rodičov, krstných rodičov a súrodencov. Bolo to naše rodinné posedenie. Dievčatá nám aj tak prišli poblahoželať na obrad, nik sa neurazil. Je ale pravda, že to bolo pár rokov dozadu a nebola to taká cerenónia, ako píšete vyššie. Normálne sme šli na pizzu, potom na disku a domov. Chcela mať prekvapenie, tak ju prekvap a na rozlúčku nechoď. 3 dni v Tatrách s aktivitami? Priznám sa, že som o takom spôsobe rozlúčky ešte nepočula. A ani náhodou to neznie lacno.

anonym_13c4d6
Včera o 15:58
@anonym_autor

A celkom divne je, že jej vlastná sesternica opustila skupinu, že nejde na rozlučku a dovod je, že ide na dovolenku. Príde mi to strašne divne, lebo pre mňa je rodina na prvom mieste a určite by som radšej nešla na dovolenku

@anonym_autor mne to divné nepríde. Je leto, ľudia chodia po dovolenkách, ktoré rezervujú mesiace vopred. Ty by si zrušila rodinnú dovolenku, na ktorú sa tešíš pol roka pre rozlúčku so slobodou? ja nie. A myslím, že by tým nápadom nebol nadšený ani môj manžel, ani deti.

cacianka
Včera o 15:59
@biba_18

@anonym_d31ecc že? ja som myslela že je to nejaká dámska jazda v piatok týždeň pred svadbou - a tu aha, víkendovka na vlastné náklady a niečo navyše…

@biba_18 tak ja si mám platiť pobyt na 3 dni, nejaký program a ani neviem kde , s kým a aký program. striptéra ? aký rozpočet ?
ja si platím miesto/pobyt podľa svojho vkusu, v spoločnosti akú ja chcem, a rozpočet aký mi vyhovuje. Tatry ? veď to nieje lacná lokalita. nevesta chce machrovať že mala rozlúčku na 3 dni a zaplatia ju celú kamošky ? ked sa rozpočet na jej osobu rozráta medzi 8 osôb, nemusí to byť veľká položka na ňu, ale spolu to už môže byť pálka. takže ja mám platiť o čom neviem a kde neviem ? to že by mala takúto oslavu s kamoškami, jeden deň a potom svadbu najme pre rodinu, by bolo ešte OK, ale že 3 dni ?! cesta ubytovanie strava darčeky program , no nejako sa mi to nezdá kóšer, absolútne. "veľký deň" je svadobný obrad a možno hostina, tam ma nepozve, ale nie výlet. a ešte mi pripadá, že ona si vymyslela lokalitu aj všetko, a nastrčila 1 organizátorku, aby to navliekla na ostatné