Na svadbu s priateľom
Ahojte, chodím s priateľom niečo vyše 2 rokov, ja mám 29, on 27. Pozná sa s mojimi rodičmi, vychádzajú v pohode. Dostali sme pozvanie na svadbu mojej sesternice. Keď som o tom povedala priateľovi, hneď sa ma pýtal či tam musím(e) ísť. Ja som introvert a nemám rada oslavy, svadby atď, ale viem sa prekonať, hlavne ten počiatočný stres a nesedieť tam ako za trest. Vysvetlila som mu že by to bolo pekné keby sme išli, lebo so sesternicou som mala dobrý vzťah, najmä v detstve sme boli super kamošky. Povedala som mu dátum kedy to bude, vravel že to je ešte ďaleko. Potom som mu ukázala aké šaty som si kúpila, ešte som zopakovala dátum, aby si to pamätal. Bez nátlaku, všetko som mu hovorila nenútene, potom sme sa dohadovali kto by bol šofér, tak som aj rátala že tam pôjdeme ako partneri. Dnes je týždeň pred svadbou, pripomenula som mu to a zrazu nastal šok že nevie či vtedy nemá oslavu narodenín jeho kolega (najlepší kamarát). Potom vravel že je to možno v piatok a v sobotu by ešte zvládol ísť na svadbu. Potom zase špekuloval že keby to aspoň bolo bližšie (je to asi hodina cesty). Chcela som len jednoznačnú odpoveď či so mnou ide alebo nie, stále som sa nedočkala. Do večera mi má dať vedieť, ale tuším že ostanem v neistote.
@marianaaoa 😮
@marianaaoa by som sa naňho vykašľala ozaj, samé výhovorky furt, na to by som nervy nemala, veď nie je jediný na svete hádam
@marianaaoa ze mu nie je samemu zo seba trapne 🤮 viem, ze Ti je tazko, ale pokus sa od neho odstrihnut, uzivaj predlzeny vikend, zober maminu, kamosky, chod na kavu, nakupy, do prirody...nemysli na neho, ako keby ani neexistoval. Tento vztah Ti prinasa uz viac trapenia ako radosti.
@marianaaoa ja viem. Ale zober to tak, je fajn, ze nemate deti, spolocnu hypoteku...ze v podstate jedina ujma bude ta citova. Neboj, nikdy nie je neskoro na novy zaciatok. Ja som sa v 35- ke druhykrat vydavala, mam uzasneho milujuceho manzela a krasne tretie dietatko...a to som sa "minula" aj rozvedena a s dvoma pubertalnymi deturencami 🫢🙈
Vy mate 30? Ja že ste dvadsiatnici.. Tak to mnohe vysvetluje..Je nevyzretý puberťák
Muži dozrievaju neskôr, čo je fakt.Možno za 10 rokov bude fajn chlapik 🤣..Respektive, človek si musi niečo preskakat, kym sa stane tym, čím má byť
@marianaaoa Rozhodla si sa určite správne. Toto je jeden absolútne nespoľahlivý chlap! ☹️ Na tvojom mieste by som mu napísala, že už ani nemusí chodiť, už nikdy. Mrzí ma to, snáď si čoskoro nájdeš lepšieho.
@marianaaoa Tak mu napíš, že si má prísť pre veci o nejakej konkrétnej hodine a že keď vtedy nepríde, vyhadzuješ ich von. Čo to má znamenať, že nikdy nevie prísť, na kedy sa dohodnete?! Mňa by to neskutočne štvalo! Stane sa, že človek nestihne prísť načas, ale vtedy má zavolať, vysvetliť to a povedať, kedy teda stíha. A nie, že má prísť po obede, už je po večeri a jeho stále nikde a ani sa neunúva informovať! Otrasné!
@marianaaoa Veď mu ich nemusíš naozaj vyhodiť, len nech si to myslí. Ja už by som ho dnes ani nechcela vidieť, išla by som preč, nech nie som radšej ani doma, keby predsa len prišiel.
@marianaaoa Drž sa a daj vedieť potom. ✊
Ja som zvedavá na velké finále daj vedieť !
@marianaaoa myslim na Teba, drz sa, dievca! 💪
@marianaaoa Ahoj, tak ako?
@marianaaoa dúfam že ta nebalamutil rečami zase
@lucinka12356 ja sa obávam, že áno. Ale možno len nemá čas napísať.
@marianaaoa gratulujem k tomuto kroku! Si silná! Hlavne nepovol.. pri tvojich správach sa mi vynorili všetky nepríjemne spomienky na môjho ex, ktorý bol úplne rovnaký. Nikam by ste sa nepohli. Nenechaj sa obalamutiť rečami od neho ani do buducna prosim!!🙏🏽❤️🍀

@cyberk