icon

Názor na sex s ex

2. máj 2020

Ženy,možno stupidna téma,ale prosím,ak niekto zažil,napíšte mi reálne skúsenosti. Navrhli by ste expartnerovi sex,ak by ste boli po rozchode s ním sama a on tiež a za akých okolností? Za predpokladu,že ste sa úplne nedosekali a vedeli by ste,že o vzťah s ním už nestojite,no iného muža by ste si už cielene nechceli hľadať (z rôznych dôvodov,nemyslím sklamanie alebo niečo pod.)

autor
3. máj 2020

@janickacrazy tak si na tom bola presne tak,ako ja teraz

autor
3. máj 2020

@clarke vieš čo,poviem ti úprimne,že mne je to už jedno,ako vyzerám či zúfalo či ako,beriem to proste racionálne, ako potrebu,istý druh ventilu a je mi jedno,čo si on o tom myslí,ja si idem svoje,nemám čo stratiť. V tejto oblasti to a ním bolo najlepšie a chcem to jednoducho úplne sebecký využiť,pokiaľ to bude možné.

luccija
3. máj 2020

Keď odmietol aj priateľské videnie sa prestaň sa vnucovať a strapnovat a daj mu pokoj.Ved by som sa od hanby prepadla zo brobiť o sex, keď nechce udržiavať ani kamarátske kontakty.Ked si závislá na sexe liec sa, alebo si nájdi cez inzerát chlapa.
Alebo je to psychická porucha on Ťa odmieta a o to viac ho ty chces.Kto Ta v živote takto odmietal?

autor
3. máj 2020

@luccija hovorím,že v kontakte sme, keď to hodnotím celoplošné,tak boli sme menej v kontakte zo začiatku,teraz je to častejšie,na začiatku mi ani nenapísal,teraz vidím,že má akú takú snahu,tak preto som nad tým zauvazovala,lebo vidím,že aj by už niečo chcel len to ide tak ťažšie.pride mi to ako odmietnutá žena,že robí drahoty

torysheer
3. máj 2020

V tom pripade by som nad tym ani neuvazovala, ked je to takto. Zbytocne by si sa zhodila, nechce- treba to respektovat. Ak Ti chyba sex (teraz som na tom tak isto), tak staci zajst na nejaku stranku (Pokec, Amateri) a zaujemcov budes mat kikilion...co teda zase ja az za taku dobru volbu nepovazujem, no nemas niekoho znameho v okoli s kym by si si to vedela predstavit? Aj ked...stale mam pocit ze Tebe ide viac o neho ako o samotny sex....

luccija
3. máj 2020

Keby chcel sám sa ozve.Nerob si nádeje a hľadaj dalej.Pravdepodobne nie si odputana a myslíš si, že sexom to dáte zase dokopy.

saska662
3. máj 2020

Ja som za. Nic zle na tom nevidim. Preco by si si mala navysovat císlo sex.partnerov ked mozes spavat so svojim ex :D ...tak isto som to mala ja s mojimi dvomi ex a nelutujem to. Len si musis byt ista ze ta to uz nijako nezlomi, nezblbne, neprebudi city k nemu.

autor
3. máj 2020

@saska662 ďakujem za pochopenie,ja som to už tiež takto zažila s jedným dávnejšim bývalým a bola som max.spokojna,konečne sme si užívali a neriešili blbosti.mozes mi napísať ako to bolo u vás? Kto koho kontaktoval,kto sa s kým rozišiel a ako to vyzeralo v tej praktickej rovine potom tie stretka?

sylvia002111
3. máj 2020

Ja toto proste nechapem 🤦‍♀️. Kde mas svoju hrdost? Uz len z principu by sa ma ex ani len dotknut nemohol, nech sniva a slinta. Ja by som sa citila pouzita, ak by som dovolila cokolvek intimne. Net mas plny muzov, hladajucich vztahy, sex, nezavazne vztahy ... staci si vybrat. Par dobrych fotiek a mozes si vyberat.

6mia6
3. máj 2020

Mne sa zase priečia tie zoznamky na sex. To radšej budem svoje potreby uspokojovať s ex. Načo hľadať nejakeho uchylaka keď in vie co potrebujem.
Ja som za. Samozrejme, ze veľmi záleží ako sa odohral rozchod. Nepolezem za ex keď sa mi protivy atď.
Napíš mu nejakú pikantnú správu, aby jasne vedel co chceš. Lebo chlap náznaky ťažko pochopí... Možno bude chvíľu v šoku, potom to je už len hop alebo trop

janickacrazy
3. máj 2020

@sylvia002111 no tak ale o tých mužoch na zoznamkách nič nevieš, možu mať nejakú pohlavnú chorobu napr., ked chodia na sex zoznamky, tak asi ženy striedajú a takého by som ja teda isto nechcela, preto som to riešila ako som riešila

nelinka888
3. máj 2020

Raz som si to zažila, ale dopadlo to úplne inak ako sme čakali. Opäť nás to spojilo a oveľa viacej ako predtým. Ale dnes keby som mala premýšľať nad tým, či by som do niečoho takého išla tak asi nie, je to dosť ťažké na psychiku

autor
3. máj 2020

@nelinka888 a kto to navrhol prvý?

sylvia002111
3. máj 2020

@janickacrazy Je tam vela nestastnikov vraj v nefunkcnych manzelstvach, kvoli detom, majetku ... casto bez sexu. Vies tam najst dlhodoby milenecky vztah. Sex s ex mi pride pokusanie znova sa zalubit ... mna by sa ex nesmel dotknut, vnimam to ze by som bola ako matrac

midka
3. máj 2020

juj, no ja som taka, ze palim, za sebou mosty,,,, ked rozchod,, tak rozchod.....a nedokazala by som fungovat s nalepkou,,, ta co sa mi sama pcha do postele....nikdy nevies,, kedy to moze proti tebe vytiahnut...

janickacrazy
3. máj 2020

@sylvia002111 tak možno záleží aj na tom, kto koho opustil, u nás som to bola ja, takže mi to neprišlo také blbé

sylvia002111
4. máj 2020

@janickacrazy Aj u nas som ja opustila priatela. Aj ked som ho lubila a sex bol skvely. Ale sme boli nekompatibilni v postojoch k zivotu a co chceme spolu dokazat, ci obetovat pre toho druheho. A kedze viem ze sex bol aj pre neho skvely, prave aj preto, by som nedovolila, aby siahol alebo mal nieco, co bude inemu patrit a nech lutuje, ze toto stratil ...

autor
4. máj 2020

@sylvia002111 ale to si len ty naivne myslíš,že bude lutovat. Nie, nebude! Ty budeš naivne žiť do konca života s predstavou,že ľutuje a slinta po tebe po nociach? Si jediná žena na tomto svete???? Prepáč,žena,mne ťa je ľúto,ak toto myslíš vážne. Jasné,je to tvoj názor, beriem,ale s realitou spoločné nemá absolútne nič. Ja keby som mala pozerať na svoju hrdosť voči chlapom a podobne,tak by som dodnes nemala nič a sedela v kúte ako popelka. Takto to nefunguje,keď ieco chces,tak si to vypytaj a buď hop alebo trop. Kto neriskuje nič nemá.

veverickav
4. máj 2020

tak sa podla tejto poslednej rady pre sylviu002111 spravaj aj ty...a hned mas svoju dilemu vyriesenu 🙂

autor
4. máj 2020

@veverickav už sa stalo

sylvia002111
4. máj 2020

Neviem preco sa do mna navazas. Lebo mam iny nazor?, a svoju sebahodnotu? Nevies ako vyzeram, ani to ze kolko muzov ma obletuje. Rozhodne nie som Popoluska z kuta. Sprav, vlastne si uz spravila podla svojej pudovej potreby.

autor
4. máj 2020

@sylvia002111 vôbec sa nenavazam,každý je nejaký...ja kebyže mám toľko obdivovateľov,čo ty,tak by som si po týždni na bývalého ani nespomenula,nemala by som čas pri toľkých napadnikoch.

marikost
7. máj 2020

Chces sa k nemu vratit?

autor
7. máj 2020

@marikost nie...ale to sa myslím nevylucuje

ludovit11
7. máj 2020

To kto od koho odišiel?

autor
Autor odpoveď zmazal
ludovit11
7. máj 2020

Nebola vôľa riešiť?

ludovit11
7. máj 2020

V každom manželstve sú problémi ale vždy to ide riešiť.Otázka znie či je na to vóľa.

autor
Autor odpoveď zmazal
ludovit11
7. máj 2020

hm....