Nechce ísť so mnou na svadbu
Ahojte, chodím s priateľom vyše polroka a onedlho máme ísť na svadbu. On však odmietol. A celkovo som si všimla, že sa vyhýba aj stretnutiu s mojimi rodičmi. Myslíte, že to môže byť znak toho, že to somnou nevidí do budúcna vážne, alebo mu to príde len skoro? V ostatných veciach je super a fakt sa snaží, ale toto ma sklamalo. 😔
Autorka, ak je taky introvert, tak ma napadlo ci bude schopný prísť na vlastnú svadbu 😊 nie je trochu čudný? Pol roka je dosť...ja by som asi chcela niekoho normalnejsieho 🙃
Fuu tak dakujem,ze som o sebe zistila,ze som nenormalna 🤔 tiez introvert kt nema rad vela ludj pokope a pod. S muzom som 13r a rodicov sme si spoznali po roku a pol chodenia. A on tiez somnou nesiel na svadbu ani oslavu po par mesiacoch. A ano,svoju svadbu som ledva zvladla. Bol to pre mna stres,plno ludi,kamera atd. Nie vdaka
Tak choď bez neho..ja som tak bola sama z dcérou na svadbe bratovi... Manžel nebol,mal na to dôvody a ja som ho nenútila🤷zabavili sme sa aj bez neho...
Ja chodím na väčšinu osláv sama bez muža. Lebo tiež nemá rád podobné aktivity. Dávnejšie mi to vadilo veľmi. Teraz už po rokoch som si "zvykla". Ale keby som mala vtedy taký rozum, ako mám teraz, už by som do toho nešla. Hľadala by som človeka, ktorý má podobné "záľuby".
Proste je to na celý život.. Ľudia často končia vo vzťahoch s ľuďmi, s ktorými si mysleli, že sa to utrasie... A ono sa to utrasie nejako, ale za cenu, že buď jeden alebo druhý nie je spokojný.
@janickacrazy presne aj ja som chcela napisat, ze po 7 mesiacoch sme my mali nasu vlastnu svadbu 🤷♀️😅❤️ Inak este je v tomto celom dolezite, kolko mate rokov, @autorka? V 18 napriklad by desilo aj mna, priviest chlapca na nejaku rodinnu "seslost"...ked aj po polroku chodenia
@elenita máme 30
Ak mu trvalo 3mesiace,kym sa s tebou stretol,urcite by som ho po dalsich troch nebrala hned na svadbu,kde je cela rodina.Jednoducho potrebuje viac casu.Netlacila by som neho ani co sa tyka stretnutia s rodicmi.Urcite by som ich zoznamila pri menej formalnej príležitosti.
ano, pytaj sa nezainteresovanych ludi na fore,ktori o tvojom feajerovi a rodine nic nic nevedia 😀
Neries malichernosti. Ty chces ist, tak ty chod. A bud rada, ze ta doma pocka ten tvoj introvert.
@gubka71 presne. Netlacit na neho.
Pre autorku:
To chces, aby isiel nasilu??
@zmrzlinka2021 no clovek sa prve mesiace vztahu pretvaruje. Na to su aj psychologicke studie. Ruzove okuliare zacnu padat az po cca roku. Za 2-3 mesiace spoznam akurat prd a nie, ci stoji predo mnou kvalitny material. Ja som rada, ze sme sa spoznali a zobrali sa az po par rokoch.
@stanulienkat
Neviem co si o tomto mam mysliet - uprimne. Lebo zatial som nepoznala taky vztah, kde by to nebolo zrejmé. Ono to bolo zrejmé, len dotyčná to nechcela vidieť a klamala seba, aj napriek tomu, ze sa nasli ludia ktorí jej to hovorili. Cize vo vacsine skrachovanych vztahov tam tie kontrolky existovali uz pocas chodenia, aj prve tyzdne / mesiace, problem je skor v tom, ze zeny sa zvyknu klamat a vytvaraju si imaginarneho partnera vo svojich predstavach, ale realita je ina.
Na druhej strane, a čo je dnes relatívne bezne, je velmi vela vztahov, kde ludia spolu chodia a dokonca aj ziju v spolocnej domacnosti dlhe roky, aj 7-8, aj viac, vezmu sa a o 2-3 roky rozvod pre "nezlucitelne povahy"....
Spýtala si sa ho na dôvod pred tým než si šla na koníka ?
@zmrzlinka2021 ale tie vztahy sa nerozisli kvoli dlhemu spoluzitiu. Tam boli nejake problemy. Tam nie je problem dlzka vztahu. A realne na ňom za pár mesiacov naozaj nemôžes spoznať človeka. Proste nemôžeš. Je to len zamilovanosť, je tam chtíč, nie sú tam reálne problémy, ktoré vás zocelia, takže sa riadiš srdcom a nie hlavou. Ja čo poznám väčšinou krátke vzťahy, kde otehotnela po pár mesiacoch baba a mysleli si že sa strašne ľubia. Vzťahy čo mám okolo seba a chodili spolu niekoľko rokov, tak tie páry sú spolu cez 20 rokov. Samozrejme, že sa nejakej rozídu, to nie je záruka šťastného dlhého manželstva. Ale zo štatistík najhoršie vychádzajú rýchlokvasené vzťahy. Potom vydrzia rychlivztahy, kde su akoze veriaci, hlavne z dediny, kde je este stale hanba zbuchnuta baba. Alebo vydzia spolu, lebo co by rodina, alebo ludia z dediny povedali...
Napokon vidis to aj tu na Mk. Su spolu 2 roky a maju rocne dieta, on si ju nechce zobrat, ona nema kam ist. Bezne su tu ludia, co su rozideni a maju male babatka. To kedy si do riti uvedomili, ze spolu nevedia fungovat? Hned potom, co ich opustil chtic, teda v ich ponimani laska?? Ked sa niekto rozvedie po 15-25 rokoch, aspon chapem. Ale po par mesiacoch po porode? Asi sa az rak dobre nepoznali. Nemali odkial...
@stanulienkat no je to rozne, ja mám napr. 2 kamarátky, čo chodili so svojimi mužmi 10 rokov, bývali spolu pred svadbou, poznali sa ako staré boty, zobrali sa a hups, po 2 rokoch rozvod, prečo? Ved sa tak dokonale poznali podľa tvojej teorie, nie? My s mužom sme spolu 13 rokov a ľúbime sa stále, klape nám to vo všetkých smeroch.
@janickacrazy to nie je moja teoria. To su statistiky. Poznat sa mohli, no mozno sa vo vztahu uz nudili. O vztah sa treba vzdy starat.
@bambinomio99 písala som tu tie dôvody už aspoň 2x..
ale všetkým zúčastneným ďakujem.. zvážim ako to pôjde do budúcna.. a ružové okuliare na očiach už dávno nemám.. mám za sebou 2 vzťahy ktoré nevyšli z dlhodobého hľadiska, takže viem, že v živote sa môžem spoliehať v prvom rade sama na seba.. nejaký muž k tomu je len bonus..
Nebuď smutná, možno sa hanbí, ak vám vzťah potrvá, on sa odhodlá, netlač ho na stretnutie s rodičmi, či na doprovod na svatbu.
Ja som sa ale nepytala ci si ich dávala tu či vieš jeho dôvody prečo než ho ru rozoberies verejne
Môj by tiež nešiel 🙂po takom krátkom čase keby sme spolu.. A teraz sme už manželia 🙂
Už sme si to vysvetlili. Ďakujem za vaše rady a názory 🙂
@lowe123 aký chomút aká nevesta?? 🤦🏼♀️
A čo ti povedal? Ako ste si to vysvetlili??
@gertrudaosem Každý to berie inak , už sa k tomu nevyjadrujem , takisto reagovať na komentár ktorý je snáď najstarší , príspevku ? Vážne? Odvtedy sa dosť zmenilo , niečo som aj mazal , dostal som od autorky vystrahu (zaujímavé že ženy čo pod príspevkom riešia svoje hlúposti ju nedostali)....
@lowe123 to akože vážne reálne riešis "takisto reagovať na komentár ktorý je snáď najstarší , príspevku ? Vážne?"
VAŽNE?? 👍💪👌A niekto tu ide komentovať ženy ktoré riešia svoje hlúposti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tak aspoň že neriešia hlúposti, ktoré riešis ty 😉
@gertrudaosem nevyjadrujem sa , keď budeš chcieť niečo do budúcnosti riešiť , treba sledovať dátum trvanlivosti 🙂 , nie každému sa chce listovať desať strán dozadu len pretože ty si mala blbý deň a chuť si rýpnuť . Papa ❤️

@stanulienkat dlzka chodenia neurcuje automaticky kvalitu vztahu a jeho buducnost. Realne ak clvoek nie je padnuty na hlavu, za 2-3 mesiace vidi, co je dotycny zac. Len vela zien to vidiet nechce a klame sa.