icon

Nechce ísť so mnou na svadbu

7. aug 2022

Ahojte, chodím s priateľom vyše polroka a onedlho máme ísť na svadbu. On však odmietol. A celkovo som si všimla, že sa vyhýba aj stretnutiu s mojimi rodičmi. Myslíte, že to môže byť znak toho, že to somnou nevidí do budúcna vážne, alebo mu to príde len skoro? V ostatných veciach je super a fakt sa snaží, ale toto ma sklamalo. 😔

Strana
z5
tianna
9. aug 2022

Môže aj nemusí.. my sme boli po pol roku zasnúbení, po 14 mesiacoch sme sa brali. No poznám aj páry ktoré sú spolu cez 10 rokov a coilen zásnuby v nedohľadne..

sorayaardente
9. aug 2022

Som so svojim mužom 11 rokov, nechcel chodiť ani predtým a ani teraz so mnou ako doprovod. Sú také typy, že neradi chodia na plesy, svadby, nie je to nič hrozné, zvykneš si 🙈 proste sú muži, ktorí neradi tancujú, neradi sa zhovaraju s inými ľuďmi z rodiny s priateľmi priateľky. Sú zaťažení len na svoje okolie kamošov a svoju rodinu. Môj je taky, nenútim ho nikdy. Jeho otec bol tiež taky.. Co narobím, len rešpektovať a hľadať nejaké kompromisy, keď už.

zemiakovysalat
9. aug 2022

Mozno nepusti ho manželka 😂

isis234
9. aug 2022

... On je zvláštny,,,, keď sa nechce stretnúť s tvojimi rodičmi a oni, pochopitelne chcú vedieť, s kým sa stretávaš,,, z jeho strany nie je niečo v poriadku. Nie sú to hlúposti, no podľa neho áno.... je akoby veľké dieťa.... pozorovala by som ho, gestá, mimiku. Ty si spoznala jeho rodičov? Zaujímaj sa o to,, kým nie je nesoro.. Veľa šťastia prajem a správne rozhodnutie.

isis234
9. aug 2022

@zemiakovysalat aj to môže byť... preto by bolo vhodné, aby ona sa zaujímala o jeho rodinu...Niečo tam nesedí....

zemiakovysalat
9. aug 2022

@isis234 v nasej znamosti je taky pripad 🙈 18 rokov je pán manžel a 4 roky priatel inej...
Su spolu ale na taketo udalosti spolu nechodia, tak priatelka vzdy ide sama

nurielka
9. aug 2022

Nechaj ho, on sa raz odhodlá aj keď je introvert, tiež som a nedotlacil by ma nikto po 7-8 mesiacoch vzťahu aby som išla na svadbu, aj keď by som mala 30. Proste kebyže ste dlho spolu tak chápem tvoje rozhorčenie, ale keď nechce tak nechce. Daj mu čas. Ale už na tom zoznámení s rodičmi by som trošku trvala. Ak to myslí vážne tak len naznačovať, že je vhodný čas a rodičia by ho chceli aj spoznať. 🙂 Kebyže ma dotiahnes hneď na svadbu a hneď by sa jednalo o zoznámenie s rodičmi tak by som bola vyvalena z toľkých ľudí. 😆

isis234
9. aug 2022

@zemiakovysalat 😲 to by mi vadilo, ak by muž mal milenku

zemiakovysalat
9. aug 2022

@isis234 im to nevadi, asi nechyba muž doma😂

adkaax20
9. aug 2022

no neviem☹

anyka2110
9. aug 2022

Ak ma priatel 16r myslim, ze ma este respekt pred svokrovcami,rpdinou a pod..ak ma 30r tak to by som sa uz mala na pozore 🙂

ruzovakrava
9. aug 2022

Ja teda neviem aký ťažký introvert je tvoj priateľ ale po pol roku by sa mohol prekonať na zoznámenie sa s tvojimi rodičmi. Ja som dosť nespoločenská, vyslovene neznášam veľa ľudí pokope a keď ma môj vtedy priateľ (po cca 3m) a jeho rodičia zavolali na menšiu rodinnú oslavu že nás zoznámi, tak som neodmietla. Z menšej oslavy sa vykľulo mecheche kde prišla pomaly aj susedova koza, už pri vstupe som cítila slabší tetanický záchvat ale čo by som pre neho nespravila 😃 takže ja by som toto brala ako vzťahovú skúšku, určite by ma to mrzelo ale kompromis je namieste aj z jeho strany 🤷‍♀️

obuveli
9. aug 2022

Ak si v inych veciach rozumiete a mas zo vztahu dobry pocit netlac na pilu. Uzivaj si spolocne chvile a proste neries. Mam priatela introverta a trvalo 1,5 kym ma predstavil rodicom oficialne. Na svadbe jeho kolegovi sme boli po roku chodenia... Taketo veci nechavam kym na ne dozrie lebo inak vsetko funguje. Netlac na pilu jednoducho je taky a iny nebude. Mozno prave preto je s tebou lebo si ina ako on ale obcas treba zatat zuby. Na svadbu chod sama a jeho neties ak funguje vztah dozrie a bude aj zoznamenie aj vsetko

andreatytler
10. aug 2022

To ze a nechce stretnut s rodicmi, je velmi vazny problem. A ak sa k tomu pridala teraz aj tato svadba, necudujem sa ze sa ti rozblikala kontrolka. Postavila by som ho pred hotovu vec. Bud sa stretne s rodicmi, alebo je koniec.

ika11123
10. aug 2022

Nečítala som všetko ale ja by som tiež nešla 😁neviem tancovať pýtaj sa ho možno aj to je dôvod....

zowie
10. aug 2022

Nerieš, zábav sa na svadbe, s niekým iným, sú chlapi, ktorí nemajú radi takéto udalosti, jedného takého mám doma, po 15 tich rokoch stále na oslavy somre. Boli sme spolu 3mesiace keď som šla naj kamoške na svadbu, bez neho . Perfektne som sa zabavila😁 a reči typu, určite sa s ním rozíd, niečo nie je v poriadku 🙈 ako sú mi smiešne, nepočúvaj druhých preboha, užívaj si život či s ním, či bez neho😉

megba
10. aug 2022

Môj muž ma pozval ako doprovod na svadbu svojej sestry 2 týždne po tom, ako sme spolu začali chodiť 🙂 Ale chápem, že nie každý vzťah je hneď od začiatku "vážny", niekto potrebuje viac času, iný menej...

pajcicak
Autor odpoveď zmazal
autor
10. aug 2022

Skúsim hromadne odpísať 🙈 Odôvodnil to tak, že sa mu to zdá skoro a necíti sa komfortne sa hneď v prvú ranu takto stretnúť so všetkými ľuďmi z mojej rodiny. Povedal, že ma miluje a myslí to do budúcna vážne a plánuje somnou ostať už nastálo, ale v tomto mu mám dať čas. Že sa s mojimi rodičmi ešte stretne veľakrát a bude ešte veľa príležitostí pokecať aj v užšom kruhu, ako rovno na takej udalosti. Jemu trvá veľmi dlho, kým si niekoho pustí k telu a preto si drží taký odstup. A verím tomu, že je to tak. Lebo keď som si spomenula koľko mu trvalo, kým sa mi otvoril a čo všetko predchádzalo, kým sme začali tvoriť pár, bol to dlhší čas. Preto tlačiť na neho nebudem, lebo viem, že on by mi to tiež neurobil. Ale viem, že keď povedal, že sa s nimi stretne, tak to urobí. Ešte nikdy mi neslubil niečo, čo potom nesplnil. Takže čas ukáže.

mravenek
10. aug 2022

Tam si hlavne treba ujasniť jedno...aký si typ človeka ty a aký on? Presne s takým ako opisuješ som bola štyri roky. Rodinné stretnutia nula bodov, nebavia ho plesy, svadby...atď. a ja úplne spoločenská som trávila čas len s nim. Zo začiatku v stave zamilovanosti super, nič mi nevadilo ale neskôr na to prišlo. A som rada, že som nestratila viac rokov života s nim...☺️

gerrwie_girl
10. aug 2022

Ja nemám rada spoločenské udalosti. Pre mňa je to tiež utrpenie. Ale neviem si predstaviť, že by som svojmu partnerovi povedala ze nejdem a nechala ho ísť samého. Už keď s nim raz chodím tak ho doprevadzam aj na takýchto udalostiach. Inak to co tu niektoré píšu..podľa mňa po polroku to je úplne normálne. Co to ma spolocne s vašou svadbou? Ved len ma ísť ako partner aby si tam nesedela sama. Podľa mňa by sa mohol premôcť....ale neviem no. Možno je extrémny introvert.

andreatytler
10. aug 2022

@gerrwie_girl Tiez si myslim ze robit doprovod na takychto udalostiach je jedna z neoficialnych povinnosti partnerov. Treba sa premoct koli tomu druhemu.
Proste ked si raz vo vztahu mas tam aj urcite povinnosti a nemozes si jednoducho vyberat ze co ano a co nie.

sorayaardente
11. aug 2022

Netreba nikoho nútiť, dobrý postoj mate. Ja som to vravela môjmu a on na to presne, že či má mňa nútiť do niecoho, lebo on chce a ja by som sa necítila komfortne. Ze sú udalosti, ktoré sa dajú absolvovať spolu a zvlášť, ale netreba nikoho nútiť. Sú ľudia a ľudia, stačí len rešpekt, porozumenie a nejaké kompromisy.

danyelia
11. aug 2022

Ahoj, tak mu povedz, že si teda na tú svadbu zavoláš kamaráta, aby si tam nebola sama...nie v zlom 😉

Strana
z5