Necítim sa u priateľa ako doma. Čo robiť?
Pred tromi rokmi som sa rozviedla a rok bývam u priateľa. Bohužiaľ, ani po roku spoločného bývania sa uňho necítim ako doma. Ja spím v jednej izbe so synom a on spí inde, lebo sa pri mne nevie vyspať. Ja viem, že je to jeho dom, ale pripadám si ako podnájomník. Väčšinu vecí som si nechala doma a keď som mu to povedala, povedal, že keď chcem, môžem si priniesť veci... Čo sa týka svadby, povedal, že si ma chce zobrať. Takže viem, že to myslí so mnou vážne. Chcem si kúpiť vlastný byt, mám nejaké peniaze, ktoré mi vyplatil exmanžel. Preto rozmýšľam, že ako to majú iní, či časom ten pocit prejde, ale po svadbe sa to zmení... Dosť ma to vyčerpáva, pretože mám rada, keď si môžem veci zariadiť, zútulniť... a uňho je to pre mňa nejako neprirodzené. Alebo je lepšie sa iba stretávať?
Mne to priee, ze si ako podnajomnicka s vyhodami...
@anonym_7544e9 ale nepýtala som si radu, či si mám kúpiť byt, to je moja priorita... mala som v pláne ho prenajímať, ale mám pocit stále viac a viac, že radšej budem v nom bývať ja...
@anonym_autor daj na svoju intuíciu..Niečo ti nesedí...
@anonym_autor no tam moze byt presne problem, ze on to chce pre deti a podvedome sa brani tomu aby si sa tam ty citila ako doma so synom, ked deti tam mozno boli doma predtym. Kto vlastne navrhol stahovanie k nemu? To ste od zaciatku spali oddelene? Lebo to sa tam naozaj cítiš ako podnájomník, zvlášť keď syn má 10r a nepotrebuje aby s ním spala mama.
@anonym_37d728 tak spolocne sme sa dohodli... Postupne... Ale mozno to tak ma.v podvedome, lebo nikdy nepovedal, ved tu si doma, dones si veci... Co ja viem, ale to su veci, ktore mi chybaju, take to uistenie... Ale od zaciatku vie, ze si kupim vlastny byt ... On hovoril, ze pojdem k nemu, nechcel, aby som isla do podnajmu, ale proste citim, ze to nie je uplne tak... Ze on tiez ma nejake zabrany uplne to prijat asi... A predtym, ked som prespavala, niekedy spal do rana, niekedy odisiel uprostred noci...
@anonym_autor ozaj nepočuješ ten vnútorný hlas, ktorý kričí, že toto nie je to pravé orechové. A nikdy nebude.
@anonym_f4a1da myslim, ze nebude... Vzdy budem tahat za kratsi koniec vo.vsetkom
@anonym_autor daj na svoju intuíciu..Niečo ti nesedí...
@obrazkova ano, zena take veci vyciti
Celý tento vztah vyzerá ako fraška a ty máš zbytočne ilúzie, o svadbe atd.Mne to pripadá, že je to dočasne/preto tie periny, že načo budes nosiť/ neberie ta vážne, ma ta na haku, preto neberie ohlad na teba, že sa tam necítiš doma ale chce si ta načas udržať preto tie sľuby o svadbe/ to zeny radi počúvajú aj keď to muzi casto nemyslia vážne/
Nespíte spolu v spálni v začiatkoch vztahu by bol pre mňa ďalší red flag.S 10 rocnym spis v izbe?Jemu to nevadí, že spolu nespíte v izbe?
Na tvojim mieste si kúpim byt a stretávam sa len pre tie pekne chvile, potom kazdy do svojho a nenatam svoje dieta po cudzich chlapoch kade tade
Koľko máš rokov, 45-50?
@sisska96 ľúbim ho, ale myslím, že robím veľa ústupkov na úkor seba... prestáva mi to dávať zmysel... radšej budem sama... čo už
@anonym_autor a preco spis sp synom? Preco nespi syn Sam a ty s priatelom? Ved bud ste par alebo nie ste ? Načo ta volal bývat spolu ked ste ako spolubyvajici
Ja to mám podobné. My bývame spolu 2roky a tiež sa uňho necítim ako doma 😌
Ja som myslela, že syn je malý a nevie bez teba zaspať ale on má už 10 rokov. Fakt si ako spolubývajúca. Zaľúbený chlap by robil všetko pre to aby si sa doma cítila šťastná. Kúp ten byt, na sťahuj sa tam so synom aj všetkými vecami a s týmto pankom sa stretávaj kedy chceš. Nejaký dlhý zmysluplný vzťah z toho nebude.
Ja to mám podobné. My bývame spolu 2roky a tiež sa uňho necítim ako doma 😌
@januska12323
@anonym_edde5c preco?
@anonym_autor a preco spis sp synom? Preco nespi syn Sam a ty s priatelom? Ved bud ste par alebo nie ste ? Načo ta volal bývat spolu ked ste ako spolubyvajici
@sense tak ja som myslela, ze to tak bude, ale on isiel do druhej izby, lebo sa nevie byspat, ked vedla neho niekto spi
Celý tento vztah vyzerá ako fraška a ty máš zbytočne ilúzie, o svadbe atd.Mne to pripadá, že je to dočasne/preto tie periny, že načo budes nosiť/ neberie ta vážne, ma ta na haku, preto neberie ohlad na teba, že sa tam necítiš doma ale chce si ta načas udržať preto tie sľuby o svadbe/ to zeny radi počúvajú aj keď to muzi casto nemyslia vážne/
Nespíte spolu v spálni v začiatkoch vztahu by bol pre mňa ďalší red flag.S 10 rocnym spis v izbe?Jemu to nevadí, že spolu nespíte v izbe?
Na tvojim mieste si kúpim byt a stretávam sa len pre tie pekne chvile, potom kazdy do svojho a nenatam svoje dieta po cudzich chlapoch kade tade
Koľko máš rokov, 45-50?
@anonym_46aab1 ja nepotrebujem svadbu, ani po nej netuzim... Ja som chcela len harmoniu a pekne zit... Ale zase ocakavam od chlapa aj nejaku aktivitu, snahu... Ze vnima moje potreby...
tiež som to mala podobne...našťastie to je už minulosť...ani vianočný stromček som nemohla ozdobiť podľa seba, lebo on bol zvyknutý na iný :D
"Čo sa týka svadby, povedal, že si ma chce zobrať. Takže viem, že to myslí so mnou vážne."
Ach jaj autorka, takych uz bolo..
@anonym_autor no lebo dá nie si. Si u priateľa
@anonym_7544e9 je to možné... byt si kúpim po novom roku, tak to mám naplánované... ale skôr mi ide o to, že keď neurobí nič, aby som sa tam cítila ako doma, odsťahujem sa do vlastného bytu :/
@anonym_autor vies, ze uroky pojdu nasjkor hore a "budu zacinat 4kou"...
@anonym_autor cele toto je jedna fraška a ty to veľmi dobre vieš. Nechápem, naco si s niekym a Spiš v hostovskej s 10 ročným synom??? A inak, dom nikdy nebude tvoj, keďže ma svoje deti a bude pre nich. Takže aj preto sa tam necítiš ako doma. Kúp si vlastný byt a nájdi si niekoho kto sa bude chovat ako reálny partner a nie ako FWB.
@anonym_autor cele toto je jedna fraška a ty to veľmi dobre vieš. Nechápem, naco si s niekym a Spiš v hostovskej s 10 ročným synom??? A inak, dom nikdy nebude tvoj, keďže ma svoje deti a bude pre nich. Takže aj preto sa tam necítiš ako doma. Kúp si vlastný byt a nájdi si niekoho kto sa bude chovat ako reálny partner a nie ako FWB.
FWB? to čo je?
FWB? to čo je?
@anonym_2f05bf aha " friend with benefits "?
@anonym_autor a načo si ta chce vlastne zobrať keď už teraz máte oddelené spanie?
@anonym_0d767b preboha, jasne ze nebude, ved kazdy chce zabezpecit svoje deti. Uplne zbytocny komentar
@anonym_autor a načo si ta chce vlastne zobrať keď už teraz máte oddelené spanie?
@bielasovicka vela ludi spi oddelene, nie je to ziadna rarita
@anonym_autor ako by sa to malo zmeniť po svadbe ?
@lenka13332 Ty nevies, ze svadba vsetko zmeni a pride duha a jednorozci??
@anonym_0d767b preboha, jasne ze nebude, ved kazdy chce zabezpecit svoje deti. Uplne zbytocny komentar
@anonym_autor tak co sa cudujes, ze sa tam necítiš ako doma
@anonym_autor ty, spolubybajuca si a ano po svatbe sa to zmeni k horsiemu

@anonym_e0069b
@anonym_autor to bude asi najlepšie riešenie, ja chápem, že čo má chce pre svoje deti... ja tiež chcem, aby to, čo mám, zostalo mojmu...
@anonym_autor ozaj nepočuješ ten vnútorný hlas, ktorý kričí, že toto nie je to pravé orechové. A nikdy nebude.