Nerozumiem správaniu partnera, ktorý sa so mnou po 10. rokoch rozišiel
Neviem čo si myslieť. Priateľ sa somnou rozišiel po 10 rok. ALE spolu zatial bývame. Dôvod rozchodu uviedol že nechce byť vo vstahu že potrebuje vypnúť a že občas bude pre spávať u kamaratov ale bude spávať občas aj doma. Vyplakala som more sĺz nechápala som ze prečo ved sme nemali žiadny problém. A nedávno som zistila ze je za tým žena kolégina jeho. Vola ho aj k sebe bývať lebo ona vie ze bývame spolu. No on zatiaľ sa neplánuje k nej nasťahovať aj Vianoce chce osláviť somnou a nie snou. Deti spolu nemáme tak nechápem prečo sa vracia ku mne. Jedine co mame spoločne je úver a účet. Aj teraz bol u nej na 3 dni a volal mi ze ide do metra ci mi ma niečo kúpiť atď... Prihlásila som sa naschvál na pokec začal žiarliť co tam toľko robím a aby som bola opatrná a ze mi praje aby som si našla dobrého chlapa čo si o tom celom myslíte o co mu ide nerozumiem mu.
@aduskatt možno o nej nevie
@janickacrazy v prvom príspevku píše, že ho volala k sebe bývať, lebo vie, že býva spolu so súčasnou priateľkou (teda tou pôvodnou)
@aduskatt aha, to som nejak prehliadla, tak potom jej o nej asi narozprával nejaké bludy
@scarletka34 Ja Ta vobec nesudim len ti chcem otvorit oci. Podnajom ze je pisany na teba nic neznamena. To ze nemas momentalne financie stale plati, je uplne jedno kto koho živil 10rokov. Ide o to co bude stebou zajtra. Bez neho .Po 10r sa tazsie rozchadza aj ked sa chce. On este nevie uplne na istotu co chce ci mu viac vyhovuje Ta nova ci ty este si nou nie je uplne isty,Testuje vodu. Ak chces z nepochopitelneho dovodu ostat s takymto chlapom musis mat vzdy nejaku rezervu $ Lebo tvoj partner Ta moze hocikedy opustit pre inu. Inak si uplne bezmocna.
@miadi ľahké je riešiť problémy druhých to vždy viem poradiť aj ja. A už jeho neriešim už som sa s toho najhoršieho dostala. Momentálne nemôžem riešiť nič prácu mám až v januári takže je to na ťažko momentálne. A to ze on nevie co chce si všímam tieto dni je s milenkou a každý deň sa mi ozýva s úplnými hlupostami. Bože kedy ty chlapi dostanú rozum a budú vedieť co vlastne chcú...
@scarletka34 on vie co chce, ale nechava si ta ako poistku, ak by to s frajerkou nevyslo.
@scarletka34 , chce milenku. Tebe volá len preto že má výčitky svedomia.
@scarletka34 tak isto sa ti ozýva, jak sa ozýval aj milenke keď ešte bol s tebou. On vie čo chce, ty to nie si, jasné ti to povedal, ostatné tá trápiť nemusí.
Neriešis ho vôbec..vidíme no..
@scarletka34 ale ty si uplne slepa v tomto. Ja si viem poradit aj v tazkej chvili sama. Toto je na mna moc aby si chodil domov ako do holubnika od druhej . A ty ho stale chces? Nemas ziadnu hrdost? To ze sa ti ozyva neznamena ze Ta chce lubi a potrebuje. Ked sa mojka s druhou ty si nic. Niektori chlapi sa nevedia otvorene rychlo rozist. Toto vase natahovanie zufalej situacie je horsie ako Keby sa zbalil a odišiel. Ja byt tebou mu zbalim kufor z toho spolocneho uctu zaplatim najomne na 2m dopredu. Stym ze teda by som mu to oznamila ako hotovu vec ze tolko mi po 10r dlhuje. Takto sa len budes este 2-3m trapit a on aj tak odide.
Mne to pripadá akoby najväčší problém bol v tom, že obaja sú na tom slabo finančne. On si našiel nový vzťah (aj keď ona v prvom príspevku bola presvedčená, že chodí len do práce a domov), ale v žiadnom novom vzťahu sa nedá ísť veľmi rýchlo a ani neoplatí, takže on sa neponáhľa. Ale takto žiť, že sa ešte vracia do minulého vzťahu a v podstate len predstiera, že mu na niečom tam ešte záleží, musí byť tiež dosť ťažké, pre obidvoch.
A načo ti bude vedieť, čo tým sleduje? Skutočne by si ešte ho chcela späť? Ma inú, zrejme k tebe ešte cíti nejakú ľútosť, aby si nebola, sama cez sviatky, tak chce akože "byť slušný" a stráviť ich z tebou. Co ale na tvojom mieste mu zatrhnem, nech ich strávi s tou novou. Ok, do januára ste sa nejako dohodli, potom choďte definitívne od seba, a zite každý svoj život. Nedumaj nad jeho pseudovodmi, skôr sa mi vidí, že teba chce ako také zadné vrátka, že keď ho ta nova kopne do zadku, tak budeš mu dobrá aj ty. Ak máš v sebe trochu hrdosti, už teraz sa vykašli na nejaké dohody do januára a bud chod k rodičom, kamoške, či do zdieľaného podnájmu.
Na vianoce “chce” byt stebou Lebo Ta nova mà ine plany chce byt so svojou rodinou. A jeho si tam zobrat nemoze ked este zije s tebou ich vztah este nie je taky neboj buduce vianoce budu spolu. .On len čaka ako sa veci vyvinu. Ty budes mat job v january bude to od neho slušnejsie Ta opustit ked budes mat prijem financii. Bude to jednoduchsie pre vsetkych aj pre jeho svedomie. Vaz vztah je ako Titanic klesajuci ku dnu a ty si ako Ta kapela co hrala hudbu až do konca akoby sa nic nedialo. Je mi Ta luto. No musis sa vzchopit a mysliet uz len na seba nie na “vas” ci “jeho plany”.
Pozrela som profil..kym odpoviem - pred rokmi si stratila dieta. Mozno ste sa neskor dalej snazili, ale neslo to. Ty urcite aj sama vies ake problemy ste mali..cim ste si presli a preco sa od Teba odcudzil.
Sama si vies na to odpovedat - a urcite neries dietatko pred svadbou - lebo az potom by si vedela o ozajstnych problemoch. Nehovorim, ze ten tvoj je maly problem - dala si mu 10rokov..ale este stale ai v tom len Ty a on..nikto treti ( teda dieta ).
Cele si to v sebe premietni..na Vianoce chod radsej k rodicom. Daj mu ten cas co chce ... ale ked uz sa sprava bez zabran a podviedol Ta - neviem ci je cesta spat. Viem, ze niektore zeny to zvladli.
Drzim Ti palce ♡
@scarletka34 z lutosti asi.
@elizabet173 ďakujem pracujem na tom. Nový Rok, nový život 😊
@scarletka34 no a ako ste teda stravili stedry den? Spolu?
@scarletka34 no ako to dopadlo? Odišla ste od neho?
@leenkaa2708 Vela ľudí to čo napíšem nepochopí, ale to je mi jedno. Čo je pre mňa najdôležitejšíe je, ze som sa stoho všetkého dostala, už sa netrápim. A fungujeme ako kamoši, za to ze ma už nemiluje sa naňho nemôžem hnevať. On si žije svoj život a ja svoj. Zatiaľ bývame spolu, ak není zrovna u svojej priateľky,
ale odchádza na dlhšie do zahraničia a od budúceho roku sa chce už odštahovat. Takže uvidím. No a pozitívna správa je aj to, ze som si našla nového priateľa je to síce na začiatku, ale konecne nemám hlavu smútku a užívam si život s úsmevom na perach😊
To je super si takto po roku precitat, ze to dobre dopadlo. Tak drzim palce nech to ide aj nadalej tak dobre 🙂💖
@zuzana9393 ďakujem veľmi pekne. 😊
@scarletka34 no ozývam sa znova. Tak bývali nebýva somnou pol roka nasťahoval sa priateľke A dnes sa mi ozval chce sa vrátiť na nejaký čas do môjho bytu. Ja mam priateľa už 10 mes ale nebývame spolu neponáhľam sa. Ako nechápem o co ide bývalému...urcite ho späť nechcem ale som na nervy aký život vedie i keď to by mi bolo jedno Len sere ma ten spoločny úver co mam sním ešte na 3 roky 🙄
@scarletka34 uf s to preco sa chce vratit? Len do bytu, ci aj k tebe? Aby ti zbytocne nepokazil vztah
@zuzana9393 no podľa telefonátu asi do bytu lebo nemá kam ísť... A vzťah ten môj neviem posúdiť ci je ten pravý. Dosť sa dotahujeme za hlúposti.... Som na nervy stoho. Lebo ex mi platí ten úver, ale zas opustil ma a teraz mu o co ide neviem
@scarletka34 to je ako telenovela na pokracovanie 😄 a teda pride k tebe, ci ako ste sa dohodli?
@zuzana9393 to máš pravdu mam ten pocit aj ja ze môj život je ako telenovela. No ešte býva u nej ale povedala som mu ze sa mozme stretnúť a porozprávať. Ale neviem dám mu zábezpeku jednu a nech si nájde nejaký podnájom. Lebo ja bývam v podnájme ktorý sme mali spolu. Ale už je to 1,5 roka ale stále mam k nemu nejaké city 10 rok neviem vymazat len tak čudujem sa sama sebe po tom všetko a zvlášť keď mám priateľa. Som stoho na nervy
@scarletka34 je jasne, ze 10 rokov sa neda len tak vymazat. Uvidis, mozno sa to cele nejak urovna. Ved on ti nikdy nejak neublizil, ci ano?
@zuzana9393 nijak jej neublizil len ju podvadzal, subezne spaval s novou aj so "starou", a teraz ked mu to s novou nevyslo tak sa zrejme chce vratit k "starej". Ajked mozno mu len vyhovuje ze bude mat kde byvat, ze sa niekto o neho postara a ked sa opat zacne nudit tak si najde dalsiu a dobrosrdecnej autorke ktora si nevidi dalej od nosa zostanu opat oci pre plac.
@scarletka34 Tvojmu priateľovi by nevadilo, že žiješ s ex v jednom byte?

tak ma napadá k tomu...trochu okrajovo...tej druhej nevadí, že jej frajer chodí k inej žene a bude s ňou na vianoce? hrdosť na oboch stranách kdesi pokrivkáva.....