icon

Nešťastná láska ku kolegovi

15. máj 2025

Som nešťastne už 4 roky zamilovaná do svojho kolegu ktorý má rodinu a je ženatý. Vyčerpáva ma to tak veľmi že strácam samú seba. Som podráždená nervózna mám výkyvy nálad extrémne ziarlim. Ja viem že mi poviete zmeň prácu. Ale práca sa hľadá ťažko a nemôžem si dovoliť ísť nižšie platom kvôli hypotéke. A jednoducho prácu meniť nechcem skôr ma napadá že jediné riešenie bude moja smrť. Aj tak nemám ani deti ani partnera.

Strana
z2
taktotedanie
15. máj 2025

Ja by som vyhladala psychoterapeuta ci psychiatra lebo 4 roky takto stracat cas je uz extrem
Kazdopadne ak mas samovrazedne myslienky bud linka pomoci alebo si pobal veci a chod rovno na psychiatricke ldd kde ta hospitalizuju

autor
15. máj 2025
@taktotedanie

Ja by som vyhladala psychoterapeuta ci psychiatra lebo 4 roky takto stracat cas je uz extrem
Kazdopadne ak mas samovrazedne myslienky bud linka pomoci alebo si pobal veci a chod rovno na psychiatricke ldd kde ta hospitalizuju

@taktotedanie ako mi psychoterapeut pomôže odmilovat sa?

taktotedanie
15. máj 2025

Uz bude vediet pomoct
Vyhladaj si v okoli nejakeho cim skor

ukgirls
15. máj 2025

ved ked chces zomriet tak ti uz moze byt jedno aj ked zmens pracu ... z rapidnej zmeny spravis menej rapidnu .. alebo ina zmena.. ina pozicia.. najst si konicek a mysliet nan ..zoznamka a stretnut niekoho ineho .. popripade zacat cvicit -yoga,pilates etc ronbia zazraky

autor
15. máj 2025
@ukgirls

ved ked chces zomriet tak ti uz moze byt jedno aj ked zmens pracu ... z rapidnej zmeny spravis menej rapidnu .. alebo ina zmena.. ina pozicia.. najst si konicek a mysliet nan ..zoznamka a stretnut niekoho ineho .. popripade zacat cvicit -yoga,pilates etc ronbia zazraky

@ukgirls nerobia...

nikoletta1712
15. máj 2025

Vieš, že aj ja to prežívam?

staromodna
15. máj 2025

A ty si dospelá žena autorka alebo 3 ročné dieťa? Hadzes sa o zem a vieskaš ja chcem. Nuz, nie je všetko zlato co sa blisti. Jednoducho zenaty s detmi nie alebo potrebuješ si privodiť problemy? Nevies sama sebe rozkazat toto nie? Obdivujem dnešných mladých. Keď niečo nemôžete mať, budete tolko kričať, až to dosiahnete. A keď to dosiahneš, potom uz budes šťastná? Tvoj život závisí len na tom, aby si naplnila svoje šťastie na nešťastí iných ludi? Radim ti, ruky preč od toho!!!

autor
15. máj 2025
@staromodna

A ty si dospelá žena autorka alebo 3 ročné dieťa? Hadzes sa o zem a vieskaš ja chcem. Nuz, nie je všetko zlato co sa blisti. Jednoducho zenaty s detmi nie alebo potrebuješ si privodiť problemy? Nevies sama sebe rozkazat toto nie? Obdivujem dnešných mladých. Keď niečo nemôžete mať, budete tolko kričať, až to dosiahnete. A keď to dosiahneš, potom uz budes šťastná? Tvoj život závisí len na tom, aby si naplnila svoje šťastie na nešťastí iných ludi? Radim ti, ruky preč od toho!!!

@staromodna ved ja sa po ňom nedriapem trpím potichu...práve preto chcem umrieť radsej

domkakvet
15. máj 2025

Ked budes v inej praci, tak neutiahnes hypoteku, aj keby si zarobila menej, bude az taky velky rozdiel v plate a mas az tak velku hypoteku? Lebo toto je len dalsia vyhovorka ako nieco neurobit. Smutit a hovorit ako sa to neda to je tvoje riesenie problemu.

done
15. máj 2025

Nájdi si niekoho veľmi podobného a hlavne nezadaného. Inak mi to pripomenulo český film Škoda lásky z r.2013

dzulli1980
15. máj 2025

A čo je na ňom také super? ... bola si s ním, mali ste nejaký osobnejší, intímnejší kontakt? ... možno doma ženu, deti bije, správa sa ako hovädo ... ver, že žiadny chlap nestojí za to, aby si sa vzdala vlastného života ... máš len jeden, chlapov sú mrte.

enmery
15. máj 2025

Prácu nechceš meniť, lebo hypotéka, tak to vyriešiš svojou smrťou?Ty urgentne potrebuješ odbornú pomoc a to teraz nemyslím, ako urážku. 4 roky choro milovať muža a žiarliť a chcieť sa kvôli nemu zabiť, je všetko možné, len nie ok rozmýšľanie a s tým Ti pomôže jedine terapeut/psychológ.

marianarem
15. máj 2025

Psychoterapeut ti pomoze tuto situaciu lepsie zvladat, nie rovno myslienkami na smrt. Plus ja si myslim, ze aj to zamilovanie prave do zenateho nedostupneho, aj ten napad s vlastnou smrtou maju nejake svoje priciny, ktore sa mozu odhalit, da sa s tym potom nieco robit a mozes lepsie zit, nielen trpiet.
Ja som videla vo svojom okoli zeny beznadejne zamilovane do zenatych, niektore aj opakovane a nikdy to nebolo len tak, bol tam na pozadi nejaky problem. Pre mna napriklad zenaty muz je nieco ako bratranec, mozem ho mat rada, mysliet si, ze dobre vyzera, mat s nim aj blizsi ludsky vztah, ale proste nezacnem si v hlave rozvijat zapletku s nim, ani vo sne nanho nemyslim ako na mozneho partnera.

lindous
15. máj 2025

Terapeut ti pomôže to v sebe spracovať, naučiť sa robiť s tými emociámi, posunúť sa, dať si sama tú lásku, ktorú hľadáš... mne terapie veľmi pomohli sa odpútať... toto čo zažívaš nie je skutočná zamilovanosť, láska, ale závislosť a zúfalstvo...

jeennyv
15. máj 2025

Ach dievca, toto ke zmyslanie nejakej nastky, si predsa dospela zena…tak sme zmyslali ako zabky…za mna nie si zamilovana, skor zakukana ci platonicky, ci namotana…ked niecste v kontakte blizsom iba kolegovia a sa nestykate ved predsa nemozes vediet ci by ste si sedeli ako partneri, cize to nie je laska

pralinka25
15. máj 2025

nezit kvoli chlapovi? to snad nie. normalne prdi vecer do sedacky, chodi na velku a smrdi. obcas grga a poti sa. obcas je nervozny obas otraveny a obcas otravny. rovnako ako kazdy jeden clovek. ty si ho len idealizujes romantizujes a uprimne ... nemilujes jeho ale len svoju predstavu o nom. ty sa nechces odmilovat naozaj. vyzivas sa v tom svojom zacyklenom trapeni inak by si sa pohla dalej. ono treba chciet a nie o tom len napisat.
ziaden chlap nestoji za ukoncenie zivota. ano 4 roky je dlho ale keby si otvorila oci mozno by si stretla niekoho s kym budes realne.

betulinka1
15. máj 2025

Akoze malo chlapov je na svete??? Zmen tu pracu aby si ho nemala na ociach .

miadi
15. máj 2025

Ta logika ze radsej smrt ako iny job 🙈 chlapov biliony prace miliony a ty mas Len jeden zivot a chces ho zahodit koli comu ? Toto moze byt diagnoza pre psychiatra . To nie je urazka ( niektore tu sa chcu tvarit ze ludia s psychickou diagnozou su tabu nieco urazlive) Vies ze mas problem treba to riesit . Ked ta boli zub ides k zubarovi .. Ked ta boli psychika mas to riesit s odbornikom .

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

Vynikajuce riesenie 🤌

Ty budes tak trochu attention whore

buberova
16. máj 2025

Dúfam že nie si tá čo aj tvoja sestra a mama do toho boli zapletené a chlap mal vtedy tehotnú ženu...

danica2711
16. máj 2025

ak si za 4 roky nedokázala sama zistiť, že toto je nesprávny výber, tak potrebuješ odborníka

ariannazara
16. máj 2025

Smrť? Bože ľudia buďte normálny

akafuka13
16. máj 2025

Otázne je či je to v skutočnosti láska

motylik2559
16. máj 2025

Ahoj, toto co popisujes mi pripada, prepac, uz ako posadnutost a nie ako laska co citis voci nemu. Poznas ho aj v sukromi alebo len v praci? Lebo v sukromi nemusi byt vobec taky dokonaly ako sa ti javi v praci. Dievca spamätaj sa a naozaj najdi odbornu pomoc, zarucene ti tam pomozu, dokop sa do toho a sprav to pre seba, lebo v buducnosti mozes stretnut cloveka, ktory bude nezadany a bude ta milovat. Neober sa o tuto moznost. Drzim palceky🍀

margotka17
17. máj 2025

Nooo a rozmýšľala si aj nad tým, že ten tvoj kolega, má už svoju manželku aj deti. Jeho žene by tiež nebolo naj, ak by ju kvôli tebe opustil aj deti. To by si vazne chcela? Veď je toľko pekných mladých a slobodných mužov. Skús si nájsť niekoho, kto s tebou môže šťastne fungovať a ty s ním. Prečo hneď myslieť na také zle a pochmúrne myšlienky? Zacni žiť pre seba, nájdi si voľnočasové aktivity, bicykel, korčule, kurzy tanca, kurzy cudzích jazykov, prechádzky v prírode. Boooozinku dievča zlate, nájdi si niekoho, kto tu bude len pre teba. Až ho najdes, potom ho stráž, aby ti ho neuchmatla nejaká zamilovaná kolegynka 🫣😉.

1aduliatko1
17. máj 2025

Kvoli chlapovi smrt??? 🙈🙈🙈 pride dalsi, tohto nechaj manzelke 😉

luccija
17. máj 2025

Aj si s ním niečo mala, alebo si len zamilovaná platonicky?najlepšie by bolo zmeniť prácu máš dobrý vek a toľko rokov stratiť bez perspektívy?Choď k terapeutovi moja kamarátka sa tak vždy zamilovala na roky v neperspektivnych vztahoch a vždy čakala... teraz má 47 r nemá deti, rodinu a veľmi trpí, že si pokazila život.Nemozes čakať, že ak nič nezmenis budeš sa cítiť lepšie.Mas to vo svojich rukach

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
viera012345
18. máj 2025

Nie je hanba vyhľadať odbornú pomoc, ktorá väčšinou spočíva v tom, že jej môžete povedať veci, ktoré by ste nikomu inemu nepovedali a ten odborník Vám pomôže získať iný pohľad na problém,lebo casto zmena pohľadu nám pomôže vysporiadať sa s problémom/vlastnými citmi

irusa
19. máj 2025

Je to láska, alebo posadnutosť ????

Strana
z2