icon

Nezhody vo vzťahu a moja šanca odísť za prácou do zahraničia

2. dec 2025

S manželom žijeme v Nitre kde roky nemam pracu on robi vo VW v Ba
Naskytla sa mi super prilezitost v zahranici pretoze aom zdravotne znevyhodnena a tam som uz volakedy pracovala a chcem sa tam vratit spat v Nitre su len hnusne fabriky za par centov .. On robi vo Vw ale plat tiez onicom vzdy mu koncom mesiaca nieco pozicam . A potom mi to vracia a zas je v minuse .. Ja mam 26 rokov on 31 velmi ho milujem ale nemame nic spolocne a on nechce odist z Nitry lebo na to nema a z svk uz vobec nie lebo tu ma uvery a stabilnu pracu . pomoc

doriiis
2. dec 2025
@klotildabazarik

@doriiis kto by ju zamestnal ved jej sa robit nechce

@klotildabazarik ... Je mi to jasné, že autorka je nemakacenko.

nyusika
2. dec 2025
@anonym_autor

@nyusika ma 1300 v cistom a nezostava mu nic ide do minusu

@anonym_autor tak je potom lenivy a malo robi. nepoznam nikoho, kto ma takyto plat vo VW....

martinkatinka
2. dec 2025
@anonym_autor

@doriiis nemam auto ani vodicak on ma

@anonym_autor no pockaj, aleon plati uvery a vsetko okolo domacnosti. Ci ty si platis byvanie a stravu sama? Ked teda nepracujes?
Ty si asi sedkas doma a muz ta v podstate zivi.
Ak vies jazyk, tak hadam nejaku tu robotu uz len najdes.

nyusika
2. dec 2025
@anjelicek26

Tak hladaj v zahranici, ak mas pocit, ze to bude lepsie. Ale mna by rozhodilo ROKY financne vyciciavat okolie a snivat o nieco, co mozno ani nepojde... btw. ze manzel nechce ist byvat do Bratislavy z financneho hladiska uplne chapem, ked nemate dva platy..

@anjelicek26 a ja nerozumiem, preco si takyto darmozraci myslia, ze v zahranici im budu zadarmo pecene holiby do ust padat...nemaka na Slovensku - nebuide nikde makat

autor
2. dec 2025
@anjelicek26

Tak hladaj v zahranici, ak mas pocit, ze to bude lepsie. Ale mna by rozhodilo ROKY financne vyciciavat okolie a snivat o nieco, co mozno ani nepojde... btw. ze manzel nechce ist byvat do Bratislavy z financneho hladiska uplne chapem, ked nemate dva platy..

@anjelicek26 mne vela ludi povedalo ze Ty?! a do fabriky? to neni pre teba ty mas na viac radsej bud hostes promoter

klotildabazarik
2. dec 2025
@martinkatinka

@anonym_autor no pockaj, aleon plati uvery a vsetko okolo domacnosti. Ci ty si platis byvanie a stravu sama? Ked teda nepracujes?
Ty si asi sedkas doma a muz ta v podstate zivi.
Ak vies jazyk, tak hadam nejaku tu robotu uz len najdes.

@martinkatinka uplne zbytočne "radit" baba sedi na zadku a on ju dotuje, tak nech sa zdvihne rozvedie a ide do zahraničia tam ju privitaju s otvorenou narucou, pod moja cakali sme na teba 😂

anonym_c5c4a6
2. dec 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 mne vela ludi povedalo ze Ty?! a do fabriky? to neni pre teba ty mas na viac radsej bud hostes promoter

@anonym_autor 🤣🤣 OK

martinkatinka
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jaaj, a tak ake mas skoly a skills, ked mas na viac? 🙈😆

viestta
2. dec 2025
@anonym_autor

@cacianka viem ze sa o mna nepostara,vzdy mi povie nech ri ro platia tvoji on mi nic nepomoze ako keby ho nezaujimam

@anonym_autor ja sa len tak zamyslam, co vy vlastne spolu mate, preco ste vlastne spolu. Peniaze nie, este si poziciavate 🙄 , ked ti nieco treba nepostara sa... No ja neviem, neviem ...

beronsche
2. dec 2025
@anonym_autor

@cacianka viem ze sa o mna nepostara,vzdy mi povie nech ri ro platia tvoji on mi nic nepomoze ako keby ho nezaujimam

@anonym_autor a tu máš vlastne svoju odpoveď..
Choď za prácou, nezostávaj tu kvôli chlapovi, ktorý vlastne ide sólo.

enmery
2. dec 2025
@anonym_autor

@doriiis nemam auto ani vodicak on ma

@anonym_autor Nechcem Ťa sklamať, ale čo chceš robiť v kancelárii v zahraničí? Veď nevieš napísať ani vetu v rodnom jazyku bez chyby. To by si s touto logikou mala už dávno robiť v kancelárii na SK.

K manželstvu, otras toto čítať, nieto v tom žiť. Načo sa taki ľudia vôbec berú.

autumn1
2. dec 2025

Mas nefungujuce vztah, ziadnu pracu a ked sa ti naskytne pracovna prilezitost chces uprednostit neschopneho muza? Nejak mi v tom chyba logika.

autor
2. dec 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor 1300 v cistom a ide do minusu tak to je potom financne negramotny debil a este ta aj zivi gratulujem

@klotildabazarik nezivi ma ved hovorim ze nema za mna.. Ja mu pozicam

autor
2. dec 2025
@martinkatinka

@anonym_autor jaaj, a tak ake mas skoly a skills, ked mas na viac? 🙈😆

@martinkatinka mysleli krasu postavu

enmery
2. dec 2025

"Krasu" ma posadilo, idem si urobiť pukance a čakať, kedy vypustí z klávesnice aspoň vetu bez chýb. Práca v zahraničí v "kancelárii".

anonym_d62745
2. dec 2025

Tak teraz tú o červenej čiapočke

martinkatinka
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jaj krasu a postavu. Tak to si uved do zivotopisu 😉
Mozno trochu kruto, ale ovorim ti oci. Krasa pominie a uz ta neuzivi.

nyusika
2. dec 2025
@enmery

"Krasu" ma posadilo, idem si urobiť pukance a čakať, kedy vypustí z klávesnice aspoň vetu bez chýb. Práca v zahraničí v "kancelárii".

@enmery kks, ifde to tu dole vodou, taketo stupidity vymyslat
najlepsie by bolo tieto ucelove temy uplne odignorovat, zbytocne na to klikat

klotildabazarik
2. dec 2025
@autumn1

Mas nefungujuce vztah, ziadnu pracu a ked sa ti naskytne pracovna prilezitost chces uprednostit neschopneho muza? Nejak mi v tom chyba logika.

@autumn1 a este mu poziciava 😂

januska12323
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hostes promotér je nový názov pre ľahké dievča?

cacianka
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a toto indivíduum miluješ ?

mysicka36
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto mi povedať môj partner, tak je bývalý od tej chvíle.

olimuc
2. dec 2025

Cize si krasna a. Schopna, kedze si uz v zahranici pracovala, len kvoli laske si teraz roky (max 4-5 rokov, kedze maturita a uz si pracovala) sedis zavreta v Nitre s neschopnym manzelom…a cakas …naco? Uz si mala byt zbalena a v praci snov v zahranici … co ta drzi? A ked uz roky nepracujes, co si si neurobila vodicak a neposunies sa dopredu? Alebo cakas kym sa zadari a MD/ Rd?

anonym_b2bb0e
2. dec 2025
@anonym_80e6e8

čo máte vlastne spoločné? ani budúcnosť nevyzerá vás dvoch ružovo.

@anonym_80e6e8
Mat spolocne peniaze je prvoplanove, to je prva vec co nam pravnik poradil ked jeden z nas zacal podnikat nemame absolutne nic spolocne a mozeme kludne spavat.

anonym_f789e1
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak prečo to nerobíš? S agentúrou sme lietali po celom Slovensku, tak len nehovor, že u vás sa nedá.

bomba36
2. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor také onlyfans môžeš robiť aj z domu, netreba do kancelárie. So svojou postavou.. vyzerá že aj tak nič iné asi nevieš

sova7
Autor odpoveď zmazal
sova7
Autor odpoveď zmazal
anonym_3428bb
2. dec 2025

chod a uvidis, predpokladam, ze ides robis do nejakeho baru hostesku nie kancla

anonym_70b718
2. dec 2025

@anonym_autor z tych komentarov co som citala tu chces vsetkym nahovorit ze si vo velkom meste nenasla pracu v kancelarii s cudzim jazykom? Uz len v Jaguari by si nasla keby chces.
Tak sup do prace a nevyplakavaj.