icon

Nezmazal sa zo zoznamky

iowa2
3. júl 2025

Ahojte. Aký je váš názor na chlapa, ktorý sa nezmazal zo zoznamky aj keď sme sa už stretli.
Je fajn, pripadá mi naozaj seriózne.
Ale! Ešte pred stretnutím mi po telefóne povedal, že je stále na tej zoznamke ( ja nie, lebo som sa skrátka chcela zmazať, nielen kvôli nemu). Ja že jasné, v pohode, veď sme sa ešte nestretli ( ale písali každý deň).
No a po stretnutí sa má pýtal potom, či sa chcem dalej stretávať a spoznať. Ja že ano,ze môžeme atď, chce ist teraz von a som zistila, že je stále na tej zoznamke, aj foto tam má 😑 úplne ma to odradilo.
Pritom vypadá má fakt seriózneho chlapa.
Tak neviem či pomedzi to plánuje písať a spoznávať ďalšie alebo prečo tam teda je.
Určite sa mi nechce investovať čas do stretnuti, ked viem že tam stále je aj s fotkou.
Je mi blbé to žiadať od neho, nech sa k tomu vyjadri, lebo môže si robiť čo chce. Ale čakala som, že sa zmaže, keď sa dohodneme ze sa budeme spoznávať.
Čo vy ste robili vy? Kašľať na to?
Alebo čakať kym sa zmaže? 🙄

Strana
z2
janikaja
3. júl 2025

Nič by som mu nehovorila. Je to jeho vec. Nerieš. Žiarlivé ženy muži radi nemajú.

popcorn2myska
3. júl 2025
@iowa2

@motylik2559
Ak bol úprimný, práveže sme sa dosť spoznali za tie dvaja mesiace písania a on aj ja sme niečo očakávali od toho. Vravel že to tam nehra na viac strán, tak načo tam dofrasa je teda 🤔
Stretnutim sme si potvrdili naše sympatie, že budeme pokračovať.
Tak teda, prečo sa nezmazal ?

@googwife veď takto to chodi, chlapi sú aj dobrí ale aj falošní chrapuni

Mne sa už nechce čakať čo sa z toho vykľuje, keď už mi je toto na začiatku proti srsti.

@iowa2 z písania sa nespoznáte...
Ja som si písala 3 mesiace s budúcim lekárom z Rakúska ..boli sme najsuper kamoši, perfektne sme si rozumeli, dokončovali si dokonca vety v chate...a po polroku sa mi sám priznal ,že ma miluje (zaľúbeným meilom ) a že si všetko o sebe vymyslel aby zapôsobil, lebo som bola pre neho moooc pekná.Výsledok? Nikdy sa človek nespoznáva cez net ale OSOBNE .Jasné že som vymazala profil a viac pre mňa neexistoval..
A možno si s prvým stretkom aj dlho čakala.Prečo 2 mesiace? Ja by som sa stretla do 2 týzdňov alebo ked stretko prvýkrat navrhne chlap.( jasne že nie hneď , ani do 3 dní , to je už o niečom inom :D )

popcorn2myska
3. júl 2025
@iowa2

@huxy cez vyhľadávač len, ukazalo mi ho aj s fotkou, ja tam nie som

@iowa2 vyhľadávač nieje aktuálny..to vieš?

iowa2
autor
3. júl 2025
@popcorn2myska

@iowa2 vyhľadávač nieje aktuálny..to vieš?

@popcorn2myska
To neviem
Mňa mi nenašlo, ale ja tam nie som cez 2 mes.

Takže jeho by mi ukázalo, aj ak tam nie je? 🤔

romi0310
3. júl 2025
@liusa82

ja som nejaký čas pobudla tiež na zoznamkách ale to ked som bola mladšia už by ma tam nedostal nik.Povedala by som mu to narovinu že mi to vadí ak to myslí s tebou vážne tak by sa zmazal.Ja som tiež takto s jedným chodila pár mesiacov povedala som mu priamo lebo stále trepal že len somnou sa stretáva ale tak jasné ja som neverila a dobre som spravila tiež tam furt len futroval nezmazal sa ani po niekolkých mesiacoch chodenia stále vymyšlal že azet má len ako mail.Volakedy sa chodilo viacmenej tam..že ho má pre známych atd no chlapec nechaj si tie somariny a išiel adios 😃 a mimochodom je tam doteraz a to je tomu fuu aj 8,9 rokov plus minus.Povaha sa nemení ak tam chce stále loviť

@liusa82 ako to moze s nou myslieť vazne po 1 stretku?:D

iv007
3. júl 2025

Zabudni na neho, nechce ta. Keby ano, profil by si davno zmazal a uz by ta poziadal o ruku.

romi0310
3. júl 2025

@iowa2 1. Preco sa sustredis len na jednu moznost? Mala si zo zoznamky viacero stretnuti alebo si mala len jedno a ocakavas od neho lasku na cely zivot?
2. Prve 2-3 mesiace je lepsie si drzat pocas randenia trosku odstup. Nie preto, any si hrala hry na nedostupnu, ale aby si chranila samu seba! Zapamataj si, ze muzom zenie dopredu dopamin ( to je vykon, adrenalin, vzrusenie ) je dost mozne, ze ho zenie napriklad bozkavanie, intimnosti, sex. Nezenu ho urcite emocie. A velakrat sa stane, ze ked ten dopamin dostane, zisti, ze ta tuzba bola len fyzicka. Preto je lepsie muza si v zaciatkoch testovat a sustredit sa skor na seba! Co ja hladam, ci to dotycny splna, ci je pre mna vhodny. Ved ty si vyberas partnera, no nie? Za mna chyba vynazat celu zoznamku kvoli jednemu chlapovi, s ktorym nemas nic. Mne sa vzdy osvedcilo, ze ked som sa plne sustredila v zaciatkoch randenia len na tu jednu osobu a strasne som chcela, aby to vyšlo, vydavala som zo seba zufalostvo. Potom aj tie ciny aj energia posobia tak, ze si zena, ktora je odkazana len na druhych, aby bola stastna a naplnena. Ked som prestala randit s tym, ze zufalo chcem, aby mi to vyslo a randila som s hravostou a s takou zenskou zvedavosťou, tak tie rande mi vzdy vysli a ti muzi sa tak doblaznili, zeby aj hory preniesli. Chlap to zisti, ked vie, ze tato zena mu je uz hned oddana a nema ine možnosti na randiacom trhu. Ked zisti, ze na tom randiacom trhu su aj ibi a mozu ta ukradnut, tak bude ako lev, ktory striehne na svoju korist ;) samozrejme to plati len pre Muzov s tou muzskou energiou. Su aj muzi, ktori cakaju ako princezne, ze ta zena ich ulovi. Ale pokial nechces skoncit so zenskou, tak neodporucam randit s takymito typmi :D pretoze to bude vztah vzdy o tom, ze ty tahas a oni sa len vezu. Ja sa riadim podla toho, ze muz dava, zena prijma. Muz sa stara, zena sa nechava viest.

liusa82
3. júl 2025
@romi0310

@liusa82 ako to moze s nou myslieť vazne po 1 stretku?:D

@romi0310 ja si myslím že ten sa odtial nezmaže ani po x mesiacoch.Väčšina je tam takých amandov lovcov čo len ženské naťahujú .To sa už musi stať zázrak ak by sa zmazal sám od seba nejaký.Ja som rada že také hovadiny už neriešim zoznamkové a že sú tieto avantýry už za mnou

jaskolka
3. júl 2025

To prečo toto riešiš po jedinom stretnutí? Okrem toho,ja tuším stále mám profil na nejakých zoznamkach , ktoré som kedysi mala a to som už 6 rokov vydatá. Proste som ich prestala navštevovať,a už ani neviem heslo. No profil tam je stále...

iowa2
autor
3. júl 2025
@motylik2559

@iowa2 Tak este raz a pomaly...2 mesiace pisania je nic, po pisani si mozes sadnut aj s clovekom, ktoreho by si v realite nechcela. Videli ste sa raz. Potvrdili ste si, ze sa budete dalej spoznavat. Takze z tohto sa poznat este nemozete. Vies o tom,ze ta moze prekvapit aj po 3 mesiacoch intenzivneho spoznavania, ked si budes mysliet aka si zalubena a zrazu spravi nieco cim sa ti uplne sprotivi? Keby ste sa radsej tie 2 mesiace spoznavali osobne a nie cez pismenka, ze vam to ide, tak by som povedala, ok, kludne mu povedz,ze ti to vadi. Ale takto? Ty mozno mas pocit,ze sa poznate, lebo teda na mna posobis,ze uz si mierne v oblakoch...ale on ten pocit nemusi mat...alebo mu nestaci pisanie a jedno stretko...kazdy to ma nastavene inak predsa. Trosku zid k zemi a zacni uvazovat a rozmyslat...daj skratka tomu cas, nic viac nic menej. Na mna naozaj posobis ziarlivo a to este ani nieste spolu. Co ak zistite casom,ze ostanete len kamosi? Alebo ozaj to nevyjde? Pozri, treba to brat z volna...podla mna si na neho az priliz namotana...bude sa aj tebe lahsie dychat. Naozaj ti radim, nezhnus si ho tymto tvojim zmyslanim skor nez ho realne spoznas aky je...Nechaj to tak, mozno ked uvidi,ze vam to ide tak aj sam od seba sa odtial zmaze, nehadz flintu do zita🙂 a ked aj nie a uz budete na veeeelmi dobrej ceste (naozaj az po niekolkych stretach; niekolkych neznamena 2🙏😄) tak az potom mu to povedz. Vy dvaja zatial nemate co brat vazne, uz to prosim pochop🙏🙂

@motylik2559 určite máš pravdu vo veľa veciach. Ano budem sa to snažiť pochopiť 😀

iowa2
autor
3. júl 2025
@jaskolka

To prečo toto riešiš po jedinom stretnutí? Okrem toho,ja tuším stále mám profil na nejakých zoznamkach , ktoré som kedysi mala a to som už 6 rokov vydatá. Proste som ich prestala navštevovať,a už ani neviem heslo. No profil tam je stále...

@jaskolka aj fotku tam máš? 🤔

slaskou1975
3. júl 2025

Ja vidím problém v tebe. Neveríš si a máš už teraz pocit z odmietnutia. Nie si sama zrelá na vzaťah rovnako ako aj on, takze očakávaj, že to bude rýchle a krátke. Nie že by som ti neprial, ale ľahšie sa to vidí a vníma u iných ako u seba samého. Prajem veľa sebalásky.

huxy
3. júl 2025
@iowa2

@jaskolka aj fotku tam máš? 🤔

@iowa2 nooo, čo ťa donútilo si ho "checknúť" cez vyhľadávač? Akože o sebe si myslím, že som dosť žiarlivá, ale toto by ma nenapadlo. Akosi tlačíš na pílu po 1 stretnutí.
Inak, tiež som mala zoznamku. A pred tým než som tam prestala chodiť, som si ani profil ani fotku nevymazala. A už ani heslo neviem 🤷🏼‍♀️

romi0310
3. júl 2025
@liusa82

@romi0310 ja si myslím že ten sa odtial nezmaže ani po x mesiacoch.Väčšina je tam takých amandov lovcov čo len ženské naťahujú .To sa už musi stať zázrak ak by sa zmazal sám od seba nejaký.Ja som rada že také hovadiny už neriešim zoznamkové a že sú tieto avantýry už za mnou

@liusa82 ja som randila na zoznamkach odjakziva. Praveze ja som vzdy mala uspesny vztah zo zoznamky a ked som spoznala niekoho realne, nevyslo to. Spoznala som tam skvelych ludi. Ked som bola na strednej, frcal pokec, potom som presla na badoo a tinder a vzdy skveli chlapi. Mozno to nie je o zlom materiale na tych zoznamkach, ale skor o tom, co zena vyzaruje a ci ide randit zahojena a s vysokou sebahodnotou 🙂 sme to vzdy len my, co tolerujeme a pokial pritahujeme opakovame to iste, tak je to uz vzorec a treba to skumat a riesit. Lebo poznam zeny aj muzov, ktori miesto toho, aby nejake vzorce prednastavili a zapracovali na ssbe napriklad na terapii, tak radšej kopu okolo seba, ze aky je dnesny svet zly a ako laska neexistuje. Pritom ini tu lasku najdu aj za par mesiacov. Traumy a zle vzorce same nezmiznu. Moja krstna mala jedneho chlapa v 18tke, s nim mala dve deti a po nevere z jeho strany uz nikdy ineho chlapa nemala. Ostala z nej zatrpknuta zena ktora nenavidi vsetko a vsetkych. Kazdy sa moze sam rozhodnúť, ako jeho zivot skonci a s kym 🙂

zojazoja
3. júl 2025
@romi0310

@liusa82 ja som randila na zoznamkach odjakziva. Praveze ja som vzdy mala uspesny vztah zo zoznamky a ked som spoznala niekoho realne, nevyslo to. Spoznala som tam skvelych ludi. Ked som bola na strednej, frcal pokec, potom som presla na badoo a tinder a vzdy skveli chlapi. Mozno to nie je o zlom materiale na tych zoznamkach, ale skor o tom, co zena vyzaruje a ci ide randit zahojena a s vysokou sebahodnotou 🙂 sme to vzdy len my, co tolerujeme a pokial pritahujeme opakovame to iste, tak je to uz vzorec a treba to skumat a riesit. Lebo poznam zeny aj muzov, ktori miesto toho, aby nejake vzorce prednastavili a zapracovali na ssbe napriklad na terapii, tak radšej kopu okolo seba, ze aky je dnesny svet zly a ako laska neexistuje. Pritom ini tu lasku najdu aj za par mesiacov. Traumy a zle vzorce same nezmiznu. Moja krstna mala jedneho chlapa v 18tke, s nim mala dve deti a po nevere z jeho strany uz nikdy ineho chlapa nemala. Ostala z nej zatrpknuta zena ktora nenavidi vsetko a vsetkych. Kazdy sa moze sam rozhodnúť, ako jeho zivot skonci a s kym 🙂

@romi0310 presneeeeeeee

liusa82
3. júl 2025
@romi0310

@romi0310 no neviem.Ja som mala asi vysoké nároky a taký material aký som chcela ja tam proste nebol. A sebahodnoty si myslím že mám až až.Pre mňa zoznamky proste nie

domkakvet
3. júl 2025

@iowa2 vy spolu nie ste vo vztahu, cize on moze byt zaregistrovany kde chce, ako nahle by to ani potom nevymazal, tak to by uz vadilo. No ale v komentaroch pises, ze si zmenil aj foto, cize to meni vec a ano caka nieco lepsie.

mk22
3. júl 2025

Jedno rande.. Véd sa ani nepoznáte, si zamilovaná??
On je zamilovaný??
Nejak rýchlo ideš na to.
Véd daj tomu čas.

iowa2
autor
3. júl 2025
@domkakvet

@iowa2 vy spolu nie ste vo vztahu, cize on moze byt zaregistrovany kde chce, ako nahle by to ani potom nevymazal, tak to by uz vadilo. No ale v komentaroch pises, ze si zmenil aj foto, cize to meni vec a ano caka nieco lepsie.

@domkakvet fotku zmenil ked sme začali písať, nejak v tom období, ešte sme sa nevideli osobne. Ale tiež mi to našepkava že nič moc , on mi ju poslal sám ale zmenil si ju aj tam, kde som už nebola

iowa2
autor
3. júl 2025
@mk22

Jedno rande.. Véd sa ani nepoznáte, si zamilovaná??
On je zamilovaný??
Nejak rýchlo ideš na to.
Véd daj tomu čas.

@mk22 poznáme sa z dvojmesačného denného písania 😁 zamilovaná nie som

vilma7
4. júl 2025

Ako sorry, ale vám už asi fakt niektorým ozaj hrabe. Takéto zmýšľanie môže mať asi fakt len "žena'.
Po prvé, to ze si píšete mesiac a ste len vo fáze spoznávania sa, videli ste sa len raz...určite neznamená, že sa chlap musí mazať zo zoznamky (hlavne si to má vycucat asi z prsta, že aké celoživotne dôležité je pre teba toho bezvýznamné gesto. Mňa asi picne.
Kľudne tam môže ostať a popísať si z dlhej chvíle aj s inými osobami, alebo už odo dňa zoznámenia má zakázaný sociálny kontakt?
Príliš veľký význam dávaš niečomu úplne nepodstatnemu, idete sa len spoznať, ešte nie ste SPOLU!!! Chápeš ten rozdiel?

Ja keď som sa s mojim už teraz manželom zoznámila cez badoo, tak sme sa až po začatí vzťahu spolu rozhodli, že mažeme naše profily, až keď sme už boli niekde inde a nie po 1.rande.
Ak je chlap aj sam doma možno tam hľadá niekoho len na poker , s kým pokeca ak momentálne nepíše s tebou email..
Poznáš ten príbeh o dvoch susedoch a o požičani kladivá?

janetinka27
4. júl 2025
@iowa2

Ona tam nie je nejako dlho, možno pred pol rokom sa zaregistroval a vravel, že nie je typ zoznamkovy.
To nie je ako pokec, ku ktorému majú niektorí "vzťah" a sú tam 20 rokov.
Ale možno sa mu to zapáčilo 🤔

@iowa2 ahoj, s muzom sme sa stretli na pokeci.je to uz vyse 10 rokov a ten profil som nikdy nezmazala.my sme si tam dlho pisali aj ked sme uz boli spolu.len som si uz nepisala s inymi.

domkakvet
4. júl 2025
@iowa2

@domkakvet fotku zmenil ked sme začali písať, nejak v tom období, ešte sme sa nevideli osobne. Ale tiež mi to našepkava že nič moc , on mi ju poslal sám ale zmenil si ju aj tam, kde som už nebola

@iowa2 no veru potom nic moc.

Strana
z2