icon

Nový vzťah

13. júl 2023

Ahojte chlapi aj zeny😃

Potrebujem nestranny nazor 🙄

Som slobodna mama 5r dietata.

Asi pred 3mes som sa dala do kontaktu so starym znamym(on sa ozval)

Pozname sa asi 10r ,pred 8r sme mali kratky romanik,nase cesty sa potom rozisli….

Pred tymi 3mes ,ked bola dcera u otca , bol umna na kave .Pokecali sme ako za starych cias,fajne bolo.K intimnosti neprislo.
V ten den sme este pisali , nic osobne a potom koniec.

Predvcerom mi komentoval status ,piseme piseme,a strasny pocit som mala ze chce viac.Na rovinu som sa ho opytala teda(on ma kamosku na s.x)co odomna chce ,3mes bol predsa odmlcany.🤷🏼‍♀️

Na otazku preco sa neozval (nie som ta co sa ozyva prva)ze ,auto sa mu pokazílo ,synovi (22r)nahle koleno operovali ,musel ho bravat na terapie , a vypadlo z neho ze by chcel mat zomna kamosku s vyhodami.🙈ze ma ma stale rad, aj sa mu somnou snivalo 🙄
Pisali sme si cely bozi den naozaj o vselicom….

Odmietla som jeho ponuku ,mam ho velmi rada,ale ostala by som v zacarovanom kruhu , kedze city by sa do toho casom zamotali.
A to sama sebe nespravim.

Tak sa ma pytal ci chcem ostat sama ,alebo hladam nieco fixne . Povedala som nieco fixne.
Ze on nevie ci to chce ,ma rad pokoj ked pride z prace(ma dom). Som mu teda vysvetlila ze ja to od neho necakam ,ani ho nebudem prehovarat to on musi predsa vediet….potom zacal ze predstava rodinneho zivota (ja a mala) sa mu paci🤦🏼‍♀️
A ze pride v sobotu na kavu ,vravim mala bude doma ze nevadi mu to….

Ja mam 40r on 45r

Zeny,chlapi ja neviem.

Ma 45r , vlastny dom , svoj klud,ja mam pocit ze chce okuknut situaciu ,malu (nepozna ju) a potom sa rozhodne?
Mam z toho divny pocit,mne je s malou fajn , nic nam nechyba ,ja mam pocit ze mam pred sebou barieru a bojim sa noveho.alebo sklamania ? Ze po pol r povie nie rodinny zivot neni nic premna?
Kamoska vravi nech mu dam sancu , nech to necham pomaly ist , on neni komplet cudzi clovek , ale je normalna ta jeho “ nerozhodnost?”
Bije sa to vomne velmi , no risk no fun , ale ja neviem .

Prehanam ja ze si myslim ze jeho nerozhodnost neni ok alebo je to normalne u chlapa?

Strana
z3
mikaelka1
13. júl 2023

Ja by som mu dal sancu, resp. Vyuzila prilezitost ale urcite nie hned spolocne byvanie a vsetko narychlo. Pomaly, postupne, stretavat, spoznavat a uvidis

autor
13. júl 2023

@mikaelka1 dakujem ti… ano toto vravi aj kamoska ved mame cas, pomaly …. A uvidim . Pred tymi 10r bol velmi zamilovany domna jeho to nejak stale drzi , tiez mi neni lahostajny ,priznavam , ale nejaky strach tam je .

lindous
13. júl 2023

To že má kamarátku na sex a mňa chce ako ďalšiu by pre mňa veľká výstraha, vlastne asi úplná stopka... a za tie 3 mesiace neverím, že by si nenašiel minútku na správu, keby naozaj chcel... ak chceš dať tomu šancu, bola by som véééľmi opatrná, podľa mňa sú to proste kaleráby...

rebrambora
13. júl 2023

Pozri mate svoj vek, kde obaja viete co chcete.
Bol k tebe uprimny, co je super.
Ak nechces kamaratstvo s vyhodami, urcite by som byt tebou, do toho nesla. Pretoze predstava, ze sa ti nieco paci a realita, su dve rozdielne veci. On o vztahu presvedceny nieje, ty ano. Tak naco to hrotit? Skus inde.

zmrzlinka2021
13. júl 2023

Nedala by som mu ziadnu sancu.

Jasne ti povedal, ze mu mas robit "hračku", s ktorou si uzije ale nemiesat sa do jeho sukromia, zivota. Proste kym mu budes vyhovovat, bude ta vyuzivat. Kamoska s vyhodami je v podstate "bezplatna stetka". Vacsinou tuto funkciu plnia zeny, ktore v detstve nedostali ocenenie, chybala im laska, najma laska otca a nechapu, ze maju hodnotu a zasluzia si viac ako byt "na pouzitie".

Mam jednu znamu, akurat vcera sme sa stretli, ktora mala (ano mala) takyto vztah s vyhodami 4 roky a velmi si toho muza vazila. Sexik, vyletiky, srandicky, drinčíky... LENZE!!! Dostala rakovinu prsnika a o jeho cast prisla. A on jej strucne vysvetlil, ze "taku nechce". Načo sa ona rozrevala, ze cakala od neho podporu. A on jej opat vysvetlil, ze nic take jej neslubil, ani nie je s nou v partnerskom vztahu a ze obaja isli do toho s tym, ze si spolu uziju, co zivot da.... Strucne povedane: uz mu je na hovno...

Mas 40 rokov, vaz si seba, mas dieta - dieta potrebuje vzor matky, ktora si vazi seba, pozna svoju hodnotu, chrani si svoje srdce a nedovoli, aby ju ktokolvek zneuzival. Zasluzis si viac v zivoe. Ty nie si nula, nie si na pouzitie. Si stvorena na lasku. Ak nemilujes seba, nebude ta ani ta druha strana milovat.

A nie, nie je to normalne spravanie chlapa - sktuocne a bojovneho muza, ktory si zenu vazi. Je to spravanie dusevneho mrzaka, ktory sa nechce viazat, zdielat a ludi pouziva na svoje uspokojenie.

zojazoja
13. júl 2023

Dobre vie, že si na neho namotana a tak príde a skúsi, ci sa nechytis ešte.. aspoň na ten sex niekedy. Jasne sa vyjadril, že nemá záujem o vážny vzťah a ta jeho predstava ty s malou😃 pekne vie rečami zaujat

terezka1947
13. júl 2023

Nedala by som mu sancu a radšej si nechala priestor pre človeka,čo v živote vie,čo chce....
Už to by ma zarazilo-alebo toto ma tvojom prípade zarazilo,že to rovno povedal,že chce priateľstvo s výhodami. A už také mal-ma.

pkgirl30
13. júl 2023

Skús sa s ním ešte stretnúť a aspoň si môžeš povedať že si si dala jednu šancu na vzťah, ale bez intímností. Väčšina žien prežíva sex trocha inak ako väčšina mužov. My sa veľmi ľahko namotáme a do intímností pletieme aj city. A chlap ktorý sa vyzná to aj využije. Ak ťa skutočne chce tak na sex tlačiť nebude a príjme ťa aj s dieťaťom. Láska je proste láska, ak je v jeho srdci miesto pre teba tak musí byť aj pre tvoju dcéru. Inak dovidenia, iba ťa výživa.

babovka2321
13. júl 2023

Na tvojom mieste by som mu ziadne sance nedavala.

melanta
13. júl 2023

Dočítala som len potiaľ, kde píšeš, že má niekoho na sex. Ak je single, tak je to v poriadku samozrejme. Ale ak chce zbaliť nejakú ženu a má aspoň ako taký charakter, tak najprv ukončí sex vzťah a potom začne riešiť potenciálnu novú priateľku. Takže za mňa nemá charakter, robí čo sa mu práve hodí. Nemala by som záujem o takého chlapa, ani by som nemala záujem o nejaké jeho vysvetlenia.

stanulienkat
13. júl 2023

@zmrzlinka2021 tak ked mala kamoska dohodu len na sex, hadam necaka, ze sa o nu bude starat. Obaja vyuzivali benefity takehoto vztahu, takze vedela, ze raz to bude mat koniec.

Autorka-ujasni si, co chces. Na jednej strane chces vztah, na druhej pises, ze ti je samej s dcerou dobre. Ak ho chces na sex-uvaz podla seba. Ak na vztah.... Neverim, ze 45 rocny cap sa chce hrat na rodinu, ako ti povedal. Toto by som mu neverila.
Apropo, do KAZDEHO vztahu ides s rizikom rozchodu.

autor
13. júl 2023

@zojazoja no zle pises… on nevie ze ho mam rada , s mojej strany neboli naznaky , aj S.X som odmietla….

autor
13. júl 2023

@terezka1947 a toto mi je divne…ked ma kamosku plus preco ja ? Chce nieco nove alebo naozaj ho to taha kumne?

autor
13. júl 2023

@melanta chapem a mas pravdu👍

zojazoja
13. júl 2023

@autor ...och...píšete si, píšete a zase píšete...a u teba bol a píšete si....chlapovi naozaj stačí aj tento " maly" náznak....nemusíš mu priamo povedať ze ho máš rada..

autor
13. júl 2023

@stanulienkat ja viem ze kazdy vztah moze skoncit mozno to je moj problem ze toho sa bojim
Mozno este nie som tak daleko aby som mala novy vztah…😟

janetinka27
13. júl 2023

myslim, ze na zasuvanie by mal rad viac ako len jednu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bayonetts
13. júl 2023

tu podla mna nejde o to, ze sa bojis mat novy vztah, ale jasne ti dal najavo aby si ani nic take od neho necakala, chce len dalsiu do haremu, prist domov a o nic sa nestaral a ked ti toto povedal tak dal jasne najavo, ze nic ine nechce... tie recicky ze si vie predstavit rodinny zivot s tebou a tvojou dcerou co ju ani nepozna? proste len baliaca fraza na zufale slobodne mamicky co mu na to naletia

blancheporte
13. júl 2023

No pokiaľ sa doňho nezamilujes ,nemáš čo stratiť! Si sebestačná,ako píšeš,máš dom, dieťa,nič ti nechýba.Tak daj mu šancu,ale s rozumom.....

la_dolce_vita
13. júl 2023

citujem: vypadlo z neho ze by chcel mat zomna kamosku s vyhodami... tak to je predsa jasné, o čo mu ide. Mňa by to urazilo, že mám niekomu poskytovať výhody, to radšej nič.

muchotrafka298
13. júl 2023

On Ti jasne povedal, ze co chce. On nechce ziadny vztah, on si chce nezavazne uzivat. A nebude ho to nic stat, lebo ved frajerka stoji prachy. Vztah "priatel s vyhodami" nie je ani vztahom v pravom zmysle slova. Ziadny rodinny zivot od neho necakaj. Zvaz si sama, ci pristupis na toto, co ocakava od teba on. Lebo sa moze stat aj to, ze ho omrzis, pride nejaky problem a on sa zatvari, ze aky vztah? Ved my sme ziadny vztah nemali. Tak aby ti neostali len oci pre plac.

luccija
13. júl 2023

Načo Ti hovoril, že má kamošku na sex?mohol byť gentleman.A potom povie, že chce mať kľud a zároveň by sa mu páčil rodinný život s tebou, alebo postací aj sex.
Veď šancu daj budete mať kamaráta a využiť ho môžeš aj ty🤪prečo si automaticky každý myslí, že využiť môže iba chlap.Uvidis stretnite sa

sella38
13. júl 2023

Necitala som komentare nado mnou, ale neblazni! Naozaj potrebujes na krk v 40tke takehoto chlapa? Ani keby bol jediny pod slnkom.
Si zabezpecena, mas relativne "velke" dieta, klud... zila by som si spokojny zivot s dietatom. Hento je len privesok...

anita6666
13. júl 2023

Oprašuje staré kontakty s cieľom vrznut si,aktuálny mu asi zlyhal,tak listuje v adresári možných vagín. A nie autorka,on nie je nerozhodný,on sa vyjadril jasné,akurát ty si naivná a považuješ to za nerozhodnosť,že sa ťa snaží zlomiť na sex skrz predstavu stabilného vzťahu,až kým nás smrť nerozdelí. Si ľahká obeť a on vidí šancu na manipuláciu,tak ju jednoducho využíva. Samozrejme,že 45 ročný chlap chce svoj kľud a nie sa naťahovať s malým dieťaťom (tvojim). Trosku sa ozaj zobuď

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
13. júl 2023

@autorka a prečo ste sa rozišli pred rokmi?
Čo robil a počas tých 8r,čo sa poznáte?
Až tak by som si nefandila,že sa odrazu zaľúbil do teba. Nič v zlom.
Ale si ľahká korisť na radovánky.....

autor
13. júl 2023

@bayonetts ano moze byt proste bla bla aby ma “dostal”

autor
13. júl 2023

@anita6666 presne aj takto to moze byt ako pises.ja zobudena som ,preto sem pisem ze mi to je cele cudne…🙈nie som naivna mlada zaba
@muchotrafka298 chapem😊
@sella38
Zeny Dakujem za vase nazory !! Cele je to zvlastne tiez mi to nesedi ze zrazu ja ?
Ja sa zaobidem aj bez s.xu ,mame kludny fajny zivot radsej. A mozno by bolo ozaj lepsie nieco si zacat s niekym koho vobec nepoznam ako s tymto..ako bolo spominane mozno ma chce do zbierky , naco zhanat novu …..
@terezka1947 nie som lahka korist , davam na svoj pocit , a citim ze to neni ok, mozno dam tu kavu s nim v sobotu ale nic viac. Svoj „bezstarostny“ zivot mam az moc rada ver mi

autor
13. júl 2023

Ono ist do toho pomaly… mozno bude mat trpezlivost ,medzitym ma sak svoju s.x partnerku a pocka si namna🤪

Som rada ze som sem napisala !

Strana
z3