Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?
Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd
🤦♀️
Okamzite chod, ani nevahaj. Ja som tiez tak isla 🤷♀️😆😆🤪
Keď na to má, nech príde princ na bielom koni a spolu odcválate. 🙂
@anonym_autor chori ste obaja.
Ak chces byť zabitá....nech sa paci
naozaj ma 28 rokov?
@anonym_autor preboha, to vážne sa toto niekto môže opýtať? Chod vrátiť občiansky a daj sa zbaviť svojpravnosti.
Uprimne verím ze je to vymyslene. Lebo ak sa toto niekto pyta vazne tak uz fakt začínam mať pochybnosti o našej budúcnosti.
58ročný ,ktorého nepoznáž, ktorý ti posielam peniažky na letenky ťa volá za ním do Ameriky? ....a takto sa strácajú ľudia o ktorých už nie je počuť. Hlúpa si? 🙄
Bavíš sa dobre? Lebo taká tupá nemôžeš byť.
To naozaj? 🤔
@anonym_autor letenka 1500€?
Pána beka
Celý príbeh vymyslený a asi aj tá suma letenky
@anonym_autor letenka 1500€?
Pána beka
Celý príbeh vymyslený a asi aj tá suma letenky
@pe_mi je to do idaha z viednu
Normálna 28 ročná žena by toto okamžite stopla, je to celé nezmysel, takto sa nikde nežije a nie je vylúčené, že je to celé podvod. Čudujem sa, že niekto sa na niečo takéto dá a myslí si, že to má budúcnosť.
@anonym_autor ešte musíš myslieť aj na víza , v tvojom prípade s názvom milenecké 😆
A čo ty vieš , možno si budeš žiť americký sen
ešte mu povedz, že nech ti pošle na jednu letenku. Blokni ho, bookni nejakú super dovolenku a uži si 🤣
@anonym_autor Prečo mne nikto neposiela peniaze na letenku??? Teraz plačem ja. :(
Určite neváhaj, ber a leť.
A toto chodí k urnám…🤦♀️
Mne chcel začiatkom tohto storočia poslať chlapík, s ktorým som sa zoznámila cez ICQ poslať hotovosť na letenku, aby som prišla za ním do UAE, lebo sa do mňa strašne zamiloval. Dala som mu aj číslo na mobil, mladá a hlúpa, mesiace mi vyvolával. Že budem jeho žena, pôjdeme na Maurícius, budem sa mať pri ňom skvele. Aj keď som mala sotva 20r, internet nebol ešte úplne bežný, už vtedy som tušila, že to by nemuselo pre mňa skončiť dobre. Ešte dlllllho mi vyvolával, prešlo ho to až keď som si zaplatila CLIP na mobile a teda videla som kto mi volá a prestala zdvíhať keď mi volal on.
A možno som spravila chybu, mohla som si žiť v teple, v blahobyte, po boku nejakého šejka ako 4. manželka 😂🤣
Ak to myslis vazne rataj s tym ze ta unesie alebo preda niekde … rozmyslaj prosim ta ak to myslis vazne . Nie nemiluje ta .
Mne chcel začiatkom tohto storočia poslať chlapík, s ktorým som sa zoznámila cez ICQ poslať hotovosť na letenku, aby som prišla za ním do UAE, lebo sa do mňa strašne zamiloval. Dala som mu aj číslo na mobil, mladá a hlúpa, mesiace mi vyvolával. Že budem jeho žena, pôjdeme na Maurícius, budem sa mať pri ňom skvele. Aj keď som mala sotva 20r, internet nebol ešte úplne bežný, už vtedy som tušila, že to by nemuselo pre mňa skončiť dobre. Ešte dlllllho mi vyvolával, prešlo ho to až keď som si zaplatila CLIP na mobile a teda videla som kto mi volá a prestala zdvíhať keď mi volal on.
A možno som spravila chybu, mohla som si žiť v teple, v blahobyte, po boku nejakého šejka ako 4. manželka 😂🤣
@anonym_1e7a57 prečo sa tak zhadzujes? Možno si mohla byť 1. Manželka svejka 🤣 a to je iná pozícia
Však nech ti posiela ďalej ta co napíš mu ze ti treba víza treba ti veci vybaviť stojí to toľko a toľko a už, zarobíš si, posiela ti dobrovoľne ta co 😃
Chod, bude namet pre Vrazedne psyche
@anonym_autor on mi vola aj cez video ale neverim ze ma miluje skor je to len manipulacia a tlaci na mna ma dostat co najskor do USA a zevraj chce zaplatit taku vyzvu za 100 e ze budeme niekde sami na opustenom ostrove a zarobime 4 miliony 🤣🤣😂🤣🤣🤣
@anonym_autor on mi vola aj cez video ale neverim ze ma miluje skor je to len manipulacia a tlaci na mna ma dostat co najskor do USA a zevraj chce zaplatit taku vyzvu za 100 e ze budeme niekde sami na opustenom ostrove a zarobime 4 miliony 🤣🤣😂🤣🤣🤣
@anonym_autor ty si riadne tupá ak takému niečomu veríš. Jasne, 4 milióny 🤦🏼♀️ škoda ze sa rozum nedá kúpiť, tebe by sa veru zišlo, lebo v tej hlave asi nic nemas
@anonym_autor Choď. Ženy takto dnes chodia do sveta bežne. Hovorí sa tomu Odliv mozgov.
@anonym_autor ty si riadne tupá ak takému niečomu veríš. Jasne, 4 milióny 🤦🏼♀️ škoda ze sa rozum nedá kúpiť, tebe by sa veru zišlo, lebo v tej hlave asi nic nemas
@anonym_5eb200 on tomu verí

už si tam dávno mala byť