Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?
Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd
@anonym_autor on mi vola aj cez video ale neverim ze ma miluje skor je to len manipulacia a tlaci na mna ma dostat co najskor do USA a zevraj chce zaplatit taku vyzvu za 100 e ze budeme niekde sami na opustenom ostrove a zarobime 4 miliony 🤣🤣😂🤣🤣🤣
@anonym_autor prepac,ale ty si tak sprosta,primitivna zena. Ako si mohla na toto naletiet,poslat mu cislo uctu. Ak je toto pravdiva tema,tak zasnem nad tvojou hlupostou. Ak chces robit stetku alebo byt pouzita na organy,kludne sa zbal a chod.
@anonym_5eb200 on tomu verí
@anonym_autor a ty asi tiez ked o tom zakladas tému na internete a pýtaš sa ci máš odist. Stačí zapojiť zdravý rozum a hneď by ta napadlo ake je to cele kravina. Nepozeras správy?
@anonym_autor našťastie dnes končia prázdniny, nech už konečne pubertiakom nasekajú písomky, aby nemali čas zakladať na MK podobné témy. Neverím, že niekto, kto sa vie dostať na internet, môže byť takto tupý
@anonym_autor tvoja ľadvina x2, pečeň, srdce a plúca mu vynesú viac ako tých 1500 eur. Len bež
@anonym_autor končia sa prázdniny….
@anonym_autor Choď. Ženy takto dnes chodia do sveta bežne. Hovorí sa tomu Odliv mozgov.
@heleninamama lenže táto mozog nemá žiadny 😀
ale inak samozrejme fake téma a troll čo si myslí že je vtipný 🙄
@anonym_autor on mi vola aj cez video ale neverim ze ma miluje skor je to len manipulacia a tlaci na mna ma dostat co najskor do USA a zevraj chce zaplatit taku vyzvu za 100 e ze budeme niekde sami na opustenom ostrove a zarobime 4 miliony 🤣🤣😂🤣🤣🤣
@anonym_autor ešteže si sem dala tento koment, bola som chvíľu v pomykove, ci to myslis ozaj vážne alebo o čo tu vlastne ide.
Ak sa len bavíš, sú aj iné možnosti. Pokial si sa chcela podeliť o reálnu skúsenosť, tak čo už. V živote stretneš aj takýchto čudných ľudí. Asi nebude jediný na svete. No nevyužívala by som jeho hlúposť a naivitu. Mne osobne by bolo vrcholne blbe niekoho namotavat pre peniaze a potom odkopnut.
Vraj ostrov? Tomu by neverila ani posledná najhlúpejšia žena.
@anonym_autor ešteže si sem dala tento koment, bola som chvíľu v pomykove, ci to myslis ozaj vážne alebo o čo tu vlastne ide.
Ak sa len bavíš, sú aj iné možnosti. Pokial si sa chcela podeliť o reálnu skúsenosť, tak čo už. V živote stretneš aj takýchto čudných ľudí. Asi nebude jediný na svete. No nevyužívala by som jeho hlúposť a naivitu. Mne osobne by bolo vrcholne blbe niekoho namotavat pre peniaze a potom odkopnut.
@tiika ano ved to ze som ho namotala mozno za pol rok mi poslal 6000 e
Nedas kontakt? 😀
Nedas kontakt? 😀
@anonym_b1d4cf Čo si? 😆 Kto by dával kontakt na "gunára", ktorý znáša zlaté vajcia 😁. Ale ja by som sa aj tak bála, čokoľvek mať s niekým takým, tobôž aby mi niečo posielal. Nik nevie,čo sa z neho vykľuje a začnú vyhrážky a tak podobne 🙄. Obchádzať ma míle,km ďaleko.

@tiika ano ved to ze som ho namotala mozno za pol rok mi poslal 6000 e
@anonym_autor a teraz nevies ako dalej? Nieco ti od neho hrozí, ak to stopnes či máš len strach? Lahko nadobudnuté peniaze môžu byt lákavé, no horšie je potom znasat tieto dôsledky.
V každom prípade radšej to skončiť cim skôr ako neskor.
@anonym_autor Tak určité 😂
@anonym_autor ty chces byt predmetom obchodu s bielym mäsom a túžiš byt rozobrata na organy tisíce km od domova? Nech sa páči 😆
Nejaky kozmonaut, pilot, vojak naopak... Ty mas posielat jemu🤣
Ak ti posiela peniaze a netaha ich od teba, tak chce tvoje organy. Ak tuzis byt darcom, smelo vycestuj.
Hej určite by som odišla za chorým chlapom do Ameriky ktorého som v živote nevidela
Ak ti posiela peniaze a netaha ich od teba, tak chce tvoje organy. Ak tuzis byt darcom, smelo vycestuj.
@amelie2017 ale mne to bolo take cudne co kazdy den ma tak volal a kedy prides mas este tie prniaze ?? poslem ti … toto je ten clovek
Radsej si zrus fb a cislo uctu tiez🤔
z celeho toho, by som z tej fotky verila len chlapov vek 58rokov.
zvysok je des.
treba poznat stare mudre slovenske prislovia.
napr. Ked vtačka lapaju, pekne mu spievaju.
Dievča ty si mimo totálne, sorry 🙄
Ak toto nie je vymyslene, tak si riadne sprosta. Sorry. Z tych vasich sprav to ale vyzera, ze ty si ten "šmejd" a oberas ho o prachy (ak ti vobec nejake posiela). ...
No do kelu. Ty mu vráť peniaze, a zruš všetky profily aj bankovy účet. Aby z toho nebol pripad, ze si od neho tahala ty peniaze. No neverim, ako moze niekto byt tak hlúpy..... spamätaj sa velmi rychlo. Čím skor to ukončiť, blokovať. Teraz čo keď si už minula tych 6000? Šak teraz budeš ty na strane podvodníkov..... všade píšu, davaju v tv podvodníkov, a ty v pohode hej, užívaš peniaze od niekoho, koho nepoznáš. Mala si ich okamzite poslať späť a blokovat. Och jemine......
A tera mi niekto vysvetlite tie spravy v anglictine aj slovencine. To je automaticky preklad?
Ak toto nie je vymyslene, tak si riadne sprosta. Sorry. Z tych vasich sprav to ale vyzera, ze ty si ten "šmejd" a oberas ho o prachy (ak ti vobec nejake posiela). ...
@ivanakal ta čo si, jasne, že oberá a sľubuje, že pride a zrejme píše, aké ma dalsie (finančne) problémy.
Pre toto pochopenie nemam. To nie je žiadna šikovnosť dostať sa k 6tis takýmto spôsobom. A jeho mi je skôr ľúto.

Chod na tom ostrove vám bude dobre,nič nepokazite