Odišli by ste do Ameriky za neznámym mužom?
Ide o to ze jeden chlap je akoze do mna zalubeny ma 58 rokov ja mam 28 posiela mi peniaze na ucet stale na letenku lenze ja som ich minula a zas mi poslal na letenku okolo 1500 e stoji letenka do toho statu pri Kanade .. Ako ma miluje bla bla predtym posielal nejakej afroamericanke peniaze ale oklamala ho teraz mne .. Zena nevie nic … Zevraj pridem pride za mnou na letisko len v stredu moze a ze povie zeny a dcere a vnucatam ze som sa stratila a ci mna mozu prichylit .. Neviem pride mi to cele zvlastne .. Kamaratka ktora sa mu predtym pacila aj jej chcel poslat peniaze na byt pritom si snim nepise a odomna caka ze si budem 24 hodin pisat snim inac je smutny posiela mi fotky ako place stale mi pise kde som co robim kolko to budem robit atddd
@anonym_autor ty si psycho! Adresu si mu dávala akože načo?
@tim23 dala som mu ju zo začiatku pretože mi posielal každy deň kvety
@tim23 takze objednaval na moje meno a ulicu s jeho kartou nasiel si na svk nejaky obchodik na rozvoz naraz ma len vola žena z obchodu že prinesieme vam kvety a potom tak kazdy den aj bombonieri atd
@tim23 to som od neho nevyzadala ale proste aj ked som mu dva dni neodpisala na zaciatku poslal kvety
@anonym_autor neverím ti
@tim23 prisaham ten clovek si vsetko zistil aj kde je najblizsia pobocka kvetov
@tim23 prisaham ten clovek si vsetko zistil aj kde je najblizsia pobocka kvetov
@anonym_autor ale hej, všetko si zistil. Nič nemusel zisťovať, všetko si mu sama napísala. Hrozne hlúpy človek si. Sa mu ponúkaš, vypisuješ mu že za ním prídeš, dáš mu adresu, číslo účtu a potom prídeš sem vyplakávať že akože čo? Pribrala si lebo doma sedíš a s ním píšeš, on ťa núti sedieť doma? Ten človek je od teba tisícky kilometrov vzdialený. Hrozné, hrozné
Tu sa niekto dobre nudí.
@anonym_autor ty nikde nepracujes keď lezis stále doma?
Neverím z tohto príbehu ani slovo.
@anonym_autor ty nikde nepracujes keď lezis stále doma?
@bielasovicka Však nemusí. Veď jej chlapi z celého sveta posielajú peniaze.
@bielasovicka Však nemusí. Veď jej chlapi z celého sveta posielajú peniaze.
@bielasovicka
@abbey1 tak zatial som narazila len na tohto zas taka popularna niesom😃
@anonym_autor ale hej, všetko si zistil. Nič nemusel zisťovať, všetko si mu sama napísala. Hrozne hlúpy človek si. Sa mu ponúkaš, vypisuješ mu že za ním prídeš, dáš mu adresu, číslo účtu a potom prídeš sem vyplakávať že akože čo? Pribrala si lebo doma sedíš a s ním píšeš, on ťa núti sedieť doma? Ten človek je od teba tisícky kilometrov vzdialený. Hrozné, hrozné
@tim23 tak vyzadoval si moju pozornost na maximum ako som uz predtym pisala … ze stale si chcel pisat.. Nebolo to ako ze odpisem a za dve hodiny zas odpisem to vkuse mi pisal aby som sa mu venovala
@tim23 lebo zevraj on aj ked je v banke alebo soferuje ja mu napisem on da auto na bok zastane aby mi hned odpisal
@anonym_autor ako nechcem zniet prilis cynicky, ale toto moze byt bud dobra epizoda true crime podcastu alebo neskutocny romanticky pribeh... a na obe varianty sa tesim
@anonym_autor ako nechcem zniet prilis cynicky, ale toto moze byt bud dobra epizoda true crime podcastu alebo neskutocny romanticky pribeh... a na obe varianty sa tesim
@reela tak uz nic z toho kedze je zablokovany ale dost ma to aj mrzí .. On ze by mi nikdy neublizil mi vzdy pisal ale ako bol posadnuty mnou dozvie ci by ma aj spat do Europy pustil .. Kedze amerika je znama tym ze su tam psycho ludia
@reela tak uz nic z toho kedze je zablokovany ale dost ma to aj mrzí .. On ze by mi nikdy neublizil mi vzdy pisal ale ako bol posadnuty mnou dozvie ci by ma aj spat do Europy pustil .. Kedze amerika je znama tym ze su tam psycho ludia
@anonym_autor ale prosím ťa, môže to byť kľudne aj mäsový vrah, nič o ňom reálne nevieš
Amerika je známa tým, že sú tam psycho ľudia😂Tak táto téma ide bomby.
Ja by som už na tej adrese ani oka nezažmúrila, keď ju vie.
Autorka kolko mas rokov?
@anonym_autor len zo zvedavosti... posielala si mu aj nejaké erotické darčeky? myslím tým napr. fotky...
@anonym_autor len zo zvedavosti... posielala si mu aj nejaké erotické darčeky? myslím tým napr. fotky...
@morpheuss mhm áno , aj on mne stále posielal jeho ….
Autorka kolko mas rokov?
@anonym_b1d4cf 28
😂
@morpheuss mhm áno , aj on mne stále posielal jeho ….
@anonym_autor no v podstate bol tvoj sugardaddy... 😂 Nebyť toho lovebombingu, tak to mohlo pekne ešte fungovať...
Btw, osobne neverím tomu, žeby sa terigal teraz na Slovensko, chlapík nevystrčil pätu z Ameriky, tu by bol určite stratený... a keby mal odvahu sem prísť, už dávno tu predsa je a príde ťa navštíviť. Takže nič nehrozí, aj keď pozná tvoju adresu...
@anonym_autor no v podstate bol tvoj sugardaddy... 😂 Nebyť toho lovebombingu, tak to mohlo pekne ešte fungovať...
Btw, osobne neverím tomu, žeby sa terigal teraz na Slovensko, chlapík nevystrčil pätu z Ameriky, tu by bol určite stratený... a keby mal odvahu sem prísť, už dávno tu predsa je a príde ťa navštíviť. Takže nič nehrozí, aj keď pozná tvoju adresu...
@morpheuss to áno .. Aj tak ževraj ledva už naškriabal posledné peniaze mne na letenku . Takže máš pravdu a dalšia vec hej keby nebol ten lovebombing ešte by to šlo a keby na mňa tak netlačil proste prišlo mi to až moc . Aby človek nemal čas na seba
@morpheuss to áno .. Aj tak ževraj ledva už naškriabal posledné peniaze mne na letenku . Takže máš pravdu a dalšia vec hej keby nebol ten lovebombing ešte by to šlo a keby na mňa tak netlačil proste prišlo mi to až moc . Aby človek nemal čas na seba
@anonym_autor poznám jednu kočku, čo zažila niečo podobné... cez Tinder sa spoznala s jedným západoeurópanom (nechcem dávať detaily). A ten jej tiež začal posielať peniaze, ona jemu nejaké fotečky... a už sa aj stretli. Spoločný menovateľ je, že aj on je však čudný.. opísala to tak, že z jeho dotykov bolo cítiť, že je neskúsený, aj keď on sám bol už 40+. Každopádne, som prekvapený, že také niečo vôbec funguje... že aj ty si sa v podstate bola ochotná s ním stretnúť. Budem musieť asi aj ja vyskúšať 😂 @enmery Anička, pošli číslo účtu 😂
Ty si inak kompletná ? Vešať sem cudzie fotky.

@janka_23 ja viem , ale on mi posielal stale fotky zeny aj rodiny aj videa..Ako moze niekto plakat tak stále ked nema pozornost?? Neviem mozno je fakt psycho .. Zevraj nikto ma nebude milovat ako on hahaha haha 😃😃😃😃 No , vie moju adresu tak hadam nepride ..