Odradí ženy muž so zbraňou?
zeny odradil by vas chlap so zbranou ? nie ze by to doniesol len koli rande ale koli tomu ze to nosi stale so sebou . ( VZDY A VSADE ) mam pocit ze ked to nova partnerka zistila pri objimani tak ako keby sa zmenila a prestala mat zaujem . som dobry clovek nikdy by som zenu neudrel . samozrejme zbran mam v legalnej drzbe takze aj podrobne psychotesty za sebou . mam 35rokov
Odradil na 100%. Len tak pomimo, manžel má zbraň. Nikdy nikde okrem strelnice ju nevzal.
Tiez by ma ta zbran odradila.
@martin103 Ja som mala partnera čo vlastnil niekoľko legálne drzanych zbraní, ale vonku ich teda nenosil. Mal ich uložené doma na zabezpečenom mieste. Z akého dôvodu nosis zbraň stále pri sebe? 🙄 som zvedava na odpoved
Priniesť si na rande zbraň a mať ju za pásom a slečna pri obijmaní ju nečakane nahmatá? No aaano, úplne by ma oblial studený pot a len by som sa modlila ako čo najslusnejšie a hlavne najrýchlejšie ukončiť rande. Doba je na prd,ale už to nie je ,, divoký západ",že sa každý ozbrojuje a nosí zbrane za pásom hádam aj pri venčení psa 🙄, chcem stále tomu veriť.
@martin103 ehm.
Môj muž má A.
Ja tiež.
Takže skus loviť v iných vodách....nie všetci /všetky tomu rozumejú...
Takže za mňa, chlap so.zbranou a zbrojakom veľké áno, ale Podmienka tréningy, tréningy, výcvik a 100% pripravenosť.
A absolutne zrieknutie sa alkoholu...považujem za mega výhodu 😂
Štatistika ale hovorí jasne, v krajinách, kde je ľahší prístup k zbraniam je viac náhodných zranení, umrtí a neadekvátnych zásahov zbraňou... čiže si možno jednoducho vyrátala, že je omnoho väčšia šanca, že vás tá zbraň privedie do šlamastiky ako že vám niekedy zachráni život. Plus, ja by som napríklad nechcela byť s mužom, čo neustále (kedže ju neustále nosiš) očakáva, že sa niečo zle môže stať. Lebo realita je práve opačná. Nestane sa. Vyzerá to, ako by si sa bál života a nevedel si s ním inak, ako len zbraňou poradiť.
@martin103 áno, zobrať si zbraň na rande je choré, rovnako ako nosiť ju stále so sebou. Poznám ľudí, ktorí majú zbrojáky, s tým som úplne v pohode, ale nikto z nich nenosí zbraň vždy a všade. Bála by som sa s tebou aj pohádať. Mala som kolegu, čo nosil furt nejaké nožíky a bol to riadny psychoš. Mimochodom, tiež o sebe tvrdil, že je dobrý chalan. Až ma raz v robote napadol. Dobrák od kosti.
nevidím dôvod, prečo nosiť bežne zbraň pri sebe. Aby mu raz nepreplo. Mňa by to odradilo. Mať zbroják a zbraň doma, je niečo iné. Ale stále ju mať so sebou?. Ešte mi napadá, to ju má stále nabitú alebo kde má náboje? Veď keby niečo, ani nebiť si ju nestihne.
@ibatanecnica nabitú a zaistenú. Stačí odistiť a natiahnúť.
@minenkak gauneri sa k nim VZDY dostanu...
@tiezjedna a je toto nosenie vôbec legálne, nabitú zbraň?
@martin103 vidim ze som tu rozputal hotove peklo s mojou otazkou tolko odpovedi som fakt necakal . prepacte neda sa mi odpovedat na vsetky to by som tu musel byt cely den tak skusim v skratke . . vidim ze 99percent ludi to odradi lebo tomu nerozumie ale ani sa necudujem ved je to specificka vec pri ktorej potrebujes mat trestne pravo dobre nastudovane ak chces aby ti to pomohlo a nie uskodilo v zivote . zbran nosim uz x rokov so sebou mam uz 5 streleckych certifikatov na obranu takze niesom ziadny zaciatocnik ktory chce machrovat ako hovorite . ako vidim vecsina z vas nevie ze na slovensku plati skryte nosenie zbrane takze mi ju nikto nemoze vidiet ani pod trickom cez leto nie to este v zime pod bundou inak ti tu zbran hned zoberu . som clovek ktory je stale vonku od rana do noci a nie pri televizori ako vela tu co pisete . A to ze vam sa nic nemoze stat take aby vam nikdy nepomohla zbran tak to je velmi hlupy nazor. spoliehat sa ze mna sa to netyka to je ako hovorit o rakovine . denno denne citam co sa deje na slovensku stale nejaky magor niekoho dopicha nozom .
zapamatajte si ze ked chce clovek niekomu ublizit tak si nikdy nerobi zbrojny preukaz najde si iny nastroj ktory je lahsie dostupny a ktory ma kazdy doma .. neprajem vam to ale ked sa vam to niekedy stane na ulici a prezijete to spomente si potom ze su aj dobri ludia so zbranami ktory by vam vtedy urcite pomoholi a nie len zly ako to mate naprogramovane z TV .
@martin103 "ze su aj dobri ludia so zbranami ktory by vam vtedy urcite pomohol" :D Uz to vidim ako ma niekto ide bit palicou tak ty ho zastrelis. Alebo ked takto budes po niekom strielat tak co asi prve spravi policajt? Pojde zatknut toho s palicou alebo bude strielat po tom civilistovi co len tak striela po verejnosti? Okrem toho aka to je sanca? Ako tu uz pisali, za 44 rokov som nezazil taku situaciu ze by som potreboval zbran. To pre to ju budem nosit vzdy a vsade? Ci to nosis tak ze niekto sa s tebou zacne hadat o parkovanie tak mavas pistolou?
@martin103 zbraň je špecifická,buď ju miluješ a žiješ s ňou( ja som napr.pri prvom mužovi normálne ráno urobila desiatu a napáskovala zbrane obom🥰), alebo ju neznášaš. Tu na MK to radšej nerieš,lebo ťa zožerú. Novej známosti normálne vysvetli svoje dôvody a uvidíš.
@martin103 ach b ože, ty psycholog, bolo málo takých prípadov, keď niekto kto mal zbrojný + zbraň, zrazu mu preplo a niekoho zastrelil? Ja nevidím dôvod, nosiť so sebou zbraň. Nežijeme v takej oblasti, kde je to nevyhnutné. A viem toho dosť o zbraniach, nakoľko aj môj muž má zbroják. Ale je smiešne ako sa niekto oháňapotrebou mať pri sebe zbraň. Za 50 rokov som sa nedostala do situácie, kedy by som si povedala, škoda že nemám pri sebe zbraň.
@ibatanecnica je, ak ju má v legálnej držbe môže ju nosiť tak, aby ju nebolo vidieť.
@martin103 najviac násilia sa aj tak deje za zatvorenými dverami a asi nechodiš po meste, ako samozvaný spasiteľ a nepočúvaš pod oknami ,kde muž bije svoju ženu ,rodičia detí a nechodíš to strieľať,ja osobne som roky chodila po nociach sama aj ako mladá skoro dieťa ,aj ako dospelá a jediné čoho sa bojím do teraz, sú zvieratá a duchovia lebo to je jediné pred čím sa neubrániš
@tiezjedna nosiť áno, to viem, ale či môže byť aj nabitá,
@martin103 A čo si nekompletný, ved ty tú zbraň, aj tak nesmieš použiť, hocikedy, kedy ťa napadne. V meste v obytnej zone, uz vobec nesmieš strilať, nevieš od čoho a kde sa to moze odraziť. Taketo veci , ako držiteĺ zbrane by si mal ovladať. Dokonca, ani na toho maca nesmieš vystreliť. Luďom, už načisto hrabe....
@ibatanecnica nabitá, samozrejme. Inak by to postrádalo zmysel. Podmienkou je zaistenie skrytého nosenia.
niesme v Amerike, nemame nosenie zbrane pre sebaobranu v historii... chvalabohu, inak by nas temperamentni spoluobcania pohruzeni alkoholom kedykolvek oskalpovali v hypermarkete - polovicu pripadov mozno nechtiac , SAMO SA , a zbytok by dokonali samozvani novodobi janosici co vyrastli na netflixe a idu pomahat a chranit ...

@martin103 by ma zaujímalo ako by si reagoval na tom rande keby ťa odchyti pred kinom v OC alebo v Tescu sbska ako šialeného nosiča zbrane,lebo vždy a všade.Idem si pozriet film a kúpiť rožky,bez zbrane to nedám?