icon

Odstrihnutie od bývalej švagrinej

Včera o 19:55

Ahojte. Ako by ste reagovali, keď sa dozviete, že vaša bývalá švagriná si vás všade zablokovala? Ona bola moja kamarátka, mali sme dobrý vzťah, chodili sme do kaviarní, na obedy, vždy som ju po práci čakala, keďže som na materskej dovolenke. Ale dala sa dokopy s mojím švagrom. Poznali sa nezávislé odomna, ale ich vzťahu som pomohla a už to ľutujem. Ja som sa jej zdoverovala a ona to využila a dnes je u svokry aj vďaka mne varená. Ja som jej hovorila, ako sa svokrovci ku mne správajú, aké majú názory. A ona teraz hrá divadielko. Od svojho muža som a deťmi odišla, ale s ňou som sa snažila ostať v kontakte, keďže viem, že trávi a mojimi deťmi veľa času bez mojej prítomnosti, keď ich má otec na starosť. V poslednom čase už ale odpovedala jednoslovne. Dnes som jej šla napísať, lebo neviem, s kým trávili Nový rok a nikde nie je. Pritom z iného profilu som ju našla všade. Zavolali by ste jej z iného cisla alebo by ste to uzavreli, že vás len využila? Spojiť sa so švagrom?

Strana
z2
anonym_b5e46b
Dnes o 08:32

@anonym_autor načo by som sa vytierala niekomu, kto nestojí o moju spoločnosť? Alebo ten švagor…. Kašlať na nich, nie sú mi ničím, nech sa nebavia. Aj bez príčiny. Nie som odkázaná sa ich spoločnosť.

motylik2559
Dnes o 08:44

@anonym_autor Ahoj, ale pokial deti ma tvoj ex v stanovenom case a vrati ti deti ako ma, tak ty nemusis vediet, kde a aky vylet, navstevu (u svokrovcov) absolvovali. To, ak ich aj huckaju proti tebe, s tym zial nespravis nic, ale tiez nemas overene, ci to vobec robia. Ci sa ti javia deti, ked su s tebou nahuckane? To by ani nechceli ist moc naspät k tebe, ked ti ich donesie, alebo by isli, ale s nevolou. Tvoj ex ti snad tiez vyvolava a vypisuje, ked mas ty deti, kam idete, preco tam idete a co tam budete robit? Ved ked budes mat deti doma, tak sa ich v dobrom opytaj, ze ako bolo, ci sa im pacilo, co robili...a nech ti deti same povedia. Autorka, ano tato tvoja svagrina, ak pouzila s cim si sa jej zdoverila-inak mas to overene?- pred tvojim uz ex a jeho rodicmi, je to zakeracke, zial aj takí su ludia, vsetko vo svoj prospech, z tejto stranky je mi to luto voci tebe...ale, po druhej stranke, nezatazovala si aj ty svagrinu neustale bombardovanim kazdu chvilu co deti robia, ked boli u ex?Ci chodia tam, ci onam? Ci deti huckaju atd? Lebo ak si jej donemoty kladla taketo otazky, zakazdym co boli u neho, tak nehnevaj sa, ale to by pohar pretiekol aj najtrpezlivejsiemu cloveku. Byt tebou, tak ju viac neotravujem a radsej vnutorne spracuj pocity krivdy skor, nez ti totalne prepne, bez urazky.

dagas
Dnes o 08:51
@anonym_autor

Ona je slobodná matka, švagra len využíva. Má už dosť rokov, čiže vlastné dieťa mať nebudú. Ale beriem to od nej ako zradu. Tiež by som mohla švagrovi napísať, že nechce mať dieťa, ale ja nie som ako ona. Viete, nebyť jej, stále som s mužom a fungujeme aj so svokrovcami.

@anonym_autor nebyť jej stále si s mužom a fungujete? Ty si uprac v hlave najskôr. Je to kamarátka ktorej si dôverovala a potom povieš toto? Proste ťa zablokovala lebo mala dosť tvojeho toxického správania..

maciatkolulu
Dnes o 08:53
@anonym_autor

@gribka1 a ako mám o svojich deťoch niečo vedieť? Svokrovcom napísať nemôžem a môj expartner so mnou nekomunikuje, keď sú deti u neho. Je normálne, som ich mama, že potrebujem vedieť, s kým a kde sú. Keď majú byť s otcom.

@anonym_autor ako? To fakt keď deti idú s otcom,tak vyvolala a zisťujem čo a ako? Tebe otec deti vyvoláva,keď sú u teba? Sa spamätaj prosím ta. Ja sa absolútne nečudujem,že ťa blokla. Namiesto toho aby si si užila čas sama tak hysacis?

maciatkolulu
Dnes o 08:57
@anonym_autor

@gribka1 čo ona s tým? Ja nesúhlasím s tým, aby deti trávili čas s ňou alebo svokrovcami, keď majú byť s otcom. Sa zbavuje zodpovednosti a nevenuje sa im.

@anonym_autor ako? Ty nesúhlasia s tým že deti sú u tety,alebo starých rodičov? Naozaj navstiv odborníka. Otec môže so svojimi deťmi robiť rovnako ako ty,čo len chce. A najmä čo chcú deti,keď by chceli byť aj celý týždeň u babky,tak je to snáď normálne. Nenormálne je to čo ty robíš. Odpudis zjavne od seba všetkých. No a keď začne otec kontrolovať kam a ako dávaš deti a akým sa stretáva s deťmi. To bude sranda. Len tak ďalej,kopkaj nohami a rob cirkusy. To deti potrebujú.

Strana
z2