Oficiálny vzťah: Ako často sa máme stretávať?
Ahojte. Potrebujem poradit. Spoznala som chlapa a stretavame sa asi mesiac. Pred tyzdnom sme si povedali ze sme oficialne vo vztahu. No lenze ide o to ze nieje to tak ze teraz by sme mali chciet byt spolu aj kazdy den ak to ide ? Lebo my sa vidime len cez vikendy a to sme z jedneho mesta. A tym padom ze sa stretavame len cez vikendy tak potom.mam pocit ze az tak velmi nechce byt somnou a potom sa v sebe uzavriem a napr mi nepride prirodzene mu dat pusu pri stretnuti a objat ho. Ako.keby som to.robila nasilu. Pritom je to dobry chlap a velmi ma pritahuje. No a este jedna vec ze je dost tichy akoze aj ja som ale aspon sa snazim vymyslat temy ale on sa ani nesnazi a potom mam pocit ze to ma na salame ze celu cestu ideme ticho vedla seba.
Ja mám milenca a stretávame sa každý deň už skoro 3 roky a to má doma ženu a deti. Ale aspoň hodinu denne si na mňa nájde, lebo so mnou chce tráviť čas (nie vždy je to len o sexe) a tu slobodný junák, ktorému sa nechce stretávať s niekým, s kým je oficiálne vo vzťahu, lebo nemá náladu 🤔
@anonym_7e28ca takže aj ženatý, s manželkou a deťmi, si vie čas nájsť ak chce.
@anonym_e9b0ff aký kujón...
Pre mna je usmevne povedat si ze sme oficialne vo vztahu 😊 mozem sa spytat kolko mate rokov, byvate vo vlastnom kazdy?
@anonym_a531a5 a keď chodia verejne a aj sexujú tak to je potom čo?
@rozculena to su normalne spolu, nepotrebuju nic skryvat ani oficialne deklarovat.😃
Pre mna je usmevne povedat si ze sme oficialne vo vztahu 😊 mozem sa spytat kolko mate rokov, byvate vo vlastnom kazdy?
@simca06022011 tipujem vek 60+ a s rodokmenom.
Ja mám milenca a stretávame sa každý deň už skoro 3 roky a to má doma ženu a deti. Ale aspoň hodinu denne si na mňa nájde, lebo so mnou chce tráviť čas (nie vždy je to len o sexe) a tu slobodný junák, ktorému sa nechce stretávať s niekým, s kým je oficiálne vo vzťahu, lebo nemá náladu 🤔
@anonym_7e28ca takže aj ženatý, s manželkou a deťmi, si vie čas nájsť ak chce.
@anonym_e9b0ff nemas vycitky? Co mas z takeho mileneckeho vvztahu? Nechces si zalozit rodinu?
Je to taký vlk samotár, možno nemal dlhšie vzťah, má už svoj svet a cez víkend sa obetuje..
Treba si to s ním vydiskutovať, aké má predstavy, či chce len víkendový vzťah, asi najlepšie bude to oficiálne zasa ukončiť..
@anonym_e9b0ff nemas vycitky? Co mas z takeho mileneckeho vvztahu? Nechces si zalozit rodinu?
@eva8 Nemám, vôbec, a nemá ani on. A jeho žene to nevadí.
A autorka kde? Na rande?
@natalka13 to sotva, este nie je vikend 😃

Byť po mesiaci stretávania sa iba cez víkendy vo vzťahu je dosť bizarné 😃 kto navrhol toto povedanie si že ste vo vzťahu?
@anonym_127286 sak ked dobre pocitam videli sa 4x mozno 5x ked nebol v nedelu unaveny 😃