icon

Oficiálny vzťah: Ako často sa máme stretávať?

Včera o 07:30

Ahojte. Potrebujem poradit. Spoznala som chlapa a stretavame sa asi mesiac. Pred tyzdnom sme si povedali ze sme oficialne vo vztahu. No lenze ide o to ze nieje to tak ze teraz by sme mali chciet byt spolu aj kazdy den ak to ide ? Lebo my sa vidime len cez vikendy a to sme z jedneho mesta. A tym padom ze sa stretavame len cez vikendy tak potom.mam pocit ze az tak velmi nechce byt somnou a potom sa v sebe uzavriem a napr mi nepride prirodzene mu dat pusu pri stretnuti a objat ho. Ako.keby som to.robila nasilu. Pritom je to dobry chlap a velmi ma pritahuje. No a este jedna vec ze je dost tichy akoze aj ja som ale aspon sa snazim vymyslat temy ale on sa ani nesnazi a potom mam pocit ze to ma na salame ze celu cestu ideme ticho vedla seba.

Strana
z2
anonym_c96864
Včera o 07:32

@anonym_autor uz teraz si s nim nespkojna. To nebude mat dlhu zivotnost

elenka.k
Včera o 07:35

@anonym_autor veď ho prekvap cez týždeň zájdi k nemu a uvidíš ako bude reagovať, ak budeš na ňom vidieť , že je šťastný, že ťa rád vidí - tak je to ok / na začiatok /
nechá všetko , aby sa ti venoval, pomilujete sa ....

minenkaa
Včera o 07:44

A už si mu to všetko čo si tu napisala aj povedala?
Usta máme aj na rozprávania

eva8
Včera o 07:47

@anonym_autor ake ma zaujmy, je rozhladeny? Neodvazi sa rozpravat, alebo nemá o com rozpravat? Ak to druhe, dobrodruzstva budes vymyslat ty. Bud to od teba odpozoruje, alebo si na to zvykne.
A ako bolo pisane - prekvap ho cez tyzden. Len tak, ze ti chybal 🙂

sissy27
Včera o 07:48

@anonym_autor no dobre a ako to vyzerá v praxi? Ty navrhneš "Feri, poďme v stredu do kina" a on ti na to povie "nie, ja cez týždeň nemám na teba čas, mne stačí byť s tebou len cez víkend" ? Alebo sedíš a čakáš, či sa ozve aj cez týždeň a keď nie, tak si ticho a smutná?
Ale ak sa nemáte o čom baviť, tak ja neviem či to má nejakú budúcnosť.

autor
Včera o 07:53
@elenka.k

@anonym_autor veď ho prekvap cez týždeň zájdi k nemu a uvidíš ako bude reagovať, ak budeš na ňom vidieť , že je šťastný, že ťa rád vidí - tak je to ok / na začiatok /

@elenka.k tak ked som mu raz navrhla cez tyzden tak ze je unaveny z prace. A potom druhy krat ze len nedavno vstal a nema naladu. Neviem sak ked nemal naladu tak by ma praveze chcel vidiet aby tu naladu mal nie ?

elenka74
Včera o 07:55

@anonym_autor Aj doteraz ste sa stretávali len cez víkendy? Lebo to sa, podľa mňa, poznáte príliš málo na to, aby ste boli vo vzťahu. A ako píšeš, práve chvíle s tebou by mu mali navodiť dobrú náladu

anonym_7e28ca
Včera o 08:02

tak to si nájdi ešte jedného.
Pre mňa by to bol vzťah o ničom.
Nemá manželku, deti? alebo už má vek vyšší tak sa mu nechce?

anonym_d2a5d8
Včera o 08:09
@elenka.k

@elenka.k to hej... jeho deti sa budu smiat, manzelka bude nasrdena...

sense
Včera o 08:14

Akú prácu máte časovo a naplnovo? Ste mesiac "vo vzťahu " a stretávate sa len vonku, cez víkend a ty nemáš chuť ho objať? To je za mňa taký nijaký , aj keď "oficiálny" vzťah

anonym_63aec8
Včera o 08:17

pusti ho, ak po mesiaci na Teba "nemá náladu", tak po roku - troch to bude čisté vzájomné obťažovanie - toto nie je ani vzťah ani láska, hľadaj ďalej 😉

thereisabear
Včera o 08:24

Toto vzťah nie je, ukončila by som to.

elenka.k
Včera o 08:27
@anonym_d2a5d8

@elenka.k to hej... jeho deti sa budu smiat, manzelka bude nasrdena...

@anonym_autor tak ako píšeš,
proste sa ho nepýtaj dopredu , dôjdi, zober fľašu, že si spravíte pekný večer - budeš vidieť jeho reakcie,
ale poviem, ti ak toto povedal, ta už tu svieti kontrolka, ... mal by byť čerstvo zaľúbený - a zaľúbení sa inakšie správajú.

@anonym_d2a5d8 to ani nepíš 😀

anonym_15d6de
Včera o 08:31

Divny vztah. Kolko mate rokov?

crazy_cat_lady
Včera o 08:32

Toto co mate nie je vztah ..., vidiet sa raz za tyzden a byt nesvoja z frajera, ci ho objat, alebo nie.., sorry, takto zaciatky vztahu nevyzeraju.., a ze on je unaveny z prace? Co fara v bani? 😂 My ked sme sa uz teraz s manzelom dali dokopy, tak sme boli spolu skoro kazdy den, aj ked len chvilku. Prave tie zaciatky vztahu su take, ze sa nevies od toho druheho odtrhnut, ale toto co ty popisujes ma od zdraveho vztahu daleko

klara546
Včera o 08:37

My sme s manželom kedysi chodili spolu a tiež sme sa videli iba piatky a soboty teda 2x v tyzdni. Ale tesila som sa a mali sme si čo povedat. Vidieť sa menej je lepšie potom sme si boli takí vzácnejší.

anonym_31f6d6
Včera o 08:44

Toto je taky lazo-plazo vztah, nikdy som taky nemala.. my sme spolu vzdy chceli byt, tráviť spolu kazdu volnu chvilu, pred prácou aj po praci, vidiet sa aspon na hodinku

anonym_65bfd7
Včera o 08:50

@anonym_autor mna by zaujímalo,ako sa dostaví to poznanie,ze ste teda v oficiálnom vzťahu? Stretávate sa mesiac,a to len cez víkend.. takže to je rande 4x...ty ho nevieš objať,on na teba nemá náladu.. divné to je celé..

rozculena
Včera o 08:58

vysvetlí mi niekto konečne,čo je oficiálny vzťah? A ako sa líši od neoficiálneho?

sense
Včera o 09:12
@rozculena

vysvetlí mi niekto konečne,čo je oficiálny vzťah? A ako sa líši od neoficiálneho?

@rozculena inak to by ma tiež zaujímalo, ja som toto nikdy akosi neriešila. Proste sa to stalo, nemuseli sme si hovoriť sme oficiálne spolu

elenka.k
Včera o 09:27
@rozculena

@rozculena myslí tým, asi, že od toho dátumu začali spolu chodiť. akože sú pár, ktorí:
sa pri stretnutí pobozkajú, / podľa veku / pomilujú sa, držia sa za ruky a chcú sa stretávať čo najviac, ako sa dá, objímať sa - všetko verejne a bez strachu

natalka13
Včera o 09:30
@klara546

My sme s manželom kedysi chodili spolu a tiež sme sa videli iba piatky a soboty teda 2x v tyzdni. Ale tesila som sa a mali sme si čo povedat. Vidieť sa menej je lepšie potom sme si boli takí vzácnejší.

@klara546 v com to je lepsie?
planovat rande iba ba 2 presne stanovene dni v tyzdni🙈
nieco ako autista - ma svoje zabehnute rutiny nic okrem toho.

anonym_ca9ecd
Včera o 09:47

@anonym_autor
úroveň 1: sme si sympatickí, prehodili sme pár viet - nádejná známosť
úroveň 2: občas sa stretávame - priatelia
úroveň 3: žijeme spolu - partneri

anonym_bd5f19
Včera o 11:05

Toto vztah nie je. On ani o to zjavne nema zaujem. Aj najvacsi itrovert ak je zalubeny tak aspon chce... komunikovat. Stretnut sa. Rozpravat sa.
Prekonat sam seba. Unavu a neviem co. Uz teraz je unaveny... co bude hovorit o 10-15rokov?
Ked by boli deti? Nebude nic lebo on je unaveny?? To su ani nie vyhovorky. To je absolutny nezaujem.

anonym_127286
Včera o 12:27

Byť po mesiaci stretávania sa iba cez víkendy vo vzťahu je dosť bizarné 😃 kto navrhol toto povedanie si že ste vo vzťahu?

elz1920
Včera o 13:50

Kebyže mám 70, tak mi ten víkend asi stačí.
Ale mať 20, 30, 40, tak chcem chlapa, s ktorým sme ako 2 priťahujúce sa magnety.
Hento nemastné-neslané víkendové čudo je všetko možné, len nie vzťah. Možno vzťah pri svojom konci. V začiatkoch to má inak fičať.

anonym_e9b0ff
Včera o 14:02
@anonym_7e28ca

tak to si nájdi ešte jedného.
Pre mňa by to bol vzťah o ničom.
Nemá manželku, deti? alebo už má vek vyšší tak sa mu nechce?

Ja mám milenca a stretávame sa každý deň už skoro 3 roky a to má doma ženu a deti. Ale aspoň hodinu denne si na mňa nájde, lebo so mnou chce tráviť čas (nie vždy je to len o sexe) a tu slobodný junák, ktorému sa nechce stretávať s niekým, s kým je oficiálne vo vzťahu, lebo nemá náladu 🤔

@anonym_7e28ca takže aj ženatý, s manželkou a deťmi, si vie čas nájsť ak chce.

anonym_65bfd7
Včera o 14:08
@elenka.k

@rozculena myslí tým, asi, že od toho dátumu začali spolu chodiť. akože sú pár, ktorí:
sa pri stretnutí pobozkajú, / podľa veku / pomilujú sa, držia sa za ruky a chcú sa stretávať čo najviac, ako sa dá, objímať sa - všetko verejne a bez strachu

@elenka.k skôr si myslím ze v tomto prípade bol ten moment,ked to zverejnili na Facebooku ze sú vo vzťahu 🤭🤭🤭

anonym_63aec8
Včera o 14:54
@anonym_e9b0ff

Ja mám milenca a stretávame sa každý deň už skoro 3 roky a to má doma ženu a deti. Ale aspoň hodinu denne si na mňa nájde, lebo so mnou chce tráviť čas (nie vždy je to len o sexe) a tu slobodný junák, ktorému sa nechce stretávať s niekým, s kým je oficiálne vo vzťahu, lebo nemá náladu 🤔

@anonym_7e28ca takže aj ženatý, s manželkou a deťmi, si vie čas nájsť ak chce.

@anonym_e9b0ff gratulujem, tak si sa pochválila, nech ťa karma stresce za toto a nech si aj Ty raz užiješ podobne sprostého zmrda za životného partnera

anonym_a531a5
Včera o 15:14
@rozculena

@rozculena ja to citam tak ze neoficialny ked sa vidia na tajnasa za ucelom sexu, oficialny ked chodia po meste a este nesexuju. 😃

Strana
z2