Osobné nezhody s kamarátom
Ahojte, máme dnes s mojím kamarátom/priateľom takú situáciu a hovorí mi, že to preháńam. Podotýkam, že nie je to žiadny veľký vzťah, skôr iba kamarátstvo, prípadne priateľstvo. Ja bývam s mojou už dospelou dcéru, on sa vrátil po rozvode domov ku mame. Nemáme veľa priestoru byť spolu. Jeho mama odišla na dva dni preč, chceli sme si robiť výlety, trochu byť spolu. Včera sa nedalo, celý deň lialo, ja som bola doma s dcérou, on bol doma. Dnes som sa tešila, že niekam vypadneme. Spolu sme sa naobedovali a potrebovala som si na chvíľku zbehnúť domov. Hovorím mu, odpočiň si a o tretej sa stretneme a vyrazíme niekam. On že musí zavolať mame, kedy príde domov. Na čo jej musíš zavolať? Aby sa dostala domov. A ona sa nevie dostať domov alebo čo? Zabudla si kľúče. Aha, čiže raz môžeme byť spolu a ísť niekam a ona ťa priklincuje doma a zabudne si kľúče? Osopil sa na mňa, či si myslím, že si ich zabudla naschvál. No myslím, veď vždy si so sebou berie kľúče, nie? A on, že on jej povedal, že nemusí brať, že bude doma. Pozerala som sa na neho. Čiže ty si vedel dopredu, že nikde nepôjdeš, že si nemá brať kľúče, hej. Takže z nášho výletu nič. Lebo musí čakať doma, kedy príde. Povedal mi, že robím z komára somára a všetko beriem veľmi osobne. No neviem, ako mám toto brať neosobne. To len v mojom svete ľudia nosia so sebou kľúče a dospelý muž povie mame, že nevie, či bude doma, možno niekam pôjdeme...
"Podotýkam, že nie je to žiadny veľký vzťah, skôr iba kamarátstvo, prípadne priateľstvo"
Tato veta vsetko vysvetluje. Je to len kamarat. Nechcelo sa mu, tak sa vyhovoril na mamu. Ak je to len kamarat, tak kasli na to a nerob z toho taku dramu. Snad si vies program spravit aj bez kamarata.
@anonym_autor podla mna to nemusel mysliet zle, proste neredpokladal, ze vyrazite az poobede. Tiez si to mohla vybavit skor. Chapem, ze z tvojho pohladu je on zly, aj to tak z tvojho podania moze na prvy pohlad vyzerat. Sa ti to pise, ked on sa k tomu nemoze vyjadrit. Zjavne chces, aby sme mu riadne nalozili.
@nelca84 ked sme to planovali, bolo, ze vyrazime poobede. Mala som ist z domu, nie z mesta, kde som isla po lieky pre dceru. A mali sme prist okolo siedmej vecer.
"Podotýkam, že nie je to žiadny veľký vzťah, skôr iba kamarátstvo, prípadne priateľstvo"
Tato veta vsetko vysvetluje. Je to len kamarat. Nechcelo sa mu, tak sa vyhovoril na mamu. Ak je to len kamarat, tak kasli na to a nerob z toho taku dramu. Snad si vies program spravit aj bez kamarata.
@diewcatqoo to chapem. Ale ten vylet bol jeho napad, on tam chcel ist. Povedala som ok, pojdeme mojim autom, odveziem nas tam aj spat. Ja nie som velky turista. On to planoval, vyrazit sme mali poobede. A teraz zrazu mama nema kluce a on musi byt doma? WtF? A ked mu poviem, ze toto mi nepride ok, je to ucelove, a mal mi rovno povedat, ze ma iny plan, ze so mnou nechce byt, tak ja som ta zla, hladam chyby aj tam kde nie su a urazam sa. Tak neviem, jasnejsie sa mi neda povedat, ze so mnou nechce travit cas.
@anonym_autor jezis ty co si za hysterku, len pokracuj a vyserie sa ti na hlavu
Fakt akoze osopujeme sa tu na muzov aki su hentaki su ale mat taku ohundrabu ofucanu trubku doma tak si zasluzis prostrednik a blokovanie a este to riesis na MK, utekat od teba na hony
Prepac za uprimnost
@anonym_autor Ahoj autorka, nejak mi nesedi v tvojom opise zopar veci, a to, pises ze ste sa spolu naobedovali a potom si potrebovala ist dcere odniest lieky...cize ty si bola najprv u neho, aby ste sa najedli a potom az za dcerou, preco si na pohotovostnej lekarni nebola rano alebo predobedom a rovno jej ich odtial nezaniesla, ked pises ako je dcera doma sama chora a ma bolesti a je jej zle? Ty si isla z lekarne k nemu, aby ste sa najedli a potom,ze sa o hodinu vratis? Uz tu si sama stratila kopu casu na vas vylet. Kedze pises,ze jazdis autom si mohla ist do lekarne skor, zaniest lieky dcere, aby mimochodom tak netrpela podla toho ako si jej stav opisala a aj ked je dospela, tak v tom stave mysliet na vylet...no ja neviem🤔 Dalsia vec odhliadnuc od toho co som prave napisala a jeho mama by dosla o 16hod domov, tak stmievat sa zacina plus minus o 19nastnej...cize aj keby ste sli na kratsi vylet, pripadne sa len niekam prejst do prirody, stale by ste mali kopec casu ziskat pekne zazitky a turu odlozit, ked vam situacia viac dopraje. Dalsia vec, je to len kamarat, ale skor mam pocit,ze si nanho docela upnuta na to,ze nieste vo vztahu a aby si si tohto dobreho kamosa tvojim prehananim neodplasila. Ano chapem,ze ta sklamalo, ze sa tura nekonala, ale myslim si,ze si pochybila dost aj ty. Kludne ste sa mohli s kludom a prehladom dohodnut,ze ked je uz situacia aka je, tak kym dojde jeho mama domov, ty budes s dcerou aspom budes kludnejsia ako na tom je v pripade, ze by ste potom skocili povedzme na 2hodky sa prejst🤷♀️ A myslim si,ze svet by sa nezrutil a boli by ste aj spolu a mozno by ste sa spolu aj vela zasmiali🤷♀️ Tak nabuduce skor ako do teba vojde 100certov rozdychaj, pouzi rozum a normalne s nim komunikuj a nie hned robit z komara somara🙂
@anonym_autor jezis ty co si za hysterku, len pokracuj a vyserie sa ti na hlavu
Fakt akoze osopujeme sa tu na muzov aki su hentaki su ale mat taku ohundrabu ofucanu trubku doma tak si zasluzis prostrednik a blokovanie a este to riesis na MK, utekat od teba na hony
Prepac za uprimnost
@anonym_c6c503 hlavne ze ty nejsi trúbka, silne reči od anonyma 🥱
Ja nechápem komu akoze dôjde normalne, ze v deň, kedy je plánovaný výlet, musím byt o štvrtej doma lebo poviem materi “neber si kľúče, načo”. Mňa takto neschopní neprakticki ľudia tiež vytacaju.
Ale sko hovoríš autorka, ste len kamaráti, takže veľa očakávať nemôžeš.
Ja nechápem komu akoze dôjde normalne, ze v deň, kedy je plánovaný výlet, musím byt o štvrtej doma lebo poviem materi “neber si kľúče, načo”. Mňa takto neschopní neprakticki ľudia tiež vytacaju.
@bonboniera nemam dovod sa s tebou bavit
Niesi autorka
Pekny den
@anonym_autor obidvaja ste divni ale to ze on povedal mame "neber si kluce" je divnejsie ako co si robila ty
@bonboniera nemali ho naplanovany vcera a prsalo? Tak nesli?
@bonboniera on toto povazuje za vztah. Ja to povazujem za kamaratstvo. Povedala som mu, ze vztah vyzera inak. Vo vztahu su ludia spolu, planuju si veci, buducnost, chcu spolu travit cas a maju sex, mimo ineho... ale toto ani kamaratstvo nie je zial. No nic, pohadali sme sa a isla som domov. Moze sediet doma a cakat na mamu.
@bonboniera nemam dovod sa s tebou bavit
Niesi autorka
Pekny den
@anonym_c6c503 so svojim štýlom komunikácie za ktorý sa očividne hanbis sa nemusíš baviť vôbec s nikým. Tiež želám pekny deň.
@bonboniera nemali ho naplanovany vcera a prsalo? Tak nesli?
@slavomira236 samozrejme, mali sme ist vcera. Po ceste sme mali ist na jeden event, ale ten sa zrusil kvolu dazdu. Tak on vcera povedal, ok, ideme zajtra. Ale nejako to nedomyslel, alebo neviem kde sa stala chyba v matrixe.
Veď včera ste mohli ísť do kina a na pizzu a dnes od rána na výlet + obed. Keď ste silou mocou chceli ísť až poobede - ty si chcela vyraziť o 3. O 4 má prísť mama. Kľudne jej ten kľúč mohol nechať niekde na dvore v kvetináči, za hodinu by ich hádam nevykradli
Ako píšu viaceré, neviete komunikovať. A neviete ani plánovať. S mojím 9-ročným sa vieme lepšie dohodnúť.
Ako píšu viaceré, neviete komunikovať. A neviete ani plánovať. S mojím 9-ročným sa vieme lepšie dohodnúť.
@letfenixa ja neviem. Tak sme si vcera povedali, ze nemozeme nikam ist, lebo prsi a on navrhol dnes. A ked dnes mame za obedom ist, tak vlastne nikam nemozeme ist, lebo on musi byt doma, ked pride jeho mama. Tak naozaj je toto na urovni maleho 6 rocneho dietata.
Ako píšem obaja ste spravili chyby, neviem prečo sa urážaš len na neho. Ja by som mu rovno povedala, že idem teda za dcérou a keď sa uvoľní môže prísť ku nám ak chce.
Ja zas nepochopím, ako si niekto neberie kľúče keď odchádza na 2 dní. Ved sa môže stať hocičo. Ja bez kľúčov nikdy neodídem Ani smeti vyniesť nieto ešte keď odídem na 2 dní.
@isis234 ako mame ist vonku na turu, v dazdi? Sam povedal, ze sa to neda. Dcera ochorela dnes. Potrebovala lieky, mala som ju nechat samu doma choru? Ved by to bola iba hodinka. V zasade by to aj tak nic nemenilo, kedze on mi o jednej povedal, ze o 16.00 musi byt doma.
@anonym_autor mohli ste mať záložný plán. Sledovať počasie.
Ak je dcéra chorá, nemala si ísť vôbec na túru. Ak by bolo pekné počasie. Stať sa môže všeličo.
Potom to vyzerá že silou-mocou si s ním urobiť program.. na úkor... všetkého...
No chyba je aj na tvojej strane tak ste sa dohodli-nedohodli nijako 😃 ísť na turistiku o 3 poobede je nonsens. Asi ani on nečakal že ty chces ísť až tak neskoro. Prídeš k nemu a potom este na hodinu chces ísť preč a potom až vyraziť a povedala si mu to že to takto plánuješ a až vtedy ty chces ísť? Príde mi že ani nie podľa tvojej nejasnej komunikácie 😃
Ja zas nepochopím, ako si niekto neberie kľúče keď odchádza na 2 dní. Ved sa môže stať hocičo. Ja bez kľúčov nikdy neodídem Ani smeti vyniesť nieto ešte keď odídem na 2 dní.
@bielasovicka to súhlasím, to je divné. Ale všimla som si také správanie v rodinných domoch.
@anonym_autor mohli ste mať záložný plán. Sledovať počasie.
Ak je dcéra chorá, nemala si ísť vôbec na túru. Ak by bolo pekné počasie. Stať sa môže všeličo.
Potom to vyzerá že silou-mocou si s ním urobiť program.. na úkor... všetkého...
@isis234 Dcéra je dospelá, nie je 10 ročné dieťa. Ráno ju len bolelo hrdlo. Povedala, že dnes bude doma v posteli. Ja som o deviatej odišla do mesta, kde sme sa stretli, boli sme v Metre na nákup a na kávu. Na to mi volala dcéra, že má teplotu a že nevie nájsť ani Paralen, ani Theraflu, žiadne antipyretikum. Zrejme už teda došlo. Keďže sme boli blížko lekárne pohotovostnej, povedala som jej, že jej kúpim lieky a zbehnem domov sa aj tak prezliecť, lebo som chcela iné tenisky a mikinu. Priateľ býva hneď tam, tam mi ešte povedal, že nech idem rýchlo po jedlo, že zjeme a odnesiem aj jej niečo teplé. A potom z neho vyšlo, že on vlastne musí byť o 16.00 späť, lebo mama nemá kľúče. Tak na čo bolo toto dobré? A pozor, čo som ešte nedoložila, ale musí byť doma aspoň hodinku predtým, aby popratal a povysával. Tak som pozerala na neho ako pero z gauča.
@slavomira236 samozrejme, mali sme ist vcera. Po ceste sme mali ist na jeden event, ale ten sa zrusil kvolu dazdu. Tak on vcera povedal, ok, ideme zajtra. Ale nejako to nedomyslel, alebo neviem kde sa stala chyba v matrixe.
@anonym_autor dnes ste chceli vyraziť o 3 s návratom o 7. Zrazu vysvitlo, že o 4 musí byť doma. Tak keby ste išli hneď o 12, máte na tú 'túru' rovnako dlhý čas.
@anonym_autor dnes ste chceli vyraziť o 3 s návratom o 7. Zrazu vysvitlo, že o 4 musí byť doma. Tak keby ste išli hneď o 12, máte na tú 'túru' rovnako dlhý čas.
@letfenixa ale on mi o dvanástej toto nepovedal. Od začiatku bola informácia, že pôjdeme poobede. Od začiatku sa vedelo, že prídeme domov večer. Aj pôvodný plán na včera bol taký.
Ak to nie je tá, čo sa na tohto "priateľa-mamičkára" sťažuje tu každý týždeň, zjem kefu.
Ak to nie je tá, čo sa na tohto "priateľa-mamičkára" sťažuje tu každý týždeň, zjem kefu.
@luccys toto nie je priateľ, on by rád, ale zatiaľ to ani tým smerom nejde...
Za mna cudne s tymi klucami. Ale co narobis? Cize ja by som si urobila vlastny program a on nech caka doma na matku.
Tak ja by som Ta za priatelku ani nechcela. Prskas na vsetky strany. Ja, ja, ja. Ved aj Ty si si urobila po svojom. Isla si mimo plan za dcerou. On zasa caka na matku. Obaja su rovnako dolezite osoby vo vasich zivotoch. Ste si kvit. Len Ty robis dramu.
@anonym_autor cele zle je na tom vasom "vztahu" uz hned to, ze mozete byt spolu, len ked jeho mama vypadne z domu... Kedze mas dospelu dceru, predpokladam, ze ste obidvaja minimalne styridsiatnici. Akoze preboha, v takom veku ho mama nepusti von alebo co??? Cele je to choré a mala by si sa zamysliet, naco ti taky chlap je. Inak presne takyto pribeh tu uz minimalne raz bol, cize ak to nepises ty, tak je takychto "vztahov" viac???
@anonym_autor cele zle je na tom vasom "vztahu" uz hned to, ze mozete byt spolu, len ked jeho mama vypadne z domu... Kedze mas dospelu dceru, predpokladam, ze ste obidvaja minimalne styridsiatnici. Akoze preboha, v takom veku ho mama nepusti von alebo co??? Cele je to choré a mala by si sa zamysliet, naco ti taky chlap je. Inak presne takyto pribeh tu uz minimalne raz bol, cize ak to nepises ty, tak je takychto "vztahov" viac???
@eleanor2510 100% je to ona

@nelca84 dcera je doma, 15 km od mesta, v dome, chora, ma bolesti je jej zle. Poprosila ma o tbl, donesiem jej ich, aj tak sa potrebujem prezliect. Nas smer tripu je presne opacnym smerom 45 km na druhu stranu. Teda mal byt. Ale nejde sa nikam. Lebo musi byt doma, ked pride mama.
@anonym_autor podla mna to nemusel mysliet zle, proste neredpokladal, ze vyrazite az poobede. Tiez si to mohla vybavit skor. Chapem, ze z tvojho pohladu je on zly, aj to tak z tvojho podania moze na prvy pohlad vyzerat. Sa ti to pise, ked on sa k tomu nemoze vyjadrit. Zjavne chces, aby sme mu riadne nalozili.