icon

Osobné nezhody s kamarátom

15. sep 2025

Ahojte, máme dnes s mojím kamarátom/priateľom takú situáciu a hovorí mi, že to preháńam. Podotýkam, že nie je to žiadny veľký vzťah, skôr iba kamarátstvo, prípadne priateľstvo. Ja bývam s mojou už dospelou dcéru, on sa vrátil po rozvode domov ku mame. Nemáme veľa priestoru byť spolu. Jeho mama odišla na dva dni preč, chceli sme si robiť výlety, trochu byť spolu. Včera sa nedalo, celý deň lialo, ja som bola doma s dcérou, on bol doma. Dnes som sa tešila, že niekam vypadneme. Spolu sme sa naobedovali a potrebovala som si na chvíľku zbehnúť domov. Hovorím mu, odpočiň si a o tretej sa stretneme a vyrazíme niekam. On že musí zavolať mame, kedy príde domov. Na čo jej musíš zavolať? Aby sa dostala domov. A ona sa nevie dostať domov alebo čo? Zabudla si kľúče. Aha, čiže raz môžeme byť spolu a ísť niekam a ona ťa priklincuje doma a zabudne si kľúče? Osopil sa na mňa, či si myslím, že si ich zabudla naschvál. No myslím, veď vždy si so sebou berie kľúče, nie? A on, že on jej povedal, že nemusí brať, že bude doma. Pozerala som sa na neho. Čiže ty si vedel dopredu, že nikde nepôjdeš, že si nemá brať kľúče, hej. Takže z nášho výletu nič. Lebo musí čakať doma, kedy príde. Povedal mi, že robím z komára somára a všetko beriem veľmi osobne. No neviem, ako mám toto brať neosobne. To len v mojom svete ľudia nosia so sebou kľúče a dospelý muž povie mame, že nevie, či bude doma, možno niekam pôjdeme...

Strana
z3
bonboniera
15. sep 2025

A tie kľúče sú z olova či oni sú jednoduchší aj s mamou? Akoze viem ze ide o princíp nie o kľúče ale ja neviem v akom vesmire si človek so sebou nezoberie kľúče “lebo nemusí”.

autor
15. sep 2025
@bonboniera

A tie kľúče sú z olova či oni sú jednoduchší aj s mamou? Akoze viem ze ide o princíp nie o kľúče ale ja neviem v akom vesmire si človek so sebou nezoberie kľúče “lebo nemusí”.

@bonboniera ani ja neviem v akom vesmire. Pride mi to cele strasne divne.

vilma7
15. sep 2025

A nemoze niekde tie kľúče nechať? Schovať, k susede...atď?

janai1
15. sep 2025

😀 a vy dvaja ste z cukru? Či prečo ste nemohli byť spolu lebo pršalo?

barka1
15. sep 2025

Si zbytocne hysterická. Takto nebude ani "kamarát".

autor
15. sep 2025
@janai1

😀 a vy dvaja ste z cukru? Či prečo ste nemohli byť spolu lebo pršalo?

@janai1 mali sme ist spolu von, mali sme naplanovane kde pojdeme. Tesili sme sa na to cely tyzden. Pocasie vcera nevyslo, tak ze dnes. Ale nikam sa nejde, lebo mama pride domov... a on musi byt doma... chapete to?

januska12323
15. sep 2025

Ani ja si neberiem kľúče keď viem, že ma bude mať kto pustiť, zas nerob z toho drámu, mama nie je na vine. Mohli ste byť spolu aj včera niekde vnútri aj dnes a mame mal nechať kľúče v schránke alebo to nejak inak vyriešiť.

januska12323
15. sep 2025
@anonym_autor

@janai1 mali sme ist spolu von, mali sme naplanovane kde pojdeme. Tesili sme sa na to cely tyzden. Pocasie vcera nevyslo, tak ze dnes. Ale nikam sa nejde, lebo mama pride domov... a on musi byt doma... chapete to?

@anonym_autor no a kedy príde domov? Dvaja/traja dospelí ľudia a nikto z nich nevie komunikovať?

iivancova
15. sep 2025

Problémom nebude jeho mama, keďže ON jej povedal, že si kľúče brať nemusí, že bude doma. Očividne ťa má v paži

autor
15. sep 2025
@januska12323

@anonym_autor no a kedy príde domov? Dvaja/traja dospelí ľudia a nikto z nich nevie komunikovať?

@januska12323 no okolo stvrtej pride. Cite nikde nemozeme ist. Neviem, je dospely clovek. Mama ide prec, poviem jej, nezabudni kluce, neviem, ci budem doma. Uvidime podla pocasia. Ci to len ja som z inej dimenzie, ze u nas je to takto?

zuzanita1609
15. sep 2025

Chápeme to. Tak asi nechce ísť s tebou von,alebo má iný program. Ak chce byť niekto s niekým, nájde si riešenie,keď nechce, nájde výhovorky.

autor
15. sep 2025
@zuzanita1609

Chápeme to. Tak asi nechce ísť s tebou von,alebo má iný program. Ak chce byť niekto s niekým, nájde si riešenie,keď nechce, nájde výhovorky.

@zuzanita1609 to som mu povedala. Ze si to beriem osobne, ze vobec to nie je tak a ze prekrucam. Tak ja neviem, ako sa da toto prekrutit.

gribka1
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tešili ste sa alebo tešila si sa?

autor
15. sep 2025
@gribka1

@anonym_autor Tešili ste sa alebo tešila si sa?

@gribka1 nie, aj on sa tešil. Hovoril o tom cely cas. Chcel ist na obed, povedala som mu ok, len skocim domov, vylozim veci, nieco vyriesim a o hodinu ideme. O hodinu uz bude neskoro, lebo to nestihneme, lebo musi byt doma, lebo pride mama, a ona nema kluce. WtF?

anonym_06e53a
15. sep 2025

Ty uz si tu pisala, alebo je slaboduchych jedincov byvajucich u mamy a lenivych na vztah viac?

gribka1
15. sep 2025
@anonym_autor

@gribka1 nie, aj on sa tešil. Hovoril o tom cely cas. Chcel ist na obed, povedala som mu ok, len skocim domov, vylozim veci, nieco vyriesim a o hodinu ideme. O hodinu uz bude neskoro, lebo to nestihneme, lebo musi byt doma, lebo pride mama, a ona nema kluce. WtF?

@anonym_autor A keby si neviem načo, nemusela domov, šli by ste hneď po obede?

mondolina
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
mali ste dohodnutý čas?
neviete vôbec komunikovať.
veď choď bez neho.

nelca84
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to, po co si potrebovala ist domov ste nemohli vybavit cestou? Ako male deti 🙈

anonym_ed6b37
15. sep 2025

@anonym_autor a to nemôžete byt spolu u neho doma? Alebo čo je za problem

autor
15. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor a to, po co si potrebovala ist domov ste nemohli vybavit cestou? Ako male deti 🙈

@nelca84 nie, musela som si ist domov odniest dcere lieky, ktore som vyzdvihla na pohotovostnej lekarni. Pol hodina tam, pol hodina spat a doma by som sa prezliekla za 5 min.

autor
15. sep 2025
@anonym_06e53a

Ty uz si tu pisala, alebo je slaboduchych jedincov byvajucich u mamy a lenivych na vztah viac?

@anonym_06e53a zatial som tu nepisala o tomto a dufam, ze ani nebudem.

nelca84
15. sep 2025
@anonym_autor

@nelca84 nie, musela som si ist domov odniest dcere lieky, ktore som vyzdvihla na pohotovostnej lekarni. Pol hodina tam, pol hodina spat a doma by som sa prezliekla za 5 min.

@anonym_autor inak sa to nedalo vyriesit? Ze by si ich vyzdvihla dcera v mieste bydliska, alebo ze by si ich zaniesla skor, ked si vedela, ze chcete ist na vylet, alebo ze by ste ich zaniesli spolu a uz pokracovali tam kam ste chceli... podla mna si to pokazila ty, lebo si vedela, ze mate ist prec a este si na hodinu bezala domov v case, ked ste uz mali vyrazit. Prepac, tak mi to vychadza.

domkakvet
15. sep 2025

@anonym_autor nebude on nejaky manipulator? Ti sa radi vyzivaju, ked niekoho mozu takto rozculit, uz do predu si vymyslia idealny scenar.

isis234
15. sep 2025

Na všetko treba dvoch. Včera pršalo. Báli ste sa, že vám zmokne dáždnik?
Ak chce chceli byť spolu, Ty si si mala vybaviť veci včera a nie dnes. Hodina je dosť dlhá na vybavovanie.
Máte obaja na tom podiel. Nikoho neobviňuj.
A... píšeš že je to LEN kamarát... takže.... aj zajtra je deň,, bude víkend....

autor
15. sep 2025
@nelca84

@anonym_autor inak sa to nedalo vyriesit? Ze by si ich vyzdvihla dcera v mieste bydliska, alebo ze by si ich zaniesla skor, ked si vedela, ze chcete ist na vylet, alebo ze by ste ich zaniesli spolu a uz pokracovali tam kam ste chceli... podla mna si to pokazila ty, lebo si vedela, ze mate ist prec a este si na hodinu bezala domov v case, ked ste uz mali vyrazit. Prepac, tak mi to vychadza.

@nelca84 dcera je doma, 15 km od mesta, v dome, chora, ma bolesti je jej zle. Poprosila ma o tbl, donesiem jej ich, aj tak sa potrebujem prezliect. Nas smer tripu je presne opacnym smerom 45 km na druhu stranu. Teda mal byt. Ale nejde sa nikam. Lebo musi byt doma, ked pride mama.

anonym_ed6b37
15. sep 2025
@anonym_autor

@nelca84 dcera je doma, 15 km od mesta, v dome, chora, ma bolesti je jej zle. Poprosila ma o tbl, donesiem jej ich, aj tak sa potrebujem prezliect. Nas smer tripu je presne opacnym smerom 45 km na druhu stranu. Teda mal byt. Ale nejde sa nikam. Lebo musi byt doma, ked pride mama.

@anonym_autor a namiesto výletu nemôžeš s nim zostať doma ? Alebo v čom je stále problem.

autor
15. sep 2025
@isis234

Na všetko treba dvoch. Včera pršalo. Báli ste sa, že vám zmokne dáždnik?
Ak chce chceli byť spolu, Ty si si mala vybaviť veci včera a nie dnes. Hodina je dosť dlhá na vybavovanie.
Máte obaja na tom podiel. Nikoho neobviňuj.
A... píšeš že je to LEN kamarát... takže.... aj zajtra je deň,, bude víkend....

@isis234 ako mame ist vonku na turu, v dazdi? Sam povedal, ze sa to neda. Dcera ochorela dnes. Potrebovala lieky, mala som ju nechat samu doma choru? Ved by to bola iba hodinka. V zasade by to aj tak nic nemenilo, kedze on mi o jednej povedal, ze o 16.00 musi byt doma.

gribka1
15. sep 2025

Obaja ste mali výhovorku, či pravdivú či nie, ťažko teraz všetko zvaliť na neho. Jedine, žeby sa už stalo niečo podobné a nie prvýkrát...

autor
15. sep 2025
@anonym_ed6b37

@anonym_autor a namiesto výletu nemôžeš s nim zostať doma ? Alebo v čom je stále problem.

@anonym_ed6b37 tu nejde o to ostat doma. U neho by sme aj tak neboli. Islo o to, ze toto sme planovali dlho, bol to jeho napad a ja som mu vyhovela. Teda chcela vyhoviet.

anonym_ed6b37
15. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_ed6b37 tu nejde o to ostat doma. U neho by sme aj tak neboli. Islo o to, ze toto sme planovali dlho, bol to jeho napad a ja som mu vyhovela. Teda chcela vyhoviet.

@anonym_autor prečo by ste nemohli byť u neho? Plány sa menia a je to normálne

Strana
z3