Osobné nezhody s kamarátom
Ahojte, máme dnes s mojím kamarátom/priateľom takú situáciu a hovorí mi, že to preháńam. Podotýkam, že nie je to žiadny veľký vzťah, skôr iba kamarátstvo, prípadne priateľstvo. Ja bývam s mojou už dospelou dcéru, on sa vrátil po rozvode domov ku mame. Nemáme veľa priestoru byť spolu. Jeho mama odišla na dva dni preč, chceli sme si robiť výlety, trochu byť spolu. Včera sa nedalo, celý deň lialo, ja som bola doma s dcérou, on bol doma. Dnes som sa tešila, že niekam vypadneme. Spolu sme sa naobedovali a potrebovala som si na chvíľku zbehnúť domov. Hovorím mu, odpočiň si a o tretej sa stretneme a vyrazíme niekam. On že musí zavolať mame, kedy príde domov. Na čo jej musíš zavolať? Aby sa dostala domov. A ona sa nevie dostať domov alebo čo? Zabudla si kľúče. Aha, čiže raz môžeme byť spolu a ísť niekam a ona ťa priklincuje doma a zabudne si kľúče? Osopil sa na mňa, či si myslím, že si ich zabudla naschvál. No myslím, veď vždy si so sebou berie kľúče, nie? A on, že on jej povedal, že nemusí brať, že bude doma. Pozerala som sa na neho. Čiže ty si vedel dopredu, že nikde nepôjdeš, že si nemá brať kľúče, hej. Takže z nášho výletu nič. Lebo musí čakať doma, kedy príde. Povedal mi, že robím z komára somára a všetko beriem veľmi osobne. No neviem, ako mám toto brať neosobne. To len v mojom svete ľudia nosia so sebou kľúče a dospelý muž povie mame, že nevie, či bude doma, možno niekam pôjdeme...
@anonym_autor nevolá sa Braňo?
@anonym_autor veď nech teda počká na tú mamu, oblečie sa a vyrazte a spoločnú večeru aj výlet. A môžete kľudne sedieť po večeri v nejakej kaviarnicke či cukrárnicke aj do polnoci.

Áno , táto pani tu už písala že môžu byť spolu len vtedy keď jeho mama nieje doma , a aj keď odíde mama z domu , on chce mať jeden večer pre seba a až na druhý večer môžu byť spolu , aj to polovicu večera on hrá videohry ...ale mama nebýva z domu často preč . A u autorky byť nemôžu , asi kvôli dcére . 🥴 A písala že majú po 40tke a že jeho si drží len dovtedy kým nenájde nejaký vážny vzťah a niekým kto bude mať o ňu normálny záujem ..