Partner ma zanedbáva počas sviatkov
Ahojte chcem sa pýtať ako by ste brali to ,že priateľ si nenájde čas na Vás cez Veľkonočné sviatky?Bývame od seba hodinu autom. Nevideli sme sa 2 týždne a on ani nepríde cez Veľku Noc .Štvrtok,piatok mal povinnosti to beriem ale dnes išiel na oslavu pribuznym bude tam spať do zajtra keďze je to 150 km od neho.No a potom príde až večer domov a už že nevládze za mnou prísť lebo bude z cesty unavený.Chce sa vidieť až o týždeň. Je to normálne,že priateľ si nenájde na mňa čas ani na veľkonočnú šibačku. Ja som dosť tolerantná ale mam pocit,že som na poslednom mieste.Nevidime sa často a teraz zasa nebudeme 3 týždne .Predtym sme sa nevideli mesiac.Samozrejme som mu to povedala a bol oheň na streche.Ma to vôbec zmysel?
Autorka
Rok je veľmi dlhá doba, aby bývanie mali vyriešené.
Tak ak vám to ináč klape, a si šťastná, tak tú veľkú noc ani nerieš.
Vykašli sa na veľkú noc aj na neho a choď aj ty za rodinou.
Tak nerieš veľkú noc
Ďakujem za odpovede
Tak chod za ním ty
Tak ste stastni, ozaj je zaneprazdneny, s ex nic nemaju, veris mu. Ok, dajme tomu. Tak sa zariad a urob si program s tymi, ktori o teba stoja ( rodicia, surodenci, priatelia)
Akoze chapem dobre ze cele dni ked nie ste spolu byva s ex? To vazne? Ze zajtra pride z oslavy a bude unaveny z cesty a bude v byte s ex? Aj na velkonocny pondelok? S ex? To fakt?
@autorka...napisem ti v skratke moj pribeh...mala som znamost presne sme fungovali ako vy...byval s ex a chodili sme spolu rok..niekedy sme travili spolu vela casu inokedy menej...stale sme boli v kontakte vedela som o kazdom jeho kroku...ale vela krat sa stalo ze dolezite sviatky alebo dni pre mna si nenasial cas prist alebo niekedy to na pislednu chvilu zrusil bud je unaveny alebo do toho prisla praca...naozaj som nic netusila..a vies co sa z neho vyklulo? Manipulator ktory to paralelne tahal este s dalsou.. do teraz nechapem ako vedel ma tak zmanipulovat...uz teraz viem, ze keby dalsi moj vztah mal taky priebeh zeby som mala taketo pochybnosti uz by som v tom nepokracovala...chlap ktory ma zaujem urobi vsetko preto aby ta videl co i len na 10 minut. Pokial niesi jeho prioritou nema to buducnost
Nemyslim si, ze si taka mlada, aby si mohla byt tak naivna. Rok je velmi dlha doba na to, aby si dospely clovek s pomaly dospelym synom neporiesil veci. Nestojis mu za to … On to ma fajn u teba relax a nepotrebuje nic riesit lebo si sebestacna a exka mu Pere trencle. Pokial si s tym ok … v pohode, pokial dufas v normalny vztah hladaj inde
Urcite je byvala byvalou?
Odpoveď na tvoju otázku je - nie, nie je to normálne. 150km su 2h v aute. Však nech vyrazí v nedelu ráno a poobede je u teba, mate na seba 1,5 dna.
A propos - to mu nechyba sex? Pánovi trenérovi? Moj má 45, ja tiez a veru viac než 10 dní bezo mna nedá...3 hodiny v aute su fakt nic...máme dohromady 5 deti, ja v striedavke, on je na ne sám a obaja sa snažíme plánovat a prisposobovat jeden druhému, aby sme boli spolu co najviac. Pretoze obaja chceme.
Možno je to pravda autorka .... Ak to nie je táto môže to byť iná .... To stretávanie je slabé a veľmi
Takze mna by to mrzelo, ze som cez sviatky sama a moj partner ide radsej niekam na navstevu. Takisto by ma mrzelo, ze nepoznam jeho rodinu a nemozem prip.ist s nimi. Ze sa vidime raz mesacne a ze sa nechce ani prestahovat. Taky vztah by som nechcela, nevyhovoval by mi. Ty si spokojna alebo preco tato tema?
Takúto frekvenciu stretávania som mala keď som bola so ženatým. Problém vidím v tom, že nazývas oslovenim "priateľ" náhodného obtrtkávača.
@zuzanockamt Presne, nech mi nikto nehovori, ze za rok sa nemohol odstahovat...
Ja si inak ani nemyslím, že je problém, že býva s bývalou, ak to majú medzi sebou doriešené. Ja som tiež asi rok bývala s bývalým a bolo to úplne v pohode. Dokonca jeho vtedajšia nová známosť na mňa žiarlila a ja som sa na tom len smiala, že teda z mojej strany fakt nič nehrozí :D a vedela som, že ani z jeho nie, však mal ju, novú frajerku :D
Ale skôr ma zaujalo to, že si na teba nevie nájsť čas. Lebo toto som mala tiež, pán bol zaneprázdnený na 210%. Najprv to bolo v pohode, každú voľnú minútu sa venoval mne, ale časom to bolo menej a menej a stále boli výhovorky, že on nemá čas, lebo raz robí to, raz to, inokedy niekam cestuje, potom zase iné.. s ním som tiež nebývala a zrazu si nevedel nájsť čas, aby som ho prišla navštíviť (keďže bol stále mega zaneprázdnený, tak mi prišlo jednoduchšie, že ja budem chodiť za ním a nie on za mnou). Nakoniec to dopadlo tak, že balil aj iné ženy a vždy keď mu nejaká ukázala nezáujem, tak sa ozval mne, no akonáhle nejaká záujem prejavila, tak zrazu mal kopec pracovných povinností a pod.
Ty by si bola ideálny materiál na druhú ženu. Nevadí ti že býva s prvou.. 🤣
Och.
Keby ju ozaj nemal tak rád a mali by to ukončené tak sa odsťahuje hoc aj ku kamarátovi alebo aj k rodičom.
Teba nezanedbava počas sviatkov, Teba zanedbáva úplne...načo ho chceš vlastne? veď ho ani nepoznáš.
Ty nemáš partnera. Si matrac, keď má chuť. Pozbierať zvyšky svojej hodnoty a choď. Lebo ako to zle začalo, aj tak to bude pokračovať..
Pises ze aj ty mas dieta a ex.... a predsa nebyvate spolu.... neviem ake vsetky basnicky ti nahovoril ale.... uz by si mala rozlisovat medzi rozpravkou a realitou.
Aj tyzden je dlho... nieto mesiac 🙈
Naraziť si chlapa,čo býva u ex.🤦🏻♀️ To už je aký level zúfalstva.
Nezdá sa mi fér, že sa takto navážate do autorky diskusie. Nic o tej situacii neviete.
Sama som s ex bývala viac než rok po rozchode, potom sme začali so striedavkou, rozviedli sme sa o dalšie 4 roky.
Po rozchode by som sa nikdy k nemu nevrátila, ani on má už dávno nechcel, bol na mna vyslovene alergický. Naštastie naši noví partneri boli chápavi a tolerantní a verili nám. Kto nás poznal, vedel, že niet cesty spat.
Toto už dávno nemá zmysel. Vykašli sa na neho. Nájdi si niekoho pre koho budeš prioritou ty a nie niečo iné.