Partner píše komentáre pod fotky iných žien
Mala som proste nejaky taky divny pocit, posledne dni zacal byt odmeranejsi, nemali sme nejake nedorozumenia ani hadky. Sme spolu necely rok, nezijeme zatial spolu. Asi to bola chyba, no mala som potrebu pozriet sa co sleduje za ucty, aj ked neviem co som od toho cakala. No ake prekvapenie pre mna. Otvorila som si jeden nahodny, kde sleduje nejaku babu, je to verejny profil a fotky baby vyzyvave v minisukni, vystrihy atd.. no ked som videla pod jednou z poslednych fotiek komentar od mojho ze nadherna zena prislo mi zle. Dalej som radsej ani nepozerala. Mam dost..je mi z neho zle. Drzim to v sebe uz par dni a rozmyslam co mu na to povedat. Urcite sa bude z toho vykrucat. Ale mne sa tak zhnusil. A mam taky tusak ze to nebude len o tomto komentovani. Prosim nesudte ma nie som stihacka nikdy som nemala nitkanie na takr nieco au teraz. Potrebujem
Mne uz pekne davno nepovedal ani len ze mi to pristane aj ked som sa neviem ako nahodila. Ani slovko. A teraz toto zistim ach mam pocit ze moje sebavedomie dostalo riadnu ranu. Myslim si ze nevyzeram zle, dbam o seba, upravujem sa vsade kam idem, proste nie som zanedbana, teraz som dokonca dala dole aj par kg, cvicim atd. V intimnych veciach nam to tiez vzdy klapalo, boli sme si vzdy oporou, hlavne posledny mesiac sme mali obaja narocnejsie obdobie ale zvladli sme to. Teda asi som si to len myslela. Zrazu mi nic nedava zmysel a nemam chut do nicoho. Uplne ma to ponizilo
celé to vypovedá o ňom nie o tebe. čo ty s tým máš? to je jeho vizitka predsa. tak sa podľa toho zariaď.
@mondolina neviem preco hladam chybu v sebe zrazu. Asi som zila v omyle ze je iny ako je naozaj a vedel sa dobre pretvarovat.no v jeho veku 35+ uz som naozaj cakala nieco ine ako toto
tak toto je realita vo vašom vzťahu, vieš čo máš robiť.
Ste spolu malo, mal by byt zalubeny a mal by mat oci len pre teba. Ako vidis, teba ma ako istotu a slinta inde. Netreba to rozoberat, treba sa zariadit.
@mondolina viem ale zabolelo ma to 😔
Takmer kazdy chlap takto slinta nad druhymi. Jeden da like, iny da komentar, iny si len v hlave okomentuje. No takmer kazdy chce tie zenske pretiahnut viac nez tu svoju. Tak to proste v dnesnej dobe je. Tie zeny su novodobe kurvy, tesia sa z tej pozornosti. A chlapom to pride normalne, pozerat, slintat a pod. Skus rozhovor ako ta to zabolelo. Ale pochybujem, ze pomoze. Skor to bude robit tak aby si o tom nevedela uz.
@autorka Pri najblizsej prilezitosti Ta vymeni sa inu zenu. Krajsiu(aspon v jeho ociach). Kedze je chrapun a muzi si potrpia na svoju pychu, povedz mu, ze ho ma maleho a nestaci ti. 🤣🤣🤣
Za môj názor ma tu /možno aj teba/ niektoré zožerú, že načo to riešiš, veď je to len koment, veď sú to muži, veď nič zlé neurobil. Ale sama som to v predošlom vzťahu zažila a viem presne, ako sa cítiš, aká je to potupa. A ešte keď si predstavíš, že to čítajú tvoje kamošky/okolie.. veď to partnerku strápni, vlastný muž ju verejne zhadzuje.
My ženy máme veľmi zvláštne nastavené zmýšľanie. Mňa osobe to najprv rozhodilo, urazilo, nahnevalo. Uvedomovala som si, že to nie je normálne a čo je to za prasa, prečo má vôbec tú potrebu. Napriek tomu som podvedome v sebe hľadala vinu, ale nerozumela som, lebo podľa seba aj okolia som príťažlivá. Ale hlava nepustí a debilné myšlienky tiež (typu je to tým, že nemám silikóny? Alebo dostatočne veľké pery? Alebo sa nefotím polonahá na internet?) Toto všetko sú s prepáčením úplné pi*oviny.
Normálny muž (nie ten odchovaný internetom) takú potrebu nemá a je úplne jedno, ako vyzeráš. Máš sa mu páčiť ty, vybral si teba z nejakého dôvodu.
@kikush182329 s tým nesúhlasím, najmä s "takmer kazdy chce tie zenske pretiahnut viac nez tu svoju" - to je úplná blbosť. Určite aj takí existujú, ale nie každý je chrapúň. Je rozdiel sa pozrieť na inú peknú ženu (to robíme aj my baby), ale má to svoje hranice. Slintanie bežné fakt nie je.
So zvyškom tvojho komentára súhlasím. Takéto žobranie pozornosti je podlahové správanie, ale v princípe nie je ich vina, ako sa zadaní muži správajú.
Novodobá choroba. Súhlasím, že ten celý instagram atď a sledovanie odpadu sa raz na ľudskej psychike podpíše. Normálny chlap nemusí slintat nad nejakou ku. Odsukal si svoje v reáli. Preto sú aj normálni muži a nielen takí jednoduchší. Takisto ženy nie sú všetky rovnaké.
Autorka, tým, že to držíš v sebe, tým nič neporiešis. Musíš mu to povedať, pretože Tebe to evidentne vadí a veľmi Ťa to zranilo a to sa ignorovať nemá.
Je jedno, že nejaká Mara tu Ti napíše, že preháňaš a robia to všetci a bla bla bla. Maru to nebolí, Teba áno a odpovede Ti vie dat len Tvoj partner.
@kikush182329 vies co mne je uz zle z celeho tohto. Pomaly kazda druha baba toto robi..ked otvorim nahodne nejaky profil vsade len vyspulena rit prsia a podobne. Tvaria sa ako prezentuju svoj zivot a inspiruju inych a pritom same vyzyvave pozy ze fakt tym chlapom z toho uz asi zasibava. Radsej byt asi sama ako takto trpiet. Riadne ma to zabolelo
Nechaš ho doma s vasim buducim spolocnym dieťatom.on mu zapne telku a pojde si obkukavať sporo odete ženštiny na net....ak toto chceš nechsapači.
Ak nie.tak sa zariaď ako treba...
Su aj normalni chlapi.jw nas tu dosť čo takych doma mame,lebo nie.nerobi toto kazdy chlap.
@dahlia25 suhlasim s tebou presne tak to citim aj ja a porovnavam sa potom s tymi zenami. Je to chore ale neviem to dostat z hlavy..tie zeny zamerne provokuju a je tam veka zadanych aj zenatych a ony su cele hrde kolko maju lajkov a komentov
@janinah ja uz neverim, ze takeho stretnem. Kazdy je zo zaciatku uzasny a nebavi ma skusat a cakat co z toho bude. Radsej budem sama
@dahlia25 a vidis tie zeny sa spravaju lacno a aku ma taka zena hodnotu realne pre chlapa? A predsa z takych idu chlapi do kolien. Nechcu dobru babu do zivota ale stetku. Nech si teda taku najde, lebo nic ine si ani nezasluzi.
Niektore tie baby vyzeraju nazivo otrasne. Ak je ten chlap co i len trosku inteligentny, tak to berie stylom “pozriem vidim idem dalej” a nestavia na tom ani necaka, ze zeny tak realne vyzeraju. To, ze jej este napise, aka je krasna… to je ako ked sa ryba chyti na navnadu lebo sa ligoce. Mozno musi panko dospiet, ale skor to bude o jeho prirodzenom nastaveni
@janababana chlapi to asi neriesia. Proste beru to tak ze co vidia je realne. Dopriala by som mu taku doma co zbiera pozornost kade chodi a nema ine na rozume len spravit si super selfie a videjko pre slintosov..musi to byt riadne terno teda taka zena v reali. A v jeho veku uz tazko dospeje. No mozem byt vdacna za svoju intuiciu a prisla som na to skor nez by som lutovala este viac
Autorka, ani všetky baby sa nevešajú polonahé na net. Ver tomu,že sú aj vybúrení chlapi s trochou nteligencie a s rešpektom voči partnerke. A čo chceš robiť?Rozísť sa a nepovedať mu dôvod?
Ja neviem v akych kruhoch sa pohybujes autorka a ake baby sledujes a kde, ale ja teda nemam pocit ze by som mala vsade plno naspulenych papul a zadockov. Jasne, su aj take, ale ze by som mala pocit ze vsade?
Detto ak mas doma chlapa co je slintos a ide na lacne zenske, to je Tvoj problem, nie globalny problem. Vlastne chlap je len chudatko lebo "take zeny ich zamerne provokuju". Trosku sa zobud zo sna tiez. Lebo ja poznam aj uplne normalnych chlapov. Takze ak s tym Tvojim charakterom a takto nechces zit zvysok zivota, vies co mas urobit. Nie, nie je to nijaky chudacik ktoreho provokuju lacne instaholky. Tvoja volba.
Toto je najhoršie, čo môžeš urobiť - porovnávať sa. Totiž porovnávaš sa s nereálnymi ženami (správne uhly, pózy, filtre, možno aj photoshop). Bohvie, ako vyzerajú na živo. A vôbec, nechať si zničiť sebavedomie kvôli jednému chlípnemu, nevyzretému mužovi?
Na druhej strane sa na tie internetové k*rvy nemôžeš hnevať, aj keď ťa to k tomu ťahá (mne sa to dnes už ľahko hovorí, ale v tom čase som to vnímala rovnako ako ty). Nemôžu za to, že sa nejaký chrapúň nevie ovládať, veď ony z toho iba ťažia. Možno si takto dvíhajú sebavedomie - nevieme čo je za takým správaním, ale určite nič pekné. A možno sú len fakt také sprosté. Každopádne mi je skôr takých dievčat ľúto. Ako sa prezentujú je ich vizitka, raz sa za to budú hanbiť. Všetci normálni muži aj ženy ich vnímajú rovnako, vieme ako...
Inak, mňa to v tom čase lákalo pridať tiež takú fotku, s úmyslom "na, nech vidí aká som krásna a nech vidí, že aj ja sa páčim XY ďalším, nech žiarli". Ale vlastná hrdosť mi to chvalabohu nedovolila. To bolo len nejaké divné volanie ega, ktoré po chvíli prestalo.
Nezovšeobecňuj, nie každý je chlap z nich ide do kolien a nie každý chce štetku.
@enmery poviem mu dovod a odidem. Ziadne sceny ziadne vysvetlovanie mojich pocitov a podobne. Toto mi staci. Uz len tym co spravil ma ponizil dostatocne a nebudem aa ponizovat este aj ja. Nech si hlada taku teda
@colsami aj ty sa zobud zo sna ze nemas ziadnych takych okolo seba..mozno len o tom nevies. Aj moj bol uzasny vo vztahu a ludia co ho poznaju by to na neho isto nepovedali..
No tak prajem veľa šťastia. 🙏
@enmery dakujem ❤️
Povedala som ze poznam AJ normalnych chlapov, nie ze ziadnych. Tak citaj s porozumenim 😉
A tazko povedat, tiez je faktom, ze si niekoho poznala len rok, to nieje nijaka specialna doba... Na to je chodenie, kvoli spoznavaniu. Tak tentokrat si nemala stastie no... Bud pride niekto normalny, alebo sa rozhodnes ze nechces.
V skratke, neviň z toho tie ženy - nezmeníš ich, to je proste externalita. Zmeniť môžeš partnera a vymeniť ho za niečo normálne, vyspelé, s triezvym zmýšľaním, ktorý ťa nebude takto ponižovať.
Svoj rozchod si menežuj ako uznáš za vhodné, podľa mňa je najlepšie zachovať si tvár a pozor na to, ako mu to povieš (môže to otočiť proti tebe, že si "precitlivelá" a "riešiš banality" atď.). Držím palce, zvládneš to a posielam veľa síl.
@dahlia25 viem to ale je to teraz tazke pre mna pochopit. Mozno to chce len odstup par dni. Takisto viem ze nie kazdy chlap je taky..no ja by som uz nikomu nedokazala asi verit ze to nerobi
Ber to tak, že nie si jediná, stáva sa to a máš na viac ❤️
@dahlia25 ja viem len je to cerstve tak to vnimam velmi zle. Myslela som ze konecne mam normalny vztah a bum

Potrebujem sa aspon vypisat, nemam sa poriadne ani komu vyrozpravat..ja som si vzdy o takych chlapoch co takto komentuju myslela svoje. A teraz to sama zazivam. Je mi z toho celeho zle 😔