icon

Partner volal neznámej žene. Čo robiť?

12. nov 2024

Neviem co robit, proste intuicia ma asi naviedla, nahodou som videla, ze partner pred par dnami volal nejakej babe prave ked som bola do vecera v praci. Volal jej minutu a ona jemu za polhodinku volala tiez par sekund. Nic viac. Nebolo by na tom mozno nic, no tu babu ma ako jedinu v zozname pod zdrobneninou, nikdy jej meno nespominal a nie je ani jeho zakaznicka. To by mi spomenul. Tvrdil mi, ze bol vtedy tiez dlho v praci, ale mam akesi divne tusenie. Ulozila som si jej cislo no viem iba krstne meno, nic viac. Jeho sa pytat zatial nebudem, keby za tym nieco bolo, zapieral by. No neviem, co robit. Som z toho nestastna a tusim najhorsiu vec, no nemam dokaz. Co by ste robili na mojom mieste? 😓

simik22
12. nov 2024

@ibrunova aj tam

hefo
12. nov 2024

@ibrunova Ak sa už potrebuješ veľmi zakonšpirovať, tak treba bezďákovi spred Tesca ponúknuť dve fľaše čuča za to, že tebou kúpenú SIMku zaregistruje na seba (ak teda má občiansky preukaz). V prípade ešte väčšieho utajenia potom počkať aspoň dva týždne, kým sa premažú kamerové záznamy. A nezabudnúť na to, že svoj telefón si pred registráciou treba nechať doma a to isté pri používaní tejto anonymnej SIMky...

A ani tak by som si dnes nebol istý. Nejaké ďalšie nápady, ako trebárs ozaj bezpečne nahlásiť bombu, mám, ale šíriť ich tu nebudem.

valikasikulova
12. nov 2024

@ibrunova a ako by ste asi tak chceli aktivovať tu tesco simku bez údajov a op?

autor
12. nov 2024

Opytala som sa priamo jeho. Je to jeho suseda a vraj potreboval cislo na jej muza, tak si volali..no preco ju ma ulozenu inak ako ostatne zeny, to som sa nedozvedela uz

autor
12. nov 2024

@lonely66 uplne suhlasim so vsetkym co si napisala bohuzial, uz raz narusil moju doveru. Dala som sancu. No a k tomu menu, predo mnou ju oslovil normalne, nie tak ako ju ma ulozenu. No ona je vydata a ma deti. Takze neviem ci je za tym nieco viac. To sa asi tazko uz dozviem

lucia11kob
12. nov 2024

A ty nepoznáš jeho susedku?

autor
12. nov 2024

@lucia11kob par krat som ju videla ale netusim, ako sa volaju jeho susedia..nezijeme spolu

macatt
13. nov 2024

Tak to dopadlo celkom fajn, držím palce, nech tu dôveru si získa u teba naspäť..

kavasmliekom
13. nov 2024

🧐 Odkiaľ mal číslo na ňu a na neho nemal? No ja by som mu Neverila už vôbec nič 😂

lucia11kob
13. nov 2024

@kavasmliekom presne 😅😅

simca06022011
13. nov 2024

@kavasmliekom uplne bezna vec.. :D my sme susedia po ulici a bezne niekto na ulici ma cislo len na jedneho, pripadne dostane nejak cislo chlap skor na mna ako na muz a potom to posuvame... Aj ked nam je lepsie potom uz ist a zaklopat ako volat :D

moonlight1210
13. nov 2024

@kavasmliekom
Ja som napriklad cislo na kamoskinho muza ziskala az po rokoch. Dovtedy som ho nepotrebovala. A to zijeme na jednej ulici.
Ked som prvy raz nieco od neho potrebovala, zavolala som kamoske, vypytala si cislo a bolo. Odvtedy ho mam.

Vazne netreba hladat konspiracie aj tam, kde nie su.

petamich
13. nov 2024

Podla Modreho Konika by zeny mali mat v telefone ulozene iba zeny a muzi iba muzov a chran boh ak zdrobneninou a hlavne nikdy netelefonuj opacnemu pohlaviu, hlavne, ked je partnerka v praci! Mobil nemusi prejst kontrolou 🙂 zeny nie kazdy chlap je chuj, co podvadza a nie kazda zena ulozena v telefone je milenka 😬. Ale konspiracne teorie vam naozaj idu.

zuzubb007
13. nov 2024

Tak ty si mega stíhačka, vieš ako končia takéto ženy?, podvádzané lebo chlap neznesie, keď žena všetko riešiť komentuje a ty doslova terorizujes chudák chlap, ja netuším či má muž v telefóne uložených 20 báb či 50 a ani ako sa volajú, dôvera, keď nieje nieje nic

autor
13. nov 2024

@macatt dakujem

autor
13. nov 2024

@zuzubb007 aby si ty tak neskoncila,.pani doverciva..

autor
13. nov 2024

@petamich suhlasim s tebou, no uz v minulosti som prisla na to, ze si vypisoval s nejakymi zenami. Ano bolo to moje rozhodnutie, ze som mu daoa sancu. Chybu si aj uznal a slubil zmenu. Ale stale mam pocit, ze mu nemozem 100% doverovat

mondolina
13. nov 2024

toto ťa baví, takýto život? furt špehovať, byť v strehu🙈

zuzubb007
13. nov 2024

Neboj sa ja mám krásny takmer 20 ročny vzťah bez jedinych hádok, špehovania atď., zaľúbený ako na začiatku, ale prajem ti menej stíhania a dobre bude, a ak už raz vypisoval ženám tvoja chyba, že si to dopustila znova, mala si ho poslať kade lahsie

autor
13. nov 2024

@mondolina nebavi

autor
13. nov 2024

@zuzubb007 tomu co si napisala o vasom vztahu ani sama neveris..alebo veris ale realita je niekde inde.. 😉

petamich
13. nov 2024

Pozri je to tvoje rozhodnutie a jeho dosledky. Mne by mna samej bolo luto a bolo by mi zo seba zle - striehnut, sliedit, pozerat do mobilu, zakladat temy na Modrom Koniku, konfrontovat partnera za nieco, co v zdravom vztahu je normalna vec, ze mam v telefone ulozenych ludi oboch pohlavi a aj zdrobneninou a s nimi volam 🤷‍♀️ a to vsetko preto, ze deklarativne si mu dala sancu a chcela doverovat ale prakticky mu nedoverujes a nici ta to.

zuzubb007
13. nov 2024

No s tebou škoda strácať čas, nezavid mi, ver, že sú aj také typy ľudí ako ja, viem chcela by si taká byť bohužel

autor
13. nov 2024

@petamich ja ani neviem preco som teraz mala potrebu pozerat komu volal. Doteraz posledne mesiace ako som dala druhu sancu bolo vsetko v poriadku. Nechodim mu za ritou, ma dost casu aj pre seba. Nevyvolavam mu do prace, lebo viem ze ma toho vela. To on je ten ktory iniciuje spolocny cas atd..praveze som chcela, aby mal pri mne pocit volnosti no s urcitymi obmedzeniami, proste aby nerobil to co nepatri do vztahu. Keby mi aj povie napr ze ide niekam na kavu s kamaratkou, nevadilo by mi to. Nie som majetnicka. No jedine co som od neho potrebovala, aby mi veci netajil a nerobil poza chrbat. Lebo sme si to slubili. No dostala som zrazu pocit, ze nieco predo mnou proste taji a vrtalo mi to v hlave uz par dni

autor
13. nov 2024

@zuzubb007 ja nezavidim, verim ze si stastna vo vztahu ale nie tomu ze po 20r mas dokonaly bezchybny vztah..taky naozaj neexistuje. Vzdy obcas nieco zaskripe. Na tom nie je nic zle

petamich
13. nov 2024

Intuicia je silna vec, mna osobne, kedze verim, ze zijem vo funkcnom vztahu, by ani nenapadlo riesit jeden konkretny hovor v partnerovom mobile 😵‍💫 ak teba ano, nieco za tym zrejme bude a to ty uz musis zhodnotit preco a co to sposobuje, za mna to do zdraveho vztahu, kde si ludia doveruju nepatri. Drzim ti paste! 🤞🏻

beata_k
13. nov 2024

Taketo situacie s menom vznikaju velmi jednoducho. Diktovala mu cislo a zaroven videla do mobilu. Urcite sa to stalo kazdemu. Tak napisal meno akym sa mu predstavila nech nie je za blbca. Podla mna koniec zahady len ty si z toho celeho vysla zle.

autor
13. nov 2024

@petamich vnimam to rovnako no mrzi ma to, lebo v inych veciacb si rozumieme a mala som pocit, ze by to konecne mohlo fungovat. Asi iba cas ukaze, co bude s nami. Dakujem ❤️

zuzubb007
13. nov 2024

Jasné, že môže škrípať, ale ja hovorím o sebe u nás nič neskripe, nemám dôvod na žiadne hádky ani nič, žijem pre rodinu a s mužom sme také povahy, že sa nehadáme absolútne aj keby som sa chcela tak jedine sama zo sebou je to tak odjakziva 🤣

autor
13. nov 2024

@zuzubb007 ak je to tak, tak mas stastie. Prajem ti to 🙂