icon

Partnerova tajná žúrka: Ako to riešiť?

ivaivetka1972
16. jún 2024

Dobrý deň ja a môj partner sme mali normálny zdraví vzťah. Tolerancia na oboch stranách. Sme už vyššia veková hranice a práve preto sa už nenatahujeme na maličkostiach. Ale stála sa nám taká vec ktorú nedokážem posúdiť a preto sa začínam trápiť o čo ide. Dva týždne dozadu na našej záhrade môj partner a jeho rodina si urobili žúrku. Ja som bola pracovné mimo a dozvedela som sa to pred týždňom na posedení s mojou rodinou. Za mrzelo ma to, že som sa to nedozvedela skôr. Po návrate domov som sa snažila partnerovi povedať, že to nebolo fér za mojim chrbtom. Povedala som vetu v zlosti (záhrada je moja ja som ju kúpila) on zobral svoje veci a odišiel. Na druhý deň doniesol kľúče a už sa neozval. Volala som mu, že ma to mrzí ale zložil telefón. Nerozumiem. Po rodine rozpráva ,že som nahnevaná kvôli ním bo bolí na našej záhrade. Mame naplánovanú dovolenku a o týždeň odchádzame. Čo teraz....

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@monikkatt písala som. Smola, žiadny ohlas. Teraz sa chodí tu promenadovat pred blok.

monikkatt
16. jún 2024

@ivaivetka1972 jak 5 rocne decko.. asi caka ze sa mu budes prosit. Kasli na neho, on pride.. a ak nie tak si sa zbavila debila, pardon za vyraz ale nemam rada takychto komediantov co trucuju a hraju sa na dolezitych.
Na dovolenku by som isla s nim alebo bez neho a uzila si to

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@luccija mám krásny vzťah s jeho rodinou. Chodíme tam často. Naša debata na posedení začala tým, že už by bolo súper si niečo ugrilovat a on mi sme už grilovali na záhrade. A ja to vážne a kedy a on keď si bola mimo

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@monikkatt Ďakujem asi to som potrebovala počuť. Že nemám hľadať chybu v sebe a cítiť sa zlé

veronicka1901
16. jún 2024

@ivaivetka1972 Polož si otázku, ako by sa mohol zachovať pri nejakom vážnom probléme alebo kríze, keď sa do krvi urazil kvôli niečomu takémuto relatívne malichernému. Po toľkých rokoch vzťahu je takáto reakcia dosť neprimeraná.

deti95060810
16. jún 2024

tak na dovolenku choď už aj sama.
asi mu prišlo vhod že nastal nejaký problém ktorý on využil na rozchod...
váš vzťah nemusel byť až tak ideálny ako si myslela ty...

sima234
16. jún 2024

@ivaivetka1972 prepáč, ale prehnala si to. Tak si zavolal rodinu, keď si nebola doma a nepovedal ti to. To ako, keď môj muž ide na týždňovku, tak mu mám hlásiť, kto u nás kedy bol? Ako vážne? A keby mi partner vykričal, že je niečo jeho, lebo on to kúpil, tiež by som tam viac nevkročila. Myslím, že to sa ho dotklo najviac, kto vie, možno to nebolo prvýkrát, čo si niečo také spomenula.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@lonely66 dôvod som sa nedozvedela. Ja nemám rada konflikty a preto som to rešpektovala a ano kľud v rodine. Teraz prvý krát som povedala niečo aj ja. Možno aj to bola chyba. Mal už za sebou 2 rozchodi tak som nechcela robiť problémy a preto nám to možno doteraz klapalo

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gribka1
16. jún 2024

@lonely66 No, môže vlastne chladiť šampanské. Aj keby mu nakričala, oduť sa a tak rýchlo vrátiť kľúč, to je ço za týpek? Ego ho nepustí, dovolila si sa ozvať.

alickapusinka
16. jún 2024

nehnuteľnosť v ktorej ste bývali je čia. Asi tvoja ked odovzdal kľúče.

olimuc
16. jún 2024

Asi uz mal spocitane, ze pride moment, ze sa zbali a odide … alebo sa ani nenastahoval, ak len doniesol kluce a vyparil sa ako smrad 🤷🏻‍♀️ mozno ma rozbehnute nieco ine atd … kto vie. 8 rocny vztah nezahodi len v jednom okamihu, ale skor po poslednej kvapke . Bude toho viac, rodinna party bola ta posledna kvapka.

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@lonely66 snažila som sa aj volať teda ráz ale zložil telefón. Keby nebola ta dovolenka s mojou rodinou. Neviem či už je čas im to povedať alebo čakať. 28.6 už cestujeme

deti95060810
16. jún 2024

@ivaivetka1972 áno rodine povedz ako sa veci majú...

gribka1
16. jún 2024

@ivaivetka1972 jasné, že povedz

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@deti95060810 povedať to a čo keď sa objaví. Jeho brat povedal, že si kupuje vecí na dovolenku.

gribka1
16. jún 2024

@ivaivetka1972 Veď len povedz, co sa udialo a nevieš, či príde.

stanulienkat
16. jún 2024

Uz sa neponizuj a nedoprosuj. Ocividne je mlady pan na to zvyknuty. Dovolenku platil kto? Ak ty, prebookovat meno a zobrat tam mamu, kamosku...

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@gribka1 To bude asi rozumne.

janickacrazy
16. jún 2024

@ivaivetka1972 daj mu pár dní a potom mu napíš, či ide s tebou na tú dovolenku alebo nie.

deti95060810
16. jún 2024

@ivaivetka1972 tak keď príde - pôjde na dovolenku. ale ti poviem že to bude
také no rozpačité.

cacianka
16. jún 2024

Teraz som sa o tomto porozprávala s mojím partnerom.
Žijeme v mojom byte. Ale sám mi povedal, že nikdy by poza môj chrbát nepozval niekoho na návštevu, povie vopred, a aj keby došlo k náhodnej návšteve , tak mi to povie. Ani takéto rodinné akcie by nerobil bezo mňa, pritom povolenie si pýtať nemusí, je slobodný svojpravny človek, tak ako ja, a toto by som neurobila ani ja jemu.
Poza chrbát a bez komunikácie by som bola nas.ratá aj ja a za takéto oduvanie by si vypočul svoje.

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@stanulienkat Každý svoju časť platí ja mňa a syna a on seba

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@cacianka Ďakujem. Mňa mrzí, že to rozoberať musím tu ale poznám moju rodinu hneď by sa nahnevali na ného a keby sa chcel udobriť tak by som bola za hlúpu

ahhola
16. jún 2024

@ivaivetka1972 vsak pisni jeho bratovi, ako to vidi s dovolenkou a mozno sa dozvies jeho verziu... nezorganizolval celu grilovacku, aby sa s tebou rozisiel, vedel presne ako zareagujes?

vilma7
16. jún 2024

Prosím ťa, on ma.kopko rokov. Správanie pubertaka.

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@ahhola Jeho bratia tvrdia, že je narcis a, že pokiaľ nebude po jeho tak sa takto chová. Tvrdia ,že sa vráti bo to čo mal u mňa inde nenájde

gribka1
16. jún 2024

@ivaivetka1972 O toto bojuješ?

ivaivetka1972
autor
16. jún 2024

@gribka1 nechcela som bojovať len som potrebovala to dostať vonku, lebo túto situáciu som nepochopila