Partnerova tajná žúrka: Ako to riešiť?
Dobrý deň ja a môj partner sme mali normálny zdraví vzťah. Tolerancia na oboch stranách. Sme už vyššia veková hranice a práve preto sa už nenatahujeme na maličkostiach. Ale stála sa nám taká vec ktorú nedokážem posúdiť a preto sa začínam trápiť o čo ide. Dva týždne dozadu na našej záhrade môj partner a jeho rodina si urobili žúrku. Ja som bola pracovné mimo a dozvedela som sa to pred týždňom na posedení s mojou rodinou. Za mrzelo ma to, že som sa to nedozvedela skôr. Po návrate domov som sa snažila partnerovi povedať, že to nebolo fér za mojim chrbtom. Povedala som vetu v zlosti (záhrada je moja ja som ju kúpila) on zobral svoje veci a odišiel. Na druhý deň doniesol kľúče a už sa neozval. Volala som mu, že ma to mrzí ale zložil telefón. Nerozumiem. Po rodine rozpráva ,že som nahnevaná kvôli ním bo bolí na našej záhrade. Mame naplánovanú dovolenku a o týždeň odchádzame. Čo teraz....
@ivaivetka1972 je to v poriadku, že si pokecáme so ženami, tu na fóre. Niektoré témy sa nedajú v rodine.
Kedysi mi starucka kolegyňa povedala, že radšej sa treba niekedy poradiť s niekým cudzím , ako s mamou,sestrou, rodinou. Ty partnerovi odpustis, ale oni nezabudnú, ako ublížil ich dcére,sestre.
Tvoja rodina asi vie viac ako si ty sama pripúšťaš , že tento chlap nie je terno. Svojou povahou , prístupom k tebe a ako partner v partnerstve.
@ivaivetka1972 Lenže on má asi takú povahu a to sa nezmení, stale mu nebudeš môcť povedať hocičo, budeš rozmýšľať čo ho vytočí a čo nie. Človek potom nie je prirodzený. On si možno príde na dovolenku akoby sa nechumelilo, ty ho príjmeš a on bude na koni. Vyhral.
Toto asi nie je váš jediný problém, že ?
Ste rovnocenní partneri, dostávas naspäť primerane to čo venuješ jemu ?
@cacianka áno moja rodina su prekvapený, že mu dokážem toľko veci tolerovať ale ja naozaj nemám rada hádky ani konflikty
@lonely66 nie. Môj syn má len mamu
@lonely66 syn má 15
@ivaivetka1972 a kde bol syn keď si bola preč, ten nebol na tej grilovačke a nevravel ti o tom?
On sa zachová ako tupelo, potom ako urazený chrapun, a teraz sa prechádza pred panelákom a čaká ako milostpan na tvoje ceremonialne odprosenie ?
Že vyjdes von, prestries červený koberec, donesieš lahôdky na zlatej tácke a kolenačky ho pozves do bytu, nech sa veličenstvo ráči vrátiť, lebo mu chces oprať jeho oprdene trenky ? 😵💫🥴🤪
Veľmi zvažuj či chces toto čudo vo svojom živote, iba ty vieš aké má iné kvality či nekvality
@ivaivetka1972 ani ja, ale mám sebaúctu
@yvanielka Môj syn bol doma. Nevedel o tom, že sú na záhradke určite by sa pridal on ma rád grilovanie
@cacianka Nežijeme v jednom byte. On žije s 2 bratmi a ku mne chodí kedy chce. Môže zostať do kedy chce a odísť. Ale terás dal kľúče čo znamená, že už.....
@lonely66 Ano vie. Prišiel keď som zehlila a syn mu otvoril dvere
@ivaivetka1972 tak to tiež nebolo od neho pekné keď ho nezavolal
@yvanielka No za 8 roky si k nemu nevytvoril vzťah. Ale mňa ľúbil aspoň to vravel. Teraz už nerozumiem ničomu
@ivaivetka1972 tak odpoveď vieš aj sama. Držím palce. Uži si príjemnú dovolenku so synom a nenechaj si ju kaziť niekým kto za to nestojí.
@yvanielka Ďakujem.
Ďakujem každému kto sa snažil poradiť v mojej divne znejúcej prozbe o pomoc. Ďakujem
Aká je to dovolenka ? Chata na Slovensku, letecky k moru ? Ako ste mali byť ubytovaní ? Dá sa zrušiť jeho účasť ? On sa s tebou rozišiel (teda dal to tak najavo, doteraz neprejavil záujem si to vysvetliť, ospravedlniť sa ti) a hrdinský očakáva že na dovolenku po tom všetkom , pôjde aj s tvojou rodinou ?! 😤
Ja aj moja rodina by sme to takémuto gerojovi vyžrať, keby to urobí mojej sestre. Na dovolenke by si trhal vlasy , a nikdy ju nerozchodil 😇
Ber to ako pokus o vtip a iróniu
@ivaivetka1972 No keď po 8 rokoch vzťahu ste spolu ani nebývali, tak to teda nebol "zdravý" vzťah. Možno budeš nakoniec aj rada, že si sa ho zbavila. Mám pocit, že on ťa využíval ako sa mu hodilo.
@janickacrazy Moja sestra tvrdí to isté už po prvom roku. Stále vravela, že ma využiť len chce. Uvidíme ako to všetko dopadne. Ďakujem
@ivaivetka1972 podla mna toto vyuzil len ako zamienku alebo je psycho.
normalne sa takto po 8 rocnom vztahu neodchadza. mne by vadilo ze si za 8 rokov nevytvoril k mojmu dietatu vztah aspon nejaky. ved to bolo male dieta ked ste sa spoznali. nehovorim nemusi ho milovat ako vlastne ale aj tak.
takto sa odut za taku debilovinu. a ano mne by vadilo ze to zatajil. nie to ze tam rodina bola ale ten jeho postoj. cele divne toto.
@ivaivetka1972 Ja osobne by som jeho dovolenku sgirnivaka, poslala by som mu tu časť peňazí a išla by som na dovolenku bez neho.
Ako nech je v rodine problém akýkoľvek, nebuchnem dverami a neodpustím spoločnú domácnosť. To je ozaj správanie nie dospelého človeka.
@ivaivetka1972 No teraz, keď som si prečítal viac komentárov a mám trochu viac informácií si myslím, že aj keď ti trochu uleteli nervy, určite to nie je dôvod na také správanie sa z jeho strany. Najmä keď si sa snažila veci urovnať. Ja by som už na tvojom mieste aktivitu nevyvíjal a hlavne si dobre premysli ako sa zachováš, keď sa zjaví na tej dovolenke. Ak som to správne pochopil, idete spolu ale vlastne zároveň každý sám. Čo mi, mimochodom, pripadá tiež divné po osemročnom vzťahu. Ja keď mám niekoho rád, tak s ním chcem bývať čo najskôr a čo najdlhšie 😉
@ivaivetka1972 podla toho co si popisala by som si na tvojom mieste veeeelmi rozmyslela ci taketoho panaka potrebujes v zivote.. teatralny blbecek, mas na viac
Ty čakáš či pôjde na dovolenku? Aj keby chce mu odkážem, že u mna skončil a o dovolenke môže len snívať
@ivaivetka1972 za 8r si nevytvoril vzťah k dieťaťu, nebývate spolu, nevzali ste sa.
Čiže je to skôr také kamarátstvo s výhodami, než rodinný vzťah.

@gribka1 niečo ako uistiť sa, že kvôli tomu, že chcete úprimnú komunikáciu sa neodchádza zo vzťahu