Partnerovo prekvapenie v kine: Bol to zámer?
Žienky...chcem počuť nestranný názor na jednu situáciu. Priateľ mi dnes z práce napísal, že má pre mňa prekvapko. Ja že super teším sa. On,že sa mám pekne obliecť, ideme niekde do spoločnosti. Ja,ze do restiky...on ,že nie,že ide film Černák v kine a že vie, že dlho som chcela ísť, tak že ma pozýva...ja že super, sa teším. On,že je v praci a že dúfa,že ešte večer budú lístky. Ja,blbec že pozriem stav. Už bolo len pár voľných miest, tak som navrhla že lístky zabezpečím....Aj som ich kúpila cez net. Ale čakala som,že mi zaplatí keďže on to navrhol. On večer prišiel, pozreli sme film a....nič. No, ja neviem..mne to príde maximálne drzé. Aj som mu to akože s humorom vytkla...On nič...som zmätená
Autorka, a preco vlastne platis stale len ty? On sa preco nema k cinu?
@lucia13022023 myslim,ze nejde o par eur ale o princip,nabuduce moze ist o 1000 e …
A co si mu na to odpovedala??
Ja lenže, načo sa treba pekne vyobliekat do kina preboha? Teraz sa tak chodí do kina? Fakt sa pýtam, neviem, nechodím do kina 🤔
@veronika2021 tak snáď je autorka svojpravna a váži si samu seba. Ale 20 eur, preboha, mne by to bolo trápne pýtať späť.
Mňa by zaujímalo, čo urobíš teraz? Dúfam, že s ním nezostanes alebo? 🤨
@lucia13022023 🙂 on hral gavaliera a nejak mu to nevyšlo
Ano, hral gavaliera a elegantne z toho vyklučkoval
a pri platení hral mŕtveho chrobáka
Celý čas sa bavíme o filme Miky, čiže bol vypredaný? 🤔 no pekne..každy na fcb sa bil do hrude, že toto teda nie
Teš sa, že ste boli spolu a kašli na to. Život je príliš krátky na to, aby sme riešili takéto hlúposti 😘
Tak keďže si sa aktívne podujala zohnať lístky ty, tak si zaplatila platila ty..ja by som sa také niečo hanbila pustiť do éteru. ..Tak si mu to trochu zjednodušila..nie je to jedno? Nabudúce menej aktívna a zaplatí on.. 🤭 Jedno kino hádam nestalo majland.
Tak ked uz "z principu" to riesis, tak z toho isteho principu si ich kupovat nemala... mna by to ani nenapadlo ich kupovat.. uz ked povedal, ze ma pre teba prekvapko, mal to doriesit.. A keby listky neboli, o nic neprides, nech ich kupi nabuduce... riesis nieco, co si si sposobila sama.
Necitala som komentare. Autorka ty si mu zobrala "vietor z plachiet". Ved on volal a navrhol, ze pozyva, naco si sa nukala, ze zabezpecis listky. Si ho mala pekne nechat nech kupi a ty sa len nachystat na vecer a hotovo. A potom, ze pytas od neho peniaze, to je fakt trapne. Za mna ok, ze on uz na taku trapku nereaguje a islo to jednym uchom dnu a druhym von.
Preco vzdy platis ty?
@kittykat22 co ma toto s kamaratmi?
Ak platis vzdy ty, tak je na to zvyknuty a vyhovuje mu to, ze svoje peniaze usetri. Toto je varovny signal ze je zgrlos a obavala by som sa buducnosti s nim. Mam podobnu skusenost. Pekne ta vyuziva.
Ked som chodila s mm, tak minul aj posledne peniaze na to, aby mi urobil radost.
Tak chlap premýšľa jednoducho, tá pozval, pekne vymyslel a ty si sa sama ponúkla , že kúpiš, on to už neriešil. Predpokladám že kúpil niečo na chrumkanie v kine, to mňa minule stalo viac ako lístok
@lucia13022023 počkaj, počkaj 😀 absolútne si nepochopila zadanie ... nerieši 12 eur, rieši spôsob... ak chceš niekoho niečím prekvapiť, tak si to od neho necháš zaplatiť? Ak áno, tak som ticho 😀
je to pako na n-tu!
a inak ved ten film je uz davno na Netflixe, nechapem, ze su stale plne kina ludi…
@mooonika1975 bohužiaľ sa mýliš, nekúpil na chrumkanie nič, ešte čakal, že kúpi niečo ona 🤣
Veď tá prekvapil,nie? Či to sľúbil,že ťa prekvapí milo? A za ďalšie,vyvolávať,že večer ťa chce zobrať do kina a chce ťa prekvapiť čas mal,ale zaobstarať lístky už nie?Buď si ty veľmi naivná,alebo on vychcaný,alebo?
@janickacrazy jaj, som necitala čo ďalej píše. 😃 tak je žgrlos, hrôza
@tehulka2011 je nový
@majka35 pochopila som to, zrejme ty nechápeš co píšem.. Skus si ešte raz prečítať, možno okopirujes ešte niečo🙆♀️🤣
Ale taj teda pre pomalších ludí... Zabezpečím = kúpim = nechcem peniaze späť
Ona sa ponúkla. A teraz chce peniaze späť.
Ja ponúknem, že urobím večeru, zabezpečím suroviny, ale zaplať mi nákup. To mi príde úplne odveci.
Ďalšia vec, píše, že takmer stále platí ona.. Načo sa do toho starala a bola aktívna? Keď vedela ako to dopadne? Keby mam priateľa, ktorý je zrglos, nepohla by som ani prstom.
@karolinakr pekne podelene, spravne 🤣🤣
Sikovny 😂 Mne sa raz stalo ze ma jedna znama volala ze ide do mesta co je hodku od nas ci sa chcem pridat. A ja ze ok a Ona ze tak mam ju vyzdvihnut ! A ja ze ako sak ja nemam auto ani vodicak . Ona mala auto a vodicak a Proste chcela nech ju tam odveziem ja 😂Takze teba takto “ pozval “ chlap ze vlastne ty si pozvala jeho . Este ze na ten popcorn 🍿 si neskocila.
@mooonika1975 jaj, uz je druha cast? Dik za info

Mna by to tiez nastvalo. Ked niekam pozyvam,tak si aspon zabezpecim listky. On spadol z hrusky? Najnavstevovanejsi film,listky su uz dopredu par dni vypredane a on cakal,co,ze tam pridete a dostane listky? Ty lepsie zmyslajuca si zabezpecila listky a jeho na oplatku nenapadlo ani obcerstvenie kupit. Jasny zglos a vychcanec.