Píšem si so ženatým mužom: Čo teraz?
Píše mi jeden muž…dlho…je ženatý… ale samozejme nespokojný s tým čo má doma... je neodbytný.. jeho ženu poznám… nedá sa povedať že sme kamarátky… lichotí mi… zdôveruje sa mi… píšem s ním lebo mi nevadí a je to príjemné… vymieňame si aj fotky… viem že to nie je správne ale v podstate o nič nejde…povedali by ste jej to aj s tým že teoreticky by ho mohla aj opustiť, lebo by to správne nemal robiť? Alebo by ste to nechali len tak plynúť a čakali by ste ako sa to vyvinie?
No dievča dostalo čo jej patrí a vlieklo sa to s ňou veľmi dlho…buď taká šikovná, nájdi si slobodného chlapa a nelez nikomu do kapusty, treba ti to vysvetľovať, že to nie je správne?!
Ty ho lutujes a preto zahadzujes svoj cas komunikaciou s nim? Preto ho v tom reagovanim povbudzujes? Preto ta to bavi a jeho lichotky tesia?
....velmi zvlastne uvazovanie..
Viac by som chapala, keby sa zamilujes. Tak vlastne padas na jeho uroven, co je vsetko, len nie lichotive.
@dominikamacakova si kľudnejšia ked vulgárne nadávaš? Ja nemám ten pocit,ja som nič zlé neurobila..
A čo, ho doma bijú a jesť mu nedavaju, alebo akym sposobom ho tyraju, keď ho ĺutuješ. Nenapisala, si koĺko máš rokov a ci si slobodná.
ľudia,🙏nechajte to ...autorka očividne nepotrebuje rady...ona vie čo chce.. jej sa to páči a dúfa že ona je ten spasitel ktorá chápe uboheho nešťastného muža...tak budiš ... nech sa ešte posmeje...čoskoro smiech vystrieda plač a krutá realita a to nič v zlom
Ja, už neverim, že toto nie sú umelo vymýšĺane temy. Veď, je to za dva dni ako cez kopirak. Ak, sa toto realne deje, tak svet, je už naozaj na tom veĺmi zle. Ked, dospelí jedinci, nevedia rozlíšit, čo je moralne a čo je uplná žumpa a musia sa chodit radiť na verejne fóra, tak zbohom múj dúchod, ako sa vravi....
@autor ja som iba napísala ako dopadneš keď to povieš. To nie je nadávanie.
Daj od neho ruky preč. Myslíš si že si jediná ktorej píše?
No a keďže ty si úplne v pohode,nijaká nerozhodí názor inych,ved ty clastnw nič zle nerobíš,tak ja ta chcem opýtať,
-ake’ odpovede vlastne čakáš? (Jaj aha: “ povedali by ste to jeho manželke ?” “Alebo nechali to tak,že ako sa to vyvinie”)
-a prečo píšeš anonymne,keď vlastne o nič nejde
Či sa ti možno páči pozícia,keď ty mozes rozhodovať o tom,či niekomu znicit život?
O ňom len jedno-chudák sprostý
@anonym Predpokladám, že si ešte veľmi mladá a len sa nudis .... Uvedomujes si, ako si protirečis? Na jednej strane ho ľutujes ... a na druhej strane by si to aj povedala jeho žene, aby vedela, čo má doma. Tak ako to teda je? 🤔
Ukonci to,lebo dopadnes ako ja. Pisala som si dlho s jednym. V siedmom nebi som bola az som nakoniec zistila,ze nie je pravda co mi narozpraval o jeho zene. Nevernici vzdy hovoria,ze im to doma neklape. Ja tiez zvazujem,ze napisem jeho zene. Ale musim vychladnut a premysliet si to.
Ako sa to vyvinie? Už sa to vyvinulo, robíš zo seba matrac len kvôli troške pozornosti. Ale ak to tebe vyhovuje 🤷
Citala som taketo krasne cvicenie pre pary: Predstavte si vas vztah ako cosi hmatatelne, fyzicky oddelene mimo vas a mimo vasho partnera. Mozno nejaku bytost. Posadte to na stolicku a rozpravajte sa s tym.
Pre zaujimavost takato vizualizacia napomaha tomu, ze clovek zrazu mnohe uvidi inak. Ak si ma tuto predstavu urobit, zrazu zisti, ze mozno toto nehmatatelne cosi ani nevidi, ani nevie pomenovat, nieto este aby sa o to staral, aby to bolo stastne a zdrave a prosperujuce.
Ak ma byt vztah muza a zeny stastny, zdravy a prosperujuci, musia sa naucit vnimat ten vztah mozno prave ako nejaku bytost, o ktoru sa chcu starat.
Teoreticky si takto vies predstavit vztah aj s inymi ludmi, pozriet sa na to, akoby trosku popustit fantaziu a predstavt si, ako ta bytost medzi vami vyzera.
Sprav si s tym panom taketo cvicenie - nech sa nazrie na svoj vztah so zenou takto a na vztah s teboou takto a ty sa na svoj vztah s nim tiez tak nazri... Moze to byt nieco, co ti da lepsie odpovede ako konik.
V konečnom dôsledku,keď to povieš budete všetci šťastní...manželka z toho , že sa zbavila blba, ty z toho že si ,,vyhrala,,a zachránila nešťastníka a pán ,,uplakany,, bude najšťastnejší, môže na sieti hľadať ďalšiu naivku,veď je to len unudeny chlap.
Ja som mala navonok podobnú situáciu: dievča išlo do nášho mesta študovať a nechcelo sa jej platiť intrák atď, tak si narazila môjho bývalého( kurevnik, tyran, psychopat) a ten nelenil, odsťahoval sa z môjho bytu🙏🏼 keby som vedela kde to dievča teraz je, posielam jej raz za rok obrovskú kyticu, pomohla mi veľmi🫶 ona zdrhla tiež a ja som už mala pokoj.. možno by si na jednej strane manželke pomohla sa zbaviť kurevníka, ale nezabudni, že má tvoje fotky a môže sa to otočiť proti tebe, nemusíš z toho vyjsť ako anjelik.. radšej cúvni a nepleť sa do toho, do čoho ťa nič..
@jumama Ale, veď, za vzťahom, sa vzdy nachadza nejaka konkretna osoba. Len, už sa nevravi neklape mi to s Janom, Jožom, Paĺom, ale vravime "nefunguje nam to vo vzťahu"..
@anna777115 Potom si to mozno nepochopila, ako je to myslene 🙂 Ked oddelis vztah ako bytost/vec/cosi zvlast, zrazu zbadas aj stav v akom sa nachadza. A dokazes premyslat, v zastupnej forme, co s tym, aby si to zlepsila.
Priklady:
Vztah moze byt ako stare pokazene radio. Neda sa na nom naladit viac ako jeden kanal. Mozes potom rozmyslat, ci je taketo stare radio opravitelne, alebo ci rad pocuvas hudbu a besedy ako su na tom kanali, alebo ci potrebujes uplne nove radio.
Vztah moze byt ako rozkvitnuta jablon, sedis pod nou, pocuvas spev vtackov, padaju na teba kvetove lupienky, nechces aby sa to kedykolvek skoncilo. Chces sa starat o ten strom, chces ho vidiet vo vsetkych rocnych obdobiach, chces sa stat tym najlepsim zahradnikom, aby ten strom kazdu jar bol takyto a na jesen aby daval ovocie...
Uznavam, je to tazke len tak si to premysliet a uvidiet, ako taku abstrakciu, kludne si clovek mozne na premyslanie nechat aj cely den 🙂 Nieco mu uz do mysli pride, nejaky obraz veci ci bytosti, prirovnanie - a ver, ze bude trefne, ze bude odrazat, ako sa vo vztahu citi, v akom stave ten jeho vztah je, bude vidiet vsetky dobre i zle veci v tej predstave 🙂
On je jednoznačne chuj. Ale stále som nepochopila, prečo si s ním píšeš ty.
Trištvrte mužov co si takto vypisujú, sú nešťastných v manželstve, chcú to ukončiť, najlepšie hneď dnes to svojim manželkám povedať, a odísť k milenke... Ale... Nemôžu, lebo nechcú...
Keby si to povedala jeho manželke, vieš co by sa stalo? On by sekal dobrotu, milovali by sa možno 3x do dňa, chodil by za ňou ako psík, kupoval, varil, chválil, na teba nadával, ako mu nedáš pokoj, ako sa nechtiac zaplietol a nevie sa ťa zbaviť.
A možno by mu zbalila vecí a poslala ho k tebe. A už by ste si nepísali a neposielali fotky, ale ty mu kukala do mobilu, či si jediná, s ktorou toto robil.
A tretia varianta by bola, že ty by si bola šťastná, že si ho ukradla, a on by ťa nenávidel, že si mu zničila manželstvo (aj keď si ho zničil sám) a dal by ti to pocítiť. A každý naokolo. A just keď sa poznáte. 😁
A aká je pointa toho vášho "písania?"Aha už viem... on chudáčik nešťastný doma s hroznou manželkou, ktorá si ho neváži, nespi s nim, hádajú sa, on neskutočne trpí a ty si tá" spasiteľka"ktora ho chápe a určite by s ňou bol šťastnejší...
🙈🙈🙈
Aký išiel, takú našiel. On nemá odvahu odísť a ty nemáš odvaju jej to napísať, že ano.
Mám skúsenosť ako manželka toho, ktorý si písal.. tiež o nič nešlo.. podľa neho.. tiež bol doma nespokojný, hoci mal zabezpečený full service. Ty by si chcela byť tou klamanou? nebojíš sa, že o pár rokov nebude spokojný s tebou a bude si takto vymieňať fotky s inou?
1. Nie, nehovor jej o tom. Čo čakáš? že sa ti s potleskom poďakuje? Keď má frajer gule, nech sa prizná sám.
2. Prestať s ním flirtovať. Keď už on nemá rozum, maj ho ty a nájdi si takého, čo nemá záväzky. Si pripravená starať sa o jeho deti? ver, že nech je podvedená matka akokoľvek zlomená, vždy v sebe nájde silu šelmy, ktorá pre svoje mláďa urobí nemožné.
@jumama To, je priliš abstraktne, to nie je pre každeho.Pokazene radio, vyhodim ani sa nebudem zamyslať, čo si okolo toho pisala. Za, realnym clovekom(mužom), je toho veĺa krat omnoho viac, takych okolnosti, ktore niektore ženy nedokažu vyhodnotiť roky a zotrvavaju v nefunkčnych vztahoch, lebo nevydia žiadne riešenie. A hlavne, vo vzťahu, sú dvaja. Zbytocne, jedna strana bude prehodnocovať vzťah neviem, ako abstraktne, keď ten druhy nebude chcieť nič meniť, tak sa nepohnu ďalej.
Ze ho lutujes 🤣Aka si zlata, on sa smeje aka si sprosta akurat ze mu este aj fotky posles. A manzelka je urcite hysterka, najlepsie este psychicky chora, vobec spolu nespavaju ale on ju nemoze opustit vsak ? Takyto chlap ti nakeca aj ze obloha je zelena a ty mu uveris, lebo si empaticka a vies pochopit😂Len ci by si bola taka empaticka aj v pripade ze tvoj muz si posiela fotky a vypisuje kade komu lebo ver ze nie si jedina na jeho zozname😆Jeho zene nic nehovor, jeho zablokuj a chod hladat radsej sebauctu, lebo to ze ti robi dobre takato pozornost je uz pomaly na psychologa.
Posielanie fotiek v tomto "vzťahu" by som považovala až za nebezpečné.... Vedia sa vytiahnuť aj po veľmi dlhej dobe, keď to človek najmenej čaká...
@anna777115 Ved to je cvicennie pre par, to je na tom to najlepsie. Ze ten par ten vztah neuvidi jednotne. A ukaze as ako ochotny su na tom pracovat a kazdemu z dvojice to da hlboky vhlad. Ako vravis, zena mozno pochopi, ze to stare radio ma vyhodit 🙂
@jumama Super, ak ten druhy chce takto spolupracovat, ale, čo ak nemá o to zaujem a nepohneš s ním.
takito chlapi maju takych butlaviek vacsinou viac, len aby si si nemyslela, ze si jedina s ktorou vypisuje, to su typy muzov co potrebuju dokola pozornost a z kazdej strany a vzdy od atraktivnejsej. To, ze vzbudzuje lutost je ich cielena taktika, naivnejsie zeny na nu hned skocia a lutuju ich, pritom pravda je uplne inde aj o manzelke aj o tom ze si JEDINA ktorej sa zdoveruje

Ale uvedomuješ si, že za najväčšiu pi*u budeš nakoniec ty?