Platenie na začiatku vzťahu
10. júl 2025
Ahojte, mám otázku.
Už asi 2 mesiace sa stretávam s jednou ženou. Vidíme sa raz týždenne, píšeme si takmer každý deň. Zatiaľ je to skôr v štádiu spoznávania, berieme to pomaly.
Všimol som si ale, že na našich stretnutiach vždy platím ja – káva, reštaurácia, malé výlety… Nerobí mi to zásadný problém, aj keď viem, že ona má vyšší príjem ako ja. Skôr by ma potešilo, keby aspoň občas sama navrhla, že zaplatí.
Myslíte, že to mám nejako načrtnúť? Alebo je v začiatkoch normálne, že to ťahá muž? Ako by ste to riešili vy?
Vďaka za vaše názory.
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

@misiak7777 úplne v poriadku, ja to rešpektujem
No nie ja som malá potrebu ťa osloviť a vysvetľovať, že Blavoa..
Niektoré áno, mali si potrebu ma označiť za chuderu a zlatokopku.
Ja mám vlastnú domácnosť, vlastný príjem...a nemám problém prijať aj hodnotnejší dar.
@nyusika zlatko kľud, ak ťa niekto označí, tak tomu sa hovorí diskusia.. samozrejme nehovorím že si zlatokopka, nebodaj chudera. Každá žena, muž má iné nastavenie. môj muž si navarí, upečie koláče lepšie ako polovica žien na MK. Takže by pri pre mňa bolo trápne mať revanš - variť , upratovať alebo piecť, môj je šikovný muž. Už od začiatku vzťahu dávam najavo, že viem zaplatiť. Mňa osobne by strašne ponižovalo, keby muž všetko platil. Čo som socka? Či platím pečením koláčov a vagínou? 😃😃😃