Po akej dobe vzťahu ste začali s partnerom bývať?
Ahojte, momentálne riešim otázku spoločného bývania s priateľom, tak mi napadlo spraviť si taký mini prieskum.
Po akej dobe vzťahu ste šli do spoločného bývania? Bavíme sa o vekovej skupine cca 30 rokov.
@anonym_autor mali sme ja 23 a manžel,vtedy priateľ 25 rokov, začali sme spolu bývať v podstate hneď. Po 1,7 roku bola svadba a budúci rok oslávime 19 rokov manželstva a 21 spolu.
@anonym_autor prvý seriózny vzťah trval 7 rokov a k spoločnému bývaniu sme sa nedopracovali. Druhý vážny vzťah, ktorý skončil svadbou a založením rodiny, bol v tomto smere rýchly - na vysvedčenie sme sa dali dokopy, v septembri som mu klopala na dvere zdieľaného bytu, lebo som nedostala intrák. Rok sme bývali v jeho izbe (v tom zdieľanom byte, kde ostatní spolubývajúci boli jeho kamaráti z VŠ). Po roku sme išli do svojho, po takmer 4 rokoch sme sa vzali. Dnes sme 15,5 rokov spolu, z toho 11,5 roka manželia.
@anonym_autor Mali sme ~30 a zacali sme spolu byvat presne po mesiaci chodenia. Bolo to urychlene tym, ze som prerabala svoj byt a kedze prerabka sa natiahla a ja som nevedela zohnat podnajom len na 2-3 mesiace, tak mi ponukol, ze mozem ist k nemu. Odvtedy spolu byvame stale, len sme sa parkrat prestahovali.
Začali sme spolu chodiť 15.1.2021 a 2.2.2021 sme spolu začali bývať 😁 ale mali sme menej než 30 😁
@anonym_autor mesiac pred svadbou..mali sme každý vlastne bývanie, tak nebol dôvod skôr..až pred svadbou som sa začala sťahovať k manželovi, lebo on mám vacsi byt
@anonym_autor mala som 24 rokov on 29 rokov. Po 1 roku. Podnajom potom po 2 rokoch hypo.
Po pol roku keď som mala 30
cca po troch mesiacoch. ja som mala 30, on 21 ;)
@anonym_9d9fb5 zistit po piatich rokoch, ake ma muz vlastnosti? To ste pocas piatich rokov nikdy neriesili vazne temy? Prepac, ze sa tak pytam, ale ja toto nechápem, ako moze stroskotatat taky dlhodobý vzťah po toľkých rokoch? Lebo po takom case ste uz museli zažiť všelijaké situácie, neverim, ze clovek je nejaky 5 rokov a po nastahovani je zrazu uplne iny. Skor by som povedala, ze problemy vôli zrejme od začiatku, len bývaním sa asi strojnasobili. Ja nemam rada take reci, ze hned ist spolu bývať. Ako keby to bola záruka uspechu
@anonym_05f2b2 je rozdiel stretavat sa, travit cas s niekym, ist na dovolenku, prespat cez vikend u seba, ci ist vylet. Nez ozajstne byvanie so vsetkym, povinnostami, domacimi pracami a fungovanim. Vo vztahu sme boli ok, planovali buducnost, preto sme sli do spolocnej domacnosti. Ale ked som videla, co doma stvaral, tak som si to premyslela. Nie nebola to len zdvihnuta wc doska a ponozky pri posteli😀
Po troch mesiacoch...
Po 9 rokoch sme sa vzali a az potom zacali spolu byvat
Po 3 mesiacoch.
Najprv sme byvali v rovnakom byte, po 4 mesiacoch ma poziadal o ruku, dalsie dva roky sme spolu chodili, potom svadba...manzelia vyse 19 rokov...tusim sme na to isli dako naopak 😀
Bolo to rok a pol
po pol roku sme bývali spolu.
@anonym_autor Mali sme 25 rokov, cca po 2 tyzdnoch prisiel ku mne na navstevu a uz ostal 🙂 Sme spolu 25 rokov.
Po 8 mesiacoch, mala som 33, ale menila som krajinu pobytu, takže to "trvalo"...

Hned. Sme spolu takmer 20 rokov.