Po rande sa odmlčal
Baby čaute 😂 mala som včera rande, dopadlo to OK. Myslela som, že dnes aspoň napíše že BU a nic 🥲 tak neviem ako to teraz chodí ci to je normálne, či len naťahuje alebo nemá záujem.. alebo ci je aj blbé ze čakám ze sa ozve normálne neviem ako to v dnešnej dobe funguje
Odmlcat sa na 24- 36 hodín je tak veľa ?
Nepoznáme jeho myšlienkové pochody, ale môže mať pocit že ťa nebude uháňať každý deň , má nejaký program povinnosti , tak sa ozve neskôr , aby nebol za vtierku. Nie každý chlap po 1. rande si myslí že musí volať a písať 3 x denne, možno si myslí že sa patrí po 3 dňoch aby netlačil.
v 30 rokoch toto riešiť na MK?! Kedy chceš dospieť?
Neozyvaj sa ty ,ked nie on ,maj svoju hrdost.Ak by mak zaujem, tak ti napise dovod, preco ,za co ,nema cas ani na odpisanie
Niektorí chlapi majú názor, že sa hneď po rande nemá ozývať, lebo baba si bude myslieť, že je do nej celý zbláznený a môže ju to odradiť. Mnohí by sa aj radi ozvali, lebo záujem majú, ale naschvál čakajú zopár dní, aby tým prebudili záujem aj u nej. Daj mu pár dní.
Autorka, ty mas evidentne 15 rokov, 30 rocns taka naivna byt nemoze 😃
Su len 2 moznosti 😊 1. Nema zaujem a po 2. Nie si jedina s kym randi...ak je to chlap zo zoznamky druha moznost je spravna 😊 ak sa este ozve tam si premysli ci chces byt len jedna z moznosti 🤷♀️
V každej dobe to tak funguje a fungovala. Nie je záujem - nenapíše, neozve sa. Len máloktorí z chlapov má "gule" na to povedať po rande, že nebola si taká akú hľadám. A to platí aj o ženách. Takmer vždy to prebieha tak, že sa neozýva alebo odpovedá len stroho a čaká kým to druhej strane dopne... Ale áno - ešte je až možnosť, že zámerne nepíše aby prebudil v tebe presne ten pocit čo máš 😀
Pred pol rokom som mala niečo podobné. Rande bolo príjemné, potom sa neozval. Tak som mu ja na druhý večer napisala, že bez ohľadu na to, či sa ešte niekedy stretneme, bolo pre mňa stretnutie príjemné. Odpísal hneď a veľmi sa mu to páčilo, že som mu vyslala tento signál. A často to potom spomínal, niektorí muži majú radi aktívne ženy.
Ale pravda je, že ak muž nenapíše hneď, tak buď nie je tak ohúrený, alebo je citovo zaangažovaný ešte u bývalej. U nás to tak bolo. To som sa dozvedela až neskôr.
Co ti vlastne vobec po tom rande napisal, nez sa odmlcal?
Mal by sa ozvať po rande. Je to dôležité mať nejakú spätnú odozvu. Bohužiaľ tadiaľ to nepôjde.
@lenocka8894 Nie, nie sú len 2 možnosti, je ešte aj tretia, tá, ktorú som spomínala ja. A dokonca ešte aj štvrtá, ale tú by som tu naozaj nerada spomínala, nechcem byť morbídna.
Autorka, aj mne sa v lete stalo, išla som na rande. Ja som mladšia o pár rokov, dotyčný mal 34. Predtým sme si písali týždeň a pol, ale pozval ma von, lebo na čo si vypisovať. Boli sme von 9h, myslela som, že budeme menej, ale on skrátka chcel byť.
Ale on mi nenapísal prvý. Napísala som ja na druhý deň prvá. Myslela som si, že asi nemá taký záujem... Písal mi, ale trošku pomenej. A neviem, čo sa stalo, mne sa on veľmi páčil, o pár dní (asi tak týždeň) začal písať viac, potom ma zase zavolal von, zase... Ja som prisťahovala do mesta za prácou, kde on žije (nie kvôli nemu, to bola náhoda, že vysnenú pracovnú ponuku mali práve tu), ale dovtedy sme si len 2m písali, volali, 3-4x sa videli. A zrazu som tu, stretávame sa od septembra, a on mi pred pár dňami povedal, že už dlhšie cíti, že ma má veľmi rád a že sa zaľúbil... A že od začiatku som sa mu páčila, ale som mladšia, mám 26r., nie že by si neveril, ale ani nevedel, že či vôbec budem naozaj pracovať v rovnakom meste, či nespoznám nových ľudí, či ešte v tomto veku nebudem chcieť cestovať alebo nepríde mladší kandidát... Nechcel ma vystrašiť. To je môj príbeh, preto som sa pýtala aj na vek vás dvoch....
A predtým som mala rovesníka, bol to dosť zlý vzťah, on bol dosť agresívny atď., bolo to pred 2 rokmi, vtedy som tu aj písala, a odvtedy nikto... A zrazu toto... Zatiaľ to len začína, neviem, čo bude... Vy ste ale obaja rovesníci 🙂 tak to je trošku iné, ale chcela som ti len povedať, že niekedy sú muži aj takýto, aj keď sú starší...
Možno si robí doma ešte prehľad, ktorej zavolá a ktorej už nie 😁
joj zeny, mozno mozno mozno....
a mozno je v robote, lebo robi niekde kde je pred vianocami zhon a fakt nema cas ine riesit.
Chvalabohu, ze ja toto uz riesit nemusim... Nenavidela som to😀😀😀🙊🙊🙊ale porsdim ti len jedno.
Bud urpimna. Ak chces tak munapis, ze ci sa uvidite alebo uz nie. Nech vies na com si. To je vsetko.
To su take pubertalne hry. Jeden si mysli, ze ozvem sa neskor, nech to nie je take hrrr, ze tlacim, ona nastvana, ze sa neozyva. Mozno si posobila rezervovane, ze on si mysli, ze sa ti rande nepacilo a kasle na to.
Bud pockas, alebo sa ozves sama, co je s nim, a ci je vsetko v poriadku. Aspon budes vediet, na com si. Nie vzdy musis sadnut vzorovo, ci povahovo tomu druhemu a nemusis mat z toho ani pocit viny, ci komplexov. Proste ides dalej, az najdes niekoho, kde sympatie budu obojstranne.
ono to vždy funguje rovnako, čím menší záujem prejavíš ty, tým väčší bude jeho. takže moja rada, ak sa ti ozve, počkaj deň , dva a potom mu odpíš. a ak bude konverzácia pokračovať, tak sa v jej strede proste odmlč.
@larisalarisa ja len zarragujem, že to je presne to naťahovanie... Myslím si, že keď človek spozná človeka, ktorý mu fakt sadne, nebude hrať žiadne tieto hry, skrátka to pôjde prirodzene a nebude sa človek pri tom druhom cítiť tak, že "ach, teraz sa neozvem pár dní, aby ma viac chcel..." ...Lebo sa budú sebe navzájom páčiť, a bude to uprímné. Aspoň ja som vždy, keď sa začali tieto hry, cítila taký čudný pocit v sebe a aj tak to nikam neviedlo... A keď to sadlo, nikto z nás nehral tie hry, lebo bol ten záujem obojstranný.
@h2 neviem ale.od 30rocneho chlapa by som uz neocakavl hru na macku a mys alebo kto z koho...ked ma chlap zaujem tak neprepasie sancu prist o zenu ktoru naozaj chce 💁♂️
@lenocka8894 To je tvoj názor a áno, aj môj. Ale nemôžeme vedieť, ako to berie ten chlap. My, ženy, môžeme mať názor, že sa správa, ako puberťák. On môže mať názor, že radšej počká, aby nevyzeral práve ako ten nadržaný puberťák, čo nevie vydržať a tlačí na pílu.
Z tvojej strany tam je záujem. Ak sa neozve tak kašli na to, nebudeš čakať na niekoho kto o teba nemá záujem alebo si náhrada. O nič by si neprišla. Ak sa ozve, rozhodni sa podľa seba a hlavne bude záležať od jeho prístupu. Ako sa bude k tebe správať.
Baby co jej to vlastne napisal po rande? Lebo som sa nedocitala.
Kebyze "...bolo mi s tebou fajn, kedy to zopakujeme..." tak ok ale ak "...posli mi polku prachov za veceru..." tak to je nieco ine 😁
Nemá záujem.
Ja som nikdy nerozumela tymto hram a cakackam, ak mne samej bolo dobre, ozvala som sa kedy som chcela, aj sama. Ak mna zaujima, ako sa dany clovek ma, co robi, ozvem sa a opytam sa, ved o nic nejde
Mozno ma za tyzden viac stretnuti😁. Ktora sa mu bude najviac pozdavat,s tou buds pokračovať v komunikácii.

Tak zase, podla mna to moze byt aj viac moznosti. Neviem ci ste si predtym zvykli pisat, ale nie vsetci chlapi su nonstop na mobile. POznam takych, co aj popisu, ale potom mobil daju na pol dna prec a ani sa im dovolat neda. Moze ta aj natahovat samozrejme. Moze byt, ze si ho nezaujala. Ale moze byt, ze si ho zaujala, mozno nie az tak, ze by teraz sa siel zblaznit, ale to neznamena, ze z toho nic nemoze byt. My s muzom ked sme sa prvykrat stretli (este nie na rande), ani iskra nepreskocila. Potom ked sme sa stretavali v praci, akoze nejake sympatie boli, ale ani z jednej strany take, aby sme vyslovene toho druheho balili. A nakoniec sme sa obaja uplne zamilovali. Ked nie je totalne ocarenie hned na zaciatku, to este neznamena, ze uz z toho nic nemoze byt. Pockaj a uvidis. Ked ta pozve zase niekam, urob jak citis, len si od toho neslubuj privela, spoznavate sa, mozno na druhom rande ty zistis, ze ti nevyhovuje a on sa zamiluje alebo naopak.