icon

Po rande sa odmlčal

17. dec 2022

Baby čaute 😂 mala som včera rande, dopadlo to OK. Myslela som, že dnes aspoň napíše že BU a nic 🥲 tak neviem ako to teraz chodí ci to je normálne, či len naťahuje alebo nemá záujem.. alebo ci je aj blbé ze čakám ze sa ozve normálne neviem ako to v dnešnej dobe funguje

Strana
z3
ninka297
Odpoveď bola odstránená
acsa
18. dec 2022

A čo ti napisal po rande?

toskanka
18. dec 2022

@acsa Už si tretia, čo sa to pýta. To sa už asi nedozvieme, autorka už nesleduje diskusiu

gerrwie_girl
18. dec 2022

Ale co ti napísal po rande napísať nechceš 🙂

ika11123
18. dec 2022

Podľa mňa ste nebola podľa jeho predstáv to je všetko hľadajte ďalej

kassandra25
18. dec 2022

Chlap sa ma po rande ozvat do 2 dni, má mat záujem, chcieť dalsie stretnutie, mal by volať. Vsetko ostane je spekulacia a to, ze ste viaceré. Ze niekoho má.

autor
18. dec 2022

Baby neozval sa ani dnes. Ozývať sa nebude veď pokiaľ by chcel už by sa ozval ale dákujem❤️

lenkavalova
18. dec 2022

Ale čo ti napísal po rande?

gerrwie_girl
18. dec 2022

@lenkavalova myslím ze to nebolo nič moc keď to nechce napisat

yvanielka
18. dec 2022

@gerrwie_girl tiež len na to čakám či sa vymačkne a konečne napíše že čo napísal 🫢😄

tykat
18. dec 2022

@yvanielka tipujem ze nieco ako "...nemas moju mikinu?"

jarka26011
18. dec 2022

@tykat 😂😂😂😂😂

aandrea9
18. dec 2022

Tak asi podľa jeho názoru to OK nedopadlo 🤷‍♀️

evkakorcek
18. dec 2022

Už sa neozve.

petkazamborska
19. dec 2022

ja tiez si myslim ze ta prva sprava po rande bola len zo slusnosti , ked by mal zaujem pisal by ti ...aj keby mal neviem kolko roboty 2 sekundy na spravu si najde ....ako baby pisali ma rozohratych viac partii, a ty si jedna z nich ....hruza mi to pride ako ked si prezerate pri kupe noveho bytu , cakas ci nepride este lepsi ktory ta chyti za srdce

daasena
19. dec 2022

@emm_i Presne tak, veľmi s vami súhlasím. Keď si dvaja ľudia naozaj sadnú a chcú byť spolu cítia že je "to" proste tam, ani ich nenapadne hrať sa nejake hry, naťahovačky a podobne...

toskanka
19. dec 2022

@evkakorcek Môže sa ozvať. Keď mu nevyjde iné rande. Muži toto bežne robia.

janno31
19. dec 2022

A čo ak proste iba išiel chlastať s kamošmi a nechce aby si ho videla v takom stave 🤷 nikde nieje napísané že sa chlap musí ozvať prvý a hneď po rande. Ako 30 ročný už môže vedieť že ak ženu bude bombardovať a furt jej písať ako zaľúbený chlapček môže skončiť vo friend zone.. netlač na pílu

elam1234
19. dec 2022

Tak môj už priateľ má 36 😂 a tiež mi po rande napisal a potom už nie,lebo sa bál až ma neotravuje 😂😂😂 plus on je dosť workoholik 😂 práca ho napĺňa a bavi. Raz ma z ničoho nič prepadol v nedeľu ráno , keď som bola ešte v pyžame , tiež ti bolo o pár týždňov neskôr 🙂 a tak nejak sme sa začali pomaly stretávať , nikdy sme si nejak extra nepísali

wiktoriamka
19. dec 2022

Ahojky ...tak ozval sa?? Ty máš 30,on tiež takze by nebolo cudne ak by ste mali na prvom rande aj sex...ak to bolo tak tak mozno to bral len ako sex stretko. ( tym ta nejdem urážať ) ja po 6r vztahu som mala zopár takých stretiek,ale vedela som do coho idem a ze z toho vztah nebude. Ten muz to tiez tak bral. Ozval sa este v ten deň / večer ,no potom uz nie...iba ak mal opäť chut na take stretko...ja som sa mu neozyvala,nepchala do zadku... Muži tak ako v davnej dobe tak aj teraz chcu dobíjať ženu nie mat ju na podnose s ceresnickami. Takze je naozaj vela faktorov .. Zazila som aj take,ze v piatok isiel so mnou na rande,v sobotu s inou a vtedy sa neozval celú sobotu a podla toho ktorá mu viac pasovala tej sa ozval...takze hlavne sa ty jemu neozývaj..neposob na neho zufalo..a ked je trulo ktorého treba do niecoho tlačiť tak kasli na neho... Váž si samu seba a uvedom si svoju hodnotu...💗

tatisna
19. dec 2022

Moja, "akademicky" týždeň je ešte OK, potom asi nemá záujem. Takže ak si mala rande 16.12. +7 je 23.12. ak dovtedy nič tak to nechaj plávať...a ináč ak pracuje, je možné že fakt nestíha. Sú povolania kde je pred Vianocami horor v práci...človek nestíha áni na WC...

autor
19. dec 2022

@wiktoriamka ????? ja som s nim žiaden sex nemala. Ty vole skoro mi oči vypadli 😂😂😂 toto je sila.

lenocka8894
19. dec 2022

A mozno tam bol ten problem 😅😅

autor
19. dec 2022

@lenocka8894 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

slniecko66
19. dec 2022

Ja by som to asi nevydrzala a napisala mu uz 😂

lenocka8894
19. dec 2022

Ale myslim to vazne 😅 pred rokmi som tiez mala rande a bolo nam super len chalan sa uz neozval..tak mi to nedalo na druhy den som mu napisala ze preco sa neozval a mi napisal ze on hladal len sex ale ze videl ze ja mam zaujem len o vtah..ostala som v soku lebo nic tomu nenasvedcovalo 💁‍♂️ ale aspon bol uprmny a nenamotaval 🤗

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3