icon

Počet bývalých partnerov

slniecko247
15. apr 2023

Ahojte. Poprosila by som úprimne poradiť v situácii v ktorej sa nachádzam. Mám 26 rokov a 4 roky mám priateľa, ktorý mal tento rok 30. V auguste mame naplánovanú svadbu. Náš vzťah bol od začiatku krásny dokonalý, všetci nám závideli ako nám to funguje, proste láska ako z filmu. Obaja sme sa dohodli, že chceme o sebe vedieť všetko a nemať tajnosti. Viem že niektoré pary neriešia koľko partnerov mal človek pred tým, ale my sme to podotýkam !!na podnet!! môjho priateľa chceli vedieť obaja. Ja som mala v živote 3 mužov. Nikdy som nemala sex na jednu noc. S jedným človekom som ale oficiálne nechodila, nakoniec po polročnom spoznávaní mi povedal že viac nechce. To som povedala hneď aj priateľovi a veľmi ma vtedy urazil, že som lacná lebo som sa len tak nechala využiť na sex bez lásky. Priateľ mi povedal o svojich partnerkch to iste, myslím že jeho cislo bolo 4-5. Verila som mu všetko. Po čase som začala ale počúvať od rôznych ľudí, ze ten tvoj sa vyspal s tou aj tou. Vždy som sa ho na to spýtala skôr ako som tomu verila. Povedal mi do oči ze to tak nie je a ze mi neklame. Verila som zakaždým. Takto sme fungovali si rok. Ale ja som stále dostávala nové podnety z okolia a začala som cítiť že to asi nie je náhodou, a že mi cely čas klame. Tie jeho bývalé mi to aj niektoré potvrdili, že s nimi spával. Bývame v malom meste, kde každý každého pozná aspoň z videnia atď… Jedna je aj moja kamarátka, o čom som vôbec doteraz netušila. K dnešnému dňu sme sa dopracovali k tomu, ze tých žien v posteli mal okolo 50. Mal dva vážne vzťahy a každú priateľku viackrát podviedol. Som z tohoto zistenia s prepáčením ,,v riti”. Viem, že to je minulosť, ktorá sa ma netýka a nemá so mnou nič spoločné. Napriek tomu ma to veľmi ťaží a bolí. Neviem ako niekto mohol takto žiť a ako mi mohol cely čas klamať. Že sa nebál chorôb, atď… že raz bude mat deti a budú počúvať aký bol ich otec kurevnik. Viem že to bolo pred nami, a že teraz môže byt iný, ale je on iný keď mi stále klame? Máme sa brať a ja neviem čo mám robiť. Bojím sa že ma raz tiež podvedie ak s ním zostanem, že sex je pre neho niečo čo môže mať s každou. Tie jeho partnerky boli rôzne, niektoré aj skoro o 20 rokov staršie. Má aj dobré vlastnosti, je pozorný, snaží sa vo vzťahu, myslím si, že doteraz ma nepodviedol. Ale vzhľadom na tú jeho minulosť a vzhľadom na to, že mi celý vzťah klame do očí mu neverím nič. Bijú sa vo mňe dva názory. Jeden je že to je minulosť a nemám to riešiť, ze ma možno musel stretnúť aby som mu ukázala iný život a hodnoty. A druhý je že to je klamár, ktorý si našiel konečne normálnu ženu a nie nejakú štetku, má pri mne istotu že ho nepodvediem, lebo on žije vo svete ze idem po ulici a pretiahnem aj starú susedu, a je to normálne… Mal byť úprimný a ak sa chcel zmeniť, tak mi to mal povedať hneď a nemal mi celý čas klamať. Čo by ste mi poradili?

katkazocele
15. apr 2023

@sickynickyobsadene ten už je niekoľko krát podviedol, podľa jej opisu aký charakter má😵

54tinka54
15. apr 2023

@slniecko247 takže váš dokonalý vzťah ktorý vám každý závidel bol len naoko 😀 ty si sa nikdy do toho na 100% neponorila a bola si vždy v strehu.
Ako si chceš takého človeka vziať?

kaculda2
15. apr 2023

@slniecko247 človek hľadá až kým nenájde to čo potrebuje. Tak to bolo u mňa, spôsob života, každému vyhovuje niečo iné. Každý žije podľa svojho presvedčenia. Ja na tom nevidím nič zle keď mladý, slobodný človek sa hľadá. Mojím spôsobom života som nikomu neublížila. A aj vďaka tomu som zistila čo v živote je dôležité, že láska, rodina, deti je to čo som hľadala. Preto ti hovorím, že radšej sa zameraj na dôvody prečo podvádzal a klamal než na to koľko žien mal v posteli..to nehrá žiadnu rolu, pokial nemieni pokračovať naďalej vo svojom " životnom štýle"

slniecko247
autor
15. apr 2023

@joesvk to určite aj urobím. Len neviem či tomu ešte dávať šance, lebo ich bolo dosť. Napriek tomu mi je ľúto že takto žije a nechcem aby tak žil opäť znovu, aj keby od neho odídem a keby mal inú novú priateľku. Prajem mu všetko len to najlepšie. Lebo keď ľúbiš tak nechceš iba vlastniť…

kristinka92
15. apr 2023

@slniecko247 to je všetko pekne čo píšeš a bodaj by to bola pravda zelam ti to…ale ako žena ktorá to vidí objektívne ti v dobrom poradím že svadbu odlož… a s detmi by som tiež pockala… osobne neverím na dristy ako sa človek zo dňa na deň zmení (pokial sa mu niečo veľmi zasadne v živote nestane, ako riadna facka od života). vyzeráš ako dievča s dobrým úmyslom a srdcom, bola by ta skoda aby si zle dopadla

slniecko247
autor
15. apr 2023

@kaculda2 áno to dáva logiku. Ale tak vidíš, ty si žila tak, lebo si si chcela užiť voľnost a niečo vyskúšať. On ale žil tak, že skúšal piate cez deviate, krížom krážom , jednu zavadzal a namotal a s tromi ďalšími sa zatiaľ popri nej vyspal. Vieš, toto nie je zdravé zmýšľanie. A dôvod prečo toto robil? To asi nikdy nezistim. On mi na to nevedel odpovedať. Povie mi ze preto lebo bol hlupák a debil. To je všetko

sheila121
Odpoveď bola odstránená
slniecko247
autor
15. apr 2023

@54tinka54 bohužiaľ bola som, pretože ak ti hovorí niečo ženská intuícia, tak ma pochopíš…. Netvrdím ze som zjedla všetku múdrosť sveta, ale som inteligentná dosť na to, aby som pochopila keď ma niekto klame. Proste to vieš a vycitis. Čo je na tom zle? Som rada ze som mala tuto opatrnosť v sebe vštepenú od začiatku vzťahu, lebo teraz by na toto mohli doplácať naše deti… áno máš pravdu ze keď neverím tak ako si ho chcem zobrať?! To ani momentálne nechcem. Len neviem či to mám celé už nechať tak alebo mu mám skúsiť rste dať šancu aby sa zmenil. A k tejto zmene ešte poviem toľko, ze každý keď je na hranici priepasti vám naslubuje všetko možné aj nemožné. Aj on mne teraz. Teraz keb mu poviem aj z okna vyskočí. Ale to o tom nemá byt. Mal by sa chcieť zmeniť na stalo nie iba keď mu horí za pätami.

joesvk
15. apr 2023

@slniecko247 Či mu dáš šancu je na tebe. Ale už by "som nebola krok pred ním". Toto to normálneho vzťahu nepatrí.
Nehovorila by som toľko o pochybnostiach, lebo ak sa zmenil,zbytočne ho tým zraňuješ.A ak sa,nezmenil ,tak len bude lepšie skrývať možné "stopy"

slniecko247
autor
15. apr 2023

@joesvk máš pravdu, že by vzťah by mal byť o tom ,,všetko alebo nič”… take obzeranie sa okolo a čo ak čo keď ma ničilo a zničilo. Ale doviedlo k pravde… no po tomto všetkom začať s týmto istým človekom odznova, a s istotou, to sa dá podľa vás vôbec? Ako to mám urobiť?

lucka_ke
15. apr 2023

nikdy som nemala takúto situáciu ako píšeš, že zázrak ako z filmu, dokonalé súznenie... vždy som bola opatrná a partnera som dlho spoznávala kým som si ho pustila k telu a nebolo ich veľa, čiže toto neviem posúdiť aký to môže byť pocit... ale našla som si k sebe dobrého partnera (nie je dokonalý, ale to ani ja) - pre mňa by klamstvo v základných veciach bola stopka, určite by som neplánovala život s niekým, kto mi klame, lebo dôvera a opora je pre mňa základ

laurita285
15. apr 2023

zdrhaj a čím skôr... teraz nechceš zdrhnúť lebo si hovoríš že je to trápne lebo máte už pred svadbou 😀

ale aj tak nakoniec odídeš lebo mladý pán bude chodiť na prietrty ďalej a to len bude trapas 😎

slniecko247
autor
15. apr 2023

@laurita285 nie je mi trápne pred svadbou dať pauzu alebo stopku. Určite svadba tento tok nebude. Nech sa smejú všetci, je mi to jedno. Je to moj život, nie ich.

riesska123
15. apr 2023

@slniecko247 neviem presne číslo ale určite sa to pohybuje v tých číslach ako u teba. viem že chodil takto každý jeden víkend “loviť”. uz sa aj stalo že sme niekde spolu boli v kaviarni kde bola slecna a vravel mi že s tou spal. aj keď nie je to prijemne, ale viem že tie jednorazovky čo mal, zo začiatku vedel mená a niečo o nich, ale potom keď spával s niekym nevedel skoro ani meno, nevedel nič o tej osobe a nikdy o nich už ani nepočul. proste neriešil a užíval si. teraz vztah s ním je úžasný napriek tomu čo robil. podľa mna taká minulosť sa dá prekusnut. ale rozdiel medzi mnou a tebou je, že ten tvoj s tými ženami chodil (tak som to pochopila z toho co si písala) a počas tých vzťahov aj podvádzal. jak keby u neho je to normálka. okrem toho ani si to neprizná. a keď vravis, že ste si rozumeli smejete sa doplnate sa a vyzerá ako ten “pravý” ja by som na tvojom mieste riesila to klamanie. jediný rozumný dovod ze prečo klamal je ten, ze to berie ako minulosť a nechce sa k tomu priznať jak keby to on ani nebol. priznám sa teraz, ja som v minulom vzťahu tiež klamala a mala s niekym niečo niečo aj keď sex to nebol. a v živote sa k tomu nepriznam. ale odstupom času som si uvedomila ze to normálne nebolo a ze to nespravím znova.
ale nepriznam si to ako tvoj priateľ. tvoj priateľ to možno berie rovnako. ale u neho sa jedná o podvádzaní a o klamaní vo viacerých vzťahov… možno ze vážne taky už nie je a uvedomil si ze chce mat fungujúci vztah. a preto to tají, lebo chce “zabudnúť” na to aký bol a žiť v prítomnosti. ale keď už si sa ho na to pýtala viackrát a on klame, neviem jak by som to riesila…možno sa nejak fakt úprimne porozprávať a vysvetlit si prečo robil co robil a co si uvedomil a ako to všetko berie. ale to je na tvojom priateľovi a nie na tebe. možno by som to riesila tak, s tým rozhovorom a zdôraznila mu ze nech je teraz úprimný vo všetkom a pýtala sa ho na to. a keby sa priznal a vysvetlil, tak sa s ním dohodnúť ze si budete vždy úprimný k sebe. ale ak by to takto nebolo a klamal by ti pri tom rozhovore tak by som to ukončila. jedna vec je klamať a neskôr si uvedomiť že keď chcem vztah tak musí byt úprimný a napraviť to a odpustit to v tom vzťahu a jedna vec je že klamať ďalej aj keď ty vieš svoju pravdu. to ti potom vypovie o tom aký je ten clovek keď naďalej chce klamať a nechce napraviť chybu. od takeho človeka potom ruky preč

janulka1802
15. apr 2023

@slniecko247 hm, kolegyňa má manžela, ktorý mal
dvojciferný počet partneriek a ona hlúpa mu verí, že je posledná stanica a viem 100%, že nie je. U mňa by si ani neškrtol taký týpek.

betulinka1
15. apr 2023

@slniecko247 prosim ta mate pekny vztah. Naco to riesis???? Je dôležité ako sa sprava teraz. Proste bol mlady a nemyslim si, ze je to velke cislo na slobodného chalapa 30-tnika. Ok teda 26 rocneho, kedze je s tebou 4 roky. Osobne si myslim, ze ta podvedie nejaky trtko co mal dve zeny, lebo nebude sa vediet vyrovnať s pozornosťou zien. Podstatne je to, ze ako sa k nevere stavia teraz. Tuto temu by som s nim rozoberala a ide tu na MK.

katkazocele
15. apr 2023

@sheila121 nechcem sa ho zastávať ale čo je nepravda na tom čo napísal? : ,,Nie. Ja by som tiež nechcel byť so ženou, ktorá má za sebou toľko sexuálnych partnerov. Nemyslím si, že človek, ktorého morálne hodnoty mu dovoľujú mať takéto "vzťahy", sa dokáže zrazu uspokojiť s jediným partnerom na celý život. Možno to nepríde naňho hneď, možno aj nikdy a naozaj bude vínimkou, ale ja by som tomu teda neveril. Podľa mňa je to príliš veľký morálny rozkol, aby to mohlo fungovať. Ale rozhodnutie je na tebe,,
Veď toto čo napísal, dáva logiku 😕

mikadooo
15. apr 2023

@slniecko247 ja ak by som mala takéto pochybnosti, svadbu by som minimálne posunula, kým si to v sebe nevyriešim. A povedala by som to aj jemu do očí - klamal si ma, zo 4-5 partneriek je zrazu 40-50, neviem to aktuálne spracovať a tváriť sa, že sa nič nedeje. Pred svadbou to potrebujem spracovať. Už ten rok hore dolu ho snáď nezabije. A dôvod na minimálne posun svadby to je riadny.

zuza265
15. apr 2023

@heidy222 suhlasim s tebou🤗

A teda tazko povedat. Mozno ti to nechcel povedat predtym, lebo sa bal reakcie. Cokolvek. Vadi mi jedine, ze teba odsudil, ze si s niekym spala bez vztahu… to jedine by mi vadilo koniec koncov. Ta neferovost a rozdielny meter. Verim tomu, ze bol mlady a mladost pochabost uzival si. Neznamena to ale, ze nedokaze mat normalny vztah bez podvadzania najma ked sa chce prvy krat ozenit. Ale moze to byt kdeco. Museli by sme poznat jeho alebo si ho vypocut

stanulienkat
15. apr 2023

Nemohla by som s takym clovekom byt. Po prve-trtkal kade,tade a ty veris, ze teraz bude trtkat uz len teba, ked bol zvyknuty na stale cerstve maso?🙄🤔 Po druhe-hnusil by sa mi. Ake ma moralne nastavenie? O chorobach ani nehovorim. A stretavat denne baby, ktore pretahoval a mam sa tvarit aka som s nim happy??🙄 Tolko partnerov je na dva cele zivoty vela. Co ma vysukany mozog?

ttonicum
15. apr 2023

Dievca, utekaj od takeho blba. Akoze naco je dobre rozpravat sa o byvalych a kolko ich bolo? Ved je to minulost, na ktorej nic nezmenis.
Uraza ta, zhadzuje, klame. Ano, nazaciatku ta obletoval, pekne recicky, potreboval ta rychlo ocarit. Tieto typy presne vedia, co potrebujes pocut, preto ti to prislo, ze ako ti velmi rozumie. Bohuzial ja som takeho manipulatora poznala na vlastnej kozi a doteraz sa z toho spamatavam. Najprv medove motuzy a potom totalne peklo, z ktoreho som ja nevedela vystupit a trvalo to niekolko mesiacov, kym som sa ho zbavila. Naskriepil mi vztahy s okolim, sebavedomie, urazal ma, lebo nechcel si priznat svoje zlyhania. Citila som sa hrozne. Utekaj od cloveka, ktory ta zhadzuje, uraza a nici ti obraz o seba samej. Mne ho takto nastrbil a vycitam si to, ze som vobec nieco take dopustila.

dadis
15. apr 2023

@slniecko247 Na jeho podnet, ste mali byt k sebe uprimni, ze kolko ste mali partnerov a on ti klamal..nuz toto jedine by mi stacilo.. mne by nevadilo, ak mal aj 50 frajeriek (mna tato informacia nikdy nezaujimala) - ale to, ze od teba pod ruskom uprimnosti taha informacie a on sam ti klame. Sam by so zenou, co by mala 50 partnerov nechodil, lebo vie, ze ako ty nie si pre neho posledna, tak ani pre taku zenu by on nebol posledny. Preto mu na tom tak zalezi, lebo sam sebe neveri, ze ti bude verny. Ak by sa nic nepytal, nic nemoralizoval - tak ok - minulost je za vami, teraz budujete vlastnu buducnost. On vsak neveri, ze jeho zivot je minulostou, ze dokaze byt vernym partnerom. A preto su takyto partneri aj najziarlivejsi..

matkahelka
15. apr 2023

@slniecko247 ja som raz citala rozhovor s jozom vajdo, ktory mal tiez kvantum zien. sam priznal, ze nevie, kolko sa mu ich prehnalo cez postel, lebo po 100 to prestal ratat. a on sa vyjadril, ze je to ako droga, to striedanie zien, ze chvilu ti moze stacit jedna, ale fakt len chvilu, lebo v predstavach mas, ze ina to robi inak a ty to chces skusit inak.

joesvk
15. apr 2023

No,tiež mi pripadá, že si ťa vybral nie preto,že chce,aby mu niekto ukazoval hodnoty, ale preto, že nechce takú, čo by ho podvádzala.A pravdepodobne má bohaté skúsenosti s tým, ako sa správať k žene/inak by toľko do postele nedostal/,takže aj tebe hovorí, či chceš počuť.

ttonicum
15. apr 2023

@matkahelka Vajda aj trepal, ze bez neho by Belohorcova nebola ucitelkou sexu 😵‍💫. Akoze on ma asi dost problemy so sebavedomim, ked ma furt potrebu rozoberat kolko zien mal a podobne hovadiny...

matkahelka
15. apr 2023

@ttonicum tak zas o nom bolo zname, ze bol k*urevnik, ved neraz to spomenuli ini jeho kolegovia. a preto sa s nim prva zena aj rozviedla, co aj priznala. jeho dcera v smotanke raz na plnu hubu povedala, ze otcovi bolo jedno, aka farba vlasov, velkost prs, vek a neviem, co vsetko tam vymenovala, ale ze to proste striedal.

liljana
15. apr 2023

No nic, tak chod hladat takeho, co mal iba 2 partnerky a tam najdes zase kopec inych problemov. Toto sa riesi pred chodenim a nie po 4 rokoch pred svadbou. Nepovedal to preto, lebo nikto to nepocuva s radostou, aku mal ten druhy burlivu mladost. Aspon mas istotu, ze je vybureny. Na rozchod treba silnejsie dovody. Toto zavazi v jeho neprospech, ked sa budes raz rozhodovat nad rozchodom, ak pride nejaky problem.

joesvk
15. apr 2023

@liljana Lenže prečo moralizoval a odsudzoval autorku,že mala sex bez vzťahu?
Myslím, že všade sú nejaké problémy, ale tiež by som svoju dcéru varovala,kebyže sa hrnie do svadby s takým chlapom.

20erika07
15. apr 2023

@slniecko247 myslim si , ze zbytočne budes cakat dalsi rok so svadbou a to kvoli tomu, ze verit na 100% mu uz nikdy nebudeš. Asi je dobrý v namotavani, aj pocet zien tomu nasvedcuje a pises ,ze uz si mu dala viackrat šancu, asi to take dokonalé nie je. Plus sa mu musis hrabat v mobile aby si potvrdila/vyvratila svoje pochybnosti. To uz nie je zdravy vztah. Pri najmensej pochybnosti budes stale skumat, pátrať atd.
Osobne poznam mnoho chlapov, vzornych manzelov, ich manzelky vidia doma len starostliveho ,milujuceho manzela a partnera ale ako sa ten chlap chová ked je bez manželky, no velakrat mi prislo na grcanie.
Raz som mala jedneho, ktory bol predtým asi taky kurevnik ako tvoj, konecne ziskal zenu ,ktoru chcel od mlada, konecne im ten vztah vysiel, on sa rozviedol a ziju spolu, clovek by povedal, ze konecne uz bude zit usporiadane a bude spokojny kedze po tom tuzil, ale opak bol pravdou. Podvadza aj tu svoju vyvolenu o dušu . Samozrejme ona o tom nevie, aj napriek tomu ze vie aky bol, veri mu....

slniecko247
autor
15. apr 2023

@liljana ja nie som naivná že nájdem človeka , ktorý ma 30 a bude panic. Ja to ani nechcem. Ako som písala je to minulosť ktorú ON chcel aby sme si povedali. Ja som povedala pravdu, on klamal. Tak prosím nerobte tu zo mna nejakú blbku. Mohol mi hneď povedať, že mal zle obdobie a nechce ho viac preberať, že sa správal zle a nikdy sa tam už nechce vrátiť. A pre pokoj vzťahu si take veci nebudeme radšej hovoriť.