Podľa čoho si muž vyberá ženu?
Ahojte. Napíšem sem jeden príbeh. Taký malý projekt ktorý sa dial v priebehu rokov, veková hranica všetkých zúčastnených okolo 30 rokov.
Muž a dve ženy. Žena Z1 a Z2.
Muž - vysoko vzdelaný, inteligentý, stredný manažér, zabezpečený, dobre vyzerajúci.
Žena Z1 - veľmi vysoko vzdelaná, inteligentná, prirodzene pekná, bez sklonov predvádzať sa. Skôr pokojná. Stretávali sa vyše rokov bez výsledku vzťahu.
Do toho sa objavila žena Z2. Priemerné vzdelanie, priemerná inteligencia, bežná korporátna pozícia, dramatická až hysterická povaha, prirodzene pekná ale s potrebou byť stredobod vesmíru.
Muž si za partnerku vybral Z2. Z1 ostala veľmi dobrá kamarátka.
Otázky znejú. Prečo si muž vybral Z2 a prečo Z1 stále potrebuje v jeho živote ako kamarátku?
Pýtam sa na mužskú logiku.
@anonym_autor tak máš odpoveď, Z1 je nemastná-neslaná, bez drajvu a bez šťavy.
@anonym_2639eb beriem tuto odpoved, len nechapem preco prave na zaklade tohto komentara 🤣 o com to svedci?
@anonym_autor zaujímavé nové informácie 😆
A čo keď je divný ten muž.
Nevie sa dám rozhodnúť
@terezka1947 to prichadza do uvahy a tu mam chut byt velmi neprijemna v kratkom case a zaroven sa mi nechce.
@terezka1947 to prichadza do uvahy a tu mam chut byt velmi neprijemna v kratkom case a zaroven sa mi nechce.
@anonym_autor tak potom ste obe divné a tomu "pánovi" to vyhovuje
@anonym_2639eb beriem tuto odpoved, len nechapem preco prave na zaklade tohto komentara 🤣 o com to svedci?
@anonym_autor o čom to svedčí? Neviem, ale asi o tom, že máš byť aj naďalej autentická a prirodzená, a šedé inteligentné vzdelané myši nech hľadajú ďalej.
Keď ho omrzí ten adrenalín a histerické správanie, nastúpi chuť po pokoji a kľude, čiže Z1.
@anonym_30ba99 nechcem rozoberat ktora zena som ja lebo to moze ovplyvnit odpovede. Teda ak sa so Z1 nudi, preco si ju nechal ako kamaratku a je s nou v pravidelnom kontakte?
@anonym_autor no lebo
- vie ze sa jej paci a potrebuje si pomastit ego
- nevie ze sa jej paci a je to len zo zvyku ked sa tolko stretavali
PS: Z1 už po nejakom čase (nie po rokoch) malo byť jasné že z toho nič nebude, ak ju ani nepretiahol tak ho nijako nevzrušuje. Žena si tiež radšej vyberie toho kto ju priťahuje ako dlhorocneho kamarata kde nie je z jej strany chemia.
@anonym_autor tak potom ste obe divné a tomu "pánovi" to vyhovuje
@terezka1947 tak osobne som tomu davala cas na nejake pretrhnutie vazby. Lebo ja som tiez este dlhsi cas komunikovala so svojim ex nakolko sme riesili majetok, ale isli sme aj na kavu tak priatelsky…no po case sa to prirodzene vytratilo.
Keď ho omrzí ten adrenalín a histerické správanie, nastúpi chuť po pokoji a kľude, čiže Z1.
@anonym_69dcb5 to skôr Z3
@anonym_69dcb5 hystericke…sa pise s y
@anonym_autor prečo je niekoho obľúbená farba modrá a prečo niekoho zelená?
Proste rozličných ľudí priťahujú rozličné veci.
je dost mozne ze ani pri Z2 sa nebude moct casom rozhybat a pride Z3...... mozno ani vztahy s pokracovanim nechce len pocit ze je ziadany
je dost mozne ze ani pri Z2 sa nebude moct casom rozhybat a pride Z3...... mozno ani vztahy s pokracovanim nechce len pocit ze je ziadany
@anonym_1e8622 ale rozhybal sa. Praveze ako partner ma u mna 100 bodov. Ja mu vlastne nemam ani co vytknut. Len toto ma sere vies. Ako sa vravi, nemala baba problem, urobila si. Asi.
@anonym_autor sa spýtaj toho muža, prečo sa to pýtaš nás? Každý predsa preferuje niečo iné, jednému imponuje taká, ktorá iného odrádza
@anonym_1e8622 ale rozhybal sa. Praveze ako partner ma u mna 100 bodov. Ja mu vlastne nemam ani co vytknut. Len toto ma sere vies. Ako sa vravi, nemala baba problem, urobila si. Asi.
@anonym_autor No ktovie co je za tym, mozno ju ma rad ale pre nieco s nou nechce zit a nevie sa jej ani vzdat. Tiez mam kamosku co takto zije jej manzel, ma kamaratku, butlavu vrbu a za manzelku si vzal niekoho ineho, ale stale viac sa zdoveruje nie manzelke. Kamosku berie rokmi technicky a city podla mna ma k tej prvej inak by ju sekol .
Podľa mna nie si ani jedna ani druhá.
Z1 , ak je teda vysoko vzdelaná a inteligentná tak by sa nenechávala ako plán b, bola by na toľko múdra, ze by sa nenechala využívať.
A Z2 niesi tiez, kedze by si sa neopisala ze si hystericka a dramatická.
Cize mi z toho vyplýva. Robíš výskum? Ak ano, tak na zlom mieste. Je tu tak 6% muzov
Podľa mna nie si ani jedna ani druhá.
Z1 , ak je teda vysoko vzdelaná a inteligentná tak by sa nenechávala ako plán b, bola by na toľko múdra, ze by sa nenechala využívať.
A Z2 niesi tiez, kedze by si sa neopisala ze si hystericka a dramatická.
Cize mi z toho vyplýva. Robíš výskum? Ak ano, tak na zlom mieste. Je tu tak 6% muzov
@anonym_c37621 mozno robim vyskum na hodnotenie rozlicnych typov zien inymi zenami na forach. 😊
@anonym_autor ze ako kazdeho bezneho cloveka ta potesilo, ze ta vyzdvihli ponizenim toho druheho.
Robime to stale. A vsetci. Co si budeme.
@anonym_autor Tak potom ju má stále rád a dôvod prečo sa jej nevie,nechce vzdať si necháva len pre seba.Ľútosť to nebude,skôr ego,alebo niečo viac.
@anonym_autor Podla toho co pises, si na Z1 netrufol a Z2 bola asi viac pro-aktivna a tak troska ho tym do toho dostala. Teraz ma Z1 ako zalohu ak by nieco. Alebo ma proste Z2 nieco co ho viac pritahuje. Cele rozuzlenie zalezi od toho ci on posunul vztah s Z2 do dalsej urovne, alebo to bola samotna Z2. Ale podla jej charakteru co si tu vykreslila bola to asi Z2 🙂
@anonym_c37621 mozno robim vyskum na hodnotenie rozlicnych typov zien inymi zenami na forach. 😊
@anonym_autor tak potom to robis zle 🙂
@anonym_autor tak potom to robis zle 🙂
@anonym_c37621 zapisujem si.
@anonym_autor Z1 ju nudna
@anonym_autor rada by som si prečítala mužský opis tých žien 😂. "Vysokovzdelaná" vs. "priemerné vzdelanie", "bez sklonov predvádzať sa" verzus "hysterická". No ktorá z tých dvoch budeš asi ty.... 😂😂😂. Nechápem načo sa vôbec trápiš v tomto "kamarátstve". Povedz mu choď do riti a neobťažuj ma so svojimi problémami, už som si našla iného nabijaka. Možno začne za tebou zrazu šalieť. 🤭. Ona ho rajcuje, ty nie.
@anonym_autor rada by som si prečítala mužský opis tých žien 😂. "Vysokovzdelaná" vs. "priemerné vzdelanie", "bez sklonov predvádzať sa" verzus "hysterická". No ktorá z tých dvoch budeš asi ty.... 😂😂😂. Nechápem načo sa vôbec trápiš v tomto "kamarátstve". Povedz mu choď do riti a neobťažuj ma so svojimi problémami, už som si našla iného nabijaka. Možno začne za tebou zrazu šalieť. 🤭. Ona ho rajcuje, ty nie.
@anonym_b1d567 dobre 🤣
Dakujem za plnokrvnu debatu. Idem si uzivat dovolenku lebo asi sa moc nudim 🤣 čauteeee
Z1 nema hrdost, ze ostava, aj ked si vybral na vztah druhu. Z2 je prilis tolerantna, ked je ok s tym, aby si muz drzal v zivote kamosku, s ktorou spaval. Muz si nechava Z1, aby sa s nou vyspal, ked pridu do vztahu so Z2 problemy.
@anonym_d9110d To ano. Ale nemyslim ze toto je priorita pre vztah. 🤣
@anonym_autor Podla mna obyvajna chemia, sexualna pritazlivost, pocit, ze pri nej moze byt sam sebou... iny muz by uprednostnil z1, kolko ludi, tolko chuti. Musi to tak byt, inak by sa vsetci bili o jedneho jedineho najlepsiieho partnera 😁

@monro tak zas, v mojom svete kamarati spolu nespavaju. Ja som zas v tomto ina na dnesnu dobu. Moj “badykaunt” je 2.
@anonym_autor zaujímavé nové informácie 😆
A čo keď je divný ten muž.
Nevie sa dám rozhodnúť