Podľa čoho si muž vyberá ženu?
Ahojte. Napíšem sem jeden príbeh. Taký malý projekt ktorý sa dial v priebehu rokov, veková hranica všetkých zúčastnených okolo 30 rokov.
Muž a dve ženy. Žena Z1 a Z2.
Muž - vysoko vzdelaný, inteligentý, stredný manažér, zabezpečený, dobre vyzerajúci.
Žena Z1 - veľmi vysoko vzdelaná, inteligentná, prirodzene pekná, bez sklonov predvádzať sa. Skôr pokojná. Stretávali sa vyše rokov bez výsledku vzťahu.
Do toho sa objavila žena Z2. Priemerné vzdelanie, priemerná inteligencia, bežná korporátna pozícia, dramatická až hysterická povaha, prirodzene pekná ale s potrebou byť stredobod vesmíru.
Muž si za partnerku vybral Z2. Z1 ostala veľmi dobrá kamarátka.
Otázky znejú. Prečo si muž vybral Z2 a prečo Z1 stále potrebuje v jeho živote ako kamarátku?
Pýtam sa na mužskú logiku.
@anonym_autor ja myslím , že Z2 mu dala odhryznúť z jablka 😃😊♥️
@anonym_autor ja myslím, že Z2 mu dala odhryznúť z jablka 😊😃♥️
@scorpionflower1 dakujem za tvoj komentar. To dava zmysel, mas uplnu pravdu.
@anonym_autor ja sa tiez obcas cudujem ako sa niektore pary mohli dat dohromady, oni vedia, preco su spolu (a niekedy mozno aj nevedia😀) ale to tretia osoba nevie do hlbky posudit.
Vyberie si tu s väčším kozami...
ja by som si ak by k tomu došlo nevybral takú, čo má veľkosť viac ako C, v neskoršom veku nebudú veľké ovisnuté prsia vyzerať pekne, nikto nemladne
Proste asi mu na tebe nieco vadilo alebo sa s tebou nudil. Pripadne cakal ze ho zbalis ty aj ked si zena, no a zbalila ho ta druha, predbehla ta 🤷
Toto je velmi strucny pribeh a vztahy su zlozite. Navyse my nepizname ani jedneho z vas, tazko hodnotit.
Proste asi mu na tebe nieco vadilo alebo sa s tebou nudil. Pripadne cakal ze ho zbalis ty aj ked si zena, no a zbalila ho ta druha, predbehla ta 🤷
Toto je velmi strucny pribeh a vztahy su zlozite. Navyse my nepizname ani jedneho z vas, tazko hodnotit.
@anonym_83afbd a este ta chemia robi dost vela. Asi si ho nepritahovala fyyzicky ale po urcitej stranke si s tebou rozumie, tak preto ta ma za kamaratku.

@anonym_autor vobec sa to nesnaz pochopit. Napisala si sem strohy profil oboch zien, ktory vnimas ty. Ludi na sebe pritahuju aj uplne malickosti - sposob ako rozpravaju, ako sa smeju, nazory na bezny zivot, schopnost empatie, postavenie v praci s tym nema vela spolocne. Ale pre teb ako spravnu korporatnu zamestnankynu je to evidentne velmi dolezite na akej su pozicii tie zeny. IQ nerovna sa postavenie v praci. Nadpriemerne inteligentnych najdes aj na nizsich poziciach a hlupakov medzi manazermi.
Partnersrvo nie je uctovna suvaha.Jednoducho ho na tej druhej zene cosi pritahuje a na tej prvej ho nieco odpudzuje. Mozno nema rad submisivne sive myši.
Ja mam tiez kolegynu, ma skoro 40, je sama. Najprv som sa cudovala, preco je sama. Pekna, atraktivna blondina, posobi velmi pokojne, rozvazne a inteligentne.
Casom som na to prisla - preco je sama. Je strasne vzatohovacna, ma pocit, ze jej vsetci ublizuju, stale sa tvari ako ju velmi sefka v robote vyuziva (no ano, robi to, ona chce zneuzivat kazdeho, kym jej nepovies nie) a ocakava, ze ju bude kazdy lutovat, lebo sefke nevie nic odmietnut, navyse, nema vobec zmysel pre humor a je to strasne puntickarska byrokratka, ktora nevie nic z papierov preniest do praxe, lebo nema emocnu inteligenciu, ktoru pri nasej profesii treba ako sol. Navyse, uz mala pomer so zenatym chlapom, ktory mal dieta a ten ju nechal.
@scorpionflower1 dakujem za tvoj komentar. To dava zmysel, mas uplnu pravdu.