Podľa čoho si muž vyberá ženu?
Ahojte. Napíšem sem jeden príbeh. Taký malý projekt ktorý sa dial v priebehu rokov, veková hranica všetkých zúčastnených okolo 30 rokov.
Muž a dve ženy. Žena Z1 a Z2.
Muž - vysoko vzdelaný, inteligentý, stredný manažér, zabezpečený, dobre vyzerajúci.
Žena Z1 - veľmi vysoko vzdelaná, inteligentná, prirodzene pekná, bez sklonov predvádzať sa. Skôr pokojná. Stretávali sa vyše rokov bez výsledku vzťahu.
Do toho sa objavila žena Z2. Priemerné vzdelanie, priemerná inteligencia, bežná korporátna pozícia, dramatická až hysterická povaha, prirodzene pekná ale s potrebou byť stredobod vesmíru.
Muž si za partnerku vybral Z2. Z1 ostala veľmi dobrá kamarátka.
Otázky znejú. Prečo si muž vybral Z2 a prečo Z1 stále potrebuje v jeho živote ako kamarátku?
Pýtam sa na mužskú logiku.
@dadis presne tak. prve co ma napadlo. prachobycajna chemia.
ale tema total haluz a autorka tak nejak zvlastna na zaklade odpovedi aj celkoveho prejavu
@pralinka25 co konkretne povazujes za zvlastne?
ale tema total haluz a autorka tak nejak zvlastna na zaklade odpovedi aj celkoveho prejavu
@pralinka25 uprimne, na zaklade mojho “vyskumu” som vyhodnotila tuto diskusiu zvlastne ja. Nakolko kazdy sa priklonil k tomu ze pisatelka musi byt zakonite Z1 nakolko ta bola opisana oku krajsie ako Z2. Spolocnost prvoplanovo neocakava od jedinca sebareflexiu ani docenenie ineho cloveka. To ze je niekto niekoho konkurenciou musi zakonite znamenat ze jeho oponent sa zameria na jeho slabe stranky. A tu sa to potvrdilo.
Dobre ale z1 vieš čo chce?co ked to nebolo ze on ju nechce ale práve ona jeho nechce
Dobre ale z1 vieš čo chce?co ked to nebolo ze on ju nechce ale práve ona jeho nechce
@anonym_ea004a keby som nevedela tieto zakladne fakty, nejdem do diskusie.
@anonym_ea004a keby som nevedela tieto zakladne fakty, nejdem do diskusie.
@anonym_autor takže ho chcela ale on nie
Tak potom o tom to je, že láske nerozkazes🙂
Alebo,ak by som mala vymyslieť dôvod bez citového hľadiska
Tak vybral si niečo,,o čo sa nemusí tak báť,,
Aj takí sú chlapi a kopec
Ak som mimo, prepáč
@anonym_autor takže ho chcela ale on nie
Tak potom o tom to je, že láske nerozkazes🙂
Alebo,ak by som mala vymyslieť dôvod bez citového hľadiska
Tak vybral si niečo,,o čo sa nemusí tak báť,,
Aj takí sú chlapi a kopec
Ak som mimo, prepáč
@anonym_ea004a v pohode, ja som rada za konstruktivny nazor.
@anonym_autor muzi chcu zeny o ktore sa musia aj postarat, nie su uplne samostatne. Ak si mozu vybrat. Silny muz si malokedy vyberie silnú zenu a este s nou aj roky vydrzi zit 😉. Prirodzene maju potrebu chranit. Netreba by moc samostatna, lebo potom sa muz zacne nudit.
Z2 je proste lepšia v posteli. To je pre mužov to hlavné kritérium, podľa ktorého si vyberajú partnerku.
@anonym_476166 pre tých v puberte možno hej.
@anonym_autor muzi chcu zeny o ktore sa musia aj postarat, nie su uplne samostatne. Ak si mozu vybrat. Silny muz si malokedy vyberie silnú zenu a este s nou aj roky vydrzi zit 😉. Prirodzene maju potrebu chranit. Netreba by moc samostatna, lebo potom sa muz zacne nudit.
@betulinka1 tak zas ja som presne ten typ o ktory sa starat netreba. Ale to je vychova. Cele detstvo vtlkane do hlavy ze nemas byt na nikoho odkazana a v zivote sa mi to zas vyplatilo vacsinou takze ak by toto bol pre chlapa problem tak zial…toto by som nechcela ani menit.
@betulinka1 tak zas ja som presne ten typ o ktory sa starat netreba. Ale to je vychova. Cele detstvo vtlkane do hlavy ze nemas byt na nikoho odkazana a v zivote sa mi to zas vyplatilo vacsinou takze ak by toto bol pre chlapa problem tak zial…toto by som nechcela ani menit.
@anonym_autor ako sa k Tebe správa Z1? Chce byť kamoška?
@pralinka25 uprimne, na zaklade mojho “vyskumu” som vyhodnotila tuto diskusiu zvlastne ja. Nakolko kazdy sa priklonil k tomu ze pisatelka musi byt zakonite Z1 nakolko ta bola opisana oku krajsie ako Z2. Spolocnost prvoplanovo neocakava od jedinca sebareflexiu ani docenenie ineho cloveka. To ze je niekto niekoho konkurenciou musi zakonite znamenat ze jeho oponent sa zameria na jeho slabe stranky. A tu sa to potvrdilo.
@anonym_autor vies tento celkovy styl pisania. sposob, obsah, rozpytvavanie niecoho co stejne nejde ovplyvnit. na anonamnom fore pisat tymto stylom mi proste pride uletene. ked tak ja mam rada priamost. toto je mlatenie prazdnej slamy. aspon za mna. nedozvies sa absolutne nic a ak je to zas len nejaky socialny experiment stejne nema ziadnu vypovednu hodnotu. aj ked ty si to nahovaras.
a ina podobnych tem o trojuholnikoch s kamoskami tu je uz mraky. ale kedze kazdy clvoek je iny kazdy vztah je iny nejde na to odpovedat pokial nie su blizsie faktty. ved si daj lupu a popoeraj starsie temy ale v podstate ti to bude rovnako na nic ako odpovede tu.
@anonym_autor muž chce ženu, ktorá je zaujímavá navonok a puta ho niečím silným, čo má v sebe. Pravdepodobne ho lákala tato žena svojim vonkajším vyžarovanim, lebo iba takáto žena by ho vedela sexuálne uspokojiť. Tento muž sa rozhoduje impulzívne a chce to riskovať aj s takouto ženou. Uznáva iné hodnoty a po čase sa môže tejto ženy nabažiť, prídu konflikty, rozdielne povahy, takýto muž si začne všímať iné ženy, tejto podobnej, to ho bude lákať..to je jeho kameň úrazu lebo vždy to u neho dopadne rovnako že bude časom hľadať ďalšiu.
@anonym_autor noooo ale nejde o zavislost na muzovi. Pozor pozor. Nemusis byt odkázaná. Stacia male zmeny. Napriklad si chora, tak ziadne take, ze nerob si so mnou starosti. Neee nech sa stara, navari, nakupi, donesie, odnesie. Nikdy sa neupratuje, ak chlap nie je doma. Radsej sed na zadku a citaj si. Ked pride makat a zapojiť. Lebo potom ma pocit, ze sa to robi same. Treba pri tom achkat ochkat aka si unavena vecer. Ziaden velky nakup sama, ked ide z prace, este nech sa zastavi nieco nakupit, lebo si nestihala a mala si ti toho vela. Nechat sa vozit autom. Pri randeni…. Ziadne, ze pridem sama a tam sa stretneme…neee nech si pre teba pride ako pre kráľovnú…. Super, ze pre mna prides, si lepsi šofér a vecer som radsej, ked ma vezies ty domov. Mohol by si mi pomoct s tymto a s tymto.A milion dalsieho. A chváliť, chváliť, chváliť jeho samozrejme, nie seba.
a inak aj celkovo taka otazkap odla coho si muz vybera zenu. ako fakt? a podla coho zena. kazda co sme tu podla niecoho ineho. rovnako tak muz. kazdy ma svoje kriteria - tie vedome ale aj tie nevedome kedy nieco skratka klikne a nevieme to pomenovat. toto je take rozmyslanie nad nesmrtelnostou chrusta ako keby sme boli vsetci rovnaky a vie na to niekto odpovedat.
@anonym_autor normalne, ta druha je peknejsia a dviha mu ego. Ta prva je ohrozenie, nema jej velmi vo ten muz ponuknut, aspon tak to vidi on. Ta druha ho bude viac zrat, lebo je pre nu niecim velmi dolezity. Takto muzi proste myslia, nie vsetci. Ale v priemere tak myslia, nakolko tie samostatne a velmi inteligentne zeny su pre nich akoby nedosiahnutelne.
@anonym_autor zena dva skor da. Koniec vysetrovania
@anonym_autor tym zo seba robis nestraktivnu pre muzov svojim sposobom
@anonym_30ba99 nechcem rozoberat ktora zena som ja lebo to moze ovplyvnit odpovede. Teda ak sa so Z1 nudi, preco si ju nechal ako kamaratku a je s nou v pravidelnom kontakte?
@anonym_autor s mudrou sa chce kamaratit lebo mu sice nechce rychlo dat ale s mudrou sa moze porozpravat o vsetko. Hlupa cize z2 ma volnu priverivu hladnu. Lahko si ju opanta sex casto a lahko ale nevedia sa rozpravat o tazkych temach. Vrzne si a kludne sa jednotke vyzaluje ako sa s nou nudi lebo iba sex a nic. Cau
po diskusii o získavaní energie jadrovou fúziou by som ani ja nemal chuť na sex 😂
@monro tak zas, v mojom svete kamarati spolu nespavaju. Ja som zas v tomto ina na dnesnu dobu. Moj “badykaunt” je 2.
@anonym_autor kludne mi napis spravu vysvetlim ti moj pohlad. Ak chces.
Ak by si neodpisala tak to este strucne zhrniem. Si Z1 suca na rodinu a budes vediet vychovat deti ktore asi po tebe skoncia tiez s VŠ. Lenze on chce zatial nezavazny sex ktory mu ty nedas on sa chce bavit. Tvoj cas unho este neprisiel
@anonym_autor vies mužská logika je nepochopiteľna. Stačí že jedna je v niečom krajšia napr väčšie kozy a už ju bere. A po skončení vzťahu muž vyplakava že šancu mal dať tej druhej. Muži rozmýšľajú niečím iným
@anonym_autor vybral si Z2 lebo ta mu v sexe dala to co Z1 povazovala za jednoducho nepripustne, ono velakrat to ludia nevedia pochopit ze preco si ten muz vybral prave ju a odpovedou je vzdy sex...
@anonym_autor vies mužská logika je nepochopiteľna. Stačí že jedna je v niečom krajšia napr väčšie kozy a už ju bere. A po skončení vzťahu muž vyplakava že šancu mal dať tej druhej. Muži rozmýšľajú niečím iným
@anonym_2476fe kozy nehraju rolu vobec
Z1 by mohla obom navrhnut trojku
@anonym_autor Z2 ma esprit naboj energiu zivelnost a je krajsia, bud kozy alebo susa. Proste mu z nej stal. To je muzska logika. Z1 je nuda muzi hlavne mladsi do 50 r nechcu nudu.

@anonym_autor Podla mna obyvajna chemia, sexualna pritazlivost, pocit, ze pri nej moze byt sam sebou... iny muz by uprednostnil z1, kolko ludi, tolko chuti. Musi to tak byt, inak by sa vsetci bili o jedneho jedineho najlepsiieho partnera 😁