icon

Podvádza ma môj priateľ?

deniska1999
29. mar 2025

Ahojte kočky chcem sa vám vyspovedať, a opýtať sa či máte niektorá podobnú skúsenosť. Mam priateľa sme spolu 3 roky každý bývame oddelene, ale on kazdy večer chodi ku mne. Ja k nemu nie lebo ma nikdy nezavola ani nezoberie k sebe...bola som u neho asi 5x 😂 no všetko bolo super venoval sa mi mojim záujmom atď...ale posledný rok ma nikam nevezme všade chodi sam zo svojimi kamarátmi dokonca aj na ples šiel bezomňa s kamarátmi...ale nastal bod zlomu spavali sme spolu skoro každý deň a teraz to mame tak raz za mesiac...keď som sa ho opýtala že či sa niečo deje nie ma toho veľa a je unavený....kúpil si nové auto a mňa už má úplne na háku nezavola ako kedysi a vždy príde len večer keď už ideme spať...keď chcem sním riešiť že cítim že sa niečo deje odpíše ma stým že už má toho dosť...som zúfalá čo sa tu deje ...keď sa ja vyberiem von začína mi to vyčítať ale keď on ma nikam nevezme...na sociálnych sieťach sa nesledujeme lebo to nechce...a telefón stráži ako oko v hlave...prídem si už len ako kamarátka nie partnerka...posledne dni ma klamal že je v robote a pritom nebol a taktiež prišiel neskoro večer...nieje deň čo by bol cely somnou zakaždým odíde a príde až večer...chyba mi ľúbim ho ale on už mňa asi nie ...podľa neho som len domyšlavá...o budúcnosti ani nehovorí...viem že veľa žien ma hneď odsúdi že som naivná , ja vas prosím len o rady a hlavne ak je tu niekto kto zažil niečo podobné...

Strana
z2
gejb
29. mar 2025

@deniska1999 podľa mňa podvádza svoju frajerku/ženu s tebou.
Ste spolu 3 roky, bola si u neho 5x. Stavila by som sa o 100€, ze on s niekym žije a teba ma ako bokovku ked si potrebuje oddýchnuť.

betulinka1
29. mar 2025

@deniska1999 za mna je hned divne, ze chodite spolu 3 roky a nežijete spolu. Najdi si normalneho lebo tento to nebude. Uz len vyjadrením, ze si nieco urobi. Toto je veta, kedy treba utekat zo vztahu.

deniska1999
autor
29. mar 2025

@gejb kazdy večer je u mňa...

deniska1999
autor
29. mar 2025

@gejb a keďže som bola u neho videla by som tam ženské veci

tanuuulka
29. mar 2025

ak správne počítam, máš 26. si mladá a zároveň nie až tak, aby si strácala svoj drahocenný čas s niekým, kto ťa "nepustí" do svojho sveta. ved ty mu robíš hotel, na to či je taký muž. utekaj od neho.

januska12323
29. mar 2025

@deniska1999 nechápem, každý večer sa k tebe príde vyspať, sex žiadny, ráno ide k sebe? Prečo? Ty nebývaš sama?

deniska1999
autor
29. mar 2025

@januska12323 práve to chcem vedieť že prečo..

laurinka27
29. mar 2025

Na 100% vypisuje aj inym zenam/stretava sa s inymi. To, ze si tak strazi mobil, klame, neberie ta k sebe domov a nechce, aby ste sa mali na socialnych sietach nebude bez dovodu. Ked zrazu prestal mat zaujem o sex, ktory mal s tebou kazdy den, tak pravdepodobne ho teraz ma inde (ma na to cas, kedze za tebou pride az neskoro vecer). A teba si nechava ako zadne vratka, ked mu ostatne moznosti “zlyhaju”.

maminkadeticiek
29. mar 2025

Neverim ze si taka blba,mozno skor ako sama pises totalne zufala.Ked ti povie ze si nieco spravi tak mu povedz "Dobre"a zi si pekne bez neho.

januska12323
29. mar 2025

@deniska1999 ja sa pýtam teba, keď to tri roky takto máte očividne ste sa tak dohodli, nie? Či ty len čakáš kedy príde aby si ho uložila spať a nevieš prečo?

danica2711
29. mar 2025

@deniska1999 dievča, prečítaj si to po sebe, ako keby to písal niekto cudzí... čo tu chceš poradiť? Všetko je jasné. Váš vzťah už neexistuje, ani len v tej podivnej forme ako doteraz. Nepýtaj sa, prečo, to je jedno, utekaj, a rýchlo

lenuska215215
29. mar 2025

chlapec sa s tebou hrá - neberie ťa žiaľ vážne . Maj trošku sebaúcty a opustí ho . Bude ti ľahšie 🙂 Blbe komenty od žien ktoré vedia len súdiť pri tom majú doma ešte horších chlapov si nevšímaj 🙂

janickacrazy
29. mar 2025

@deniska1999 on sa s tebou nerozide, lebo má rozrobenu nejakú inú a keby to s ňou náhodou nevyšlo, tak sa pekne vráti k tebe akoby sa nič nestalo. Daj mu zbohom.

moonlight1210
29. mar 2025

@deniska1999 “prečo to neskonči? Ma voľnú cestu povedala som že ja s nikým nasilu nebudem a že ak chce viac chodiť nemusí”

Ale vsak mu nedavaj na vyber.
Urob si jasno, co ty chces a to ries.

Takto mu hovoris - rozculuje ma to, citim sa aj ponizena, ale rob si co chces ako doteraz, ja trpezlivo pockam, ako sa ty rozhodnes.

Rozhodni sa ty.

Este to moze znamenat, ze ho napriek vsetkemu nechces stratit. Len chces, aby sa zmenil “naspat na toho, aky kedysi pred tromi rokmi bol”.
Ibaze vidis, ze to nejde. Ale nevladzes vziat na seba risk a rozhodnut sa. Chces vyckavat, ak by nahodou prisla zmena k lepsiemu, aby si sa o nu nepripravila.

Tak prehadzujes rozhodnutie na neho a tajne dufas, ze ak nejde napriek vyzve prec, je tam nadej, ze si stale dolezita.

Ibaze to moze byt uz len cisto pohodlnost zo zvyku a standardu. Az sa on pohne dalej, proste prekroci tvoje telo a pojde dalej. Nezastavia ho ani slzy, ani vycitky, ani ti neodpovie na otazku preco.

taktotedanie
29. mar 2025

@deniska1999 vydierat? S akym psychopatom to zijes?
Normalne by som ho ani do bytu nepustila kokos nema ta za nic vytiera s tebou podlahu ako s takou spinavou handrou a ty s nim este stracas cas?
Preboha preber sa
Nech si ide spat k sebe, zablokovala by som ho vsade a ignorovala ho, nech si robi co chce
Odstrihni sa od toho toxickeho cloveka dievca lebo v zivote velmi velmi zle skoncis

ruzoveokuliare
29. mar 2025

Skúsila by som sa niekedy zastaviť u neho doma počas dňa - predpokladám, že budeš prekvapená koho/ čo tam nájdeš. (to že si tam bola 5krát nič neznamená, pretože ak to bolo naplánované ním, tak mohol byt upratať)
A rovnako, "nesledujeme sa na sociálnych sieťach, lebo on to nechce"? Čo nechce aby si o ňom vedela? Keď som si s mojim mužom začala písať takmer pred 20 rokmi na pokeci (vtedy tam neboli len zúfalci), hneď po zistení, že som si založila účet na fb (vtedy to nebol štandard) mi poslal žiadosť o priateľstvo...

viestta
29. mar 2025

Aj mu veceru uvaris aj pradlo vyperies? Vecer pride, rano odide, sex obcas, spolocne travenie casu nijake, cez vikendy je niekde v priestore a ty doma... No neviem, toto je ako niektore manzelstva...

konicekmodry
29. mar 2025

Niektore zeny tu ziju v omnoho horsich ,,vztahoch,, a suchaju nohami a tu mudruju, ty aspon sa zamyslas a vies,ze spravanie tvojho priatela nieje v poriadku a verím tomu, ze neostanes a nepremrhas si zivot.
Nechce ta, nezalezi mu na tebe, nepritahujes ho, netuzi po tebe ale z nejakeho dovodu si ta este drzi. Mozno tu novu nema este istu atd.Maloktory muz ukonci vztah ked nema nahradu.Mozno len nechce byt ten, co opustil .
Zda sa, ze je to manipulator, teraz ukazal svoju pravu tvar, doteraz ta len motal.Len psychicky chory alebo manipulator sa vyhraza, ze sa zabije, blikali by mi kontrolky.

rozculena
29. mar 2025

každý večer príde k tebe.......ja si to neviem predstaviť,on príde k tebe,navečeria sa,predpokladám,že mu varíš,potom sa osprchuje a ide spať.Ráno si oblečie čisté veci,čo si mu oprala a ide preč??
Má svoje kľúče?Alebo ty mu každý večer otvoríš? Tak neotváraj. Alebo nechaj kľúče vo dverách,aby sa nedostal dnu.
Choď kúpiť novú fabku a vymeň ju.

pralinka25
29. mar 2025

ja len rozmyslam naco ti je takyto clovek?

deniska1999
autor
29. mar 2025

Ženy nechcela som aby ste ma súdili ale dali radu 😊 ale ďakujem rozumným radám veľa ste mi pomohli 😊 a niekedy je lepšie keď sa človek opýta iných strán.

evcagabi
29. mar 2025

Mne sa raz tiez jeden vyhrazal, ze si nieco spravi 😅 tak som ho povzbudila,nech ide na to. Myslis, ze to spravil? Je to 5r a obsmrda na tomto svete furt 😅 to su len take primitivne reci

deniska1999
autor
29. mar 2025

Spravila som to blokla a zamkla , vola vola cez súkromné aj keď je blok...ďakujem ešte raz možno to boli ale to prejde 😔

laurinka27
29. mar 2025

Teraz uz len vydrzat a nepovolit!!!! Urobila si spravnu vec 💕

dancingqueen321
29. mar 2025

@deniska1999 neviem, ci najivna, mne skor pride, ze ty len tancujes ako on piska… ja by som mu normalne povedala, ze napr po 17tej uz nechod, lebo je uz potom neskoro a ja chcem ist skor spat a nebude ta cakat do tej a tej hodiny… podla toho sa zariad… a celkovo, ked ta nikam nevezme, to o com je? Ze si s tebou pride len zasexovat? Aj to len k tebe ani na hotel by sa nezmohol :D

berta100
Autor odpoveď zmazal
mimi2018
30. mar 2025

@deniska1999 musíš na neho zabudnut, už bohužiaľ nie si u neho na prvom mieste.

Strana
z2