icon

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?

Dnes o 11:09

toto je fotka mojej zeny z minulej dovolenky, (poskladama z dvoch realnych fotiek z leta. Povedzte ni. naco zacala chodit do fitka a vyhadzuje tam kopu eur..... Prave sme sa pre to dobre pohadali. vobec to nepotrebuje.

Potrebujem presvedčiť partnerku, že fitko je zbytočné?
Strana
z5
anonym_4eec1c
Dnes o 15:56
@anonym_autor

@anonym_7bdb89 toto ma zaujalo, ale co je Alckom?

@anonym_autor Co by to tak asi mohlo byt...hm..hm...🤔🙄

anonym_e805a7
Dnes o 16:01

Och 🤦‍♀️ 🤮
To je každý komentár priam zbytočný.
1. Príklad toho, že VŠ (a viac) vzdelanie nie je ani náhodou výpoveďou inteligencie človeka.
Vypustil by inteligentný človek čosi také vôbec z úst?
2. Ešteže si jej dovolil záhradu!
3. Píšeš z jej profilu? Vie o tom?
...
Chlape, daj sa dokopy. Aby ste boli šťastní obaja.
Alebo si nájdu inú - bez fitka. Ale ty si určite niečo nájdeš, čo jej budeš zakazovať ...
To sú vzorce. A nič nemajú s tvojou priateľkou

michaela329
Dnes o 17:15

Prezentujes sa tu, ze máš doktorát z prírodných vied a takú základnú vec, že silový tréning je nevyhnutný pre zachovanie svalov a hustoty kostí nevieš? Silový tréning -nie kosenie záhrady a práca okolo domu. Preto buď rád, že sa o seba stará a ťahaj aj Ty cvičiť, nebudeš mať čas rozmýšľať nad kravinami - ak vôbec takúto blbosť môže niekto riešiť verejne,.

kiki68
Dnes o 17:17

@anonym_autor neviem ci tu len trollis zenske, ale fitko je pre zeny aj na to, aby sa v 40tke nezacali pocuravat a mat problemy z ubytku svalstva. Priroda je v tomto k zenam velmi kruta a mysliet si, ze ved vyzeram dobre je blbost

lindusss2016
Dnes o 17:57
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor napr.na to, aby mala funkcne a zdrave telo. Kazdy by mal cvicit a kto si mysli, ze mu to netreba, tak casto konci po 40ke ako invalid. Ja nerozumiem ludom, ktori sa o svoje telo nestaraju a necvicia a radsej su neohrabani, nemozni vykonat nejaky pohyb, vsetko ich boli, tak potom nikam nechodia a sedia doma. Co je to za zivot? Nech mi to uz niekto vysvetli 🤷

lindusss2016
Dnes o 18:02
@anonym_autor

@anonym_5c1264 zle to chapes, nejedna sa o zakazovanie, ale nevidenie logiky v tej cinnosti .

@anonym_autor pane boze, ja naozaj dufam, ze ty nie si realny 🙈 aku logiku ty v tom potrebujes vidiet? Ved tam chodi asi preto, ze ju to bavi. Niekto chodi do krcmy, niekto do fitka. Niekto sleduje futbal v tv, niekto si ho ide zahrat s kamosmi. Niekto hra sach, niekto na gitare. Ty nemozes vo vsetkom najst logiku, prečo to ludia robia. Jednoducho kazdeho bavi nieco ine. Skus nam napisat, co bavi teba a aku logiku v tom mame vidiet my.
BTW ale zrovna co sa cvicenia tyka, to proste logiku ma uplne jednoduchu. Pre zdravy zivot a zdrave telo je cvicenie nevyhnutne. Tu je tvoja logika.

zanka777
Dnes o 18:12
@anonym_autor

@anonym_864ed9 pustal by si krasnu zenu do fitka ked to nepotrebuje? Ked je tam kopa uchylov co jej cumia na zadok? Kedze ho ma velmi pekny.

@anonym_autor ty si ale iný zúfalec bez sebaúcty a seba hodnoty..... Normálne ťa ide poraziť že tvoja žena si chce spevniť postavu možno niektoré partie aby mala svalnatejsie a ty vidíš len to že na ňu budú cumiet uchylaci?nechápem kde berieš to že do fitka chodia uchylaci.... To je úplne choré všetky tvoje názory..... Ty sa fakt daj liečiť .... Čo čakáš ??!že tvoja žena bude len tebe pri riti sedieť a makať v záhrade aby mala peknú postavu???lebo ty si chorý ziarlivec?

oskvarka
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@mmonika sme spolu 21 rokov, obaja vyzerame cca rovnako cely cas.

@anonym_autor tak ak je po 40 alebo sa jej blíži 40 tak je fain trochu si urobiť zvyky mozno potrebuje len trochu zmenu a vypadnúť so stereotypu ...nehladaj čo nie ale čo áno...návrhmi jej niečo iné spoločne ak ty s ňou do fitka chodiť nechceš.. 🤔

anonym_f54b45
Dnes o 18:42
@anonym_autor

@mmonika sme spolu 21 rokov, obaja vyzerame cca rovnako cely cas.

@anonym_autor nemyslíš vážne toto čo píšeš. Ako trénerka ti viem tu vypísať benefity cvičenia kopu ale skús pohľadať o com vlastne chodenie do fitka okrem ofukovanie- čo sa podľa tebe tam len deje, vlastne je. Nechápem týchto mužov, aj ženy zvyknú takto žiarliť ale ty jej to chceš zákazat? Predpokladám, že máte po 40tke? Najdôležitejší vek na silový tréning, zlepšenie kardiovaskulárnej funkcie, zlepšenie kondície, maximálnej kapacity pľúc, podpora denzity kosti, prevencia osteoporóze, silový tréning výrazne pomáha pri menopauze a v obdobi perimenopauzy! Toto nie ke len o chudnutí trošku rozmýšľaj. Nech tam pekne chodí, najlepšia vec, čo môže robiť. Ty nemusíš teba nenúti nikto. Možno si tam nájde dobrú partiu kamosov. A ver veľké percento ľudí chodí do fitka cvičiť. Idú domovo hotovo. Našťastie takéto niečo nemám doma, ale športovo založeného muža, spoznali sme sa práve vo fitku inak. Úprimne nemám dôvod žiarliť, že idw a sú tam iné ženy. Akože čo teraz? Vracia sa domov ku mne predsa. Ja som od rana do večera bola v prácu medzi samými mužmi vlastne a ešte aj v leginach 🫣

anonym_f67122
Dnes o 19:00

inak socha ai ma vycvicene ramena chrbat, brucho aj zadok, cize bud kecas a vymyslas si,alebo zena uz chodi pekne dlho do posilky

anonym_5450ca
Dnes o 19:24
@anonym_autor

@mmonika byvame na dedine, takej tej beznej so zahradou sadenim, a naviac ma pracu pri ktorej je 99% casu na nohach. naco jej je fitko

@anonym_autor Ty čo mas za problém? Najskôr asi si sebou, keď jej potrebuješ hovoriť do takých vecí. Sa starajú o svoje záľuby nie o jej, zakomplexovanec

oskvarka
Dnes o 19:29

Apropo prosíme si aj tvoju "sochu" to by bolo fernked si ju tu už tak vycapil...mňa by kleplo keby to zistím aj keď teda ja nie som úplne najforemnejsia...takže aj za to ale aj keby tak byť vystavená na nete by som fakt nechcela

anonym_769e08
Dnes o 20:23

@anonym_autor Na tých fotkách stojí na piedestáli...to prečo?

beronsche
Dnes o 21:27
@oskvarka

Apropo prosíme si aj tvoju "sochu" to by bolo fernked si ju tu už tak vycapil...mňa by kleplo keby to zistím aj keď teda ja nie som úplne najforemnejsia...takže aj za to ale aj keby tak byť vystavená na nete by som fakt nechcela

@oskvarka súhlasím!
Milý autor, môže sem pridaj aj svoju sochu.

anonym_fb77db
Dnes o 22:05

Nechaj ju na pokoji . Nechaj jej ,jej sen , jej čas samu na seba . Možno sa len udržiava. Drží sa v kondícii všeobecne je to jedno. Takže ak ti vadí že chodi sama tak sa k nej pridaj a nepindaj

anonym_72246f
Dnes o 22:06

@anonym_autor otázku si mal položiť inak a to tak (ako z teba cítiť,že si v neistote,žiarlíš,máš pochybnosti)či sa máš obávať,keď zrazu žena chodí do fitka.....Je tu mnoho tém,kde naopak ženy píšu,že muž je zrazu iný,po "sto rokoch"zrazu chodí do fitka a pod.Tam sa tie ženy podopierajú,že isto má chlap inú,keď zrazu fitko.Tu naopak píšeš ty ako chlap a idú ťa tu zniesť pod čiernu zem.....Pozri,vôbec nemusí o nič ísť,skrátka ľudia sa menia,občas nás nebaví ten denný stereotyp a chceme od života viac.Pre teba môže byť dokonalá,no ona si skrátka povedala,že chce cvičiť,mať čas pre seba,nejde preboha len o chudnutie.Vypne hlavu,je sama so sebou,baví ju to.Možno videla nejaké videá rôznych influ,alebo nejakú susedku s dobrou ritou a si povedala,idem aj ja do toho.Ja som tiež chudá,celý život som žrala jak prasnica všetko ťažké mastné.Šalaty boli za mňa pre bylinožravcov.Taký som mala postoj.Jedného dňa som sa rozhodla,že to chcem skúsiť inak.Inšpirovali ma rôzne ženy,videá a pod.Nepotrebovala som chudnúť,mne skôr šlo o ten zdravotný štýl.Cvičiť,robiť niečo pre seba,zdravo sa stravovať,nebyť stále unavená.Môj muž tiež prvotne reagoval,že ty a šaláty?ty a cvičenie?veď si krásna,štíhla....Mne ale naozaj nešlo o to,baliť iných a pod.Skrátka život,aj keď sa hovorí,že je krátky,je dlhý a treba stále niečo robiť,inak upadneme do stereotipu....K tomu tvojmu,že ju tam očumujú iný,na tom by som popracovala.Toto už je fakt chorobné.Aj keby na ňu čumeli,čumieť môžu aj v práci,na ulici a pod.Hádam nebudeš striehnuť na každého,kto sa pozrie na tvoju ženu.A pozerajú vôbec?alebo je to v tvojej hlave?ty sa nikdy neobzrieš za inou ženskou?pozeráme aj na filmy a nežijeme ich.Popracuj na svojom sebavedomy a uvedom si,prečo ti to vadí.Či si naprd,škrípe vám to a ona chce žiť,už ju nebaví sa dívať na domaseda,alebo ju súdiš podla seba,čiže máš čo to za ušami a myslíš si,že aj ona bude neverná...U mňa to bolo tak,že môj chlap sa po 8 rokoch stal len hmotov.Buď bol v práci,alebo ležal na gauči ako čalunenie.Nezáživný,odutý,vkuse zýval,nič ho nebavilo.Akože pardón,takto ja žiť nemienim.Nepomohli rozhovory,nepomohla energia dobrá nálada,nič.Dovidenia.Začala som žiť podla seba.Nech si leží jak vorváň.Cvičila som,prihlásila som sa do školy na externé štúdium,chodila von bez neho.Nie,nie je v tom milenec a je mi u prdele,či ma niekto očumuje,ja len proste nebudem prežívať do smrti pri niekom,kto je len hmota,čo leží.

anonym_e15251
Dnes o 22:09
@anonym_5c1264

Tak ty sa choď liečiť. Toto je nezdravá žiarlivosť. Už keď tak tak očumovať ju môžu všade uchylaci. A stretnúť nejakého chlapa môže aj v obchode keď sa bojíš že si niekoho tam nájde. Fitko ma aj zdravé benefity ak si o tom nepočul. Spevňuje sa chrbát pomáha tu ostávať v kondícii. Človek vie pri tom relaxovať. A väčšinou čo som zažila tí čo tam cvičia tak absolútne nekukajú na ostatných a idú si svoje cviky a svoj plán. Tvoja žena je im ukradnutá

@anonym_5c1264 ešte šťastie, že do práce môže chodiť 🫣. Zrejme by mu najviac vyhovovalo, aby doma s motykou v záhrade tancovala 😉.

Strana
z5