icon

Povedali by ste tehotnej kamarátke o nevere partnera?

12. dec 2024

Baby, povedali by ste tehotnej znamej, ze ju partner podvadza?

Mam taku moralnu dilemu, lebo som nedavno tiez rodila a na jej mieste by som to chcela vediet.

Mam to potvrdene dokonca jej partnerom, ma uplne mladu zabku a nevie sam, ako dalej. Ja moc nemam na to “gule”, aby som sa do toho montovala, ale tazi ma to. Na druhej strane… vie to pomerne dost ludi, takze asi to radsej necham na osud, lebo verim, ze sa to skoro prevali.

Rada si precitam nejaky iny pohlad na vec, lebo stale nad tym rozmyslam.

zobaka
12. dec 2024

ona to zisti sama, pokial nie je hlucha a slepa

autor
12. dec 2024

@ruxandra zasluzi, viem.

Najhorsie je to, ze on to povedal aj par ludom v svojej rodine a je mi tej baby luto, vsetci okolo neho teraz chodia po spickach, ze ci sa fesak rozhodne pre rodinu alebo mladu slecnu a ona tam chodi na navstevy s bruchom a vsetci sa na nu usmievaju a vsetko vedia.

adrianap83
12. dec 2024

Zamyslela by som sa, či to kamoška unesie teraz. V jej stave, by to mohla byt dosť veľká záťaž. A aj par mesiacov po pôrode by som to zvažovala veľmi.
Ale ak je to silná a odolná žena...
Inak ten jej muž, či priateľ či čo to je, to je teda naozaj kvalita. Okrem toho, ze podvádza, ešte aj Tebe - kamoške jeho tehotnej zeny to výkváka. To čaká, že mu vyriesis situáciu, keď on nevie, čo ďalej? Načo Ti to akože zavesil na nos? Ešte sa Ty, s malým dieťatkom tiež, trápiš.

victoriab
12. dec 2024

Cize 2 roky ju podvadza 2 roky a 1.5 roka sa snazia o dieta? Urcite by som jej to povedala, je hnus zit v klamstve, zatial co vsetci naokolo vedia pravdu. A po dalsie - nech ide na testy na pohlavne choroby...

autor
12. dec 2024

@adrianap83 myslim, ze teraz to neunesie, ani po porode… je to prve babatko, ziju v inom meste ako rodina, bude to mat tak ci tak narocne.

Necham to asi na nahodu :(

adrianap83
12. dec 2024

Tak toto je už fest hnusne od nich všetkých. Nechaj to na náhodu a priprav sa potom kamošku ratovať. Otrasný zbabelec.

sense
12. dec 2024

Nie ale porád jej partnerovi, keď mal gule ju podvádzať nech ma gule jej povedať aj pravdu

autor
12. dec 2024

@sense ja sa na toho cloveka uz nemozem ani pozriet, verim, ze ked sa babatko narodi a pride realita, tak zuteka za tou mladou.

sense
12. dec 2024

Takže ty sa na neho nemôžeš ani pozrieť ale jej to chcela hovoriť. Ako dlho to vieš že ju podvádza a že už dva roky

rorino
12. dec 2024

@zelenina1 asi až tak dôverne to nebolo,keď už to vie vela ľudí ...

enmery
Autor odpoveď zmazal
ivinkapink
12. dec 2024

Velmi tazka situacia. Ale ak by som ja bola v jej kozi, chcela by som to vediet...mat moznost pripravit sa, na to, co ma caka, ze sa budem zrejme o dieta sama starat, aby som mu mohla dat moje rodne priezvisko, a z buduceho byvaleho mohla vyzmychat poriadne vyzivne...
A ako vies,ze ona o tom uz nevie? Nemoze byt, ze ona velmi chcela dieta a on jej len "posluzil"?

autor
12. dec 2024

@ivinkapink ona o tom urcite nevie a som si ista, ze ho miluje a chcela a chce s nim uplnu a stastnu rodinu.

janickacrazy
12. dec 2024

To musí byť hrozný "inteligent", keď to ešte vykecal všade naokolo, toto fakt nechápem. Určite sa to čoskoro prevalí.

mamaaja82
12. dec 2024

Jednoznacne povedat ci uz koli chorobam,ktore jej moze domov priniest a uz aj koli nej.Som zhorezena co tu citam,ze jeho zivot nech sa rozhodne a co ona?jej zivot je menej ako jeho?charaktermi sa to tu hemzi jedna radost.Pekne zmije okolo nej ziju rodina vie a drzi hubu

beata_k
Autor odpoveď zmazal
ivana11155
12. dec 2024

Nie, ved moze byt z toho hotova a potratit. A nech jej to povie partner a nie ty, preco by si sa ty mala do toho miesat? To bude nejaky posero, co sa ti priznal aby si to vyriesila za neho a on sa z toho vyvlecie.

autor
12. dec 2024

Dievcata, dakujem za nazory. Rozhodla som sa do toho nijak nezasahovat, nech sa deje, co sa ma…

beata_k
Autor odpoveď zmazal
abbey1
12. dec 2024

Áno. Vždy to tu v takejto téme tvrdím. Preto mam kamarátky, aby sme pri sebe stáli, neťahali si medové motuzy popod nos.
Dala by som pánovi lehotu, aby to vyriešil sám.
Pre mňa nie je nič horšie, než ze by niekto zo mňa robil debila a moji najbližší by ho kryli.

abbey1
12. dec 2024

@veronicka1901 Dieťa je postihnuté zo šoku, ktoré ona prežila? Prosím ťa, aké postihnutie to je?

janickacrazy
12. dec 2024

@abbey1 áno, môže sa to stať, tiež poznám taký prípad, muž zaútočil na ženu v tehotenstve sekerou, síce mu ušla a nič jej neurobil, ale dostala z toho šok a dieťa sa narodilo postihnuté

abbey1
12. dec 2024

@janickacrazy Čiže deti postihnuté sa rodia ženám, ktoré prežijú šok v tehotenstve? A akú diagnózu ten šok spôsobuje?

janickacrazy
12. dec 2024

@abbey1 vieš čo, neviem presne, môže to byť aj náhoda, toto sa stalo dávnejšie, keď ešte sono nebolo, ona potom mala ešte ďalšie deti s iným mužom, všetky zdravé

gribka1
12. dec 2024

V akom mesiaci je? Ináč mohla si aspoň jemu urobiť cirkus, vynadať mu a povedz mu, že jej to povieš. Jej možno naznačovať, kto vie, možno o tom aj vie.

abbey1
12. dec 2024

@janickacrazy A sme doma. Neviem, počula som, myslím, ale napíšem to ako fakt.

janickacrazy
12. dec 2024

@abbey1 bolo to v našej rodine, viem a tak jej to aj lekár vtedy povedal

feuille
12. dec 2024

Tehotnej asi skôr nie, možno po pôrode

mell27
12. dec 2024

Možno by som jej to povedala, ale urcite až po pôrode, nemyslím si, že je dobré, keď si bude prechádzať takou traumou počas tehotenstva ... To dieťatko v nej všetko vníma...

colsami
12. dec 2024

No zeny, ja by som to chcela vediet ked sa to deje a je jedno ci som tehotna. Ci ako myslite ze po porode je vhodnejsia chvila? Ci po 600nedeli? Ked bude dieta revat my obaja unaveni nespat cele noci, a do toho sa dozviem ze vlastne chrape uz mesiace/roky s inou, vsetci o tom vedia a vsetci sa na mna usmievaju a mi tu "verejne znamu vec" nepovedia? Ci potom na rodicaku ked zena ani peniaze nedostava uz? Ci potom ked decko bude mat 3 r a ide do skolky? To uz budu pekne roky nevery - nehovoriac o tom, ze to teda praskne ovela skor. Ked je to taky poseroutek, dozvie sa to este debilnym sposobom v debilnej situacii.

Akoze nic v zlom, ale vediet v tehotenstve ze mam idiota doma co obstastnuje inu pipi, tak sa stihnem vyplakat, pobalit, ist k mame, sestre alebo do podnajmu a pripravit sa na materstvo sama. A nie cakat na situaciu kedy ma to viac a viac zvazuje k takemuto pakovi a nemoct sa potom od neho pohnut s batolatom.
Ale sto ludi sto nazorov. Aj o tom je dnes zivot. "Nech sa deje co sa ma, nestaram sa, mna sa to netyka." Ale ked je clovek na tom mieste, tak by niekedy bol velmi rad, aby sa okolie staralo, mozno by sa mnohym zlym veciam predislo.
Len sa cudujem, kolkym zenam by nevadila verejna suskanda ze ich chlap zasuva inde a ja si myslim ako sa milujeme a chceme rodinu a budujeme si svoj akoze spolocny sen.