Povedali by ste to jeho partnerke?
Keby ste 10 rokov udržiavali ,,vzťah,, so zadaným a konečne to všetko ukončili, informovali by ste o tom jeho partnerku?
Len tak pre uzavretie celej veci a pre ten pocit, aby nezostalo všetko len tak akoby nič neexistovalo a nebolo.
Nechcem veľmi konkretizovať ale situáciu aspoň trosku priblížim, všetci sme bezdetni, žiadne manželstvo. Ja som s ním bola ešte pred ňou a nejako sa to v živote vyvinulo tak, že sme naďalej zostali v kontakte, písomnom aj osobnom ale nebolo to zase niečo typu že ja čakám kým sa rozídu, aby sme boli spolu. Nikdy sme si nešpecifikovali ako to medzi nami vlastne je, iba môžem za oboch povedať že sme sa nevedeli jeden druhého vzdať. Samozrejme bol za tie roky aj sexuálny kontakt ale vo veľmi malej miere.
Ja som sa to rozhodla ukončiť pretože som jednak staršia a chcem mat život naporiadku a taktiež hlavným dôvodom bolo, že doposledku už ten kontakt nebol to čo to bývalo kedysi. Už sme sa nevedeli ani zladiť kedy sa vieme stretnúť, vždy nejaké výhovorky a s ním sa nedala ani viest komunikácia. Prestalo ma to baviť viacej mi to už bralo ako dávalo a konečne som ho prestala vnímať ako niečo osudové vynimocne.
No a hlavne si tak trochu myslím či nemá aj niekoho nového pretože vieme ako to chodí, keď mame o niekoho záujem stále s ním chceme byt v kontakte a keď príde niekto iny ten záujem sa presunie tam. Myslím si že toto je hlavný dôvod prečo to medzi nami zostalo takéto a ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci.
Takže preto teraz váham ako sa zachovať. Či všetko nechať tak a riešiť si už len svoj život a ich nechať napokoji alebo nejako tu jeho informovať. Že som tu bola celé roky a zrejme počas mna/ po mne aj tak príde iná. Už len preto ako sa ku mne zachoval, napisala som mu celkom veľkú sumarizaciu čo si myslím a vôbec na to neodpísal. On si zrejme mysli že tých 10 rokov pôjde len tak do stratena akoby nič nebolo a bude spokojný že ta jeho sa nič nedozvedela a môže pokrscovat veselo inde. Ja som o ňom takúto mienku nemala, nikdy som niečo takéto neplánovala ono to skôr bolo take akoby sme nikdy ani neskončili. Takze sklamalo ma že on to bral asi inak ako ja ( alebo možno Až od nejakej doby)
Nekritizujte a nehodnotte ma tu nejak morálne, nebudem si take komentáre ani všímať chcem viest len diskusiu či povedať nepovedať, sama to nemám spracované čiže si z toho možno dosť vezmem
Autorka, môže sa stať že, keď sa táto tvoja aféra prevalí, nebudeš mať žiadneho chlapa, lebo aj terajší oficiálny partner ťa kopne do zadku, čo by som sa čudovala, kebyže tak nespraví.A ty, môžeš začínať pekne od nuly.Nechceš, tu rozpitvavat veci, lebo sa bojíš, že by si mohla byť ľahko identifikovateľná a nie preto, že to nesúvisí s témou.Si, žena, bez chrbtovej kosti, lebo nemáš pocit viny, ani voči partnerke tvojho amanta, ale ani voči svojmu partnerovi.Neviem, ako dokážez povedať, že on je partner do života, určite si takto predstavuje budúcnosť s v trojuholníku.Mne, už hlava neberie, ako sú ľudia schopní fungovať, do takýchto narušených životov privádzajú deti a žijú si kľudne, bez akýchkoľvek zábran,hamby, alebo pocitu viny.To, je čistý alibizmus, tvoje zmýšľanie.Len , tvoj prospech, tvoje city, všade si len ty, ty...Zranenia, ktoré spôsobujes ťa netrápia, veď ty si to nejako odôvodniš, vo vlastný prospech.
Vies co, ked to tak citam dalej, ja toho muža vlastne chapem. On s tebou nekomunikuje prave pre to, ze s tebou sa neda. Keby ti napisal spravu, ze s tebou dalej nechce nic mat a normalne ti to vysvetlil, tak by si na neho vybalila tak 300 dalsich argumentov preco sa s tebou ma dalej bavit a nedala by si mu pokoj. A on od teba očividne pokoj chce, inak by sa ozval aj sam. To, ze ta ignoruje je najlepšia odpoved na vsetky tvoje otazky, tych 10 rokov mu stacilo, teraz chce zit iny zivot a bez teba. Zmier sa s tym, ale sama. Jeho súhlas k tomu nepotrebujes. A jemu na tebe uz davno nezáleží
Pre vás oboch to je určitá životná skúsenosť. Určite aj on nad tým často uvažoval čo a ako a či. Z nejakého dôvodu sa nevedel odstrihnúť, ale ten dôvod pominul. Možno dospel, možno hrozilo žeby stratil terajšiu priateľku a uvedomil si, že to proste nechce. Poznám viac chlapov, ktorí svoje manželky dlhodobo podvádzajú, ale majú na to svoje dôvody. Niektorí si takto zvyšujú sebavedomie, iní len proste nežiadajú od partnerky to, čo im dá milenka, alebo prostitútka v sexe. Ďalší nemajú sex doma vôbec. Ale to neznamená, že nemilujú svoju ženu. 🙂) Aj napriek tomu môžu dávať rodinu na prvé miesto. A tá manželka to ani nechce vedieť. Lebo inak si rozumejú, deti sú šťastné a spokojné........ Raz bude aj ten chlap impotentný a v starobe si aspoň nebudú liezť na nervy. Nie všetko vo vzťahu je o sexe.
Prečo si túto tému nenazvala "priznať sa partnerovi, ze roky udržiavame popri ňom vzťah s iným mužom."? A prečo sa teda najprv nepriznás doma tomu svojmu, ale ideš riešiť cudziu ženu? Ved začni od seba. Teba trápi iná žena a netrápi ta, ze ten tvoj milenec povie o vás tomu tvojmu oficiálnemu? Nebojíš sa, ze sa s tebou tieto roky chorého vzťahu ponesú ďalej? Lebo chlap s viacerými ženami je kanec, žena s viacerými mužmi kurva.
@milovnickakvetov ved jej priatel o tom jej nabijakovi vie.
@veronikaszabova čítala si pozorne, co písala? Písala, ze o jeho existencii vie, ale nevie, ze sa stretávajú, ze keby to vedel, logicky by to musela ukončiť. Ze nesnori, nežiarli, ona je šikovnica a tak na to neprisiel
@veronikaszabova vie ako vie, vie, že niekto existuje.. Ale keďže nesnori, nepatra, nežiarli..nevie zrejme nič.
Pochybujem, že ak by vedel, ako udržiava kont vzťah, že by s ňou ostal a plánoval rodinu.
A to je smiešne, jej nevadí ze klame terajšiemu, že ho ťahá za nos.. Ona je smutná a sklamaná, že sa milenec nerozlucil a takto sa zachoval.. No na hlavu..
@veronikaszabova Lenže, on nevie že sa s ním stika aj intímne.Možno, si myslí, že nejaký starý kamoš s ktorým občas pokecá.
on vie, ze ma bývalého. Na tom nič nie je, všetci sme mali bývalých. To chcem vidieť toho tolerantného chlapa, ktorý by chcel rodinu a plánoval budúcnosť so ženou, ktorá roky žije dvojitý život. Spomínala som to teraz manželovi, povedal, ze normálni chlapi by od takej cundry obchádzali na kilometer, pretože by sa báli, ze by pri kazdom mala niekoho ďalšieho. Z nej by mal Freud radosť. Takéto indivíduá sa často nevyskytujú.
Ženy ti tu nakladajú, ale je pravda, že veľkú sebaúctu nemáš. To je jediný muž na svete, že ti stačilo iba to, čo ti dával on?
Ale na druhej strane, ja by som chcela vedieť, keby má môj manžel alebo partner podvádzal. Len ty asi nie si tá správna osoba, ktorá by jej mala otvoriť oči, keď ti jej doteraz nebolo ľúto. Jeho už nerieš, je to podvodník, buď rada, že môžeš žiť inak, lepšie.
@anna777115
@milovnickakvetov
@mk22
Ci vie, ci nie.... Je to otrasne.
Keď čítam tie odpovede 8:21 a 8:19, verím tomu, že táto žena seriózne buď na niečom fičí alebo má v hlave vytvorený svoj svet do ktorého uniká a nevníma reálne dianie okolo seba. Posplietať takú nelogickú hatlaninu, ktorá nedava význam so zdravým rozumom nie je možné.
Celkom si ma pobavila týmto: "ja som mu veľakrát aj povedala, že ak by mimo mna mal ešte niekoho tam to u mňa konci“.
Veď mal mimo teba oficiálnu priateľku! 🤷 A to ti akože nevadilo? Preboha. 🤨 Robiť zo seba 10 rokov handru, na to treba mať fakt silný žalúdok. 🤢
Baby alebo @autorka. Precitala som si komentare autorky iba po 3 stranu. Nemam tolko casu :D moze mi niekto vysvetlit/zhrnut, ako to je s tym ukoncenim vztahu?
Raz autorka pise, ze to ukoncila. Dalsi krat, ze sa jej ten muz neozval a prestal komunikovat. Potom, ze on zije v tom, ze sa nic neskoncilo. ja tomu nerozumieeem 🙈 tak prestal sa ozyvat alebo neprestal? Rozisla sa predtym alebo potom ako prestal komunikovat? Odkial autorka vie, ze on to neberie ako koniec medzi nimi?
Tu bude fakt najlepšie riešenie to oznámiť jeho priateľke. Určite sa k tebe tvoj “milenec” pohrnie, veď si jeho osudová žena ako tvrdíš, ju len odstavíš, lebo ti prekáža v ceste vašej lásky a keď ona nebude, on ti padne do náručia. Už dávno si toto mala urobiť. Jeden mail by všetko dávno vyriešil a žili by ste šťastne až na veky vekov. Taka osudová žena ako ty si predsa zaslúži jedine takého muža, hodíte sa k sebe dokonale, žiadnu inú ako teba si nezaslúži.
@evaachesa ma takého do spoločného života, plánuje s nim založenie rodiny. Úplne ako z tých tretotriednych amerických psychothrillerov. Lebo citujem autorku " ľudia majú v istom období radi naraz viacerých ludi..." A takéto indivíduá chcú deti, budú ich vychovávať... Co z takých deti pre pána vyrastie? Rovnako bezcharakterni, krivi ľudia s pokrivenou morálkou a chorým pohľadom na vzťahy.
Baby, podľa mňa by tato “dobrá duša”, mala urobiť aspoň jednu spravnu vec v živote a mala by to oznámiť všetko jeho súčasnej priateľke/manželke. Zas, nech je to fér, je od veci ju od toho odhovárať.
Ja si myslím, teda som presvedcena, ze keď jej to oznámi, kopu vecí sa v ich životoch vyrieši, aj v jeho, aj v jej živote.
Lebo zas by len mali medzi sebou nezmyselné naťahovačky.
@zuzanapjat ziaden chlap, ktory realne miluje svoju zenu, by ju nepodviedol. S tym nesuhlasim. Ze stastna rodinka, len chlap hlada viac sexu, nieco mu doma chyba a boji sa pytat. Teraz myslim dvojice ako tu. Ze boli spolu 10 rokov, teda ten chlap mal paralelne 10 rokov dva vztahy. Sorry, ako moze niekto milovat svojho partnera a mat dlhodoby vztah s inym? Nevravim o uletoch. Ale toto bolo vedome a dlhodobe podvadzanie.
Každá z nás by zas chcela vedieť pravdu.
Takze, to, že táto žena nemá charakter a podvadza svojho súčasného priateľa/manžela s milencom o ktorom vie, ze je ženatý je jedna vec, ale po pravde, už to majú medzi sebou tak zamotané, každý s každým, že to už nik nerozmotá, tu už ďalšie pletky nepomôžu vôbec., vznikne z toho jeden bolehlav. Tu to medzi nimi rozsekne jedine pravda a tá určí kto s kým ostane.
Baby, vy ste necitali Doktora Zivaga? On teda tu milenku Laru realne miloval. Roman je scasti biograficky.
@milovnickakvetov no len aby aj ten vás muž nebol taký ako dotyčný o ktorom píšem, ktorý robí takéto veci a doma potom svojej partnerke hovorí kázne čo ako je a ako opovrhuje takými ženami 😃 všetky tie čo ste take sväté ste si to nezažili z druhej strany tým pádom neviete čo ako funguje .. ja to viem keďže som tak žila. A aj vďaka tomu by som nikdy nebola taká veľmi presvedčená o tom čo by mi doma hovoril
Aj tam niekde ta jeho si sladko žije a je rada akého má chlapa
@zuzana76 a ja mám názor opačný, tento som mala roky dozadu ako teenagerka keď bolo všetko ružové, dnes to vidím inak, milovať niekoho môžeme a ublížiť mu vieme rôznymi spôsobmi nielen neverou, keby to bolo takto tak všetci čo sa milujú by nikdy nemali žiadne nezhody a problémy ( nielen tie kde je tretia osoba) .. skurat že keď niekto miluje a urobí niečo takéto o to viac ho to trápi no ti čo podvádzajú sú ľudia zrejme viac sebeckí pretože stoj čo stoj chcú ten svoj pocit .. je to ako posledný kus koláča niekto kto druhého miluje ho nedokaze zjesť pretože mu ho chce nechať - hľadí viac na druhého a potom sú takí ktorí síce milujú ale zjedia ho -pretože im v tu chvíľu ide viac o svoje chute a pocity
Vidím to nejak takto a priznám že áno keďže som toto robila na jednej strane bol strach výčitky aj zle zo seba samej a na druhej to že niečo veľmi chcem a ospravedlním sa tým že to raz skončí ..
Tu medzi komentármi je určite minimálne jedna žena ktorá niekedy podviedla ale žiadna to nenapíše a nebudeme to ani zisťovať, len nech si to sama pre seba povie keď už bude komentovať mna
V tebe sa bije hrdosť zradenej ženy. Odpoved, jemu neublížiš po pravde jej áno. Aj keď v tomto prípade možno by, si jej aj pomohla zbaviť sa hada čo si chovala toľko rokov na prsiach.A konštatovanie celej veci je hádam sa raz poriadne záľubiša budeš sa báť aby ti tak nezlomil srdce, ako ty s nimtej zene. Hádam a tiež aj jemu sa dostane ono to v podstate vždy tsk býva. A este jedno v podstate máš strašne smutný život keď ta toto tak naplnalo. Viem, že si to prečítaš. Good luck

Keby ti tak záležalo na jej dobre, povedala by si jej to hneď na začiatku. Teraz si len zranená a sklamaná a chceš sa pomstiť, žiadne dobré úmysly nemáš. Osobne si myslím, že ona niečo aspoň tuší, píšeš, že to nebolo len o sexe. Podľa mňa čisto sex dokáže skôr chlap ututlať, ako to, že má nejakú kamošku, "osudovú" v hlave. Ale to je jedno, ty si myslíš, že toto ti prinesie pokoj, ale neprinesie. Inak tie osudové a súdené a neviem aké lásky si ľudia v hlave vytvárajú sami. Doteraz ti jeho "charakter" nevadil a teraz zrazu áno? No a hlavne postráda logiku to, že na jednej strane chceš, aby to aj on nejak ukončil s tebou, aby ste sa mohli na ulici slušne pozdraviť a na druhej premýšľaš, že to povieš jeho priateľke. Si myslíš, že potom ťa bude zdraviť s radosťou? Nájdi konečne sebaúctu a ži svoj život bez neho, ukončila si to, tak sa venuj ľuďom, ktorých máš momentálne okolo seba, venuj sa sebe, svojim koníčkom a nevenuj už ani jednu myšlienku takému chrapúňovi.