Povolili by ste manželovi milenku?
caute. Ako by ste riesili, ze sa dozviete o tom ako manzela uz nepritahujete, vyidite to aj na ukoncenej takmer vsetkej vzajomnej sexulnej ativite. ale na rozvod to proste nejde, Neda sa. Dovolili by ste mu mat milenku iba na to, a medzi vami to bude nadalej vzdy dobre. Bez sexu ste si uz zvykli, ten vam vlastne chybat nebude, a jeho budete mat aspon pod akou takou kontrolou.A co je hlavne, ze bude nadalej vas.
Poznám také páry, žena povolila milenku/milenky, už vyše 10 rokov takto žijú a jediný dôvod prečo sa žena nechce rozvádzať je ten, že dom a majetky patria manželovi, ktore mal už pred manželstvom, čiže ona by musela odísť s holou riťou a takto si krásne nažívajú. Samozrejme každý ma v dome vlastnú izbu, deti už dospelé, ona má záhradu, kľud, pokoj a on si užíva dovolenky a jeho peniaze s milenkou/milenkami. Každý o tom vie, celá dedina, neskrývajú to ani pred verejnosťou 🤷♀️
tak vám poviem baby, toto urobila krausová s rodenom.... dovolila, aj deti s ňou dovolila, ešte aj deti s matkou v spoločnom dome dovolila... ako to skončilo všetci vieme ...
Tak si sa dobrovoľne zhodila a nasadila si si parohy. Gratulujeme. Uvidíš, ako rýchlo sa bude dať rozviesť, ak o rozvod požiada on. 😄
A pod kontrolou ho má a bude mať ta žena, ktorá s ním spáva. To si zapamätaj.
@doriiis Tiez si myslim, ze len autorka si mysli, ako je rozvod nemozny. Len aby nebola prekvapena, ked sa muz do milenky zalubi (stava sa casto) a potom budu rozvedeni do mesiaca.
poniektorí chlapi sú ozaj prasce. Sesternica sa rozviedla v mladom veku asi 25 r, veľa ženatých mužov jej ponúkalo vzťah. Väčšinou starší muži 50+ s funkciami.
poniektorí chlapi sú ozaj prasce. Sesternica sa rozviedla v mladom veku asi 25 r, veľa ženatých mužov jej ponúkalo vzťah. Väčšinou starší muži 50+ s funkciami.
@anonym_740aab chlap je prasa? Ona odmieta sex ale potrebuje jeho peniaze tak ponúka možnosť že si s jej dovolením občas "vrzne". Hlavne aby ho mala pod kontrolou.
@anonym_740aab chlap je prasa? Ona odmieta sex ale potrebuje jeho peniaze tak ponúka možnosť že si s jej dovolením občas "vrzne". Hlavne aby ho mala pod kontrolou.
@anonym_f1eb1c to si ozaj myslí že ho bude mať pod kontrolou? Jedine ak je ZŤP.
@anonym_f1eb1c to si ozaj myslí že ho bude mať pod kontrolou? Jedine ak je ZŤP.
@anonym_740aab ja si to nemyslím, ale autorka áno. Ale to že ona nechce rozchod z neho nerobí prasa.
Ja nechapem, ako toto vôbec môže jednu ženu napadnúť. Tak ak už čas vzťah nefunguje, tak sa rozvedte a potom nech si hľadá koho chce. Ja by som nebola s mužom, ktorého už nepritahujem a nemá ma rad.
@anonym_autor ale veď ty ho vôbec nezaujímaš, ani tvoje povolenie mať milenku, ani tvoj názor, ani ty. On už milenku má a teba sa na to nepýta. Na tvojom mieste by som si nepripisovala väčšiu moc a postavenie v jeho živote, aké je v skutočnosti, čiže žiadne. Nemáš nad ním absolútne žiadnu moc ani kontrolu. Možno si ťa nechá v dome, aby mu mal kto poprať, vyčistiť dom a postarať sa o deti. Inak si pre neho nikto.
@anonym_612e1d toto mam na mysli aj ja, vsade dookola vidim take manzelstva, vsetky kamaratky kde im to uz nefunguje. No a ked potom sa to neda osaote utiahnut, tak aspon ostat v tom co doteraz klapalo.
@anonym_autor
Trochu vám nabúram predstavy. Už 10 rokov žijeme každý vo svojom dome, ale stále spolu komunikujeme. Moja žena je milionárka a ja tiež.
Nemám nikoho stáleho a ani nechcem. Ona tiež nie.
Keď príde do mesta, prespí u mňa v druhej spálni. Ja som bol nedávno týždeň u nej a spal som hore.
Sexuálne nás to už k sebe netiahne.
Jediný, kto si z toho trhá vlasy, je môj právnik, že na mne nevie zarobiť.
Keby tu bola téma, že manžel, partner odmieta sex s manželkou, partnerkou, ale inak je všetko ostatné OK, mnohé by jej radili, nech si nájde milenca.
@anonym_autor
Trochu vám nabúram predstavy. Už 10 rokov žijeme každý vo svojom dome, ale stále spolu komunikujeme. Moja žena je milionárka a ja tiež.
Keď príde do mesta, prespí u mňa v druhej spálni. Ja som bol nedávno týždeň u nej a spal som hore.
@anonym_10eb67 Ale toto je uplne ina situacia, ako u autorky. Vy sa netvarite, ze ste najstastnejsi par na svete a ani si nepytas povolenie na milenku.
@anonym_autor Tu nejde o nas ci by sme povolili, nasi muzi nie su ako tvoj, nemame vztah ako vy dvaja. Ide o to ci mas na toto zaludok alebo nie. Nastastie taketo veci riesit pri mojom nemusim a dufam,ze nikdy ani nebudem, ale osobne by som ja na to zaludok nemala. Vzdy sa da rozist ci rozviest. Ziadne "neda sa" skratka nie je. Podla mna z toho ako to docela ospevujes na to zaludok mat zrejme budes...za mna nepripustna vec.
@anonym_autor Lenže toto nezáleží len od vás ako jeho manželky, tu sa on môže raz rozhodnúť, že ide začať žiť nový život s milenkou.
@anonym_autor no, asi záleží na detailoch. Aká bude kompenzácia pre teba? Čo ty z toho budeš mať? A kde máš istotu, že jedného dňa sa k tomu rozvodu nerozkýve on? Čo ak si s milenkou splodí dieťa a ty ešte aj prídeš o polovicu dedičstva? Si pripravená na to, že z vašich peňazí, ktoré sú v rámci bsm spoločné, bude profitovať aj ona?
Ono neboli by ste jediní, čo takto fungujú, ale potom je to už tak trochu biznis a treba si vydupať pre seba nejaké dobré benefity.
Celkom by ma zaujímalo, prečo sa v tvojom prípade "nedá" rozviesť. Lebo ono dať sa dá, skôr to bude o tom, že nechceš, lebo... ?
Ja som rada, že toto riešiť nemusím, keby to medzi nami nefungovalo, tak nech sa páči, môže ísť 😀 nehovorím, že by ma to nemrzelo alebo nebolelo, ale nemusím a hlavne nechcem zostávať v nefunkčnom vzťahu.
@anonym_autor no, asi záleží na detailoch. Aká bude kompenzácia pre teba? Čo ty z toho budeš mať? A kde máš istotu, že jedného dňa sa k tomu rozvodu nerozkýve on? Čo ak si s milenkou splodí dieťa a ty ešte aj prídeš o polovicu dedičstva? Si pripravená na to, že z vašich peňazí, ktoré sú v rámci bsm spoločné, bude profitovať aj ona?
Ono neboli by ste jediní, čo takto fungujú, ale potom je to už tak trochu biznis a treba si vydupať pre seba nejaké dobré benefity.
Celkom by ma zaujímalo, prečo sa v tvojom prípade "nedá" rozviesť. Lebo ono dať sa dá, skôr to bude o tom, že nechceš, lebo... ?
Ja som rada, že toto riešiť nemusím, keby to medzi nami nefungovalo, tak nech sa páči, môže ísť 😀 nehovorím, že by ma to nemrzelo alebo nebolelo, ale nemusím a hlavne nechcem zostávať v nefunkčnom vzťahu.
@sissy27 Tato podla mna dufa len v to, aby ju nevykopol na ulicu. Ale on uz milenku podla vsetkeho ma (to s tym "dozvedenim sa" v prvej vete), takze je asi jedno, co si o tom ona mysli. Podla mna ona ani tusenia nema, kam to moze zajst. Ona si nevie predstavit rozvod. On podla mna ano.
Jééj, to chcem vidiet! Takeho ťuťka, co si pyta od zeny dovolenie mat milenku.
vieš, autorka, to nebude o žiadnom tvojom "dovoleni", muz uz tu milenku najkor ma - a tvoje skutocne cisto formalne a nepodstatne "dovolenie" je len o tom, ze to uz nebude tajit a vyjde s nou na verejnost, ci pred tvoju rodinu.
Lebo ak by si mala nejaku pravomoc ci paku mu to "nedovolit", tak by si nedovolila a hotovo. Ale to asi nebude 10 rocny chlapec, ktoremu mamka dovolila si pozvat kamaratku z piateho rocnika na oslavu.
@anonym_autor Prečo by rozvod nepripadal v uvahu? Alebo lepšie sa Vás opytam, ak on bude mať milenku nebude Vám prekažať že ta sexualna alebo aj iná energia ktorá predtým bola medzi vami bude medzi ním a niekym iným? A horšie je že kde sa budu stretavať dufam že nemyslite u vás doma, a k tomu sa k vám bude vraciať v noci do posteľe bola by ste s tým v poriadku? Že do nejakej hodiny ležal s inou a jemu je dobré tak sa vratil k vám vyspinkať? Alebo ako nato pozeráte ? A vy si plánujete hladať milenca ?😁
@anonym_autor
@anonym_10eb67 trochu si nepochopil...
Tak napis viacej preco rozmyslas prave nad takymto riesenim ?Kvoli comu chces takto fungovat,su to peniaze?Alebo nevhces rozbit rodinu,preco?
Dufam,ze toto nemyslis vazne....
Ked aj spolu nesexujete,za to si mozes zachovat svoju hrdost..
A on ak teda tuzi po nejakej inej,odchod.....
Tam su dvere...
Ja som môjmu mužovi kedysi povolila milenku. Mal veľmi vysoké libido a ja som mu nestíhala, tak som mu navrhla, aby si našiel milenku. S podmienkou, že ju bude mať čisto len na sex a bude používať ochranu. Tak sa aj stalo, našiel si takú tučnú lúzu. On bol spokoný, ja som bola spokojná, takže win-win.
Mne to navrhol moj ex....
Vies co ...ja si budem robiť čo chcem...ty mi nebudeš volať...pýtať sa kde som ...ci vecer pridem ...kedy prídem a pod.
Ja na oplátku budem platit uver...byt....poistky......všetko okolo domácnosti...ale nedozvedel sa somnou ...ty budeš zabezpečená aj deti ..ale .....
Počuli to aj deti...ten vyraz môjho vtedy 12rocneho syna....nikdy ale naozaj nikdy nezabudnem.....dosť ma ponižoval ale toto bolo úplne dno....povedala som nie ..
Ja s deťmi idem na dovolenku ...ty sa zatiaľ pobalis a pôjdeš tam kam ti nemám volať a pýtať sa kedy sa vrátiš...
Od toho momentu som začala všetko platit sama ...uver ...byt deti domácnosť všetko.....2 roboty ....aleeeeeeee ten pokoj na duši. .ziadne ponižovanie.....donteraz ľutujem ze som to nespravila ked som sa o avanture dozvedela 1x...
@anonym_autor oddelte svoje zivoty ak sa nechcete rozviest. Poznam pár ktory sa od seba odstahoval ale nerozviedol. Kazdy si zije svoj zivot so svojim partnerom a obaja su stastni. Ty stastna nechces byt s niekym inym? On ta nemiluje ked chce druhu takze hlad i na seba. Naco chciet chlapa ktory ta nemiluje
@anonym_autor skrátka potrebuješ jeho prachy, lebo sama sa o seba nepostaráš. Len aby ťa ešte nevyhodil on sám.
@bomba36 ty sa v prvom rade ukľudni ...kde berieš istotu, že sa budeš vedieť vždy postarať sama o seba? milujem také nezdravo sebavedomé herečky, ktoré si myslia, že im sa nič nemôže stať ...život sa ti dokáže zmeniť v priebehu minúty
Nie nedovolila až tak prepnutá niesom, všetko sa dá vyriešiť a nie nejde nieje odpoveď , možno návšteva psychiatria by to reálne pomohla
@anonym_autor a kebyze ty jemu povies, ze ta uz viac nepritahuje, tak on by ti dovolil milenca, aby ta mal stale pri sebe a pod kontrolou😅. On si milenku najde aj sam😉

Tak si sa dobrovoľne zhodila a nasadila si si parohy. Gratulujeme. Uvidíš, ako rýchlo sa bude dať rozviesť, ak o rozvod požiada on. 😄
A pod kontrolou ho má a bude mať ta žena, ktorá s ním spáva. To si zapamätaj.