icon

Povolili by ste manželovi milenku?

22. júl 2026

caute. Ako by ste riesili, ze sa dozviete o tom ako manzela uz nepritahujete, vyidite to aj na ukoncenej takmer vsetkej vzajomnej sexulnej ativite. ale na rozvod to proste nejde, Neda sa. Dovolili by ste mu mat milenku iba na to, a medzi vami to bude nadalej vzdy dobre. Bez sexu ste si uz zvykli, ten vam vlastne chybat nebude, a jeho budete mat aspon pod akou takou kontrolou.A co je hlavne, ze bude nadalej vas.

Strana
z3
anonym_d60b66
22. júl 2026

Nie, toto by som nedovolila najmä sebe. Neviem si predstaviť, že dovoliť mužovi milenku
To čo je? Sexuálny satelit?

kavasmliekom
22. júl 2026

@anonym_autor nie. Nikdy by som nežila v takom vzťahu. Buď všetko, alebo nič. Prečo to nefunguje po sexuálnej stránke? Aj ste riešili tento problém, alebo rovno šup, tu máš milenku ale zostaň so mnou?

sisa_s
22. júl 2026

To je teda vyhra, ze bude nadalej tvoj

minenkaa
22. júl 2026

@anonym_autor by som musela byt ako blba aby som mu zakazovala ,keby medzi nami už nič nebolo ,len papier
Vsak každý nech si žije svoj zivot ,ak sa nedá rozviesť
A tebe dovolí milenca

anonym_292002
22. júl 2026

Jednu milenku? Alebo viac? A ked sa do nej zamiluje alebo ona do neho? Chces mat otvoreny vztah? Si na to pripravena?

anonym_740aab
22. júl 2026

určite nie. Radšej odluka - nech si každý býva kde chce, robí čo chce a pod.
Za mňa rozvod - nechápem prečo nie rozvod.
povolenie pýta od teba manžel? Lebo inak nechápem.

anonym_612e1d
22. júl 2026

Dovolila by som a nasla by som aj ja vhodnejsieho partnera (keby som chcela). Je nespocet takych manzelstiev, v ktorych manzelia su len spolubyvajuci. Ale vsetko je o dohode medzi vami dvoma, my nevidime do vasho vztahu ani do toho preco rozvod nie je mozny. Uplne idealne by bolo sa rozviest ale to ti radit nebudem ked si to ty sama vylucila.

anonym_56377b
22. júl 2026

Manzel je tvoj neposlusny pes, ze ho potrebujes mat pod kontrolou? Alebo potrebujes mat pod kontrolu hlavne jeho peniaze, majetok a popri tom aj jeho sexualny zivot?

abbey1
22. júl 2026

Už mám dosť rokov na to, aby som si vážila sama seba. Chce milenku? Nech sa páči, dám mu voľnosť rozvodom.

autor
22. júl 2026
@anonym_612e1d

Dovolila by som a nasla by som aj ja vhodnejsieho partnera (keby som chcela). Je nespocet takych manzelstiev, v ktorych manzelia su len spolubyvajuci. Ale vsetko je o dohode medzi vami dvoma, my nevidime do vasho vztahu ani do toho preco rozvod nie je mozny. Uplne idealne by bolo sa rozviest ale to ti radit nebudem ked si to ty sama vylucila.

@anonym_612e1d toto mam na mysli aj ja, vsade dookola vidim take manzelstva, vsetky kamaratky kde im to uz nefunguje. No a ked potom sa to neda osaote utiahnut, tak aspon ostat v tom co doteraz klapalo.

autor
22. júl 2026

aj tu na komiku mi to casto pride ze mnohe mate taky vztah. niektore o nom neviete, niektore tusite, a niektore s tym suhlasite.

bomba36
22. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_612e1d toto mam na mysli aj ja, vsade dookola vidim take manzelstva, vsetky kamaratky kde im to uz nefunguje. No a ked potom sa to neda osaote utiahnut, tak aspon ostat v tom co doteraz klapalo.

@anonym_autor skrátka potrebuješ jeho prachy, lebo sama sa o seba nepostaráš. Len aby ťa ešte nevyhodil on sám.

anonym_612e1d
22. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ked vy obaja ste s tym ok, tak chodte do toho, je uplne jedno kolko ludi ti napise, zeby nepovolili. Ja poznam aj pary, co chodia na swingers alebo trojky a im to vyhovuje aj ked tu by to drviva vacsina zien hned zamietla.

minenkaa
22. júl 2026
@bomba36

@anonym_autor skrátka potrebuješ jeho prachy, lebo sama sa o seba nepostaráš. Len aby ťa ešte nevyhodil on sám.

@bomba36 wau ,toto je ale teória a čo keď obe strany sa nemôžu z ekonomického hľadiska rozviesť

anonym_8a4e18
22. júl 2026

Dá sa rozviesť a začať od nuly (sama som tým prešla), takže výhovorky, že sa nedá, sú len blbé výhovorky.

anonym_3e6ea5
22. júl 2026

Nie draha, tvoj už nebude. Len papierovo manžel ale aj to raz pominie, keď ho nejaká namota poriadne. Hrdosť nemáš žiadnu?

moonlight1210
22. júl 2026

@anonym_autor "jeho budete mat aspon pod akou takou kontrolou"

To je velmi relativne. Uplne staci, ked sa do milenky zamiluje a rozvod bude tak, ci tak. Cestu najde.

Ty si to predstavujes tak, ze ty mu "oficialne dovolis" a budete sa k sebe chovat za to korektne a takto fungovat. Ale to tak vobec nemusi skoncit. Mozete tak funovat nejaku dobu, i roky.
A potom pride moment, ked on najde zmysel u inej zeny a nasledne urobi vsetko preto, aby bol s nou.

Nemusi to napriklad znamenat hned rozvod, ale trebars jeho odstahovnanie a stopnutie vsetkeho jeho prijmu do domacnosti. Presmeruje to do novej domacnosti. A na tebe necha, nech tahas vsetko vo vasom dome sama (ak mas na to plat, len by si si nemohla dovolit nove byvanie, moze ti i tato varianta vyhovavat).

Dalsia vec je, ze sa mozes zalubit ty inde. A on to nemusi prekusnut. A zas budete pri rozvode. Mozno aj dost drastickom (ak sa bude citit "zradeny").

Takze ja by som skor teda ponechala na cas toto nastavenie "vo vakuu" a sporila bokom . Nasledne iniciovala rozvod.
Lebo je dost mozne, ze k nemu dojde i tak. Akurat to nebudes mat pod kontrolou, lebo pride v moment vhodny pre neho a nie teba.

biba_18
22. júl 2026

zabehlo mi ...

anonym_a2be09
22. júl 2026

Ako ze neda sa? Vsetko sa da... a vsetko ma iste nasledky. Ci uz rozod. Ci mimo pomer... cokolvek.
Maj svoju hrdost... a vlastne preco ho chces mat pod kontrolou? Naco?

anonym_a6c30f
22. júl 2026
@sisa_s

To je teda vyhra, ze bude nadalej tvoj

@sisa_s no aj tak nebude "jej".

domka222
22. júl 2026

Bude naďalej tvoj,ale zástrčka bude už v inej ,zásuvke 😂 budeš mať ako takú kontrolu...čo mu ideš tie milenky vybrať ty? Však pokiaľ taký vzťah chceš, tak nepotrebuješ názor iného.

anonym_2475a5
22. júl 2026

Chlap sa skôr či neskôr do nového , možno mladšieho , krajšieho , neokukaného mäska zamiluje a vyhodí ťa sám , darmo sa ho budeš rukami nechtami držať 😉

anonym_578ba6
22. júl 2026
@anonym_autor

aj tu na komiku mi to casto pride ze mnohe mate taky vztah. niektore o nom neviete, niektore tusite, a niektore s tym suhlasite.

@anonym_autor nie, Moj normalne funguje iba so mnou.

anonym_56377b
22. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale vies o tom, ze miesas hrusky a jablka? Ta, ktora nevie o milenke je v inom postaveni ako ta co vedome milenku povoli.
V konecnom dosledku nam je uplne jedno, ci mu milenku povolis, ci nepovolis. Dokonca aj muzovi to bude skoro jedno, akurat s tou utajenou ma viac roboty, lebo musi vymyslat alibi, likvidovat dokazy a este aj zvladat time manazment. Ty ked chces, kludne mu oznam, ze si ju ma najst ak ti to takto bude vyhovovat. Alebo bud proaktivna a najdi mu taku, ktora bude vyhovovat tebe. Nam je to jedno, tvoj zivot, tvoje rozhodnutie.

anonym_a57947
22. júl 2026

@anonym_autor ak su obaja v páre s tým v pohode, je to v poriadku. Je to len na vašom rozhodnutí. Ale dokázať normálne fungovať v takomto vzťahu chce dokonale poznať a ovládať svoje pocity a emócie. Byt vyrovnaný a úplne uzrozumeny s tým, že vám do života vstúpi ďalší človek. A počítať s tym, že sa to môže zmeniť aj na niečo viac... Nie každý totiž dokáže oddeliť sex od lásky. Skús si pozriet film Hranice vernosti od Diany Fabiánovej. Celkovo sa venuje téme otvorených vzťahov a keďže sama taky so svojím manželom má, vie o čom hovorí...

billy_jean
22. júl 2026

A keby si mu nedovolila tak si milenku nenájde? On je tvoje dieťa, že ho chceš mať pod kontrolou?

earlgrey
22. júl 2026

on už milenku má

anonym_b8dc5b
22. júl 2026

My sme v Afganistane, ze sa rozvod "neda"? 🤔 Dufam, ze je to len trolling.

anonym_0408e7
22. júl 2026

Tomu sa hovori polyamoria, musia suhlasit s tou viziou vsetci. Teda manzelka, ze jej to nevadi, manzel, ze oba vztahy spravodlivo zvladne, aj ta milenka, ze bude navzdy iba milenka. Ja sama za seba si to nedokazem predstavit byt ani v jednej z tych troch roli. Podla mna vela ludi si to nedokaze predstavit.
Ak by bol so mnou muz nestastny, tak vzdy mu hovorim, ze nebudem mu v jeho stasti branit, a nech to rozhodnutie, co je pre neho najdolezitejsie, urobi sam, nech na to rozhodnutie naberie odvahu sam. Nech zije zodpovedne voci mne, detom, sam sebe. Ale nech to neprenasa na mna, ze nedavam vztahu dost a preto...
Na vahach su deti, rodina, spolocni parietlia, aj majetky - postavil by sa pred vsetkych a povedal by nahlas po com tuzi? Schvali by mu jeho rodicia, jeho sirsia rodina jeho narok, alebo by to vsetko drzal len v tajnosti? A aj ty by si bola nutena pred vsetkymi o vsetkom mlcat a za chrbtom ked sa to ktosi nevhodny ta budu vsetci ohovarat alebo lutovat?
Nezasluzis si to. Si cenna ludska bytost. Mas prava ako aj tvoj muz.
Zrejme to nebude len o fyzickej pritazlivosti, asi je tych trablov vo vasom vztahu viac. A to hovorim naprosto ako clovek, ktory ta chape. Moj muz byval taky, ze trochu nemal sebareflexiu, casom pochopil, ake naivne a detske naroky si robil, nespravodlive ku mne ako partnerke. Casto si muzi predstavju ze je to tak jednoduche, ze najdu nejaku zenu iba na sex, a ze ich manzelky sa to netyka, ze ona sex uz nepotrebuje, on hej, tak co. Casto su to ti muzi, co nedavaju vztahu a rodine vsetko co by mali...
Nie, ludia nedokazu mat taketo vztahy bez citoveho zainteresovania. Ani ta milenka, ani ten muz, ani ta manzelka neboli by stastni, ak by to citovo nebolo vyriesene. A vacsinou je citova diera uz v tom povodnom vztahu, nieto este ked by sa do vztahov zamiesala spokojnost 3 ludi naraz. Clovek mozno nie je stavany celozivotne monogamne, je nam to dane kulturne, ale som za to, nech sa vztahy radsej rozpoja a netrapia sa tolki ludia naraz udrziavanim niecoho nefunkcneho.
Vaz si seba samu! Tvoj muz vo vztahu s tebou nema narok na viac ako ty. Ak si toho nie je vedomy, ak ti ublizuje tym, ze stale sa mu zda, ze ma narok na nieco viac ako ty, bez toho aby daval, tak sa spytaj radsej seba samej: Co sa ti stalo, ze to dovolis? Kam sa podela tvoja ucta a laska k sebe samej? Zivot mas len jeden. Bola by si stastna, alebo len to prehltla ako horku slinu? Preco nechces byt stastna?

svetlonos
22. júl 2026

@anonym_autor
Ty nie si kompletná, navstiv psychológa alebo dobrú kamošku, nech ti parádnu vrazia! Možno sa ti potom rozjasní, kopnrles ho do riti a pošleš kade ľahšie. Nikdy "tvoj" už nebude!!! Čo keď sa do milenku zaľúbi/ona do neho? Koľko ich ešte bude mať ? To si na Tom tak zúfalo, že chces vlastniť také hovado?? Pochopím ženu s malými deťmi, keď má smiešne (ne)možnosti odísť. Ale chcieť takého k...a stále "mať"?? Sa spamätať a hľadaj stratenú seba hodnotu a seba lásku. Toto tela pod kontrolou nikdy mať nebudeš ani si nemala. A že to bude takto medi vami dobre? Ty si z akej planéty spadla!?

Strana
z3