icon

Požičali by ste peniaze mužovi, s ktorým ste vo fáze spoznávania sa?

21. mar 2025

Požičali ste niekedy peniaze mužovi s ktorým ste vo fáze spoznávania sa? A že to fakt potreboval? Reálne sme sa ale ešte nestretli a vraj mu mali prísť dnes peniaze a neprišli. Je slobodný otec. Určite mu nedôverujem na 100% že by som to bez rozmýšľania urobila ale je tam to dieťa preto premýšľam ale veľmi váham.

lienka.7
22. mar 2025

@autorka tak nejako😉 vsak ked dávajú, treba brať 🤣🤣🤣

xena0
22. mar 2025

V žiadnom prípade

siska53
22. mar 2025

Urcite nie.

stanulienkat
22. mar 2025

To fakt moze byt niekto tak.....?

stanulienkat
22. mar 2025

@vevebono ja som požičala a nie málo. Poznali sme sa 2 týždne, ale teda OSOBNE, nie cez chat. A vrátil mi to tak, že už sme cez 5 rokov spolu 😂 a 3 manželia 😂😂😂

co niektori ludia nespravia, aby nemuseli vratit peniaze😁😂

sova7
22. mar 2025

Ja by som ho okamzite ako začne skuvinat o peniaze zablokovala. Píše si s 10 ženami každá posle 500 e. Slušný biznis. Keď sa ty žena vieš postarat sama o dieťa chlap to musí zvládnuť tiež. Aj tak je to celé podvod. A už s ním nepis bude tá tolko motať až mu tie peniaze posles a kto sa potom postará o tvoje dieťa keď si narobis dlhy?

autor
22. mar 2025

@stanulienkat mňa myslíš? Kludne to dopln. Myslím že by som bola to čo si myslíš ale nenapísala si to keby mu bez vahania posielam peniaze. A síce som empatická ale ešte niesom hlúpa aby som sa minimálne nepresvedčila o tom že ten hlas niekde tam vzadu v mozgu mi nahovára dobre a niesom zlý človek

autor
22. mar 2025

@sova7 no tiež mi nejde do hlavy kamarátov má kopec ale ide pýtať od ženy ktorú sotva pozná. Buď už má všade dlhy alebo má celý čas mota len na toto a už keď sa odvážil spýtať asi je v tom že som totálne na neho namotana. Nech skúsi ešte ďalšie 3 ženy ktoré sú z neho paf.

heni79
22. mar 2025

Ani náhodou!

mischy00
22. mar 2025

Jasné, že mu už nemá kto požičať, to si myslí, že toto je skvelý štart na začiatok vzťahu? Pozicaj mi, potom z toho bude, ved hádam ti to nebudem vraciat keď sme spolu a nakoniec sa ešte prihlasis do relácie vezmes si ma? No hádam ťa nebude žiadať predsa on☝️☝️

sova7
22. mar 2025

Určite to ukonci a zablokuj ho. S tebou je slobodný otec inej píše že nemá na nájom ďalšej že ho žena ide vyhodiť z domu. Nič s toho co pise nemusí byť pravda už aj fotka sa dá vyrobiť hocijaka ja nepoziciam ani ľuďom čo roky poznám kdeže dakemu duchovi

karolinakr
22. mar 2025

@mischy00 Prijmeš moji rúži? 🥀

enmery
22. mar 2025

Môžem vedieť, čím Ťa tak zaujal muž, ktorý pýta od cudzej ženy na zoznamke peniaze a furt s ním píšeš?Ci dúfaš, že peniaze mu pošle iná, Teba si vyberie, sa zmení a budete žiť šťastné a v bohatstve do smrti? Véd to je pre normálnu ženu total antisexuálne a red flag jak Brno. A ty nič.

mandzula
22. mar 2025

Na dochodcov idu smejdi hrncami a dekami, na mlade zeny to skusaju detmi.

karolinakr
22. mar 2025

@mandzula 😅

stanulienkat
22. mar 2025

Veď preto som to nedopísala, lebo som ťa nechcela uraziť. Ale prezraď mi prosím ťa, koľko máš rokov? Ja neverím že niekto na 20 rokov môže vôbec o tomto založiť diskusiu. Dotyčného by som si okamžite zmazala, zablokovala, vyhodila... Toto je treťotriedny lúzer, lebo aj keby v reáli naozaj nemal peniaze, tak hanba by ho mala fackať, že sa ich dožaduje od cudzej ženy. Toto je nejaký podvodník, ktorý skúša naivitu žien. Hlava mi neberie, že sa tým vôbec niekto dokáže zapodievať. Po prvej takejto otázke by som okamžite ukončila komunikáciu a nie ešte zakladať tému, že či mu mám naozaj požičať.

vevebono
22. mar 2025

@stanulienkat vieš ze presne toto ma napadlo, keď som to dopisala 😂😂

moonlight1210
22. mar 2025

Silno pochybujem, ze je slobodny otec. Ak uz, tak rozideny, nie slobodny. A dieta ma iba obcas.
Lebo aj matka jeho dietata ho vykopla ako prizivnika.

laila22
22. mar 2025

Nie, v žiadnom prípade, myslím, že tu bolo napísané všetko. Debilina lož, že z účtu mu zmizlo 5000€.

autor
22. mar 2025

Ale veď toto urobil prvý krát píšeme si už dlhšie nie pár mesiacov. No dobre ukázal sa áno založila som o tom diskusiu lebo nevedela som ani ako na toto reagovať a keby nezalozim diskusiu možno má zmanipuluje a dostane čo chce. Niesom hlúpa ani finančne negramotna len mám mäkké srdce. Mám 28 rokov keď je to také podstatné. 🤷🏻‍♀️ Každopádne aj keď ste niektoré protivne som vďačná za možnosť poradiť sa s inými ženami a ďakujem za rady.

enmery
22. mar 2025

Protivné?Tak s ním ďalej píš a začni randiť a príď sem potom o pár mesiacov s plačom napísať. Asi sa potrebuješ sama poučiť, stratiť čas s neperspektívnym truľom alebo podvodníkom. @stanulienkat Ti napísala pravdu-už dávno mal byť vymazaný a zabudnutý. To nemá nič s mäkkým srdcom.

basulaak
22. mar 2025

Mas makke srdce a este makksi mozog. Posli mu tie peniaze. Normalne chod do toho, mas nase zvolenie. Lebo ty potrebujes dobru facku od zivota. 🙈😅

betulinka1
22. mar 2025

Neblazni ani 20€ by som mu neposlala. Radsej by som zobrala svoje dieta na vylet. Fakt dufam, ze o tom ani neuvažujes.

mischy00
22. mar 2025

@autorka aj ja som empaticka ....ale odtiaľ potiaľ, ty nezodpovedas za jeho zivot, ani jeho dieťa , rovnako ako on za tvoje. Vyssie som ti písala, ak si ho chceš preveriť, odpis slušne že Nie, nepozicias. Nevysvetluj, máš právo povedať nie. A až vtedy uvidíš, ako sa zachová. I keď ja by som ho nechcela vôbec, pre mňa je toto kategória muza: ani keby ho má zo zlata

betulinka1
22. mar 2025

@mischy00 presne tiez by som s nim stopla kontakt. Ako vobec moze od matky samozivitelky si vobec trúfnuť zobrat peniaze. Nejaky podvodník to bude.

marca12
22. mar 2025

To uz aky chudak nema hanbu pytat peniaze od nadejnej frajerky? Ani len neuvazuj nadtym. Takeho nuza by si chcela do zivota? Bez chrbtovej kosti,vyciciavac,odrbavac

autor
22. mar 2025

@enmery ja na teba nehovorím nič nič zlé si mi nenapísala. Zas urážať sa nemusíme. Nemyslím si že by som urobila niečo odsúdenia hodné aby ma tuto pani stanulienka prišla so smiechom uraziť lebo môže.

zmrzlinka8
22. mar 2025

@karolinakr presne. a dodala by som, že úplne najlepšie by bolo tie peniažky dať na svoje dieťa, nech má ono niečo z nich a nie ten flákač podvodník.
autorka, ty máš kde dávať, kúp niečo dieťaťu alebo zájdite na pekný výlet atď. nebudeš snáď ukracovať vlastné dieťa. ukázal sa

autor
22. mar 2025

@basulaak píšem niekde že mu ich idem poslať? Mala som pochybnosti poradila som sa a výsledok je že skončil.

sova7
22. mar 2025

Ak si píšete dlhšie ako pár mesiacov je to odrbavac. Normálny chlap sa s tebou čím skôr stretne, písanie dlhšie ako týždeň dva max mesiac a to už by ste si mali aj volat a plánovať stretko, nemá zmysel. Daky podvodnik alebo honibrk. A keď si naivna s mäkkým srdiečkom na zoznamky radšej nechoď tam si akurát dobrá korist pre takéto individua. Venuj sa radšej dieťaťu, chlap sa objaví