Poznámky na môj vek
Mám 26 rokov ale už cca od 22 mi ľudia tipuju tak o desať až 15 rokov viac. Proste vyzerám oveľa staršie na svoj vek. Trápia ma ale reči okolo. Vždy keď sa ma spýtajú na vek, odpoviem a reakcie vždy že čooo ja som myslela že oveľa viac. Alebo- fuuha nerobis si srandu?
Už som sa zaprisahala že nikomu môj vek vravieť nebudem. Ale ľudia akosi dobiedzaju. V práci som odmietla povedať už vek jednej novej kolegyni ale za furt dobiedzala a hádala koľko mám. Samozrejme hádala oveľa viac. O pár dní znova, proste jej to nedá. Chcem vás požiadať, ako slušne odmietnuť prezradiť svoj vek? Nechcem zase vyznieť odmerano, hlavne čo sa práce týka. Prípadne ak vek niekde uviesť musím, ako reagovať na tie blbé poznamky okolo toho? Pamätám si raz v 18stich na jednom kurze ked sa jedna žena dozvedela koľko mám tak mi povedala že vyzerám už ako mamička. Ach, neviem prečo musia byť reči okolo. Ja tiež keď sa dozviem niekoho váhu tak mu nepoviem že vyzerá na viac :/
@scila dlhe rovne vlasy zacesane stale vzadu, zopnute. Tym myslim ziadny strih, ziadna ofina, trochu do postupna alebo tak...ma ich extremne dlhe tak zavadzaju, aj mne zavadzaju a to mam kratsie. Tiez nosim vypnute. Ale proste len hole celo do pol hlavy, ziadny mejkap, proste to ostaruje. Ale ked to nevadi, ok, kazdy vyzera ako vyzera.
typické koníkovské správanie, hejtujeme anonymne, že vás hanba nefacká poniektoré
@ankare Nehnevaj sa, ale ty si sa teraz zaradila medzi úplnú spodinu. Trápno mi je za teba.
@babulkomale dovolim si opravit ta - napisala som, ze ja si myslim, ze vyzeram mladsie.
to naozaj neznamena, ze tak posobim na vsetkych.
cim som si ale ista je fakt, ze ti robi problem citat s porozumenim.
@nyusika ved to o par komentov vyssie pisem "preco si mysli, ze vyzera mladsie".
Zaujima ma to, ked si to sem z fleku napisala hned k veku.
Lebo davala sem fotku @h2 a ta tusim ma podobny vek a to teda bola uplne ina kava, naozaj vyzera mladsie a vsetci sa na tom zhodli.
Chvalabohu ze kazdemu ide cas rovnako, lebo niektore by ste sa asi zblaznili keby vam povedali ze vyzeráte na svoj vek alebo viac.
Autorka, pytas sa ako mas reagovat, asi by som teda nikomu vek uz nehovorila, na otazku kolko mas rokov by som odpovedala, ze tolko kolko si myslis ze mam a bodka.
Teda ale necakala som este aj tu taketo hrozne komentare. Je mi smiesne, ked sem napise niekto ako sa trapi ,ako nema sebavedomie, radite ze musi mat najprv seba rada a pod., no a ked sa taka zena najde, treba ju zhejtovat 🙈 sebalaska je predsa klucom ku stastiu a
@nyusika je živy priklad . Kolke sme na seba az prilis kriticke a potom smutné,frustrovane a nespokojne, treba si skor brat priklad z takych, co sa maju radi 🍀🙏❤
Povedz, ze nie je dolezite kolko rokov mas, ale na kolko sa citis.. a potom povedz ten pocitovy vek s usmevom cislo 22! Urcite tu druhu stranu odrovnas.
@babulkomale Prepac. Zle som to pochopila. Velmi ma poburil ten komentar tej @ankare. Ja nerozumiem, kde sa v ludoch berie taka zlost, ze dokazu byt takyto. A posobit mladsie vobec nie je iba o tvari a nevraskach. Je to o drzani tela, chodzi, spravani, to z jednej fotky tazko vycitas. A na konci dna je to taaaaaak jedno, na kolko kto vyzera, dolezity je i tak biologicky vek 🙂 Kto sa vobec tej 90tky dozije v plnom zdravi 😀, o 50 rokov sa mozeme v tejto diskusii stretnut a pobavit o veku 😂😂😂
Akože niektorí ľudia sú fakt trápni. Nikdy by ma nenapadlo sa niekoho vypytovať na vek ☹️.
Ludia sa budu stale cudovat, ci uz vyzeras starsie, alebo mladsie. Vzdy budu mat poznamky, ked nie na vek, tak postava, oblecenie, uces.
Mne vzdy hadali menej, dokonca si mysleli, ze som dcera mojho muza a to som len o 5r mladsia a tym padom z mojho syna urobili mojho brata🤦🏽♀️😁. No pobavili sme sa vsetci. Teraz po 8rokoch by si to uz asi nemysleli 😄.
Ahoj, kzdy z nas nejak vyzera, nejak na inych posobi. Myslim, ze keby ta lepsie spoznali, zistili by z tvojho spravania, pohladu, vyzarovania, ze si mladsia.casom sa mozno situacia zmeni a ty budes "vyzerat na svoj vek" a neskor dokonca mladsie.
Na ZS som mala najlepsiu kamaratku. Jej sestra bola od nej o rok starsia, ale odjakziva ta sestra posobila ovela starsie, nie iba o rok (vyspela,sebavedoma, pekna,pritazliva zena), aj ked mala 14. Aj muzi na nu leteli, nevyzerala ako ziacka zakladnej skoly. Po 25 rokoch som ich obe stretla. Starsia sestra sa vobec nezmenila, vyzera rovnako ako na ZS (len zblizka na ociach vidiet, ze je starsia). Ma rovnako krasne hustobrckave vlasy, peknu postavu, usmev,ziadne vrasky.Zato moja kamaratka ostarla,z blond presla na ciernu, kutiky oci a ust isli dolu atd. Moje kolegyne si dokonca mysleli, ze su to mama s dcerou (samozrejme starsia sestra bola ta "dcera").
@ankare tebe nie je trápne? Každý máme iný názor, ale urážať? Ja by som tipla tiež nyusinke viac, ale veľa robí aj správanie naživo, ktoré to dokáže balansovať a aj energia osoby. A to ty nemáš ako vedieť. A hlavne, nie je najdôležitejšie ako sa človek vníma sám? Sebadôvera je super a tebe to očividne chýba, inak by si nemala potrebu dokazovať si niečo urážanim inej ženy. Závisť je sviňa, čo?

@nyusika upravila si si komentár zrazu? 🤣🤣🤣