Pre muža už nie som atraktívna
Ahojte..
myslim si, ze pre mojho muza uz nie som pritazliva.. ani mi to moc nedava pocitit,, sex mame mozno tak raz, dva krat za mesiac.. nedava mi pocitovat, ze som pre neho ta "jedina".. proste, ja si myslim, ze zena by mala byt pre svojho partnera bohyna.. ja si skor myslim, ze som pre neho len krava :( nehladam nejaku radu, len mozno sa tu najde nejaka zena, ktora to ma podobne.. tak ja len, ze nie ste same..
a prosim vas, nepiste mi tu nejake urazky a podobne.. nepotrebujem to, budme k sebe ludske
z teba samej srší , že sa nemáš rada, možno to spôsobil on , možno aj ty, ale pokiaľ na tom nič nezmeníš, ani on nezmení postoj k tebe
No zacni byt na neho mrcha a uvidis aky bude dobrucky. Aj napecies, aj hento aj ono. Ma doma prilis dobru zenu sa mi vidi.
@30ericka začni sa mať trochu rada, rob niečo, čo ťa baví, choď si kúpiť kvety alebo nové šaty a jeho si nevšímaj, nepodkladaj sa mu, buď trochu nedostupná, nepeč, nevar, choď na nechty, uvidíš, že sa zobudí
@lenkakravcova no na môjho teda účinkujú len krátke letné šaty a aj sme boli pohadani, ale nevedel im odolať, tak sa prišiel udobriť 😂
@trixi12 No a čo ak v prípade, ak sa vôbec nič nezmení?
@a_adamcova rozhodnutia môžeme robiť iba sami za seba, nemôžeme ovplyvniť, ako bude reagovať niekto iný. Z príspevku sa nedá povedať, či je to len jej pocit, alebo či ju má muž ozaj za nič. Môže byť aj tak, že len nastal stereotyp a muž nemá potrebu jej dávať najavo, že je preňho krásna, lebo si myslí, že keď si ju vzal, tak to už asi vie, tak na čo to opakovať. Alebo preňho už stratila rokmi také to "čaro". Alebo je to ozaj chmuľo, čo ju nevie doceniť. Každopádne aspoň bude ona vedieť, na čom je, a ak nič iné, aspoň sa bude dobre cítiť a nebude sa zbytočne trápiť chlapom.
@a_adamcova niečo podobne, aj keď nie úplne, tiež som schudla, a tiež som si všimla, že nejako nie je z jeho strany chuť, alebo čo, sex je ako tak, ale väčšinou len z mojej iniciatívy, už ma to unavuje, cítim sa ako taká š.... ., čo bude ďalej neviem, nemám chuť a ani si nehľadám niečo iné, chcela by som len viac jeho pozornosti, ale toho sa asi nedočkám
@elizabet173 "Nikdy by ten muz nemal byt jedinym zmyslom jej zivota, mala by mat zivot svoj, do ktoreho ten muz patri" - toto je veľmi pekná veta
@dema4016 ďakujem 🙂, viem, že keď niekoho miluješ, je ti všetkým, ale ženy sa neraz až nezdravo upnú na muža a jeho potom prestanú priťahovať. Muž je lovec
Nesúhlasím, sme spolu dlhé roky, mám.68 rokov, sex stále funguje ( cca 3 krat do týždňa). Ale máme sa veľmi radi, môj muž je môj najlepší kamarát a vidí vo mne stále princeznu, aj keď teraz vyzerám inak, ako pri svadbe. Vek neoklameš. U mňa je najdolezitejsi na svete a pre manžela som zasa ja najdôležitejšia. Treba mať dobrý vzťah, treba ho budovať z oboch strán a potom aj sex prináša potešenie. Nestačí, aby sa snažil len jeden....

@30ericka
Ja som si všimla, že keď som sa začala viac zahalovať (rozumej rozumne), tak muž po mne začal viac túžiť. Vôbec neviem, čím to je. Možno tým, že ostatní nevidia to čo on - pride mu to viac exkluzívne.. Alebo čo. Ale funguje to, takže som rada. 😀
A samozrejme ako ženy vyššie píšu, treba sa o seba starať a pôsobiť sebavedomo (nie muža papučovať ale zvádzať). ☺