icon

Prečo ma zmätie správanie tohto muža?

romca2525
29. sep 2024

Ahojte, chcela by som poradiť, alebo skôr len vedieť vaše názory. Stretávam sa s jedným mužom už vyše pol roka. Všetko bolo krásne, naozaj si vo všetkom rozumieme. Nevšimla som si za ten čas ani jedného náznaku, že by sa mohlo niečo pokaziť. Máme sa radi, aj si to dosť často hovoríme. Odišla som na rodinnú dovolenku a celý čas sme si písali ako si chýbame a tešíme sa na seba. Keď som sa vrátila sme sa hneď stretli, celý deň aj večer bol super. Naozaj super. Ale potom sme nepohodli na úplnej maličkosti a z neho po asi 5 hodinách vyliezlo, že asi to tak necíti ale nevie na to prísť že prečo. A že ja asi budem už chcieť deti a podobne. Pretože som od neho staršia. A že či zostaneme kamaráti. Naozaj som za celý ten pol rok nedávala nijak najavo, že by som niečo z toho chcela. Dokonca som mu povedala, že to najbližšie roky ešte nemám v pláne a hlavne sa poznáme krátko na to aby som nad tým uvažovala. Moja odpoveď na to bola dobre teda, keď to tak cítiš, ja to rešpektujem. Ďalej sme sa bavili úplne normálne a rozlúčili sme sa. No neskôr sme si ešte písali a navrhol kávu. Tak sme išli. Už som ani s ničím nepočítala no on mi povedal, že sa na mňa tak strašne rád pozerá a že ma má moc rád. A neskôr či mi môže dať pusu. Od vtedy je ako najväčšie zlatíčko aké si len viete predstaviť. Celé dni mi venuje svoju pozornosť. Kúpil mi kvety. Len o sexe to nie je, ten sme mali aj pred tým a dosť dobrý takže na to ma dostať nechcel. Takže som z toho zmätená. Jasné, ako každý mám v hlave všelijaké varianty. Ale fakt netuším čo sa mu honí hlavou. Ani on na to nevie odpovedať

Strana
z2
mnamko
30. sep 2024

@romca2525 ja si myslím, že dvaja sa najlepšie spoznajú až keď spolu bývajú

zero1
30. sep 2024

povrchné "vzťahy" založené na sexe. A potom po 40tke ľudia hľadajú "lásku". A čudujú sa čo sa pokazilo.

gerber58
30. sep 2024

Keby to s tebou myslí tak vážne, jemu s tebou tak úžasne, toto by nikdy nevyslovil. Šla si na dovolenku, nebol s tebou, mal možno čas komunikovať s inými babami, možno prehodnocoval, že to nechce. Výber si. Nechceš sa asi zničiť, pre takých, ktorí sú nerozhodní a raz ťa chcú a potom nechcú.

grof_monte_christo
30. sep 2024

A napadlo ti aj to, keby si nenavrhla, ze mozete aspon spolu spavat, ze by bol koniec? Tymto si tomu opat dala punc nezavaznosti a vratila si ho do hry. Mozno bol rozhodnuty, ze chce vztah ukoncit, lebo citil, ze to nie je to prave orechove. To je presne vtedy, kde ten svoj pocit nevieme spravne pomenovat.

Strana
z2